- 28 Ekim 2011
- 701
- 343
- 303
ben çıktım kızlar bi yemek yapıverem artık saat 2 olmuş. sonrada oğluşu almaya gideceğim okuluna. heryer bembeyaz oldu burada.byeee
Kızlar şimdi farkettim de başlıgımız 800 sayfaya yaklasmıs:)) Acaba doğuma kadar 1000 i bulabilir miyiz ki
slm arkadaşlar ben istanbul pendikte yaşıyorum şuanda 34 haftalık hamileyim artık yavaş yavaş doğuma yaklaşıyorum .... ya marmara eğitim ve araştırma hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum bu hastane hakkında bilgi edinmek istedim daha önce bu hastaneye gelen, doğum yapan oldu mu lütfen yardımcı olur mususnuz ?? şimdiden teşekkürler
Amnnnn, inşallah güzel bir rüyadır kızlar
ben de sıkılırım diyordum ama bu 2. girişim, yan yatıp uyukluyorum, zaman nasıl geçiyor bilmiyorum ama hoparlörden son ses tombimin kalp ritmini ve hareketlerini dinlerken tatlı tatlı gözlerim gidiveriyor
off.. anlatışa bak.. içime babanne kaçmış resmen
evet , ve şuan 3450 gr.. 24 yada 25 ocak sezeryan diyordu çok önceden, şimdi ise nerdeyse önümüzdeki hafta alalım diyor.. tombi kendisi bu hafta gelmezse tabi..
ama madem sezeryan olacak , o zaman dişimi sıkıcam, kova burcu başladıktan sonra yaptırayım sezeryanı diyorumbelki daha da dişimi sıkarsam 4 şubata benim doğumgünüme denk getiririm
yazarken ne kadar kolay yazılıyor, dişimi sıkarsamlar felan... olmadı az daha dişimi sıkıp tombimi direk askere göndereyim derseniz yeridir yaniii
canım en yüksek 100 benim 20 25 50 arası çıktı sancılarım
sana da çok geçmiş olsun, ben de süper parendeler atıyorum yatakta bir o yana bir bu yana..eski merdaneli çamaşır makineleri gibiyim !
aminnn =)) şimdi okudum yazdıklarımı ben de güldüm =)) manik depresif bi haldeyim sanırım =))))
çatlaklar konusu.. karnımda hiç yok hamileliğimin en başından beri her akşam banyo yapıp yağlandım ve sabahları da nemlendirici sürdüm , hava soğudu yağlanmayı ve nemlendiriciyi bıraktım yağlı krem (nutrecina , arko , vazelin vs.. ) kullanmaya başladım.ve hiç çatlağım yok o yarım dünya karnımda ! ama popoyu ihmal etmiştim ve berbat halde olduğu için son bi atak yaptım ve kokteylime lierac ı da ekledim. önlem değil tedavi amacıyla yani (önlem felan mı kaldı da ! ) 70 tl imişş yuhh dedim ama aldım günde 2 kere sürüyorum popoma ve düzelmeler başladı.. o tırmıklamış gibi olan kızarıklıklar koyulaşmıştı iyice ama lieracdan sonra düzeliyor. o kötü çizgiler gitsin kutlama yapıcam, bu hamilelik içimdeki potansiyel jenifer lopezdir efendime söyliim nikki minaj dır hepten ortaya çıkardı :) dediğim gibi o küçük pürüzleri halledebilirsem gurur duyabileceğim bir popoya sahip olabilirim sanırsam
''neden illede kova burcu olsun istiyorsun'' diye soranlara ne cevap veriyorsunmerak ettim ışılay DD
buldururuzzzzzKızlar şimdi farkettim de başlıgımız 800 sayfaya yaklasmıs:)) Acaba doğuma kadar 1000 i bulabilir miyiz ki
canım neden 5 haftayı ekletemiyorsun anlamadımSizler doğum iznine ayrıldıkça öyle imreniyorum ki...ben 37. haftada ayrılacağım gibi, o kullanmadığım haftaları sonuna da ekleyemeyeceğim..miniğimi 9 haftalıkken anneannesine bırakıp işe döneceğim
Bu arada, ben doktorumu 32. haftada değiştirdim, önceki doktorum ( ki kendisi bir üniv. hastanesinin kadın doğum bölüm başkanıydı) "bana çatı muayenesi yapacak mısınız?" diye sorduğumda, "çatı muayenesi mi kaldı, biz onu asistanlığımızda yapardık" falan dedi, acaba yeni doktorum yapacak mı? of çok gergin bir durum..
Diğer yandan ben bebeğin ters durmasına üzülürken, hem yakın bir dostum hem de doktorum bana internette okuduğum, gördüğüm şeyleri yapmamamı, bunun erken doğumu tetikleyebileceğini söylemişti..aman dikkat edin o yüzden
kızlar bakıyorum da herkes kova burcunu istiyor ben de öyle
sizler neden istiyorsunuz,oğlak çok mu kötü ki?
aslında ben yılın başlarında ve sonlarında doğsun istemiyordum şimdi de bari bir burcun başında ya da sonunda doğmasın diyorum yani ocak 19-20-21 istemiyorum ama bebişim kendisi karar verecek tabii sezaryen olmayacak en azından isteğe bağlı sezaryen olmayacak
huwwww, kova burcu istemek de kelimemiii , sırf kova burcu olsun diye sadece mayıs ve haziran ayında korumasız ve bir alman sabrı ve disipliniyle çalıştık son 2 yıldırDDDDD
huwwww, kova burcu istemek de kelimemiii , sırf kova burcu olsun diye sadece mayıs ve haziran ayında korumasız ve bir alman sabrı ve disipliniyle çalıştık son 2 yıldırDDDDD
niye gııı ne var bu kovada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?