Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

canım ben de 16kilo aldım hatta 17 bile olmuştur ama hiç çatlamadım çok şükür
eşin niye kabul etmiyormuş kendi babasının adını koyarken iyi de senin babanın adını koyunca ne oluyormuş
iyi yapmışsın canım Allah adıyla yaşatsın

bizde 2 isme karar verdik eşimde değişiklikler var bu ara uzun oluyo yok annem babamın adını söyle sen baska söylersen olmaz falan diye fena küslüklerdeyiz kocacımla yani.bu işi devam ettirirse mahkemelik olacaz gibi :)

babamı çok sever hatta bnm idolüm der bi dahakine koyalım uyumsuz oluyor dedi ama sonunda kabüllendii

aman Allah korusun
ben de ondan korkuyordum biz Tuna Deriz onlar MEhmet der diye
ama eşimle anlaştık iki ismini de kullanacağız
herkes MEhmet Tuna diyor şimdiden zaten
ama ileride ben onu ben onu Tuna'ya dönmeye kararlıyımm

babamı çok sever hatta bnm idolüm der bi dahakine koyalım uyumsuz oluyor dedi ama sonunda kabüllendii

merak ettim ne oldu oğlumuzun adıı

Ali Ömer olacak canım arkadaşlarım çok beğendi kulağa hoş eliyor demişlerdi
bizde iki isimle anıyoruz akrabalarımızda öyle seviyor:)

Son düzenleme:
Ali Ömer olacak canım arkadaşlarım çok beğendi kulağa hoş eliyor demişlerdi
bizde iki isimle anıyoruz akrabalarımızda öyle seviyor:)

Ali Ömer bence de hoş olmuşşş
benım babamın adı da Fahri
eşim de dalga geçiyrodu Fahri MEhmet olsun diye
Fahri doktor falan denir yaaa deliii yaaa

Kızlaaar gittigidiyordan siparişlerimiz geldiii az önce,çok hoşuma gittilerr,bir de mavi taç hediye göndermişler

çok güzel canım kutunun sağındaki küçük şeyler nedir? birde aldıklarının fiyatları nedir? mutlulukla kullan canım

Sağol canım.Normalde magnetli şekerler ama magnetsiz kullanmak için de ayak göndermişler.şekerlerin tanesi 1.5 tl,kapı süsü de 21tlydi sanırım.Bir de mavi tül aldım 4metre+kargo ücreti 6.5tl.

mehmet tuna güzel olmuş canım, kulağa çok hoş geliyor benim kayınbabamın adıda mehmet, aslında kötü bir isim değil ama bunu zerre haketmedikleri için koymuycam inat ettim evt inş daha çatlamam yaa çok sağol canımmm

Kızlaaar gittigidiyordan siparişlerimiz geldiii az önce,çok hoşuma gittilerr,bir de mavi taç hediye göndermişler
Eki Görüntüle 596110 Eki Görüntüle 596109
çok güzeellll

canım evet Mehmet kötü bir isim deil ama ben aslında karşıyım toplumdaki bu baskıya
ama napalım bizim de nasibimizde varmış
sen koyma boşverr

Sağol canım.Normalde magnetli şekerler ama magnetsiz kullanmak için de ayak göndermişler.şekerlerin tanesi 1.5 tl,kapı süsü de 21tlydi sanırım.Bir de mavi tül aldım 4metre+kargo ücreti 6.5tl.

çok güzel canım eminönü fiyatından almışın

Isilaycim, senin dedigin dogru normalde su meselesinde ama merak etme bende o gün az yapmadim.
Su bittiginde, aa suda bitti felan dedim saat 2ydi, ve paramin olmadigini biliyordu kaynanam. Insan olan kendi söylerdi zaten cagiralim sucuyu diye, baktim hic orali olmuyor, bende son damlasini diktim kafaya, sonrada aksama kadar hic bisey söylemedim, aksam esimin gelmesine yakin kurdum sofrayi. Esim sofraya oturdu, ee niye bardak koymadin masaya dedi, bende su yok dedim, e söyleseydiniz ya dedi, param yoktu dedim, bütün gün susuz mu durdunuz dedi, evet dedim. Oda sofradan kalkti gitti bankaya para cekti eve geldi sucuyu cagirdik, artik daha ne söylim ki ben.
Is yaparkende az oflayip puflamiyorum, aynen dedigin gibi agrim var gibi yapiyorum ki, olmuyor da degil yani, ona ragmen sofrayi kurup hadi yemeye gelin demeden, yanima gelip yapilacak bisey var mi diye bile sormuyor, bütün gün oturup televizyon izliyor.

Kizlar bu arada bi kac gündür tam gögüs altimda cok acayip bi agri var, hani gögüs kafesi mi kaburga mi artik neresiyse, bebegin basi asagada ayaklarida tam oraya baski yapiyor, nefes alirken bile zorlaniyorum, sizde de oluyor mu?

İyi yapmışın eşin almış mesajı anneside artık utansın ama o birkere versem alıştırırım diye korkuyor halbuki elini taşın altına sok o evde yaşıyorsun madem insan misafirlikte bile utanıyor, Allah sana sabır versin takma canım.

Ama akşam yemek sofrasını kurarken yarısında bırak ahh sancım tuttu de eşine uzanmam lazım de git yatağa at kendini bakalım ne yapacak hayır sen lohusayken neyapacak yaa ayy yardım etmeyi bırak birde insana külfet olmuyorlarmı yaa

henüz tam o baskı olmadı çok şükür ama normaldir artık canım yaa mide ekşimeleri falanda olabilir.

kızlar bu kapı süsüne tül gerekli mi sizce

Eklentiler

• $72598022_tn30_0.webp
    5 KB · Görüntüleme: 35

Çok güzelmis.güle güle kullanin

Çok doğru söyledin termessos bu taclarin yanına yedek birer kırmızı kurdela almak lazım

Canım allah sabır versin bu kadar duyarsiz olabilirimi bir insan inanamıyorum. Hizmet meselesine gelince bu kadar misafirlik yeter bence biraz iş yapsin sen yöntemdir onu anne canım şu yemeği istedi akşama yapıver de. Yada çok ağrım var yemek yap de . Yani iş buyur kısaca yapmak zorunda kalsin.

kızlar benim gibi çatır çatır çatlayan var mıı yaa sinirlerimi bozuyor:2:bide üstüne kaşıntı başladı göbeğimi kapatamıyorum resmen

Bende hiç çatlak olmadi ama göbeğim kasiniyor bugünlerde

Eki Görüntüle 596110 Eki Görüntüle 596109
Güle güle kullanin bende bakayim netten sipariş vereyim. Eminönü ne gidemem artık bu gobekle :)))

Bence böyle çok şık gerek yok.

Arkadaşlar geçmişi tek tek okudum birazina cevap verdim bırazina veremedim. Kaynana sorunu yaşayanlara allah sabır versin diyorum. Gerçekten can sıkıcı olaylar olmuş .isim olayindada çok kızıyorum başkalarının müdahale etmesine ben taşıyayım 9 ay dogurayim gelsin başkası isim koysun anne ve baba koyar ne istiyorsa. Eskidenmis dede nine ismi koymak. Allahtan bizde böyle sıkıntılar yok.

Sonunda sifayi kaptım nezle oldum şimdilik hapsuruk burun tikanikligi ile idare ediyorum umarım bogazlarim sismezz. Sözde bu hafta sonu bebisin kıyafetlerini yikayacaktim ama yapamadım. Perdeler tıkanacak camlar silinecek Çanta hazırlanacak ama yapacak adam yok :)))
Kendime henüz birşey almamıştım neyseki annem gecelik pijama ve sabahlik almiş kargoya vermiş bugün en azından kafamdan bir iş eksildi.
Herkese kolay gelsin.hepinizi öpüyorum

canım bende 10 metre kapı tülü aldım bide kapı süsü sonra düşündümki kapısüsünü oda kapısına tülüde dış kapıya saracağım dış kapıyıda süslüycem tülün üstünü yapıştırma uğur böcekleri ve nazar boncukları aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…