kızlar nst ye girenler bilir ama bilmeyenelere söyleyim
biraz baktım da makinaya bizi bağlayınca elimize düğme vereceklermiş ve bebek hareket ettikçe basacakmışız:26:
bir de en az 20dk diyor
ayy ben çok sıkılırıımmm
Kızlar nst bilen varmı ben kısmetse cuma 35 + 0 da nst ye gireceğim sancı kaç kaç arası çıkmalı? bu konuda bilgim yok birde beni çatı muayenesine alırmı sizce ?
biraz baktım da makinaya bizi bağlayınca elimize düğme vereceklermiş ve bebek hareket ettikçe basacakmışız:26:
bir de en az 20dk diyor
ayy ben çok sıkılırıımmm
okuldan izin aldım :):)en çok korktuğum şeylerden biri doğum geldiğinde yolların karlı olması:18:son 1 saattir çok güzel,lapa lapa kar yağıyor burda
inşallah doğuma böyle karlı ya da sağanak bir havada gitmemiz gerekmez İstanbul trafiğinde mahvoluruz ve eşim çok fena stres yapar valla
canım ben 35.haftamda yani geçen pzrtsi girdim nst ye 15 20 dakika kalıyorsun ancak bana bi düğme vermedilerbebek zaten hareket ettiğinde garip sesler geliyor normalde kalp atımlarını duyuyorsun tekme attığında çok komik oluyor bizimki çok hareketlidi herkesi güldürdü orada
bu arada bnm nst de hafif sancılar çıktı en yüksek 50 olmuş ama ben hisstmedim
canım lohusasepetinden 15 e yaptırdım kargoya verilmiş bile:)bu arada kırmızı yaptırdım
Güle güle kullanın kızlar, ben kendim yaptım tacımı, bu ilk yaptığım denemelikti, bir tane daha yapıcam tülle falan da süslemeyi planlıyorum.onu da eklerim yapınca
Eki Görüntüle 595749
Ceyz canım hadi hayırlısı olsun rüyan 12 Şubat olsun inşallah daha rahat edersin değilmi?
Kızlar nst bilen varmı ben kısmetse cuma 35 + 0 da nst ye gireceğim sancı kaç kaç arası çıkmalı? bu konuda bilgim yok birde beni çatı muayenesine alırmı sizce ?
evet , hamilelik sürecinin getirdiği bişey biliyorum ama hiç hazır değildim bu duruma..mızmız sulugöz o sevmediğim kadın profilinin ta kendisi oldum.. ne ironik dimi
Ceyz , hayırlara gelsin inşaallah ! Ben de günlerdir etkisinde oduğum rüyayı yazıcam ama noolur hemen bi hayırlara gelsin deyin okumadan önce ve sonra noolur....
tırıs tırısım zaten
Rüyamda; evdeyim oturuyorum.. derken bi baktım karnımın üstünde bi bölge, rahat görebildiğim bi bölge, incelmiş.. saydam bir halde, oğlumun kafasını görebiliyorum.. derken o saydam zar gibi kısım da kurudu ve çatladı, oğlum da başının bi kısmı ile iteledi ve azıcık dışarı çıktı kafasının üstü.. hemen hemen kalkın lütfeen hastaneye gidiyoruz doğum başladı diye bağırmaya başladım ama gözlerimi tombiğimden hiç ayırmadım.sakinim ama sesim panik..
sonra herkes hazırlanırken (eşim , annem , kardeşlerim vs.. kalabalıkmış ev) bi düşündüm , neden hastaneye boşu boşuna para vereyim birde bana eziyet çektirirlermiş üstüne aman almiim deyip , kendim oğluşumu tuttuğum gibi hop çektim dışarı, karnımdan.nası da güzelmiş benim tombikim ♥ bir de yeni doğmuş bebek gibi değil, 6-7aylık gibi ..büyümüş.. gözleri anlamlı bakıyo.. aynı babası gibi gülen gözleri var o kurban olduğum gözler ♥ bide muzur gülüş var dudağında ama çok şefkatli bakıyo bana
sevdim giydirdim derken karnımın içi geldi aklıma..anneme eşime dedim ki , ya ben oğlumu aldım aama bu karnın içinin temizlenmesi lazımdı alttan doğursaydım bissürü şey kendinden çıkıp gidecekti, şimdi nasıl olacak nasıl temizlenecek, keşke doktora gitseydim.. keşke diyorum çünkü bi bakıyorum baya bi gün geçmiş, karın kapanmış ama şişlik var felan, gidelim doktora sezeryan yaptıralım diyorum, tombikim de kucağımda kollarımda bu arada
işte böyle tuhaf ama beni hala zıngır zıngır zıngırdatan bi rüya.. kurtulamıyorum etkisinden;kocama tarif ettim yüzünü, polislere tarif et robot resmini çizsinler ben de göreyim diyor :)
bir de günlerdir sürekli ağlamaktan ve ağzıma hiçbirşey koymamaktan dolayı (iştah sıfırın altında..) direncim düşmüş. gözlerimin altı olimpik havuza dönmüş ! hemde pis bir havuza çünkü mossmorr iğrenç ! boğaz kulak baş ağrısı yüzünden 3 gecedir acildeyiz , ilk gece parol , gargara ve pastil yazmışlardı ,kullandığım halde düzelmek bi yana ilerledi iyice, hala bi ayağım doktorda ama hiçbişey yapmıyorlar yapamıyorlar gebelik yüzünden..
bugün iyileşicem ama
iyileşmem lazım
günlerdir arada 10-15 dk lık uyku dışında hiçç uyku yok.. bugün inat yataktan hiç çıkmicam , o uyku gelicek !
bir de kızlar benden size bir uyarı; suyunuz geldiğinde gecenin bir vakti de olsa mutlaka doktorunuza haber verip hastaneye gidin sancıyı beklemeyin ya da sancının birazını evde çekeyim diye düşünmeyin ben ilk doğumumda suyum gelir gelmez çantamızı alıp gitmiştik gece 12den sonraydı ve sancım yoktu sancım taa sabahın 7 sinde hafif hafif başlamıştı o kadar süre uyumadan beklemiş ve sıkılmıştım da ama aslında en doğrusunu yapmışım bu kontrolümde doktorum da hatırlattı suyun gelirse gece bile olsa hemen gelmelisin diye su gelmeden sancı başlarsa ilk birkaç saatini evde çekeceksin dedi
bu konuşmadan birkaç saat sonra eşimin bir tanıdığıyla karşılaştık ilk çocukları doğduktan sonra 3 saat yaşamış 8 aylık falanmış gece suyu gelmiş eşinin hastaneye şimdi gitmeye gerek yok bekleyelim demiş meğer çocuk susuz kalmış ve malesef yaşamamış( aman dikkat edin
gülme kız, ben doğum hikayelerine dalmıştım bi ara,orda sezeryan yapılan bi kadının karnının içi temizlenmemiş, bebeğin eşi felan unutulmuş bilemmene ay fena olacağınız yazmamamm gereken bi şey okumuştum. onun etkisinde de kaldım galiba hasta etti beni...
çünkü sezeryan hiiiiççç istemiyorum ama sanırım mecburuz. kontrolde de zırlayıp durdum ( adam şoka uğradı o halime) ! tombikimin kafa 41 hafta, diğer heryer 40 haftalık olmuş bile. normal doğum ısrarımı bildiği için adamcağız dedi ki, dua edin hemen gelsin şu günlerde, yoksa sezeryandan başka çare yok hem siz hem bebeğin sağlığı için..
artık gündemimizde sezeryan olduğu için de endişeler beni yedi yedi bitirdi !
evet , hamilelik sürecinin getirdiği bişey biliyorum ama hiç hazır değildim bu duruma..mızmız sulugöz o sevmediğim kadın profilinin ta kendisi oldum.. ne ironik dimi
Ceyz , hayırlara gelsin inşaallah ! Ben de günlerdir etkisinde oduğum rüyayı yazıcam ama noolur hemen bi hayırlara gelsin deyin okumadan önce ve sonra noolur....
tırıs tırısım zaten
Rüyamda; evdeyim oturuyorum.. derken bi baktım karnımın üstünde bi bölge, rahat görebildiğim bi bölge, incelmiş.. saydam bir halde, oğlumun kafasını görebiliyorum.. derken o saydam zar gibi kısım da kurudu ve çatladı, oğlum da başının bi kısmı ile iteledi ve azıcık dışarı çıktı kafasının üstü.. hemen hemen kalkın lütfeen hastaneye gidiyoruz doğum başladı diye bağırmaya başladım ama gözlerimi tombiğimden hiç ayırmadım.sakinim ama sesim panik..
sonra herkes hazırlanırken (eşim , annem , kardeşlerim vs.. kalabalıkmış ev) bi düşündüm , neden hastaneye boşu boşuna para vereyim birde bana eziyet çektirirlermiş üstüne aman almiim deyip , kendim oğluşumu tuttuğum gibi hop çektim dışarı, karnımdan.nası da güzelmiş benim tombikim ♥ bir de yeni doğmuş bebek gibi değil, 6-7aylık gibi ..büyümüş.. gözleri anlamlı bakıyo.. aynı babası gibi gülen gözleri var o kurban olduğum gözler ♥ bide muzur gülüş var dudağında ama çok şefkatli bakıyo bana
sevdim giydirdim derken karnımın içi geldi aklıma..anneme eşime dedim ki , ya ben oğlumu aldım aama bu karnın içinin temizlenmesi lazımdı alttan doğursaydım bissürü şey kendinden çıkıp gidecekti, şimdi nasıl olacak nasıl temizlenecek, keşke doktora gitseydim.. keşke diyorum çünkü bi bakıyorum baya bi gün geçmiş, karın kapanmış ama şişlik var felan, gidelim doktora sezeryan yaptıralım diyorum, tombikim de kucağımda kollarımda bu arada
işte böyle tuhaf ama beni hala zıngır zıngır zıngırdatan bi rüya.. kurtulamıyorum etkisinden;kocama tarif ettim yüzünü, polislere tarif et robot resmini çizsinler ben de göreyim diyor :)
bir de günlerdir sürekli ağlamaktan ve ağzıma hiçbirşey koymamaktan dolayı (iştah sıfırın altında..) direncim düşmüş. gözlerimin altı olimpik havuza dönmüş ! hemde pis bir havuza çünkü mossmorr iğrenç ! boğaz kulak baş ağrısı yüzünden 3 gecedir acildeyiz , ilk gece parol , gargara ve pastil yazmışlardı ,kullandığım halde düzelmek bi yana ilerledi iyice, hala bi ayağım doktorda ama hiçbişey yapmıyorlar yapamıyorlar gebelik yüzünden..
bugün iyileşicem ama
iyileşmem lazım
günlerdir arada 10-15 dk lık uyku dışında hiçç uyku yok.. bugün inat yataktan hiç çıkmicam , o uyku gelicek !
Kızlaaar gittigidiyordan siparişlerimiz geldiii az önce,çok hoşuma gittilerr,bir de mavi taç hediye göndermişler
Eki Görüntüle 596110 Eki Görüntüle 596109
bir de en az 20dk diyor
ayy ben çok sıkılırıımmm
40 haftalık nasıl oldu tatlım 5 hafta önde mi senin tombikin?
tırıs tırısım zaten
bugün iyileşicem ama
iyileşmem lazım
kızlar Rüya Selen ismi nasıl? seçeneklerimiz arasında Rüya Duygu ve Rüya İdil de var selen müjde demek birinci anlamı,diğer anlamı da varlık,bolluk demek
Amnnnn, inşallah güzel bir rüyadır kızlar
ben de sıkılırım diyordum ama bu 2. girişim, yan yatıp uyukluyorum, zaman nasıl geçiyor bilmiyorum ama hoparlörden son ses tombimin kalp ritmini ve hareketlerini dinlerken tatlı tatlı gözlerim gidiveriyor
off.. anlatışa bak.. içime babanne kaçmış resmen
evet , ve şuan 3450 gr.. 24 yada 25 ocak sezeryan diyordu çok önceden, şimdi ise nerdeyse önümüzdeki hafta alalım diyor.. tombi kendisi bu hafta gelmezse tabi..
ama madem sezeryan olacak , o zaman dişimi sıkıcam, kova burcu başladıktan sonra yaptırayım sezeryanı diyorumbelki daha da dişimi sıkarsam 4 şubata benim doğumgünüme denk getiririm
yazarken ne kadar kolay yazılıyor, dişimi sıkarsamlar felan... olmadı az daha dişimi sıkıp tombimi direk askere göndereyim derseniz yeridir yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?