Herkese güzel pazarlar kızlar
Sonunda dün evim komple temizlendi nasıl rahatladım anlatamam:)
Zaman yaklaştıkça eşimle rüyalarımız hep kızımızda ilgili olmaya başladı :)
Sabirsizlanmaya başladık , zaman geçsin kavuşalım istiyoruz.
Dün yoga hocasına bebeği döndürmek icin yapabileceğimiz birşey var mı diye sordum. Kedi seklinde yani dizler ve eller yerde 4 ayaklı gibi , önce karnı ice çekip sırtı kabartarak baş aşağı düşecek sonra tam tersi baş yukarda sırt çukur popo dışarıda nefes alıp vererek. Uygulama videosu da vardır internette.denemekte fayda var :)
slm kızlarr naber nasılsınız bakalım, bende artık doğru dürüst gece uykusu kalmadı malesef. birde 2 gündür çok garip bişey oluyor gece uykumdan uyanıyorum karnımı feci şekilde sıkarken buluyorum kendimi, anlam veremedim yaa, eşim bilinçaltınla ilgili bir durum olabilir ıkınmaya hazırlanıyorsundur belki diyor, annemse karnın çok büyüdü, gerildi acıyor sende kendini sıkıyorsundur diyor. bilmiyorum hangisi oluyor ama kızlar öyle şiddetli karnımı sıkıyorumki sonra epey acısını çekiyorum anlayamadım ya
valla canım ilginç
bilemiyorum ki aman ıkınma haaa
ohhh mis gibi oturun evinizde bebeğinizle
canım sen doktoruna sor yine de o hareketleri bene
Oh mis belfün darısı başımıza son günleri bekliyoruz genel temizlik için bakalım. Artık doğursanda korkma :))
canım rüyanda farkında olmadan kasıyorsun demekki bu şey gibi çişin gelirde uykunda sıkarsın uyanınca ağrın olur sanırım öyle bişey rahat olmaya çalış sürekli tuvalete gitmeye çalış canım.
ah kuzum ahh insan her şeyi istiyorr
biz de öylee 3000tl kadar doğum parası vereceğiz doktor +hastane
ee yapılan masraflar
daha bebek şekerlerim yok mevlüt zamanı alacağım falan filan
anlayacağın hepimiz aynı durumdayız
ev parası ödüyoruz aynı siizn gibi araba sigoratası vs oooooooooofffffffffffffffffff
eşime diyorum ki bak artık heran her şey olabilir doğum parasını ne yapacağız
sen korkma oğlumu hastaneden çıkaracak kadar para var sen rehin kalırsın diyorr
Allah hepimizin yardımcısı olsun
slm kızlarr naber nasılsınız bakalım, bende artık doğru dürüst gece uykusu kalmadı malesef. birde 2 gündür çok garip bişey oluyor gece uykumdan uyanıyorum karnımı feci şekilde sıkarken buluyorum kendimi, anlam veremedim yaa, eşim bilinçaltınla ilgili bir durum olabilir ıkınmaya hazırlanıyorsundur belki diyor, annemse karnın çok büyüdü, gerildi acıyor sende kendini sıkıyorsundur diyor. bilmiyorum hangisi oluyor ama kızlar öyle şiddetli karnımı sıkıyorumki sonra epey acısını çekiyorum anlayamadım ya
valla canım ilginç
bilemiyorum ki aman ıkınma haaa
ohhh mis gibi oturun evinizde bebeğinizle
canım sen doktoruna sor yine de o hareketleri bene
Oh mis belfün darısı başımıza son günleri bekliyoruz genel temizlik için bakalım. Artık doğursanda korkma :))
canım rüyanda farkında olmadan kasıyorsun demekki bu şey gibi çişin gelirde uykunda sıkarsın uyanınca ağrın olur sanırım öyle bişey rahat olmaya çalış sürekli tuvalete gitmeye çalış canım.
bilinçaltımı bilemem ama normalde bi sıkıntım olmadı bu aralar belfüm, bilemiyorum yaa inş bu gece olmaz... seninde evin temizlenmiş ohh miss güle güle otur artık için rahat ohh..
Merhaba arkadaşlar, aslında çok oldu burayı keşfedeli ama sadece okuyanlardandım bende..sonra herkesi, eşini, kayınvalidesini, hastalıkları, kontrolleri okudukça dedim ki bu kadar yakından tanıyıp uzak kalmak çok saçma, ve ben de burdayım artık!
yeni olduğum için gebelik takvimi eklemeyi beceremedim ama 35. haftadayım..bebeğin ters olması dışında her şey yolunda görnüyor..Ankara'dayım, öğretmenim ve bu ilk bebeğim..umarım birlikte bebeklerimizin güzel haberlerini de paylaşırız burada
çok az kaldı canım sıkacağız dişimizisağolun kızlar cevaplarınız için, elimde değilki, uykumdan uyanıyorum, herhalde karnımı sıkmanın verdiği acıdan uyanıyorum, o zaman bile zor engelliyorum kendimi.. hala sıkmaya devam etmek ister gibiyim :26: anlatamamki çok garip bir durum. ışılay doğru söylüyorsun canım belki wc sıkışmasından olabilir, çok sıkışmış oluyorum çünkü aynı zamanda.. iyi hatırlattın canım.. ama şimdiye kadarda wc ye çok kalkıyordum bu iki gündür olan karnımı sıkma olayını hiç yaşamadım.. neyse sabredicez artık. çok şükür Allahıma daha büyük sıkıntılarımız yok..
Hersey hallolur be kuzum sağlıklı doğumlar nasip olsun hepimize :)
Çok stres mı yaptın bu aralar acaba canım. Doktoruna söyle belki bı yorumu olacaktır ve kendini biraz rahatlar canımsın
Valla temiz ev gibisi yok icim rahatladı:)
Ani bı durum olursa ablayı arıcım biz gelmeden evi son kez elden geçirecek :)
Bu hareket hamile yogasi hareketi canım zaten ,normal dogum icin faydalı
aynen Isılayım icim rahat :))[/QUOTanladım canım döndür bebişi bakalımmE]
Merhaba arkadaşlar, aslında çok oldu burayı keşfedeli ama sadece okuyanlardandım bende..sonra herkesi, eşini, kayınvalidesini, hastalıkları, kontrolleri okudukça dedim ki bu kadar yakından tanıyıp uzak kalmak çok saçma, ve ben de burdayım artık!
yeni olduğum için gebelik takvimi eklemeyi beceremedim ama 35. haftadayım..bebeğin ters olması dışında her şey yolunda görnüyor..Ankara'dayım, öğretmenim ve bu ilk bebeğim..umarım birlikte bebeklerimizin güzel haberlerini de paylaşırız burada
hoşgeldin canım
biz burdayız istediğin zaman sor kimse olmasa o anda bile sonra mutlaka cevaplanır
hoşgeldin ozaman cnm bende cok yazanlardan degilim ama kızlar ne zaman başım sıkışsa yardımcı olurlar bu şubat anneleri daha bi sıcak :)) bizimde bugün odamız kuruldu bi garip hissettim eskiden bi beşik alındımı tamammış herşey şimdi şekeriydi, süsüydü herşey daha bi ugraş verici bi okadarda keyifli umarım bebeklerimiz bu kadar şanslı olurlar hayatlarında ve bizden ömürleri boyunca memnun olurlar bugün biraz garbim hazırlıklar tamamlandıkca gün azaldıkca herhalde duygusala bagladım :) neyse kızlar dualarda unutmayalım birbirimizi ...
arkadaslar kizima isimde hala kararsiziz. etrafimda kimsede olsun istemiyorum acikcasi bütün sevdigim isimlerde etrafta var
hafsa isimine esimle ikimizde isinmistik aslinda ama bi tanidigimin kizinin adi oldugunu ögrendim vazgectim,
simdi Nisa isminde takildim aslinda Nisa yada Nisanur
sizce nasil
sizin akliniza gelen isim varsa önerilerede acigim.
cnm nisa ismini çok seviyrum nisa nurda güzel yoksa çevrende koy nurbanu da düşünebilirsin ben kızım olsaydı yaren koyucaktım :)
37.haftanı doldurduğun tarih 4 şubat canımiyi geceler arkadaşlar 37. haftamı nasıl hesaplayabilirim doğum iznine ayrılmak için yoruldum artık
şükür doğum çantam hazırartık doğurabilirimmmm
ama çok yoruldum temizlik çamaşır ütü ve çanta belim kopuyorrr
Herkese selamlar kızlar,
Uzun süredir giremiyordum,izne ayrıldığım için nete girme şansım yok,evde netim yok,
Umarım hepiniz ve bebekleriniz iyisinizzdir,
Biz de iyiyiz çok şükür,36. haftaya girdik,çok az kaldı,
Eminim doğum kaygıları başlamıştır sizde de benim gibi,
Tekrar girebilene kadar hepinize hayırlı sağlıklı çok kolay doğumlar diliyorum,
Rabbim düz kurtarsın hepimizi inşallah,bebeklerimizi de sağsalim kucağımıza alırız inş.
selam kızlar
ben bikaç gündür çok ama çok acaibim.. kendimi tanıyamıyorum..sanırım hamilelik psikolojisine girdim hemde doğuma 5 kala :S tööbe yarabbi
sürekli ağlama ağlama ağlama.. yıllardır ammaa gözyaşı biriktirmişim, bakıyorum da herşey ağlama sebebi benim için.. şuan daha normal hissediyorum kendimi de bunları yazabiliyorum
ama 5 dakka sonra gene bişi olcak gene ağlama krizi gelecek, aha da buraya yazıyorum
nazara mı geldim ne ! ne biçim hamilesin bi dur durduğun yerde hamile gibi davran deyip duruyordu herkes..bünye anca aldı mesajı galiba..alır almaz da suyunu çıkardı !!...
15 e kadar saysam yeridir yani !!!
( arı bi öküzü soktuğunda öküz 15 sn sonra hissediyomuş ya )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?