Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Kızlar şimdi farkettim de başlıgımız 800 sayfaya yaklasmıs:)) Acaba doğuma kadar 1000 i bulabilir miyiz ki

slm arkadaşlar ben istanbul pendikte yaşıyorum şuanda 34 haftalık hamileyim artık yavaş yavaş doğuma yaklaşıyorum .... ya marmara eğitim ve araştırma hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum bu hastane hakkında bilgi edinmek istedim daha önce bu hastaneye gelen, doğum yapan oldu mu lütfen yardımcı olur mususnuz ?? şimdiden teşekkürler

ben çıktım kızlar bi yemek yapıverem artık saat 2 olmuş. sonrada oğluşu almaya gideceğim okuluna. heryer bembeyaz oldu burada.byeee

canım ya düşersin Allah korusun,dikkat et. Bizim şirket erken çıkıyormuş bugün,eşimle gidemeyecem eve. Annem sabahtan beri 20 kere aradı nasıl gidiceksin eve diye. Dik yokuş olduğu için ben de tırsıyorum taksi de çıkmaz kar var diye

Kızlar şimdi farkettim de başlıgımız 800 sayfaya yaklasmıs:)) Acaba doğuma kadar 1000 i bulabilir miyiz ki

Evet ya maş bence 900lerde filan hepimiz doğurmuş oluruz gibime geliyor:)

Allah sağlıkla kavuştursun canım hepimizi de, benm şuan gittiğim hastanede önceden bir doktor varmış,Mehmet Güçlü diye. Methini çook duydum,hastaneleri çok araştırdım. Bizim hastaneden ayrıldıktan sonra Marmara eğitim araşt.da devam ediyormuş.İnternetten filan da araştırabilirsin. yeri bana uzak olmasa o doktora giderdim,hastane hakkında bilgim yok cnm ama dr.sorarsan Mehmet güçlü derim:)

Sizler doğum iznine ayrıldıkça öyle imreniyorum ki...ben 37. haftada ayrılacağım gibi, o kullanmadığım haftaları sonuna da ekleyemeyeceğim..miniğimi 9 haftalıkken anneannesine bırakıp işe döneceğim

Bu arada, ben doktorumu 32. haftada değiştirdim, önceki doktorum ( ki kendisi bir üniv. hastanesinin kadın doğum bölüm başkanıydı) "bana çatı muayenesi yapacak mısınız?" diye sorduğumda, "çatı muayenesi mi kaldı, biz onu asistanlığımızda yapardık" falan dedi, acaba yeni doktorum yapacak mı? of çok gergin bir durum..

Diğer yandan ben bebeğin ters durmasına üzülürken, hem yakın bir dostum hem de doktorum bana internette okuduğum, gördüğüm şeyleri yapmamamı, bunun erken doğumu tetikleyebileceğini söylemişti..aman dikkat edin o yüzden

Ayy sende benim kafadansın çocuk kpva burcu olsun diye uğraşıyorum benimde 10 şubat doğum günüm ama herhalde sezeryan ozamana beklemez :)

canım en yüksek 100 benim 20 25 50 arası çıktı sancılarım

Canım peki alttan muayeneye ne zaman bakıyorlar sancı kaç olmalı yani?

Bende hep lierac kullanıyorum burdan aldım 37-39 tl falan aldım zam gelmiş ama eczaneden aldıysan çok pahalıya almışın bu arada benim ilk aydan göğsüm çatladı oraya sürdüğüm halde düzelme olmadı ama karnım çatlamadığı için yardımcı oluyor lierac ve bebe yağı kullanıyorum

http://www.dermoeczanem.com/?kategori-12-Lierac.html&gclid=CImylLzUh7ECFQRJ3wodfCE7AQ

Son düzenleme:
kızlar bakıyorum da herkes kova burcunu istiyor ben de öyle
sizler neden istiyorsunuz,oğlak çok mu kötü ki?

aslında ben yılın başlarında ve sonlarında doğsun istemiyordum şimdi de bari bir burcun başında ya da sonunda doğmasın diyorum yani ocak 19-20-21 istemiyorum ama bebişim kendisi karar verecek tabii sezaryen olmayacak en azından isteğe bağlı sezaryen olmayacak

''neden illede kova burcu olsun istiyorsun'' diye soranlara ne cevap veriyorsun merak ettim ışılay DD

Son düzenleme:
huwwww, kova burcu istemek de kelimemiii , sırf kova burcu olsun diye sadece mayıs ve haziran ayında korumasız ve bir alman sabrı ve disipliniyle çalıştık son 2 yıldır DDDDD

''neden illede kova burcu olsun istiyorsun'' diye soranlara ne cevap veriyorsun merak ettim ışılay DD

Dahi burcu şekerim bizim gibi :))) oğlak burcu birkere çok inatçıdır yaptığını insanın yüzüne vurmasını bilir kendi için yaşar daha sevmediğim özellikler vss.

Kova burcu erkeği çok asildir çok düşüncelidir kendinden önce başkalarını düşünür anneyi babayı çok önemser sorumluluk sahibidir istikrarlıdır en azından birçok huyu kendimden bilirim :))) ayrıca çok cömert ve eli açıktır

Son düzenleme:
buldururuzzzzz
canım neden 5 haftayı ekletemiyorsun anlamadım

oğlak burcu kötü olduğundan değil de kova burcu pek iyi olurmuş
akıllı,yaratıcı,bağımsız düşünen ama azıcık da dik kafalı yani kendi bildiğini yapmak isteyen
ben hamile kaldığımdan beri herkes oohh ne güzel kova olacak iyi iyi dedi
ben de araştırdım yoksa ben de bilmiyordum

huwwww, kova burcu istemek de kelimemiii , sırf kova burcu olsun diye sadece mayıs ve haziran ayında korumasız ve bir alman sabrı ve disipliniyle çalıştık son 2 yıldır DDDDD

Eşin ne burcuki bu kadar çok istediniz :))) benim eşimde eyvah 2 tane Işılay olacak desene diyor :)) sen dua et kız değil dedim :)

Ay maden suyunu denicem, yalniz ben Gaviscon degil Rennie Duo kullaniyorum acaba surup mu cok ise yaramiyor acaba.

Bu arada kizlar bende kova burcuyum, 22 ocak dogum tarihim, erkek kardesim de 14 subat oda kova burcu hic tavsiye etmem

Ikimizde asiri duygusaliz, bu yüzden mutlulugumuzuda üzüntümüzüde hep icimizde yasariz, herseyi icimize atariz, buda sinir yapiyor bazen. Asiri düsünceliyiz, cok detayciyiz, cok kuralciyiz, hersey dört dörtlük olsun isteriz, hatalari kabul etmeyiz, dedigimiz dedigiz felan, cok idealciyiz, ben hic hesap yapmadim hamile kalirken, zaten burclarada pek takmam ama benim kizim balik burcu olucak

çok duygusal oluyor balıklarda, evet çok detaycıyız ve prensip sahibi olduğumuz için rahatsız oluyoruz herşey 4 4lük olsun diye verdiğimiz sözüde canıımız pahasına tutarız güven kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederiz sözü bizim için yazılmışş :))

benim gözlemlerime göre de kovalar iyi
oğlak olursa da toprak grubu olacak annesi gibi benim de boğa

ben burçtan dolayı değil de izin mevzusundan dolayı bu ayda doğum yapmayı istiyordum
çok şükür rabbim Allahın izniyle nasip edecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…