Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Canım benzer durumları yaşıyoruz. Valla anneni bırak gitsin sana böyle yararı yok, zararı çok.Ablanı hiç söylemiyorum bile.Tamamen şuursuzluk yaptıkları.Allah a havale et sen kuzuna bak.

Eşin yeter sana hiç merak etme.Huzurun sağlığın yerinde olsun kafi.

kızlar nasılsınız bakalım
şöyle bir geçmişe baktım ama tek tek cevap yazacak vaktim yok
canı sıkkın olanlar düzelsin hemen bakayım kimseye değmez bebekleri üzmeyin
kontrole gidenler güzel güzel haberlerle dönün

ben de bugün artık kayınvalideme gidiyorum annem de olacak tabi
hastaneye ve doktora yakın olmalıyız artık
oradayken sık sık takip edemem ama her aşamadan haberiniz olur
canınızı sıkmayın mutlu ve neşeli olun ki bebeklerimiz aceleci davranmasın

Çok haklısın canım.Bebeklerimiz en önemlisi.
Haberdar et kendinden ve erkenden doğurma sakın :))

Çok haklısın canım.Bebeklerimiz en önemlisi.
Haberdar et kendinden ve erkenden doğurma sakın :))

hiç niyetim yok benım erken doğurmaya umarım oğlumun da yoktur
yarın kontrolde belli olur her şey
hepinizi öpüyorum
çıkmam lazım
mutlu günlerrr

canim giden gitsin aramayan uzak dursun ya sikma canini eminim tek basinada bakarsin bebisine. Kimse icin bozma moralini. Bebisini dusun.

Devlet hasaneleri hakkinda soediklerinizden sonra hak veriyorum size. Nedense bi cok insan devlete kapak.attiktan sonra kendilerini bisey sanip.saygisiz rahat ve basibos davraniyo. Belki duzelmistir dedim. Abimin esi devlette dogum yapti cok memnundu. Bende hamileligimin ilk ayi turkiyedeydim para verip devlette muayne oldum doktoru cok iyiydi cok ilgilenmisti ama kasadaki adam 50 tlmi carpti :) nasil sinirlendiysem tansiyonum firmalmis :) bu sistemin en kisa zamanda degismesi lazim aslinda gorevlilerin kendine ceki duzen vermesi lazim. Kabul edemiyorum.bunu. biz ne kadar ucretsiz muayne oluyo gibi gozuksekte onlar bizim sirtimizdan para kazaniyor.aslinda iyi bir sikayet platformu olmasi lazim. Isine sahip.cikmayan cezalandirilmali. Ne bilim insanlar ssk li ama ssk dan yararlanamiyo. Tamam ozelin belli ucretini oduyo olabilir ama. Aman ne bilim boyle seyleri gorunce gidip hepsini dovesim gelio.

Canim bende öyle sinirden stresten kac geceler agladim, aglamamin sebebi olan insanlardan da onlar yüzünden bebegimi üzdügüm icin daha cok nefret ettim. Ama bazi insalara bazi seyleri anlatamiyorsun, bu yüzden bazi kisilerin neden arayip sormaadiklarini üzülecegine, sevinmek gerekiyor, bazi insanlarin uzak durmasi daha iyi geliyor insana.

Canim ben ALmanya'dan gelin geldim buraya sende Avusturyadasin, sartlar hemen hemen ayni, orada cebinden tek kurus ödemeden doguruyorsun + bide para aliyorsun. Burda ki sistem maalesef böyle. Ailem kac kere gel burada dogur dedi, türkiyede para vericeksin, burda para alicaksin dedi. Sirf esimin yaninda olmak icin türkiyeyi sectim ama bazen pisman olmuyor degilim.
Hastanelre cok para veriliyor maalesef, benim acikcasi 1500ten hadi en fazla 2000den daha cok verecek durumum yok. zaten muayne ücretleri 72 tl benim aylik
Doktorumuda disardan getirtecegim icin, anlasmali oldugu iki hastane var, biri
Central Hospital / Bostanci : Gittim gördüm, süper bi hastane, bebek dostu, hersey dört dörtlük, bebege ve anneye acayip önem veriyorlar, tüm calisanlarda güler yüz sart, doguma gelenleri ekip olarak kapida karsiliyorlaar ama normal dogum 900, sezeryan 1600 + epidural icin 390 felan dedikleri icin maalesef vaz gecmek zorunda kaldim. CÜnkü bu fiyata arti bide doktorumun ücreti gelicekti, ne kadar oldugunu bilmiyorum ama 300-400 tl herhalde

Ikinci hastane Özel Pendik Bölge hastanesi, orasida 650 normal - 950 sezeryan + 250 epidural, orasida iyi hastaneymis ama gidip görmedim, ama icinde yenidogan ünitesi vs. mevcutmus, doktoruma güvendigim icin secim yaptigi hastanelerede güveniyorum o yüzden orayi secicem.

Kizlar bu arada benim de bugün kontrolum var. Aslinda saat 20:00daydi, ama doktorum dogumlara giricekmis aksam 11e alindi, sabirsizlikla bekliyorum

Son düzenleme:
Ceyzimm hoşgeldinn nerelerdesinn

Canım Allah çözümsüz dert vermesin.Sakın can sıkma , ne kaldı şurada büyük kavuşmaya

doğru söylüyorsun arkadaşım da insanoğlu işte yine de düşünmeden edemiyor. ama dediğin gibi sabretmek lazım biraz daha moral bozmamak lazım kuzucukların hatırına..

hiç niyetim yok benım erken doğurmaya umarım oğlumun da yoktur
yarın kontrolde belli olur her şey
hepinizi öpüyorum
çıkmam lazım
mutlu günlerrr

Haberver kesin canım.

Birkere sistem değişmeli sskya para ödeniyorsa ne oluyor allah aşkına eczaneye gittiğinde gene para çıkıyor karşına.
En basiti bu iş özelleştirmeleri gerek.Özel emeklilik ve özel sigorta şart.
yoksa insancıklar kaldıramıyorlar devlete kapak atmayı ve kendilerini bi halt sanıyorlar.

Hayırlı doğumlar nasip etsin canım.Doktor kontrolü çok geç değil mi :))

doğru söylüyorsun arkadaşım da insanoğlu işte yine de düşünmeden edemiyor. ama dediğin gibi sabretmek lazım biraz daha moral bozmamak lazım kuzucukların hatırına..

Kuzunu düşün canım benim boşver, yaşayacaklarını:) onun mis kokusunu küçük ellerini :))

Kuzunu düşün canım benim boşver, yaşayacaklarını:) onun mis kokusunu küçük ellerini :))

:)) aynen öyle yapacağım ben de.. teşekkür ederim destekleriniz için. moralim düzeldi. bugün itibariyle doğum iznine de ayrılmış oluyorum. son bir kaç eksiğimiz var onları da tamamlayayım bari ne olur ne olmaz belki erkenden oğluşumun mis kokusunu duyar, küçücük ellerini tutarım..:)) Allah hepimize zamanında hayırlı doğumlar versin..

Belfücüm evet gec ama ancak o saatde gelicekmis muaynehaneye, artik kontrol ederken uyuklamazsa iydir, o saatde de pek hasta cekmek istemezler diye düsünüyorum, insallah aksi davranmaz. Yarinada ertelemek istemiyorum, bugünü sabirsizlikla bekledim cünkü.

Amin canım benimm:) İzninin keyfini çıkar ve bol bol uyu tatlım :)

Kalabalıkta olmayacaktır hem rahat rahat bakar kuzucuğuna :) Zaten kontrol günlerini iple çekiyoruz , erteleme olayından hiçbirimiz hoşlanmayız.
Gör bakalım kuzunu , güzel haberler getir bizlere canım benim :)

deniycem cnm bakalım herkese bırden cvp verebılecek mıyım .. saol kuzum.. bu arada su kan meselesı yakınında varmıs yaa. o ne yaptı nasıl hamılelıgı falan sorun oldu mu

deniycem cnm bakalım herkese bırden cvp verebılecek mıyım .. saol kuzum.. bu arada su kan meselesı yakınında varmıs yaa. o ne yaptı nasıl hamılelıgı falan sorun oldu mu

Canım ocak annelerinden ayshe var tanıdığım sürekli doktor kontrolündeydi.Kızını sağlıkla dünyaya getirdi.
Diğer yakın arkadaşım yeni öğrendi kan pıhtılaşması olduğunu ve gebeliği oluşup düşük oldu bilmediğinden.Şimdi tedavi aşamasında.
Kontrol altında olunması gerektiğini biliyorum sadece.Ondan aman dikkatli ol canım benim.

Kızlar dogum izni ile ilgili aşağıdaki haberi duydunuz mu? Yani ne izinmiş bir karara bağlayamadılar(

http://www.trthaber.com/haber/saglik/akdagdan-dogum-izni-aciklamasi-70498.html

Mehtapçım ben yakın zamanda şöyle bi yazı okudum ne yazık ki durum pek aydınlık değil.
Doğum izni 6 ay olacak mı? « DoulAnnEsra

Canım en iyi hangi hastaneyse orası olsun inş hayırlısı

Belfüm salı gunu gittim çalışabilir raporu aldım.dr muayene etti çok iyi maş.dedi 5subat görünüyor ama beklemez bence dedi.37.hafta 3235gr kuzum.sonra nst ye gönderdi çatı muayenesini sordum daha erkenmiş kızım da dönmemiş ama sezeryan lafı hiç etmedi hoş benm de işime geliyor. Ona çok guveniyorum risk olmadığı sürece hep bekleme taraftarı.nst de sancım yoktu baya kişiyi aradık sesi dinlettik çok güzeldi.allahım hepimizi n yüzünü güldürsüninş. Kontroller çok önemli artık senden ve herkesten güzel hbrler bekliyorum
Oo baya geçmiş cnm guzel hbrler bekliyoruz inş

Ceyzim maşallah fıstığa :) Sağlıkla hayırlısıyla kavuştursun inşallah.
Akıllı kuzucuklar olup dönsünler yerlerine :) Artık her hafta mı gideceksin ceyzim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…