Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

yok canım öyle düğme falan istersen uyuyabiliyorsun bile o sırada
senin bağlanacağın cihaz eski teknoloji herhalde
ben iki ayrı yerde bağlandım birisi medipol mega ün.hast. diğeri ethica
medipolde 10 dakika tutuyorlar ethicada 40 dakika kalmışım unuttular galiba çünkü 20 dakika demişlerdi başta
cihaz otomatik olarak bebeğin kalp atışlarını ve sancıları ölçüyor biraz bel ağrısı oluyor tabii o kadra süre sağa doğru dönüp yatınca

sevgili ışılay şu an elimde nst çıktılarım yok ama şöyle söyleyim benim bir defa kasılmamda (benim kasılmalarım sancılı oluyor ) baktım cihazda sancı 40 a çıkmıştı hemşireye sordum doğum sancıları sırasında fırlıyormuş 100lere falan çıkıyormuş bu haftaki nst de öyle bir sancı çıkmadığı için doktorum haftasını beklleyecek gibi görünüyor dedi

son 1 saattir çok güzel,lapa lapa kar yağıyor burda
inşallah doğuma böyle karlı ya da sağanak bir havada gitmemiz gerekmez İstanbul trafiğinde mahvoluruz ve eşim çok fena stres yapar valla

canım ben 35.haftamda yani geçen pzrtsi girdim nst ye 15 20 dakika kalıyorsun ancak bana bi düğme vermediler bebek zaten hareket ettiğinde garip sesler geliyor normalde kalp atımlarını duyuyorsun tekme attığında çok komik oluyor bizimki çok hareketlidi herkesi güldürdü orada
bu arada bnm nst de hafif sancılar çıktı en yüksek 50 olmuş ama ben hisstmedim

Son düzenleme:
son 1 saattir çok güzel,lapa lapa kar yağıyor burda
inşallah doğuma böyle karlı ya da sağanak bir havada gitmemiz gerekmez İstanbul trafiğinde mahvoluruz ve eşim çok fena stres yapar valla
okuldan izin aldım :):)en çok korktuğum şeylerden biri doğum geldiğinde yolların karlı olması:18:

bir de kızlar benden size bir uyarı; suyunuz geldiğinde gecenin bir vakti de olsa mutlaka doktorunuza haber verip hastaneye gidin sancıyı beklemeyin ya da sancının birazını evde çekeyim diye düşünmeyin ben ilk doğumumda suyum gelir gelmez çantamızı alıp gitmiştik gece 12den sonraydı ve sancım yoktu sancım taa sabahın 7 sinde hafif hafif başlamıştı o kadar süre uyumadan beklemiş ve sıkılmıştım da ama aslında en doğrusunu yapmışım bu kontrolümde doktorum da hatırlattı suyun gelirse gece bile olsa hemen gelmelisin diye su gelmeden sancı başlarsa ilk birkaç saatini evde çekeceksin dedi
bu konuşmadan birkaç saat sonra eşimin bir tanıdığıyla karşılaştık ilk çocukları doğduktan sonra 3 saat yaşamış 8 aylık falanmış gece suyu gelmiş eşinin hastaneye şimdi gitmeye gerek yok bekleyelim demiş meğer çocuk susuz kalmış ve malesef yaşamamış( aman dikkat edin

ilk hamilelikte kasılmalar sancılı hissedilmiyor benim ikinci ve ben kaç aydır sancı çekiyorum desem yeridir

kızlar Rüya Selen ismi nasıl? seçeneklerimiz arasında Rüya Duygu ve Rüya İdil de var selen müjde demek birinci anlamı,diğer anlamı da varlık,bolluk demek

Canım 12 şubat olsa iyimi kötümü bilmiyorum ki, usg ye göre 29 ocak,sata göre 9 şubat görünüyor:) aman ocak olmasın da hayırlısı

Ayy senin rüyayı hayal ettim de ben görsem senin gibi tırsardım çok etkilenirdim. İnş. hayırlara vesile olsun ikimizin rüyası da canım:) Kendine de dikkat et cnm inş. çarçabuk toparlanıp iyileşirsin.

Öyküm aynen katılıyorum sana, su geldiğinde hemen hastaneye gidilmeli nolur nolmaz. Gelmezse de sancı evde çekilse daha iyi sanırım.Sıklaşınca gitmek lazım.Senin ilk bebişte nişan gelmişmiydi,ne kadar zaman sonra doğum olmuştu?

40 haftalık nasıl oldu tatlım 5 hafta önde mi senin tombikin?

Canım öncelikle çok geçmiş olsun, inşallah biran önce iyileşirsin..

Rüyanda çok hoş bence, ,inşallah hiç sıkıntı çekmeden kavuşursun oğluşuna rüyandaki gibi:))

sevgili ceyz nişan ne zaman gelmişti hatırlamıyorum ki
suyum gece 12 gibi gelmişti sancılarım sabah 7de başlamıştı ve saat 15 te doğuma girmiştim 15.05te de prensesim doğmuştu
sancım uzun ve zordu ama doğumum çok kolaydı,normal doğum yapmıştım

Amnnnn, inşallah güzel bir rüyadır kızlar

ben de sıkılırım diyordum ama bu 2. girişim, yan yatıp uyukluyorum, zaman nasıl geçiyor bilmiyorum ama hoparlörden son ses tombimin kalp ritmini ve hareketlerini dinlerken tatlı tatlı gözlerim gidiveriyor

off.. anlatışa bak.. içime babanne kaçmış resmen
40 haftalık nasıl oldu tatlım 5 hafta önde mi senin tombikin?

evet , ve şuan 3450 gr.. 24 yada 25 ocak sezeryan diyordu çok önceden, şimdi ise nerdeyse önümüzdeki hafta alalım diyor.. tombi kendisi bu hafta gelmezse tabi..
ama madem sezeryan olacak , o zaman dişimi sıkıcam, kova burcu başladıktan sonra yaptırayım sezeryanı diyorum belki daha da dişimi sıkarsam 4 şubata benim doğumgünüme denk getiririm

yazarken ne kadar kolay yazılıyor, dişimi sıkarsamlar felan... olmadı az daha dişimi sıkıp tombimi direk askere göndereyim derseniz yeridir yaniii

Allah hayra çıkarsın canım, bilinçaltımızın oyunları işte... senin tosun paşa babaya benzicek yani heee, Allahım benim yakışıklımda babasına benzesin inşallah hayırlısıyla sağlıkla inşallah aminnnn
geçmiş olsun canım bu arada yaaa, kendini aşağı çekme ama daha fazla bence ağlak ağlak getiriyo geçen hafta bende öyleydim.. kalk giyin makyajını yap süslen aynada güzel görünce kendini, moralin de düzelir eminim tatlımm.. uyku hususunda aynı dertten muzdaribiz, c.tesi akşamı bende o kısa uyku aralarının birinde boğuluyodum.. çok enteresandı, normalde sırt üstü hiç yatamam zaten adetim değildir ama artık bel ağrılarım o kadar üst düzeydeki sırt üstü yatma ihtiyacı hissedip ara ara 2 dk.yı geçmeyecek şekilde uzanıyorum o şekilde ama sanırım bu sefer sırt üstü uyuyakalmışım ve çok sevgili reflü kendini gösterip tıkamış boğazımı öksürtü ile uyandım vee nefes alamıyorum Allahım, eşim fırladı kaldırmaya çalışıyo beni ama ne fayda külçe gibiyim kusmaya çalışıyorum çıkmıyo yutkunmaya çalışıyorum olmuyo, öksür öksür ciğerlerim patlicak sandım aman Allahım... çok şükür geçti de rahatlayabildim ama reflü fenaymış.. Allah çekenlerin yardımcısı olsun inşallah.. bizlere de bir daha yaşatmasın inşallah amin..

kızlar Rüya Selen ismi nasıl? seçeneklerimiz arasında Rüya Duygu ve Rüya İdil de var selen müjde demek birinci anlamı,diğer anlamı da varlık,bolluk demek

ben duygu adını çok beğeniyorummmmm, duygu adında iki yakın ark.ım var ki maşallah ikiside birbirinden güsel akıllı çekici
Allah içinize sindirsin inşallah canımmm

ilahi kuzummmm çok hoşsunnn maşallah oğluşuna da maşallah yawrum ne ara büyüttün bu kadar maşallah Allahım nazarlardan saklasın hayırlısı ile gelsin inşallah sağlıkla canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…