- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
sürmediğim kalmadı canım çatlamasını geçtim artık çok kşınıyor yaa
aynennnn
annemde çatlamış..nstye girdim geçen hafta ordaki hamiş bayanın karnı hiç çatlamamış sinirim bozuldudoktoruma söyledim vucut elastikiyetiyle alakalı kimi 10 15 kilo alır çatlamaz kimi 5 kiloda alssa çatlar dedi
benimde eşimin babası yok sevgiliyken hep derdi erkek olursa babamın ismi olsun kızıda sen koyrasın karısmam demişti şimdi oğlumuz olacak inşallah bende hem eşimin babası hemde kendi babamın ismini koydum eşim başta itiraz etti şimdi kabullendi neticede bi sonrakinde oğlumuz olacağını bilmiyoruz babamında gönlünü almış olup onada jest yapmış olduk
tşk ederim canımm bugün geldi tacım çok şeker olmuşş çıkrasım gelmiyorr:)Güle güle kullanın kızlar, ben kendim yaptım tacımı, bu ilk yaptığım denemelikti, bir tane daha yapıcam tülle falan da süslemeyi planlıyorum.onu da eklerim yapınca
Eki Görüntüle 595749
snirlenmemek elde değil canım
yaşayan bilir en iyi
umarım eşin kabul etmez kayınpederinin ismini koymayı
biz de ilk ismini kayınpederimin ismini koyduk
ama Allah var eşimin bekarlığından bu yana aferdersiniz totosunu topluyor eşiminm
benım olsa her işme koşar gık demez
ben buna rağmen önce karşı çıktım ama iki isim koyduk tabii
ayyy ben bile sinirlendim senin adına
hadi ortak renkler falan vardır sarı kırmızı olur da bariz kız bebek eşyası da gönderilmez kii
babamı çok sever hatta bnm idolüm der bi dahakine koyalım uyumsuz oluyor dedi ama sonunda kabüllendiicanım ben de 16kilo aldım hatta 17 bile olmuştur ama hiç çatlamadım çok şükür
eşin niye kabul etmiyormuş kendi babasının adını koyarken iyi de senin babanın adını koyunca ne oluyormuş
iyi yapmışsın canım Allah adıyla yaşatsın
aman Allah korusunbizde 2 isme karar verdik eşimde değişiklikler var bu ara uzun oluyo yok annem babamın adını söyle sen baska söylersen olmaz falan diye fena küslüklerdeyiz kocacımla yani.bu işi devam ettirirse mahkemelik olacaz gibi :)
babamı çok sever hatta bnm idolüm der bi dahakine koyalım uyumsuz oluyor dedi ama sonunda kabüllendii
Ali Ömer olacak canım arkadaşlarım çok beğendi kulağa hoş eliyor demişlerdiaman Allah korusun
ben de ondan korkuyordum biz Tuna Deriz onlar MEhmet der diye
ama eşimle anlaştık iki ismini de kullanacağız
herkes MEhmet Tuna diyor şimdiden zaten
ama ileride ben onu ben onu Tuna'ya dönmeye kararlıyımm
merak ettim ne oldu oğlumuzun adıı
Ali Ömer olacak canım arkadaşlarım çok beğendi kulağa hoş eliyor demişlerdi
bizde iki isimle anıyoruz akrabalarımızda öyle seviyor:)
Kızlaaar gittigidiyordan siparişlerimiz geldiii az önce,çok hoşuma gittilerr,bir de mavi taç hediye göndermişler
Eki Görüntüle 596110 Eki Görüntüle 596109
çok güzel canım kutunun sağındaki küçük şeyler nedir? birde aldıklarının fiyatları nedir? mutlulukla kullan canım
önceleri itiraz ettim çok çok ama eşim çok isityordu
bir de inatlaştıkça o da inat etmeye başladı
iki isim koyacağız biz de Mehmet Tuna olacak
sen de gönlünden geçeni koy dediğine göre haketmiyorlar zaten
gelen hediyeleri de sen başkasına hediye edersin
o masraftan yırtarsın
çatlama konusuna gelince inşallah daha çatlamazın
Kızlaaar gittigidiyordan siparişlerimiz geldiii az önce,çok hoşuma gittilerr,bir de mavi taç hediye göndermişler
çok güzeellllKızlaaar gittigidiyordan siparişlerimiz geldiii az önce,çok hoşuma gittilerr,bir de mavi taç hediye göndermişler
mehmet tuna güzel olmuş canım, kulağa çok hoş geliyorbenim kayınbabamın adıda mehmet, aslında kötü bir isim değil ama bunu zerre haketmedikleri için koymuycam inat ettim evt inş daha çatlamam yaa çok sağol canımmm
Sağol canım.Normalde magnetli şekerler ama magnetsiz kullanmak için de ayak göndermişler.şekerlerin tanesi 1.5 tl,kapı süsü de 21tlydi sanırım.Bir de mavi tül aldım 4metre+kargo ücreti 6.5tl.
Isilaycim, senin dedigin dogru normalde su meselesinde ama merak etme bende o gün az yapmadim.
Su bittiginde, aa suda bitti felan dedim saat 2ydi, ve paramin olmadigini biliyordu kaynanam. Insan olan kendi söylerdi zaten cagiralim sucuyu diye, baktim hic orali olmuyor, bende son damlasini diktim kafaya, sonrada aksama kadar hic bisey söylemedim, aksam esimin gelmesine yakin kurdum sofrayi. Esim sofraya oturdu, ee niye bardak koymadin masaya dedi, bende su yok dedim, e söyleseydiniz ya dedi, param yoktu dedim, bütün gün susuz mu durdunuz dedi, evet dedim. Oda sofradan kalkti gitti bankaya para cekti eve geldi sucuyu cagirdik, artik daha ne söylim ki ben.
Is yaparkende az oflayip puflamiyorum, aynen dedigin gibi agrim var gibi yapiyorum ki, olmuyor da degil yani, ona ragmen sofrayi kurup hadi yemeye gelin demeden, yanima gelip yapilacak bisey var mi diye bile sormuyor, bütün gün oturup televizyon izliyor.
Kizlar bu arada bi kac gündür tam gögüs altimda cok acayip bi agri var, hani gögüs kafesi mi kaburga mi artik neresiyse, bebegin basi asagada ayaklarida tam oraya baski yapiyor, nefes alirken bile zorlaniyorum, sizde de oluyor mu?
Bizimde bugün kontrolümüz vardı, çalışabilir raporumuzu aldık. Kuzum 1952 kg boyu 42,5 cm doktor gelişimi gayet iyi dedibaşı aşağıda dönmüş, açıkçası bu durum beni korkuttu, normal doğum pozisyonunu almış :)
Dün kızımızın odası geldi, yerlerine yerleştirdik temizledik, çamaşırlarını da yıkadım, ütüleyip yerleştirmesi kaldı ki bence en zevkli kısmı bu :) perdesi dikiliyor, birde avizesi ve abajuru kaldı, hee bide çantamı hazırlamadım o kaldı bideAşağıda Defne'nin odası :)
Eki Görüntüle 594758 Eki Görüntüle 594759 Eki Görüntüle 594760
Çok doğru söyledin termessos bu taclarin yanına yedek birer kırmızı kurdela almak lazımben bişi dicem, yani bizde böyle bilinen bişey dicm
bu lohusa taçlarını rengarenk alıyorsunuz ya, bu tamamen estetiksel bişi oluyor, lohusa tacının sadece ve sadece kırmızı olması gerekir (günümüze uyarlanarak taç yada saten kurdele halini aldı ) . bu geleneğin aslı kırmızı eşarp. doğumdan sonra al basması denen bişi olurmuş ( günümüzde lohusa depresyonu gibi bişi sanırım ) , işte eskiler derler ya yeni evlenene ve doğum yapana dadanır bişiler bişiler... işte o bişilerin dadanmaması için al yazma örtülürmüş duayla.
işte günümüzde de taç ve kurdele halini aldı
taçların yanına bitanecik de kırmızı bi yazma koyuverin
ben fotolar için bi kırmızı taç ( erkek kardeşim hamileliğimi öğrendiğinde koşmuş almış gelmiş ♥ ) , bir de kınada kullandığımız işlemeli eşarbı koydum valize
Ayyy gülsem mi aglasam mi yaa, nedir bu kayinvalidelerden cektigimiz. Benimkide göya bana yardima geldi, bütün gün evde basimda oturuyor, ben sofra kurarsam yiyor kurmazsam yemiyor, dolayisiyla ister istemez bi hizmet bekliyor ve bende yapmak zorunda kaliyorum. Kadin bi tabagi bi yerden alip bi yere koymuyor. Bu halimle hizmet etmek zoruma gidiyor, hele bide milletin bana onun simdi cok yardimi oldugunu düsünmesi beni deli ediyor.
Hadi onu da gectim maddi yönden, kadin ayin 1inde maasini aldi, benim esim 10unda aliyor, dün ayiptir söylemesi bankaya gidip para cekmedigim icin 5 lira bozuk param yoktu, evde de su bitmisti, aksama esim eve gelene kadar susuz oturduk da cikarip 5 lira vermedi sucuyu cagir diye. Hamile hamile susuz oturdum bende inat ettim
kızlar benim gibi çatır çatır çatlayan var mıı yaa sinirlerimi bozuyor:2:bide üstüne kaşıntı başladı göbeğimi kapatamıyorum resmen
Güle güle kullanin bende bakayim netten sipariş vereyim. Eminönü ne gidemem artık bu gobekle :)))Kızlaaar gittigidiyordan siparişlerimiz geldiii az önce,çok hoşuma gittilerr,bir de mavi taç hediye göndermişler
kızlar bu kapı süsüne tül gerekli mi sizce
kızlar bu kapı süsüne tül gerekli mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?