- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
benim gözlemlerime göre de kovalar iyi
oğlak olursa da toprak grubu olacak annesi gibi benim de boğa
eşim yengeç =) dışardan bakıldığında salon erkeği gibi görünür ama tammm bir ev erkeğidir benim biskolata aslanım ♥.. oğlum ona çok benzesin istiyorum ama bu anne düşkünlüğü yengeç burcunda zirve olduğu için .. sırf sırf bu sebeple yengeç olmasın kararını verdim. bana biat edecek bi köle evlat değil, açık aydın ileri görüşlü güçlü bir arkadaş istiyorum ben. yanlışım varsa anne yanlışsın demeli!Eşin ne burcuki bu kadar çok istediniz :))) benim eşimde eyvah 2 tane Işılay olacak desene diyor :)) sen dua et kız değil dedim :)
kolay anlaşılamıyoruz öykümniye gııı ne var bu kovada?
ben de boğa ben de boğaaaaa
eşim yengeç =) dışardan bakıldığında salon erkeği gibi görünür ama tammm bir ev erkeğidir benim biskolata aslanım ♥.. oğlum ona çok benzesin istiyorum ama bu anne düşkünlüğü yengeç burcunda zirve olduğu için .. sırf sırf bu sebeple yengeç olmasın kararını verdim. bana biat edecek bi köle evlat değil, açık aydın ileri görüşlü güçlü bir arkadaş istiyorum ben. yanlışım varsa anne yanlışsın demeli!
nasıl bir kaynana travmasına maruz kaldığım çok alenileşti dimi =)))) ezikkkkkkk termessossssss =))))))))))))))
kolay anlaşılamıyoruz öykümbizi kimseler anlamıyor biz de bölünerek çoğalamadığımızdan ötürü bizi anlayabilecek kendimiz gibi insancıklar üretimine hassasiyet gösteriyoruz
yersenn.... =))))))))
eşim yengeç =) dışardan bakıldığında salon erkeği gibi görünür ama tammm bir ev erkeğidir benim biskolata aslanım ♥.. oğlum ona çok benzesin istiyorum ama bu anne düşkünlüğü yengeç burcunda zirve olduğu için .. sırf sırf bu sebeple yengeç olmasın kararını verdim. bana biat edecek bi köle evlat değil, açık aydın ileri görüşlü güçlü bir arkadaş istiyorum ben. yanlışım varsa anne yanlışsın demeli!
nasıl bir kaynana travmasına maruz kaldığım çok alenileşti dimi =)))) ezikkkkkkk termessossssss =))))))))))))))
kolay anlaşılamıyoruz öykümbizi kimseler anlamıyor biz de bölünerek çoğalamadığımızdan ötürü bizi anlayabilecek kendimiz gibi insancıklar üretimine hassasiyet gösteriyoruz
yersenn.... =))))))))
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum.Şimdi biz 32.haftadan itibaren çalışabilir raporu aldık.Ben herhangi başka bir doktordan rapor alabiliyormuyum.Mesala grip oldum kbb bana rapor yazabilirmi yada yazarsa bile doğum iznimden düşermi.
Ay kizlar su reflüden cektigim kadar, kaynanamdan cekmedim.
Geceleri 7-8 defa kalkio surup iciyorum, daha uykuya dalmadan tekrar basliyor. Ne surup fayda ediyor ne baska bisey, napicam ben ya, kafayi yicem, cok kötü bisey,su bogazimi söküp atasim geliyor.
kızlar yoktum ne zamandır.dün iştr kasık ve bel ağrısından duramadım apar topar gittim bebeğin dönmüş dedi ama nstde de sancı çıktı,muayene yaptı rahim ağzın çok yumuşamış,çok durmayabilir dedi.ama çok erken daha.akciğer gelişimi için iğne yaptı yatıyorum,yıllık izin aldım.37 ye kadar idare edicez.yıllık izin dönüş zamanımızı etkiliyomu ki,bebeğimle kalacağım zamandan çalıyo mu?işte dün 33 hafta 3 günlüktü,2500 kilo olmuş bakalım yatıyorum ne kadar sürcek
evet , hamilelik sürecinin getirdiği bişey biliyorum ama hiç hazır değildim bu duruma..mızmız sulugöz o sevmediğim kadın profilinin ta kendisi oldum.. ne ironik dimi
Ceyz , hayırlara gelsin inşaallah ! Ben de günlerdir etkisinde oduğum rüyayı yazıcam ama noolur hemen bi hayırlara gelsin deyin okumadan önce ve sonra noolur....
tırıs tırısım zaten
Rüyamda; evdeyim oturuyorum.. derken bi baktım karnımın üstünde bi bölge, rahat görebildiğim bi bölge, incelmiş.. saydam bir halde, oğlumun kafasını görebiliyorum.. derken o saydam zar gibi kısım da kurudu ve çatladı, oğlum da başının bi kısmı ile iteledi ve azıcık dışarı çıktı kafasının üstü.. hemen hemen kalkın lütfeen hastaneye gidiyoruz doğum başladı diye bağırmaya başladım ama gözlerimi tombiğimden hiç ayırmadım.sakinim ama sesim panik..
sonra herkes hazırlanırken (eşim , annem , kardeşlerim vs.. kalabalıkmış ev) bi düşündüm , neden hastaneye boşu boşuna para vereyim birde bana eziyet çektirirlermiş üstüne aman almiim deyip , kendim oğluşumu tuttuğum gibi hop çektim dışarı, karnımdan.nası da güzelmiş benim tombikim ♥ bir de yeni doğmuş bebek gibi değil, 6-7aylık gibi ..büyümüş.. gözleri anlamlı bakıyo.. aynı babası gibi gülen gözleri var o kurban olduğum gözler ♥ bide muzur gülüş var dudağında ama çok şefkatli bakıyo bana
sevdim giydirdim derken karnımın içi geldi aklıma..anneme eşime dedim ki , ya ben oğlumu aldım aama bu karnın içinin temizlenmesi lazımdı alttan doğursaydım bissürü şey kendinden çıkıp gidecekti, şimdi nasıl olacak nasıl temizlenecek, keşke doktora gitseydim.. keşke diyorum çünkü bi bakıyorum baya bi gün geçmiş, karın kapanmış ama şişlik var felan, gidelim doktora sezeryan yaptıralım diyorum, tombikim de kucağımda kollarımda bu arada
işte böyle tuhaf ama beni hala zıngır zıngır zıngırdatan bi rüya.. kurtulamıyorum etkisinden;kocama tarif ettim yüzünü, polislere tarif et robot resmini çizsinler ben de göreyim diyor :)
bir de günlerdir sürekli ağlamaktan ve ağzıma hiçbirşey koymamaktan dolayı (iştah sıfırın altında..) direncim düşmüş. gözlerimin altı olimpik havuza dönmüş ! hemde pis bir havuza çünkü mossmorr iğrenç ! boğaz kulak baş ağrısı yüzünden 3 gecedir acildeyiz , ilk gece parol , gargara ve pastil yazmışlardı ,kullandığım halde düzelmek bi yana ilerledi iyice, hala bi ayağım doktorda ama hiçbişey yapmıyorlar yapamıyorlar gebelik yüzünden..
bugün iyileşicem ama
iyileşmem lazım
günlerdir arada 10-15 dk lık uyku dışında hiçç uyku yok.. bugün inat yataktan hiç çıkmicam , o uyku gelicek !
Ben aslında kova burcu olsun diye hiç düşünmedim, pek de bilmem özelliklerini ama o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki kova burcuyla ilgili çok mutlu oldum.Ayy sende benim kafadansın çocuk kpva burcu olsun diye uğraşıyorum benimde 10 şubat doğum günüm ama herhalde sezeryan ozamana beklemez :)
Canım peki alttan muayeneye ne zaman bakıyorlar sancı kaç olmalı yani?
Al benden de o kadar. Bu konuda çok yazdım zaten. Rennie Duo kullanıyorum ben. Çok faydası olmuyor aslında ama bol bol içiyorum ben de. Boğazımı ben de kesip atmak istiyorum.Selamlar herkese, kızlar biliyorsunuz uzun zamandır öksürük sıkıntısı çekiyordum reflü yüzünden. Derken sol kaburgamın altındaki o müthiş ağrı beni mahvetti. Ben öksürüğe kızıyordum kaslarımı ağrıttı diye. Denemediğimiz şey kalmadı. Yatarken kalkarken eşimin yardımına ihtiyaç duyuyordum ve yine de ağlaya ağlaya yatıp kalkıyordum. Arada öksürük krizleri geldiğinde de iyice dayanılmaz oluyordu acılar. Bu ağrıların sebebini internette araştırırken yine forumumuzda bir arkadaş ki ondan Allah razı olsun bu konuyla ilgili başlık açmış. Magnezyum eksikliğinden sol kaburgamın altı ağrıyor demiş ve magnezyum kullandığında geçmiş. Hemen eşimin eniştesini aradık doktor kendisi. Magnezyumun ismini söyledi eşim de hemen aldı sağolsun. Yani sonuç olarak bugün çooooook iyiyim. Meğer magnezyum eksikliğim varmış. Kaç kere acile gittik, kendi doktoruma söyledim bir tanesi demedi magnezyum al diye. Hamilesin yapacak bir şey yok dediler. Neyse artık geçti ya önemli olan bu. 24 ocakta benim doğumum. Korkudan ölecektim 2,5 hafta daha bu ağrılara nasıl katlanırım diye.
Bu arada annem de geldi. Temizliğe başladı bugün. Perde ve camlardan başladı işe. Onun varlığı ve ağrılarımın geçmesi yeniden doğmuş gibi yaptı beni:)) Çok mutluyum ve çok heyecanlıyım. Gün sayıyorum oğluma kavuşacağım diye.
Canım ben de çok rüya görüyorum ama oğlumun yüzünü hiç göremedim daha. Annem dün oğlumun karnımda ağladığını görmüş:) Daha önce hiç görmemiştim diye şaşırıyormuş rüyasında. Çok geçmiş olsun bu arada. Ben de 3 haftadır çok çektim hastalıktan, çok iyi anlıyorum seni. Bol bol dinlenmeye çalış. Kendine dikkat et.
QUOTE=Pedagog;28152526]Ay kizlar su reflüden cektigim kadar, kaynanamdan cekmedim.
Geceleri 7-8 defa kalkio surup iciyorum, daha uykuya dalmadan tekrar basliyor. Ne surup fayda ediyor ne baska bisey, napicam ben ya, kafayi yicem, cok kötü bisey,su bogazimi söküp atasim geliyor.
burçların en iyisi dermişim :)
merhaba arkadaşlar,öncelikle izne ayrılanlara hayırlı olsun darısı bize çünkü artık derse girmek ders anlatmak istemıyorum çok zorlarnıyorum her tenefüs in çık çocukları kontrol et(bugün eve ağlayarak geldim son saatim çok kötü geçti şu 24 hafta olayı kesinleşse ne beklıyorlar hala anlamıyorum yazık değil mi bize,eve gelince de iş bitmiyor ki bir sürü not var e okula girilecek ama benim hiçbişey yapasım yok.ağlama konusunda yazılanlanlara bende katılıyorum kendimi bir çok yerde tutmaya çalışıyorum gözyaşlarım akmasın die.okulda da sürekli tedirginim çokcuklar deli gibi koşturuyor biri çarpacak bişey olacak die süreklş korka korka yürüyorum merdivenleri zaten inip çıkmak ayrı bir dert ne yapacağımı bilmiyorum önümüzdeki haftada idare etsem son hafta rapor alırım diyorum aama ona bile gücüm kalmadı sanırım
hasta olan arkadaşlar çok çok geçmiş olsun allah şifa versin dikkat etmek lazım ama bünye zayıf olunca hemen kapıyor insan allah meleklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
anaç,inatçı,evcimen,yemeğe düşkün(ben pek değilimdir)
iyidir bee boğa daa
TRİANOFİLİZ
canım gözün aydın hem ağrıların geçmiş hem de annen gelmiş
sıra dinlenmekte
24 ocak demişsin doktorun gün verdi sanırım
doktorlar genelimize 24-25 ocak a gün vermiş dimi?? Sat lar da çok farklı halbuki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?