odaya asacağında tül olmayacak yani dimi canım :)canım bende 10 metre kapı tülü aldım bide kapı süsü sonra düşündümki kapısüsünü oda kapısına tülüde dış kapıya saracağım dış kapıyıda süslüycem tülün üstünü yapıştırma uğur böcekleri ve nazar boncukları aldım :)
sonunda bebisin esyalarini ütüledim az önce aman minicik minicik bissürü seyyy. sirada hastane cantamiz kaldi
kizlar bisi dicem yaklasik bi haftadir sol kolumun altinda yani kol altinin bittigi gögsümün basladigi yerde hemen hemen tespih tanesi büyüklügünde bi kitle elime geliyo.
acaba hormonlarda alakali bi durum olabilir mi. pazartesi kontrol var asinda doktora söylesem iyi olur tabide pazartesi hem ultrasonda hemde diyabet bölümünde randevum var. acaba doguma kadar beklesem mi belki dogumdan sonra gecer süt hormonlarini yapmis oldugu bisi olabilir mi acaba.
sonunda bebisin esyalarini ütüledim az önce aman minicik minicik bissürü seyyy. sirada hastane cantamiz kaldi
kizlar bisi dicem yaklasik bi haftadir sol kolumun altinda yani kol altinin bittigi gögsümün basladigi yerde hemen hemen tespih tanesi büyüklügünde bi kitle elime geliyo.
acaba hormonlarda alakali bi durum olabilir mi. pazartesi kontrol var asinda doktora söylesem iyi olur tabide pazartesi hem ultrasonda hemde diyabet bölümünde randevum var. acaba doguma kadar beklesem mi belki dogumdan sonra gecer süt hormonlarini yapmis oldugu bisi olabilir mi acaba.
canım bende 10 metre kapı tülü aldım bide kapı süsü sonra düşündümki kapısüsünü oda kapısına tülüde dış kapıya saracağım dış kapıyıda süslüycem tülün üstünü yapıştırma uğur böcekleri ve nazar boncukları aldım :)
odaya asacağında tül olmayacak yani dimi canım :)
buna tül olursa modelini kapatır gibime geldi..
kapı süsleride ucuz bulamadım bunun fiyatıda 35 sen ne kadara aldın canım
Canim koltuk altimla gögüs arasinda bende de var o dedigin kitle ama daha öncede vardi, yalniz hamilelikte, gögüslerim büyüdükce daha da büyüdü. Süt bezeleri olabilir dedi doktor, emzirene kadar kalabilir de, ama daha önce yoksa emzirme dönemin bittiginde oda geri gidebilir. Yinede bi doktora göster, ultrasonla baksin.
32 + 3 : Bu noktada amniyotik sıvı maksimum hacmine ulaşır. Bebeğiniz büyüdükçe, daha az sıvı kalacağı için bebeğinizin hareketlerini daha da çok hissedeceksiniz. Süt üretimine hazırlanan göğüslerinizi yumru yumru, topak topak hissedeceksiniz. Eğer bebeğiniz bugünlerde doğarsa yaşama şansı yüksektir fakat ekstra bakıma ihtiyacı olacaktır.Bebeğinizin derisinin rengi artık daha az kızmızı ve daha az kırışık.
canım bu olabilirmi doktora sor panik yapma
canım benim 35 di nakit 30 a aldım kıza dedim 7 metre tül yetmiyormu diye hayır 10 metre dedi sarmasını bile arkadaş varsa 5 metre 5 metrede ayarlanabilir belki ama kapıya süsü tek takacağım bunun dışında.
benimde en fazla 29 :)))
kızlar bu kapı süsüne tül gerekli mi sizce
hiç gerek yok bence canım çok beğendim
benımki de bebek arabalı mavi beyaz
güle güle kullanın tatlışş
artık o kadar çok açıldıkki çok mu abarttık bilmiyorum kredi kartlarımız full doldu dogum parası var arabanın sigortası kargosu yıllık bakımı offfffkapı süsüde gerekli mi diye düşünmeye başladım
valla canım ilginçslm kızlarr naber nasılsınız bakalım, bende artık doğru dürüst gece uykusu kalmadı malesef. birde 2 gündür çok garip bişey oluyor gece uykumdan uyanıyorum karnımı feci şekilde sıkarken buluyorum kendimi, anlam veremedim yaa, eşim bilinçaltınla ilgili bir durum olabilir ıkınmaya hazırlanıyorsundur belki diyor, annemse karnın çok büyüdü, gerildi acıyor sende kendini sıkıyorsundur diyor. bilmiyorum hangisi oluyor ama kızlar öyle şiddetli karnımı sıkıyorumki sonra epey acısını çekiyorum anlayamadım ya
ohhh mis gibi oturun evinizde bebeğinizleHerkese güzel pazarlar kızlar
Sonunda dün evim komple temizlendi nasıl rahatladım anlatamam:)
Zaman yaklaştıkça eşimle rüyalarımız hep kızımızda ilgili olmaya başladı :)
Sabirsizlanmaya başladık , zaman geçsin kavuşalım istiyoruz.
Dün yoga hocasına bebeği döndürmek icin yapabileceğimiz birşey var mı diye sordum. Kedi seklinde yani dizler ve eller yerde 4 ayaklı gibi , önce karnı ice çekip sırtı kabartarak baş aşağı düşecek sonra tam tersi baş yukarda sırt çukur popo dışarıda nefes alıp vererek. Uygulama videosu da vardır internette.denemekte fayda var :)
Bakıyorum da günler sayılmaya başlanmış.Göğüslerde süt bezeleri olabiliyomuş ama bence yine de doktorunuza danışın.
benim de son 2 gündür kramplarla başım dertte kızlar.yatarken tam ezan vaktinde kasılıp kalıyorum,eşimi uyandırıyorum ovuyo,biraz rahatlatıyo.
gerçekten çok zormuş kramplarla uğraşmak.nerdeyse 4. ayımdan beri ara ara oluyolardı.magnezyumu düzenli kullanınca sıkıntı yok.ama ne zaman bırakıyorum bi kaç gün tekrar başlıyobağırmamak için kendimi çok zor tutuyorum.Buna bile dayanamayan ben normal doğuma nası cesaret ediyorum acaba:))
bir de ezan vaktinde olunca,namaza uyandırılıyor muyum acaba diyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?