Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

benim annemin de heryeri çatlak içinde harita gibi. ama ben de ablamda ilk bebeklerde hiç çatlamdık. bazen de olmayabiliyor anne de olsa da. yağlamaya devam,çatlamadan bitiririz bakarsınız. benim bir de ergenlik çatlaklarım olmuştu. hızlı kilo almıştım ve basenlerde çatlak olmuştu. kesin çatlarsın demişlerdi hamilelikte.çok az arttı gibi geliyor. büyük bi değişiklik yok gibi. ama ben bu defa ilk gebeliğe göre daha az yağlanıyorum. 1 .de günde 3 - 4 kez düzenli yağlanıyordum.şimdi günde 1 bazen 2 kez. dün baktım kaşınıyorum 3 e çıktım. sadece badem yağı sürüyorum, çok üşenirsem kakaolu vazelinli bir vücut kremim var hemen emiliyor onu sürüyorum

ilk hamilelikte kasılmalar sancılı hissedilmiyor benim ikinci ve ben kaç aydır sancı çekiyorum desem yeridir
çok tehlikeli değil mi ama ben ağrı bekliyorum çünkü:)
ohh güzel günlerde kullan canım, kırmızı güseldir eminimmmm
tşk ederim tatlım :)

kızlar Rüya Selen ismi nasıl? seçeneklerimiz arasında Rüya Duygu ve Rüya İdil de var selen müjde demek birinci anlamı,diğer anlamı da varlık,bolluk demek
Selen ismini severim çok havalı

çok tehlikeli değil mi ama ben ağrı bekliyorum çünkü:)

tşk ederim tatlım :)

Selen ismini severim çok havalı

yok canım niye tehlikeli olsun? ben doğumdan hemen önceki kasılmaları söylemiyorum onlar çok sancılıydı ben doğum zamanına kadar ki kasılmaları diyorum

selen ismi hoş evet ama diğerleri de hoş karar veremiyoruz bir türlü

sancıyı hissetmediğim için doğumun başladığını nasıl anlayacağım yani canım

valla kızlar bana doktorum demedi düğme falan vercem diye
ben netten baktım o nedenle yazdım
aman yanlış bilgi vermeyim kimseye

amannn kıyamam Yarabbim sen koru
kızlar Rüya Selen ismi nasıl? seçeneklerimiz arasında Rüya Duygu ve Rüya İdil de var selen müjde demek birinci anlamı,diğer anlamı da varlık,bolluk demek
canım nacizene fikrim Rüya tek başına çok hoş bir isim
tek koyma gibi bir fikrin var mı bilmiyorum
ama hayır iki isim koyacağım diyorsan Rüya Selen daha hoş geldi bana

herkesin nst macerası başlamış meğer
bakalım benı neler bekliyor c.tesi
ayyy herkeste kova burcu derdi var
valla ben de kova olsun çok istiyorum inşallah 20sinden önce gelmeye kalkmaz

günde 3-4 kez miii
ben ilk zamanlar günde 2 kez yağlanırdım şimdi kış olunca üşeniyorum valla günde bir kere:26:

benim rüya ve selen adlarında iki öğrencim oldu..İsimlerin insan kişiliklerini etkilediklerine inanırım sanırım öğrencilerime göre genelleme yapıyorum..Rüya isimli öğrencim çok mızmız ve nazlıydıı..Selen ise kendine güvenen kendinden emin sınıfın popüler kızlarından biriydi
Sen Rüya isminde kararlısın sanırım seçeneklerinde hep Rüya var.Ben Rüya Selen diyorum

bana sezeryan için dr. gün vermişti. o gece yatmadan hafif pembe, sümüksü bir akıntı hissettim. ama kimseye bi şey demedim,çok azdı çünkü. kendi kendime bu nişan olabilir dedim sadece. zaten son zamanlarda akıntı artıyor ya onun hafif pembesiydi. hatta normal akıntının içinde bir pembelik vardı. yattıktan bir kaç saat sonra doğum ağrıları başladı,uyandım. kendim takip etmeye başladım. şiddeti ya da süresi artıyor mu diye arttı,eşimi kaldırdım.Nişanın gelmesi de fikir verebilir. bende ilk kez yaşayacağım nasıl anlarım ki diyordum ama son günler daha pipirikli oluyor ya insan. herşeyi takip ediyorsun. anlarsın bence.

günde 3-4 kez miii
ben ilk zamanlar günde 2 kez yağlanırdım şimdi kış olunca üşeniyorum valla günde bir kere:26:
[/QUOTE]

evet canım annem o kadar çatlayınca, benim de ergenlik çatlaklarım olunca ödüm koptu ,bol bol yağlandım bende, yağlı güreşçiler gibi:))

şimdi badem yağı sürünce göbüşüm biraz emene kadar açık bırakıyorum. oğlum tam elleyecek karnıma anne yağlımı diye soruyo. herkes alıştı yağlanmama:))

ben çıktım kızlar bi yemek yapıverem artık saat 2 olmuş. sonrada oğluşu almaya gideceğim okuluna. heryer bembeyaz oldu burada.byeee

sayıları tam hatırlamıyorum da doktorumun söylediğine göre doğumların % 60-70 i sancıyla,%10-15 i suyun gelmesiyle,%10-15 i de kanlı nişanla başlarmış yani şimdi hissettiğin kasılmalar bir nevi doğuma rahmin hazırlanması asıl sancılar başladığında o kasılmaları önce adet sancısı gibi hissetmeye başlıyorsun sonra yavaş yavaş artıyor benim önce suyum gelmişti sancılarım yaklaşık 7 saat sonra başlamıştı hafiften
eğer sudan önce sancı başlarsa sıklığı 3-4 dakikaya gelince hastaneye gidecekmişim ama benim ikinci doğumum, birinciler farklıdır belki doktorunla konuşmalısın canım

Son düzenleme:
günde 3-4 kez miii

evet canım annem o kadar çatlayınca, benim de ergenlik çatlaklarım olunca ödüm koptu ,bol bol yağlandım bende, yağlı güreşçiler gibi:))[/QUOTE]

anladım canım
az kaldı zaten çıkaracağız miinnoşlarıı
dışarı çıkacakmışsın kar da varmış dikkatli git gel

sana da çok geçmiş olsun, ben de süper parendeler atıyorum yatakta bir o yana bir bu yana..eski merdaneli çamaşır makineleri gibiyim !

ilahi kuzummmm çok hoşsunnn maşallah oğluşuna da maşallah yawrum ne ara büyüttün bu kadar maşallah Allahım nazarlardan saklasın hayırlısı ile gelsin inşallah sağlıkla canımmmm
aminnn =)) şimdi okudum yazdıklarımı ben de güldüm =)) manik depresif bi haldeyim sanırım =))))

çatlaklar konusu.. karnımda hiç yok hamileliğimin en başından beri her akşam banyo yapıp yağlandım ve sabahları da nemlendirici sürdüm , hava soğudu yağlanmayı ve nemlendiriciyi bıraktım yağlı krem (nutrecina , arko , vazelin vs.. ) kullanmaya başladım.ve hiç çatlağım yok o yarım dünya karnımda ! ama popoyu ihmal etmiştim ve berbat halde olduğu için son bi atak yaptım ve kokteylime lierac ı da ekledim. önlem değil tedavi amacıyla yani (önlem felan mı kaldı da ! ) 70 tl imişş yuhh dedim ama aldım günde 2 kere sürüyorum popoma ve düzelmeler başladı.. o tırmıklamış gibi olan kızarıklıklar koyulaşmıştı iyice ama lieracdan sonra düzeliyor. o kötü çizgiler gitsin kutlama yapıcam, bu hamilelik içimdeki potansiyel jenifer lopezdir efendime söyliim nikki minaj dır hepten ortaya çıkardı :) dediğim gibi o küçük pürüzleri halledebilirsem gurur duyabileceğim bir popoya sahip olabilirim sanırsam

Ay kizlar su reflüden cektigim kadar, kaynanamdan cekmedim.

Geceleri 7-8 defa kalkio surup iciyorum, daha uykuya dalmadan tekrar basliyor. Ne surup fayda ediyor ne baska bisey, napicam ben ya, kafayi yicem, cok kötü bisey,su bogazimi söküp atasim geliyor.

ben iki yastık üst üste koyup yatıyorum sen de dene ayrıca gaviscona günde 8 ölçeğe kadar içebilirsin demişti doktorum aklında olsun ilk kızımda gavisconu falan bilmiyordum her gece maden suyu içiyordum yatmadan faydası da oluyordu

Kızlar,

Ben de hergün 2-3 kez yaglanmaya başladım, aslında bir kez yaglanıyordum ama kasıntılarım daha sıklastı o yuzden daha sık yaglanır oldum

Genelde eşim suruyor kremleri masaj yaparak, cok rahatlıyorum. Kremlenmekten oglum içerde yumuş yumuş oldu diyor

yuhhh 70 miii
tatlım şu siteden alıyorum ben, görünce azıcık şoke olucan ama eğer bi daha alman icap ederse zararın neresinden dönsen kar

Lierac Phytolastil atlak Tedavisi iin Jel (Yeni) | atlak Tedavisi | LIERAC | Dermomarket (37 tl den 3 dene almıştım ben en son ama zam gelmişşşş..)

bende maden suyu içiyorum gece yarısı fantazim oldu kendisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…