Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

günaydın okullları tatil ederken keşke şu hava şartlarında tüm hamilelerede 1 hafta tail verseler dondum resmen

Günaydın kızlar,
Bugün dayanamadım işe geldim.Evde oturmak hiç bana göre değil Canım çok sıkılıyor.
Sizde durumlar ne alemde , aman yollarda dikkatli olun deli gibi kayıyor

Ceyzim senden haberler bekliyorum bugün.Güzel haberlerle gel canım.

koala980 ve hepberaber, ben özel okulda çalışıyorum. bu nedenle iznimi sonuna aktaramayacağım..malum bizde hastalanmak bile hoş karşılanmaz, işimi kaybetmemek için 9. haftadan sonra geri dönmeliyim

istanbul için bugün okullar tatil..offf çok sıkıcı evde oturmak..dünde idari izinliydim ve bir günlük iznimin bana geri dönüşümü tartıda +1 kilo defalarca tartıldım en son eşime tartı sanırım bozuldu dedim ama gerçeklerden kaçamıyoruz son 3 haftamı düşünemiyorum bugün itibariyle +13 oldum
Kızlar bide bende ishal başladı yaa bebeğim susuz kalmasa barii çok su içiyorum ama korkuyorum yine de

Son düzenleme:
kızlar dün dr a gittim 30 ocakta gelmemi istedi sezeryan yazacakmış. herhalde subat 2 veya 3 e verir cok korkuyorum ben yaaa bu arada 35 haftalık bebegim 2 kg 650 gr mş. normal güzel kilosu dedi ama benim göbüs hala büyük degil yaa sizce nasıl kilosu kızlar hepinize bebişlerinizle saglıklı günler diliyorum

Canım maşallah bebeğin kilosu güzel doğsada küvez görmez bunun dışında neden okadar geç çağırdı şaşırdım 3 hafta çok değilmi benim doktorumda en son 2 hafta verdi bu cuma 35 + 0 ama sonrası 10 gün verir herhalde en fazla gibi geliyor.

Valla evde olmak çok bunaltıcı ayrıca dediğin gibi çok tehlikeli kilo açısından
Yemesende hareket etmiyorsun ki doğru düzgün.Ben +11 durumundayım Bakalım kaçla tamamlanacak.

Gayet güzel canım gelişimi kuzuna

Kızlar merhaba,

Şu 6 aylık izinyasası biz izindeyken onaylanırsa bizi de etkiliycek mi? Bu konuda bilgisi olan var mı?

Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim..

Teşekkür ederim canım. Doktorum gün verdi isteğe bağlı sezaryen olunca:) Şu anda 24 ocak tarihimiz ama daha erken gelmek ister mi oğlum bilemiyorum tabi, bu aralar çok hareketli maaşallah:)
benım de isteğe bağlı sezeryan
genel anestezi mi olacak epidural falan mı?

doktorlar genelimize 24-25 ocak a gün vermiş dimi?? Sat lar da çok farklı halbuki..
benım sat 29 nisan c.tesi gün verecek bakalım kaçına olacak
içimden 25 ocak geçiyor benım de bakalım

günaydın canım
otursana evinde dinlensene tatlım yaaa
ben evdeyım artık malum ama oturduğum yere gömülmemeye çalışıyorum

eet eet bende boğayım kızlar:)ama oğluşum kova olsun karizmatik entellektüel zeki vs olsun :)
aynen öyle,zeki ,cool,karızmatik,yakışıklı,hmmm daha nediyim dalyan gibi bir kova olsun
koala980 ve hepberaber, ben özel okulda çalışıyorum. bu nedenle iznimi sonuna aktaramayacağım..malum bizde hastalanmak bile hoş karşılanmaz, işimi kaybetmemek için 9. haftadan sonra geri dönmeliyim
ya ama bu yasal hak değil mi ? resmi olarak mı aktaramıyorsun,yoksa kendin mi aktarmıyorsun yani işini kaybetmemek adına
sennnn hiiiççç meraklanma canım ben +17 oldum inanmıyorum kendime
20yi kesin geçecğim
ve inan hamile kalmadan önceki beslenmemden farklı sadece hayatımda süt,yoğurt,ceviz var
şoklardayım yanii
50kilo idim ne hale geldim

canım benım 33+ bi şey iken 2260 gr idi meraklanma gayet iyi bebeğin
benım de mesela 3kg anca geçer yavrum diyorum
ama önemli olan sağlıklı bir kiloda olması

Kızlar merhaba,

Şu 6 aylık izinyasası biz izindeyken onaylanırsa bizi de etkiliycek mi? Bu konuda bilgisi olan var mı?

Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim..

canım biz de bunu bekliyoruz
baklaım maddeyi nasıl hazırlayacaklar

ceyzim hayırlara gelsin rüyan. rüyalarla boğuşuyoruz artık. evet canım kayınvalide ile aynı evde yaşamak zor olsa gerek, düşünemiyorum bile..

tam bir nst uzmanı olarak cevaplıyım, şimdiye kadar 7-8 kez girdim.. sancıların 20 li civarlarda seyretmesi gerekiyor benim 100 leri bulmuştu ve hiç sancı hissetmememe rağmen.. o durumda hemen hastaneye yatırılıyorsun( Allah korusun olmaz inş) bebeğin kalp atışlarıda en az 120 lerde olması lazım 120 nin altı sıkıntı.. çatı muayenesi olmazsın daha gibime geliyor. daha erken sanırım, ondan emin değilim canım

hayırlara gelsin canım. uyuyamamak çok kötü cidden, inş uyuyabilmişsindir bugün..

ben çalışmıyorum ama toplam şu ana kadar 4 kilo aldım tabii bende şeker çıktı istediğim her zaman istediğim herşeyi yiyemememin de etkisi var
bende gebelikle ilgili çok güzel bir kitap var onda yazdığına göre doğum yaklaşınca bazı kadınlar ishal olurmuş

selam kızlar varmı doğum yapan
işler filan bayadır giremedim, sizde maşallah ne kaa çok yazmışsınız okuyamadım hepsini
bugün 36. haftamdayım. haftaya izne ayrılıyorum
inş daha iyi takip edicem burayı ozmn
tabi oğluşum ben geliyorum yeter demezse
pek bi hareketliyiz bu aralar,ama gündüzleri
gece benle birlikte oda mışıl mışıl uyuyo
şimdilik bi sıkıntımız yok,bel ağrısı dışında
üşütmedenmi,hamileliktenmi bilmem sağ adımda zorlanıyorum
oyüzden uzun yolu gözüm kesmiyo hiç yürüyemiyorum çok

bebek odamız, eşyalarımız, hastane çantamız, ev temizliğimiz herbişeyimiz hazır çok şükür
izinden sorada ufak tefek düzenlemeler yaparım evimde belki
bol bol dinlencem inş :)
örg manyağı ben bu yıl hiç bişi öremedim
sırf ben örmüş olayım diye mini hemen giyebileceği bi hırka ördüm,dün bitti :))
doğum sorası lousa şerbeti dağıtıcam
bunun için kadehlere süsler yaptım
bebek şekerini hazır aldım netten
nasipse mevlütede kurabiye düşünüyorum bakalım

mümkün oldğnca daha sık giricem artık
merak ediyorum hepinzi
sağlıcakla kalın öpüyorum çok

hoşgeldin canım
ne güzel bitirmişsin sen de hazırlıkalrı
izne de ayrıldın mı oohhhhh
ben de şimdi annemle perdeleir attım makinaya
biz benım evimde olmayacağız ama dönünce benım evime de ziyarete gelecekelr sonuçta o nedenle toparlıyoruz
hepimize zamanlı doğumlar

Al benden de o kadar. Bu konuda çok yazdım zaten. Rennie Duo kullanıyorum ben. Çok faydası olmuyor aslında ama bol bol içiyorum ben de. Boğazımı ben de kesip atmak istiyorum.

Ben aslında kova burcu olsun diye hiç düşünmedim, pek de bilmem özelliklerini ama o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki kova burcuyla ilgili çok mutlu oldum.[/QUOTE]

hadi gözün aydın canım, Allah geçmiş etsin bi daha yaşatmasın inşallah aminnn
yaaa çok çok az kaldı miniklerimize kavuşmamıza Allahın izniyle, nasıl heyecan nasıl doruk offf yanii....

yaaa ishal bende de var bu sabah itibariyle başladı ve aman yarabbim... ayaklarımızı filan mı üşütüyoruz acaba yaa... bide sürekli meyve yiyip süt içmekten de olmuş olabilir benimkisi, sütü abarttım biraz sanırım bu hafta..

arkadslar dün doktora gittim bebeğim 10 gün önce 1850 gr cıkmıstı dünde 2020 cıktı az kilo almamıs mı acaba sordum ama normal dedi.birde bende kilo verdim bu hafta 1.5 kilo kadar yasayan var mı böyle bişey?? reflüden dolayı yemek yiyemiyorumda cok endişelendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…