Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Kızlar aklıma geldi birden oğluna isim arayan arkadaşlar benim lisede bir arkadaşımın ismiydi Destan farklı ve güzel bir isim.

34. Haftada hala yaşadıklarım içimden geldi yazmak istedim.

Dudaklarda kuruluk ve dudak derisi soyulması
Sık idrara çıkma
Gece saat başı su ve tuvalet
Sağa doğru eğilip oturamama bebeğin sürekli rahatsız olup tekmelemesi
Duygusallığın devam etmesi en basit olaylara bile çok çabuk ağlayabilme (tv de bir olay gibi)
Gece burun tıkanıklığı burun temizliğinde kanlı olması
Ayaktayken bebek baskısını hissetmek ve genitalde yanma hissetme
Genitalde kemik ağrısının devam etmesi bu durumun magnezyum hapıyla azaltılması
Her sabah boğaz yanması ve paslanması hissetme balgam olması (ara ara sürekli ıhlamur ve pastil kullanılması) genelde baş ağrısı hissetme
Sürekli tatlı yemek istemek ama şeker yüzünden engel olmak :)
Kilo alımı artışı yaşanması

Nasılsınız kızlar, soğuk bir güne uyandık bugün, kar yağıyor Neyse işyerinde son günüm bugün heyoooo:)

Haftasonu bir rüya gördüm ve çok etkilendim, birisi bir ağaç gösteriyor orda yazan tarihte doğum olacak gibi bişeler anlatıyor.Biz de gidip bakıyoruz sonra uyandım ve kendi kendime ayın 12sinde doğum yapacam dedim ama ocak mı şubat mı onu bilmiyorum:) dünden beri eşime doğum günü belli diye korkutuyorum

Kv lerle ilgili yazıları okuyunca çok moralim bozuldu yaa Allah yardımcınız olsun kızlar,özellikle eşimiseviyorum sana yapılanlara kızgınım.Aldıkları kıyafetleri kızların da dediği gibi hediye götürürsün canım. Benimki de bize gelmiyor bazı ufak tefek kırıldığım noktalar var ama biz hep onların evinde olalım ister,hizmet eder bişe yaptırmaz sağolsun. Ama aynı evde yaşamak zordur gerçekten.En güzeli umursamamak.

Scarlet aldıkların çok şekermiş,güle güle kullanın:)
Bir de benm de göbiş çook kaşınıyor kremlenince geçiyor. Annemin çok çok çatlakları var ben de 15 kilo kadar aldım ama çok şükür bişey olmadı,inş. olmaz da. bence ırsi değil de derinin elastik yapısıyla ilgili diye düşünüyorum.

Bir de keşke benim de kızım ters dönse de kaburgalarımı acıtsa yarın gittiğimde sezeryan tarihi verir,çatı muayenesi yapar ya da nstye sokar ters bir durum olur diye okadar korkuyorum ki.herşeyin hayırlısı

Ah termessos bende aynı anlattığın gibiyim.Mutsuzluk aldı başını gidiyor.Herseye ağlıyorum gözyaşlarım hazırda bekliyor resmen.Mesela dün sırtım ağrıyor diye ağladım yani tv de gördüğüm herşeye ağlayabiliyorum.Karı koca grip olduk evin heryeri heryerde ütüler dağ gibi birikti.Bunlara bile ağlayasım geliyor.Umarım doğuma kadar böle sürmez.

Belfücüm en iyisini yapmışsın çıkmamakla bende işe gelmeyecektim ama yaptırmam gereken tahliller vardı çarşamba doktor kontrolüm var.Artık doğum tarihini belirler diye düşünüyorum

herkes aynı durumda anladığım kadarıyla.Çokmu nazlıyım diye düşünüyorum bazen ama sonra burda okuyunca içim rahatlıyor bir tek ben değilmişim diyorum.Artık gece uykuları bitti sanırım bizlere.

Ceyz canım hadi hayırlısı olsun rüyan 12 Şubat olsun inşallah daha rahat edersin değilmi?

Kızlar nst bilen varmı ben kısmetse cuma 35 + 0 da nst ye gireceğim sancı kaç kaç arası çıkmalı? bu konuda bilgim yok birde beni çatı muayenesine alırmı sizce ?

günaydın arkadaşlar nasıl gidiyor?
hafta sonu kontrolümüz vardı baştan beri gittiğim doktorum ilk defa nst ye bağlattı nst odasında hemşire unutmuş galiba beni eşim de kaç dakika süreceğini bilmediğinden birşey dememiş ben de uyumuşum o sırada ve 40 dakika bağlı kalmışım doktorum gayet iyi dedi sonuçlarına rahim yüksekliği,suyum falan da iyiymiş,plesanta biraz öndeydi yükselmiş herhalde haftasını bekleyecek gibi dedi doktorum bebeğim 2600 gr olmuş 36.haftada şekerden dolayı irileşmesinden korkuyordu doktorum ama haftasıyla uyumlu,iri değil dedi normal doğum gibi görünüyor inşallah bir de dahiliyeye yine gittim insülinim yetersiz geliyordu türünü ve dozunu değiştirdiler bu seferde arada bir düşüyor o da çok kötü bir durum az önce ölçtüm 133 çıktı çok az yemiştim ve diyet dışına da çıkmamıştım oysa sadece ölçümden önce yarım saat kala 1 bardak şekersiz ıhlamur içtim acaba o mu yükseltti?

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum.Şimdi biz 32.haftadan itibaren çalışabilir raporu aldık.Ben herhangi başka bir doktordan rapor alabiliyormuyum.Mesala grip oldum kbb bana rapor yazabilirmi yada yazarsa bile doğum iznimden düşermi.

canım ne güzel senin de son günün
hadi gözün aydın
ben de evdeyim bugün itibariyle
pek güzel oluyorrr

canım maşallah bebek uslu senin bak annesini üzmüyorr
nst de o kadar uzun mu kalınıyor ?
yoksa duruma göre değişiyor mu??:26:

canım kimisiinin aldığını,kimisinin alamadığını okudum bu forumda
canım sanırım çok normal duygular bunda
ben de asıl lohusa depresyonundan korkuyorum
o çok betermiş:18:

günaydın tatlımmm

Canım maşallah çok az kalmış! Ne güzel izne de çıkmışsın. Yakında kucağına alacaksın. Çokmutlu ve heycanlıyım senin için. İnşallah her şey çok güzel olacak!

Canım maşallah çok az kalmış! Ne güzel izne de çıkmışsın. Yakında kucağına alacaksın. Çokmutlu ve heycanlıyım senin için. İnşallah her şey çok güzel olacak!

canım benımmmm
sevindim seni gördüğümeeee
çok sağol canım mutluluğumu paylaştığın için
az cevaplamadın ovul testi sorularımı
sen nasılsın kuzum
??
Allahım tez zamanda tüm isteyenlere yıllarca aylarca bekleyen gözyaşı döken herkese nasip etsin canım benımmm

evet , hamilelik sürecinin getirdiği bişey biliyorum ama hiç hazır değildim bu duruma..mızmız sulugöz o sevmediğim kadın profilinin ta kendisi oldum.. ne ironik dimi

Ceyz , hayırlara gelsin inşaallah ! Ben de günlerdir etkisinde oduğum rüyayı yazıcam ama noolur hemen bi hayırlara gelsin deyin okumadan önce ve sonra noolur....
tırıs tırısım zaten
Rüyamda; evdeyim oturuyorum.. derken bi baktım karnımın üstünde bi bölge, rahat görebildiğim bi bölge, incelmiş.. saydam bir halde, oğlumun kafasını görebiliyorum.. derken o saydam zar gibi kısım da kurudu ve çatladı, oğlum da başının bi kısmı ile iteledi ve azıcık dışarı çıktı kafasının üstü.. hemen hemen kalkın lütfeen hastaneye gidiyoruz doğum başladı diye bağırmaya başladım ama gözlerimi tombiğimden hiç ayırmadım.sakinim ama sesim panik..
sonra herkes hazırlanırken (eşim , annem , kardeşlerim vs.. kalabalıkmış ev) bi düşündüm , neden hastaneye boşu boşuna para vereyim birde bana eziyet çektirirlermiş üstüne aman almiim deyip , kendim oğluşumu tuttuğum gibi hop çektim dışarı, karnımdan.nası da güzelmiş benim tombikim ♥ bir de yeni doğmuş bebek gibi değil, 6-7aylık gibi ..büyümüş.. gözleri anlamlı bakıyo.. aynı babası gibi gülen gözleri var o kurban olduğum gözler ♥ bide muzur gülüş var dudağında ama çok şefkatli bakıyo bana
sevdim giydirdim derken karnımın içi geldi aklıma..anneme eşime dedim ki , ya ben oğlumu aldım aama bu karnın içinin temizlenmesi lazımdı alttan doğursaydım bissürü şey kendinden çıkıp gidecekti, şimdi nasıl olacak nasıl temizlenecek, keşke doktora gitseydim.. keşke diyorum çünkü bi bakıyorum baya bi gün geçmiş, karın kapanmış ama şişlik var felan, gidelim doktora sezeryan yaptıralım diyorum, tombikim de kucağımda kollarımda bu arada

işte böyle tuhaf ama beni hala zıngır zıngır zıngırdatan bi rüya.. kurtulamıyorum etkisinden;kocama tarif ettim yüzünü, polislere tarif et robot resmini çizsinler ben de göreyim diyor :)

bir de günlerdir sürekli ağlamaktan ve ağzıma hiçbirşey koymamaktan dolayı (iştah sıfırın altında..) direncim düşmüş. gözlerimin altı olimpik havuza dönmüş ! hemde pis bir havuza çünkü mossmorr iğrenç ! boğaz kulak baş ağrısı yüzünden 3 gecedir acildeyiz , ilk gece parol , gargara ve pastil yazmışlardı ,kullandığım halde düzelmek bi yana ilerledi iyice, hala bi ayağım doktorda ama hiçbişey yapmıyorlar yapamıyorlar gebelik yüzünden..

bugün iyileşicem ama
iyileşmem lazım
günlerdir arada 10-15 dk lık uyku dışında hiçç uyku yok.. bugün inat yataktan hiç çıkmicam , o uyku gelicek !

Çoğunluğu bende de mevcut Isılayım ,bakalım ne zaman son bulacak

Ceyzim gözün Aydın canım Bol bol dinleyip hazırlanırsın kızına :)
Yarin doktordan iyi haberlerle gel kuzum.
Rüyanı hayra yoralım hayirlisiyla gelsin fıstığın

Canım tahlil sonucların sorunsuz çıkar inşallah

Ben hiç girmedim canım , cati muayenesini 37 bitince yapacak doktorum

Maşallah kuzuna canım

Günaydın canım benim

canım rüyalar inan bende de var hatta eşimde de var
ama sen kendini toparlamaya bak
güzelce yemek yee meyve yee
toparlan
benim de eşim görüyor
doktor 15 ocağa gün vermiş
şimdi ben de tırsıyorum 15 ocak normalde çok erken
bir sorun mu var ALlah korusun ya da erken mi sancılanacağım diyee
ALlahım hepimize zamanlı sağlıklı kolay doğumlar ver yarabbiimmm
hayırlara çıksın canım gündüz niyetine

Son düzenleme:

Canım çok güldüm yaa rüya çok şükür bana uğramadı henüz bebekle ilgili haa onun dışında hep kabus görüyorum alakasız rahatsızlanmana üzüldüm çok geçmiş olsun gargara dikkat et dokunmasın bana dokunmuştu kızamık gibi oldu yüzüm tuzlu gargara yapıyorum bazen ama inanılmaz fayda ediyor boğaza onuda dene ıhlamuru hiç eksik etme canım sen balda yiyebiliyorsun bal ve limonlu iç ıhlamurunu ballı süt iç

bol portakal suyu iç

Son düzenleme:
gülme kız, ben doğum hikayelerine dalmıştım bi ara,orda sezeryan yapılan bi kadının karnının içi temizlenmemiş, bebeğin eşi felan unutulmuş bilemmene ay fena olacağınız yazmamamm gereken bi şey okumuştum. onun etkisinde de kaldım galiba hasta etti beni...
çünkü sezeryan hiiiiççç istemiyorum ama sanırım mecburuz. kontrolde de zırlayıp durdum ( adam şoka uğradı o halime) ! tombikimin kafa 41 hafta, diğer heryer 40 haftalık olmuş bile. normal doğum ısrarımı bildiği için adamcağız dedi ki, dua edin hemen gelsin şu günlerde, yoksa sezeryandan başka çare yok hem siz hem bebeğin sağlığı için..
artık gündemimizde sezeryan olduğu için de endişeler beni yedi yedi bitirdi !

kızlar nst ye girenler bilir ama bilmeyenelere söyleyim
biraz baktım da makinaya bizi bağlayınca elimize düğme vereceklermiş ve bebek hareket ettikçe basacakmışız:26:
bir de en az 20dk diyor
ayy ben çok sıkılırıımmm

canım maşallah bebek uslu senin bak annesini üzmüyorr
nst de o kadar uzun mu kalınıyor ?
yoksa duruma göre değişiyor mu??:26:

yok canım aslında o kadar kalınmıyor başka bir hastanede de girdim ben 2 defa 10 dakika kalınıyordu burda da 20 dakika falan sürüyor demişti çalışan kız ama hemşire unuttu galiba beni orda uyumuşum ben de sabah 8deydi randevum

uyumuşmusun
kıyamam sana
ben de baktım netten de 20 dakika falan diyor
bakalım ben de c.tsi gideceğim kontrole nst ye alacağım dedi doktor
bakalım miniğim nasıl çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…