canım ya düşersin Allah korusun,dikkat et. Bizim şirket erken çıkıyormuş bugün,eşimle gidemeyecem eve. Annem sabahtan beri 20 kere aradı nasıl gidiceksin eve diye. Dik yokuş olduğu için ben de tırsıyorum taksi de çıkmaz kar var diye
saol canım, bizim eve çok yakın okul, arbayla gittim geldim hemen. ama üstünde kar varken sileceği açtım, baktım karı atamayacak hemen kapattım,inip temizledim karı. ama silecekler bi daha çalışmadı. o kısacık yolda, kar yağıyo bir yandan zor oldu gidip dönmek. sileceklerin sigortası yanmış meğer. akşama eşim değiştirdi. Ne nane mollaymış,biz daha iyiyiz şu halimizle.
Selamlar herkese, kızlar biliyorsunuz uzun zamandır öksürük sıkıntısı çekiyordum reflü yüzünden. Derken sol kaburgamın altındaki o müthiş ağrı beni mahvetti. Ben öksürüğe kızıyordum kaslarımı ağrıttı diye. Denemediğimiz şey kalmadı. Yatarken kalkarken eşimin yardımına ihtiyaç duyuyordum ve yine de ağlaya ağlaya yatıp kalkıyordum. Arada öksürük krizleri geldiğinde de iyice dayanılmaz oluyordu acılar. Bu ağrıların sebebini internette araştırırken yine forumumuzda bir arkadaş ki ondan Allah razı olsun bu konuyla ilgili başlık açmış. Magnezyum eksikliğinden sol kaburgamın altı ağrıyor demiş ve magnezyum kullandığında geçmiş. Hemen eşimin eniştesini aradık doktor kendisi. Magnezyumun ismini söyledi eşim de hemen aldı sağolsun. Yani sonuç olarak bugün çooooook iyiyim. Meğer magnezyum eksikliğim varmış. Kaç kere acile gittik, kendi doktoruma söyledim bir tanesi demedi magnezyum al diye. Hamilesin yapacak bir şey yok dediler. Neyse artık geçti ya önemli olan bu. 24 ocakta benim doğumum. Korkudan ölecektim 2,5 hafta daha bu ağrılara nasıl katlanırım diye.
Bu arada annem de geldi. Temizliğe başladı bugün. Perde ve camlardan başladı işe. Onun varlığı ve ağrılarımın geçmesi yeniden doğmuş gibi yaptı beni:)) Çok mutluyum ve çok heyecanlıyım. Gün sayıyorum oğluma kavuşacağım diye.
çoook geçmiş olsun,neyseki öksürüğe çare bulmuşsun. ben arada öksürüyorum,içim sallanıyo sanki. ya da kuvvetli bi haşırıkta.çok zor geçmiştir seninde tahmn ediyorum. hamilelikte normal haytımızda hastalık kabül ettiğimiz şeyler normal kabul ediliyor. bunun normal mi anaormal mi olduğunu anlamak , bi çare bulmak dr.a kalıyor. şansımıza öyle bi dr.a denk gelirsek rahat ediyoruz yoksa çek babam çek...
ben de oğluma hamileyken çok sık rüyamda onu görürdüm. hem de öyle ilginç rüyalarki. minicik daha ama bir dağa tırmanıyoruz ve volkan patlaması gibi bir şey oluyo....neler neler
ama şimdi hiç görmedim bebişimi.ilk bebekte daha mı çok oluyo ne?hayırlara çıksın rüyalarınız.
Sizler doğum iznine ayrıldıkça öyle imreniyorum ki...ben 37. haftada ayrılacağım gibi, o kullanmadığım haftaları sonuna da ekleyemeyeceğim..miniğimi 9 haftalıkken anneannesine bırakıp işe döneceğim
doğum sonu 16 hafta çıksa artık. ben de ilk bebeğimi 9 haftalık bırakmıştım. çok minik oluyo. Şimdi de aynı olmaz inş. Bi de şimdi evim şehir merkezinde işim ilçede. zaten süt iznim de yolda geçecek. napıcam bilmiyom valla. önceki işimde eve sık sık uğrayabiliyordum. bebişim pek anlamıyordu. şimdi ise sabah bırak, akşam kaçta evde olurum bilmiyorum. düşündükçe içim sıkılıyor. ne zor çalışan anne olmak. allah hepimize yardım etsin.
ben de boğa ben de boğaaaaa
kızlar dün dr a gittim 30 ocakta gelmemi istedi sezeryan yazacakmış. herhalde subat 2 veya 3 e verir cok korkuyorum ben yaaa bu arada 35 haftalık bebegim 2 kg 650 gr mş. normal güzel kilosu dedi ama benim göbüs hala büyük degil yaa sizce nasıl kilosu kızlar hepinize bebişlerinizle saglıklı günler diliyorum
istanbul için bugün okullar tatil..offf çok sıkıcı evde oturmak..dünde idari izinliydim ve bir günlük iznimin bana geri dönüşümü tartıda +1 kilodefalarca tartıldım en son eşime tartı sanırım bozuldu dedim ama gerçeklerden kaçamıyoruz son 3 haftamı düşünemiyorum bugün itibariyle +13 oldum
Kızlar bide bende ishal başladı yaa bebeğim susuz kalmasa barii çok su içiyorum ama korkuyorum yine de
kızlar dün dr a gittim 30 ocakta gelmemi istedi sezeryan yazacakmış. herhalde subat 2 veya 3 e verir cok korkuyorum ben yaaa bu arada 35 haftalık bebegim 2 kg 650 gr mş. normal güzel kilosu dedi ama benim göbüs hala büyük degil yaa sizce nasıl kilosu kızlar hepinize bebişlerinizle saglıklı günler diliyorum
benım de isteğe bağlı sezeryanTeşekkür ederim canım. Doktorum gün verdi isteğe bağlı sezaryen olunca:) Şu anda 24 ocak tarihimiz ama daha erken gelmek ister mi oğlum bilemiyorum tabi, bu aralar çok hareketli maaşallah:)
benım sat 29 nisan c.tesi gün verecek bakalım kaçına olacakdoktorlar genelimize 24-25 ocak a gün vermiş dimi?? Sat lar da çok farklı halbuki..
günaydın canımGünaydın kızlar,
Bugün dayanamadım işe geldim.Evde oturmak hiç bana göre değilCanım çok sıkılıyor.
Sizde durumlar ne alemde , aman yollarda dikkatli olun deli gibi kayıyor
Ceyzim senden haberler bekliyorum bugün.Güzel haberlerle gel canım.
aynen öyle,zeki ,cool,karızmatik,yakışıklı,hmmm daha nediyim dalyan gibi bir kova olsuneet eet bende boğayım kızlar:)ama oğluşum kova olsun karizmatik entellektüel zeki vs olsun :)
ya ama bu yasal hak değil mi ? resmi olarak mı aktaramıyorsun,yoksa kendin mi aktarmıyorsun yani işini kaybetmemek adınakoala980 ve hepberaber, ben özel okulda çalışıyorum. bu nedenle iznimi sonuna aktaramayacağım..malum bizde hastalanmak bile hoş karşılanmaz, işimi kaybetmemek için 9. haftadan sonra geri dönmeliyim
sennnn hiiiççç meraklanma canım ben +17 oldum inanmıyorum kendimeistanbul için bugün okullar tatil..offf çok sıkıcı evde oturmak..dünde idari izinliydim ve bir günlük iznimin bana geri dönüşümü tartıda +1 kilodefalarca tartıldım en son eşime tartı sanırım bozuldu dedim ama gerçeklerden kaçamıyoruz son 3 haftamı düşünemiyorum bugün itibariyle +13 oldum
Kızlar bide bende ishal başladı yaa bebeğim susuz kalmasa barii çok su içiyorum ama korkuyorum yine de
canım benım 33+ bi şey iken 2260 gr idi meraklanma gayet iyi bebeğinkızlar dün dr a gittim 30 ocakta gelmemi istedi sezeryan yazacakmış. herhalde subat 2 veya 3 e verir cok korkuyorum ben yaaa bu arada 35 haftalık bebegim 2 kg 650 gr mş. normal güzel kilosu dedi ama benim göbüs hala büyük degil yaa sizce nasıl kilosu kızlar hepinize bebişlerinizle saglıklı günler diliyorum
Kızlar merhaba,
Şu 6 aylık izinyasası biz izindeyken onaylanırsa bizi de etkiliycek mi? Bu konuda bilgisi olan var mı?
Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim..
Nasılsınız kızlar, soğuk bir güne uyandık bugün, kar yağıyorNeyse işyerinde son günüm bugün heyoooo:)
Haftasonu bir rüya gördüm ve çok etkilendim, birisi bir ağaç gösteriyor orda yazan tarihte doğum olacak gibi bişeler anlatıyor.Biz de gidip bakıyoruz sonra uyandım ve kendi kendime ayın 12sinde doğum yapacam dedim ama ocak mı şubat mı onu bilmiyorum:) dünden beri eşime doğum günü belli diye korkutuyorum
Kv lerle ilgili yazıları okuyunca çok moralim bozuldu yaa Allah yardımcınız olsun kızlar,özellikle eşimiseviyorum sana yapılanlara kızgınım.Aldıkları kıyafetleri kızların da dediği gibi hediye götürürsün canım. Benimki de bize gelmiyor bazı ufak tefek kırıldığım noktalar var ama biz hep onların evinde olalım ister,hizmet eder bişe yaptırmaz sağolsun. Ama aynı evde yaşamak zordur gerçekten.En güzeli umursamamak.
Scarlet aldıkların çok şekermiş,güle güle kullanın:)
Bir de benm de göbiş çook kaşınıyor kremlenince geçiyor. Annemin çok çok çatlakları var ben de 15 kilo kadar aldım ama çok şükür bişey olmadı,inş. olmaz da. bence ırsi değil de derinin elastik yapısıyla ilgili diye düşünüyorum.
Bir de keşke benim de kızım ters dönse de kaburgalarımı acıtsayarın gittiğimde sezeryan tarihi verir,çatı muayenesi yapar ya da nstye sokar ters bir durum olur diye okadar korkuyorum ki.herşeyin hayırlısı
Ceyz canım hadi hayırlısı olsun rüyan 12 Şubat olsun inşallah daha rahat edersin değilmi?
Kızlar nst bilen varmı ben kısmetse cuma 35 + 0 da nst ye gireceğim sancı kaç kaç arası çıkmalı? bu konuda bilgim yok birde beni çatı muayenesine alırmı sizce ?
evet , hamilelik sürecinin getirdiği bişey biliyorum ama hiç hazır değildim bu duruma..mızmız sulugöz o sevmediğim kadın profilinin ta kendisi oldum.. ne ironik dimi
Ceyz , hayırlara gelsin inşaallah ! Ben de günlerdir etkisinde oduğum rüyayı yazıcam ama noolur hemen bi hayırlara gelsin deyin okumadan önce ve sonra noolur....
tırıs tırısım zaten
Rüyamda; evdeyim oturuyorum.. derken bi baktım karnımın üstünde bi bölge, rahat görebildiğim bi bölge, incelmiş.. saydam bir halde, oğlumun kafasını görebiliyorum.. derken o saydam zar gibi kısım da kurudu ve çatladı, oğlum da başının bi kısmı ile iteledi ve azıcık dışarı çıktı kafasının üstü.. hemen hemen kalkın lütfeen hastaneye gidiyoruz doğum başladı diye bağırmaya başladım ama gözlerimi tombiğimden hiç ayırmadım.sakinim ama sesim panik..
sonra herkes hazırlanırken (eşim , annem , kardeşlerim vs.. kalabalıkmış ev) bi düşündüm , neden hastaneye boşu boşuna para vereyim birde bana eziyet çektirirlermiş üstüne aman almiim deyip , kendim oğluşumu tuttuğum gibi hop çektim dışarı, karnımdan.nası da güzelmiş benim tombikim ♥ bir de yeni doğmuş bebek gibi değil, 6-7aylık gibi ..büyümüş.. gözleri anlamlı bakıyo.. aynı babası gibi gülen gözleri var o kurban olduğum gözler ♥ bide muzur gülüş var dudağında ama çok şefkatli bakıyo bana
sevdim giydirdim derken karnımın içi geldi aklıma..anneme eşime dedim ki , ya ben oğlumu aldım aama bu karnın içinin temizlenmesi lazımdı alttan doğursaydım bissürü şey kendinden çıkıp gidecekti, şimdi nasıl olacak nasıl temizlenecek, keşke doktora gitseydim.. keşke diyorum çünkü bi bakıyorum baya bi gün geçmiş, karın kapanmış ama şişlik var felan, gidelim doktora sezeryan yaptıralım diyorum, tombikim de kucağımda kollarımda bu arada
işte böyle tuhaf ama beni hala zıngır zıngır zıngırdatan bi rüya.. kurtulamıyorum etkisinden;kocama tarif ettim yüzünü, polislere tarif et robot resmini çizsinler ben de göreyim diyor :)
bir de günlerdir sürekli ağlamaktan ve ağzıma hiçbirşey koymamaktan dolayı (iştah sıfırın altında..) direncim düşmüş. gözlerimin altı olimpik havuza dönmüş ! hemde pis bir havuza çünkü mossmorr iğrenç ! boğaz kulak baş ağrısı yüzünden 3 gecedir acildeyiz , ilk gece parol , gargara ve pastil yazmışlardı ,kullandığım halde düzelmek bi yana ilerledi iyice, hala bi ayağım doktorda ama hiçbişey yapmıyorlar yapamıyorlar gebelik yüzünden..
bugün iyileşicem ama
iyileşmem lazım
günlerdir arada 10-15 dk lık uyku dışında hiçç uyku yok.. bugün inat yataktan hiç çıkmicam , o uyku gelicek !
istanbul için bugün okullar tatil..offf çok sıkıcı evde oturmak..dünde idari izinliydim ve bir günlük iznimin bana geri dönüşümü tartıda +1 kilodefalarca tartıldım en son eşime tartı sanırım bozuldu dedim ama gerçeklerden kaçamıyoruz son 3 haftamı düşünemiyorum bugün itibariyle +13 oldum
hoşgeldin canımselam kızlar varmı doğum yapan
işler filan bayadır giremedim, sizde maşallah ne kaa çok yazmışsınız okuyamadım hepsini
bugün 36. haftamdayım. haftaya izne ayrılıyorum
inş daha iyi takip edicem burayı ozmn
tabi oğluşum ben geliyorum yeter demezse
pek bi hareketliyiz bu aralar,ama gündüzleri
gece benle birlikte oda mışıl mışıl uyuyo
şimdilik bi sıkıntımız yok,bel ağrısı dışında
üşütmedenmi,hamileliktenmi bilmem sağ adımda zorlanıyorum
oyüzden uzun yolu gözüm kesmiyo hiç yürüyemiyorum çok
bebek odamız, eşyalarımız, hastane çantamız, ev temizliğimiz herbişeyimiz hazır çok şükür
izinden sorada ufak tefek düzenlemeler yaparım evimde belki
bol bol dinlencem inş :)
örg manyağı ben bu yıl hiç bişi öremedim
sırf ben örmüş olayım diye mini hemen giyebileceği bi hırka ördüm,dün bitti :))
doğum sorası lousa şerbeti dağıtıcam
bunun için kadehlere süsler yaptım
bebek şekerini hazır aldım netten
nasipse mevlütede kurabiye düşünüyorum bakalım
mümkün oldğnca daha sık giricem artık
merak ediyorum hepinzi
sağlıcakla kalın öpüyorum çok
Al benden de o kadar. Bu konuda çok yazdım zaten. Rennie Duo kullanıyorum ben. Çok faydası olmuyor aslında ama bol bol içiyorum ben de. Boğazımı ben de kesip atmak istiyorum.Selamlar herkese, kızlar biliyorsunuz uzun zamandır öksürük sıkıntısı çekiyordum reflü yüzünden. Derken sol kaburgamın altındaki o müthiş ağrı beni mahvetti. Ben öksürüğe kızıyordum kaslarımı ağrıttı diye. Denemediğimiz şey kalmadı. Yatarken kalkarken eşimin yardımına ihtiyaç duyuyordum ve yine de ağlaya ağlaya yatıp kalkıyordum. Arada öksürük krizleri geldiğinde de iyice dayanılmaz oluyordu acılar. Bu ağrıların sebebini internette araştırırken yine forumumuzda bir arkadaş ki ondan Allah razı olsun bu konuyla ilgili başlık açmış. Magnezyum eksikliğinden sol kaburgamın altı ağrıyor demiş ve magnezyum kullandığında geçmiş. Hemen eşimin eniştesini aradık doktor kendisi. Magnezyumun ismini söyledi eşim de hemen aldı sağolsun. Yani sonuç olarak bugün çooooook iyiyim. Meğer magnezyum eksikliğim varmış. Kaç kere acile gittik, kendi doktoruma söyledim bir tanesi demedi magnezyum al diye. Hamilesin yapacak bir şey yok dediler. Neyse artık geçti ya önemli olan bu. 24 ocakta benim doğumum. Korkudan ölecektim 2,5 hafta daha bu ağrılara nasıl katlanırım diye.
Bu arada annem de geldi. Temizliğe başladı bugün. Perde ve camlardan başladı işe. Onun varlığı ve ağrılarımın geçmesi yeniden doğmuş gibi yaptı beni:)) Çok mutluyum ve çok heyecanlıyım. Gün sayıyorum oğluma kavuşacağım diye.
Canım ben de çok rüya görüyorum ama oğlumun yüzünü hiç göremedim daha. Annem dün oğlumun karnımda ağladığını görmüş:) Daha önce hiç görmemiştim diye şaşırıyormuş rüyasında. Çok geçmiş olsun bu arada. Ben de 3 haftadır çok çektim hastalıktan, çok iyi anlıyorum seni. Bol bol dinlenmeye çalış. Kendine dikkat et.
QUOTE=Pedagog;28152526]Ay kizlar su reflüden cektigim kadar, kaynanamdan cekmedim.
Geceleri 7-8 defa kalkio surup iciyorum, daha uykuya dalmadan tekrar basliyor. Ne surup fayda ediyor ne baska bisey, napicam ben ya, kafayi yicem, cok kötü bisey,su bogazimi söküp atasim geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?