Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

cnm bnmmmm cok sevındım senı burda görünce...ınsan tedırgın oluyo bastan sona aynı kısıyle devam etmek ıstıyo.. ama hayırlısı... cok saol fıstıgım.. öpüyorum senı cok..yarın konusalım telfnda musaıt olursan

Geliyorum canım fırsat buldukça,bu son haftalar yazılılar,notlar vs biraz yoğunuz,ee ağırlaştık da haliyle yoruluyoruz,şu dönem bitse de hayırlısıyla kurtulsak

Benim de kolumda ve elimde var kaşıntılı kızarıklık,yarın unutmazsam sorayım doktoruma.Ağda olayına gelince,en çok canımı sıkan konulardan biri,neyse ki tenimin rengi koyulaştı da çok göze batmıyorlar:26: Bugün eşim nöbetçi,halledeyim dedim ama makineyle çok acıyor yahu,dayanılacak gibi değil,yine göründü jilet yolları.

Maşallah kuzuna canım benim, yerim tombik yanaklarını
Fiyat gayet iyiymiş tatlım

Senden guzel haberler aldık Isılayım da bı gelse de haber etse

38 39 haftalara veriyorlar genelde gün canım

cnm aslında hacettepede 2 amelıyatım var kadın dogumda. gayet memnun kalmıstım. cok da güsel olur bıldıım ve guvendıım bı yer.. neden akıl edemedık hıc bılmıyorum. dr dırekt numune ya da atatürk diyince bız de arastırma geregı duymadık. çarsambaya kadar sevk gecerlı. dr zaten hastane adı yazmadı. karar verin öyle gıdın dedı dıger alanları doldurdu..allah razı olsun.. kararımızı verdık su an esımle. çarsamba hacettepedeyız ınsallah:))

kızlarrr bugün çok yoğundum giremedim, az önce girdim tüm yazılanları okudum, tek tek cevap veremiyorum, kötü gelişmeler olmuş üzüldüm, kontrolleri güzell geçenlerede çokkk sevindim benimde bugün kontrolüm vardı. nst de yine sancı çıktı ama çok değildi bu sefer, 60 lardaydı, doktor bey evin yakın mı dedi evet dedim o zaman yatırmayalım hastaneye, suyun gelirse, kanaman olursa, bebek hareketlerinde ani azalma olursa, düzenli sancılar, kasılmalar olursa hemen gel dedi. bende çatı muayenesi istedim ama o doğuma geldiğinde yapılır dediii bu haftalarda yapılır ama öyle dedi işte yaa sinir oldum, çatı muayenesi olmak istiyordum. sonra ultrasonda çok az baktı bebiğime suyun güzel dedi. elini çekince bebeğimin kilosunu soracaktım dedim, tahmini 3,300 gr. dedi. bilmiyorum artık haftasına göre kafasından mı attı, yoksa bakmışmıydı kilosuna bilmiyorumm... yine buranın şartlarında iyi kötü geçen bir kontroldu işte... neyse şükür bir sorun yok gibi. haftaya çarşamba gel dedi tekrar, herhalde sancı çıktığı için bu kadar çabuk çağırdı.. işte böyle kızlar ayyyy çok uzun olmuş

cnm sen hangı ıldesın merak ettım acıkçası. kaldı mı öyle çag dısı butona basma işi yaa. cok eskıdendı onlar. nst cihazları artık süper teknoloji. sen sadece hareket etmeden yatıyosun 20 dk. oluyo bıtıo... komık yaaa..

epılasyona gelınce ..ben gecen hafta eldıvenle bellı bır yere kadar hallettım. kalan yerlerı de jiletle aldım. cok hassaslasmısım. kanadı durdu aldıım her bı tüyüm..doguma gıtmeden de jilet düşünüyorum. agdanın saglıklı olmadıını duydum.. bı de acısından kasıp duruyosun hem dogumu tetıklıomus hem de enfeksıyon olma ıhtımalın varmıs... hele halka acık bı yere kuaföre aslaaaaaaa... noolur noolmaz.. nacizane...

cnm korkma ınsaallah oğlus senı bıraz daha bekletecek.. suyu ııymıs sancılar cok degıl..artık dualarla hayır dılıycez...

odaya süslemeyi kendim yapıcam kapı süsü balon vs...
netten sipariş vereyim diyorum.

ben kapı süsünü kendim yapmak istiyorum. int.ten araştırdım epeyce, çok zor gibi durmuyor. malzemesini ayarlayabilirsem deniyeceğim. int. araştırdıkça heveslendim.

oğluş hasta ve evde olduğu için girememiştim. gene çok hızlı ilerlemşsiniz kızlar.bugün saçlarımı kestirdim sanki tüm yüküm saçlarımdaymış gibi rahatladım. belki gece de rahat uyurum. Yarın benim de randevun var ve 35+0 olacak. insan bebiş büyüdükçe daha heyecanla bekliyor sanırım.karnım çok sertleşiyor, hazırlık sancları galiba ama çok sert oluyor ve çok canım yanıyor, bugün baktım 2-2,5 dk. sürüyor. yarın soracağım. bir de kasıklarıma bir şey saplanıyor gibi oluyor, o an çok canım yanıyor, kala kalıyorum olduğum yerde. yürümeye devam edersem tekrar ediyor 2 - 3 kez daha dinlenirsem geçiyor. sizlerde de varmı? bunuda soracağım yarın. normal dışı birşeyse yazzarım size de.bu akşam okuyabildiğim kadar okuyacağım artık...

Canım yeri kanuniye yakın araçla geleceksen şöyle söyleyim 212 alışveriş merkezi sapağından halkalı yönüne sapıp sonra düz gidiyorsun halkalı tabelası çıkıyor o sola dönüyor sen düz gidiyorsun karşına çıkıyor. Hastane zaten kadındoğum hastanesi olmuş durumda öylede anılıyor yani sırf hamile görebilirsin bebek yoğun ünitesi vardır telle öğren şimdi gitsen olur ayrıca doktorların bildiğim kadarıylada özelliği gecede geliyorlar hastalarına.

Çağlam ben sadece kapıyı süsleyeceğim.
Eki Görüntüle 601725
Resimdeki balonu tül ile kapıya sabitleyip, kapının bi tarafına da isimliğini yapıştırıcam o kadar .

Ay çok güzel kıskandım seni belfüm çok tatlı

Kızlar merhaba çok yoğun birgündü çok şükür hallettim işlerimi

İlk kalp doktoruna gittim kanunide, ordan çıktım doktoruma gittim nst ye bağladı sancı çıkmadı çok şükür 35 +0 bebiş 2250 olmuş 38+0 - 1 Şubat sabah 8,30 hizmet hastanesi nasipse doğum olacak sebep ise şekerimin iniş çıkışının bebeğe zarar verebilme riskini göze almak istemiyorum dedi doktor tüp olmasıda sebebiyle korkuyor.

Bebeğimi belki 4-5 gün kendi isteğimizle küveze alırız dediki inşallah gerek kalmaz bebeğimin büyümesi için günde 1litre süt içeceğim artık ne yapayım.

Doktor muayenesi konusunda doktor 15 gün sonra 37 + 0 a randevu verdi normal muayene ödeyeceğim
ve birde nst ödüyorum + 75 tl bugün ödedim birde 15 gün sonra ondan sonrada doğuma direk 1 hafta sonra. Sonrada 40 ım çıkınca çağıracak sanırım diabetçide doğumdan sonra çağıracaktı.

Sonra eşime yüzsüzlük yaparak doğum hediyemi aldırttım ne zamandır istediğim bir kolye vardı çok mutluyum onu aldırttım :)

Hastaneye gittim odaya baktım şartları konuştuk çok beğenmedim ama idare edeceğiz ne yapalım. Oda süslemesi yapmıyorlar bu arada lohusa şerbeti + 6 foto + kuaför beleş çocuğun 7 kan testi anne testi + küvez felan dahilmiş fiyatlara

ordanda market alışverişi yaptık eve geç geldik merak edenler olmuş sağolsunlar.

Anneme ve babama haber verdim sadece doğum zamanımı malum hastane sponsorlarım onlar annemde gitmiş dalinden 35 tl ye şampuan seti almış ay dedim onda paroben varmış kullanmam banane bir bozuldu moralim altüst şu an ben hevesleniyorum alıyorum kullanırız desene diyor :) sonra şaka dedim kullanırız ne yapalım :)) gitmiş birde kilimde kampanya varmış uyku seti almış yedek onunda yastıklar pembe çıkmış ışılay kullanırmısın diyor kullanırız dedim :))

Benden şimdilik bu kadar kızlar hayırlı haberlerinizi bekliyorum ama termososu rüyamda gördüğüm için bence o fırtlatacak ilk gibi geliyor .

Bu arada çok şükür 8 kg dayım halen en fazla 10 ile gitsem doğuma süper olur ama hayal bile edemezdim :)

Son düzenleme:

Ali celik is yerinnden arkadasimin esi bende hastaneyi arkadasimdan duymustum ama arkadasim uzun zamandir dogum izninde oldugundan fiyatlarini bilmiodum cok iyiymis

ışılay ne uzun bi gün olmuş öyle, bebişin iyi büyümüş. 41 kere maaşallah. iyi yorulmuşsundur ama bebişle ilgli iyi haberler yetiyor insana di mi? darısı bi daha ki kontrole diyelim:))

kızlar yokmu cevap veren

Canim biz eminonunden aldik herseyimizi, on mt tul, celenk gibi olan kapi suslerinden, kopuk nazar boncuklari, kopuk harfler, cesitli balonlar, seker agaci vs. Hepsini pelin bebek diye magazadan aldik nette sitesi mevcut ama bicok urunu yuklememisler canim maalesef..

ışılay ne uzun bi gün olmuş öyle, bebişin iyi büyümüş. 41 kere maaşallah. iyi yorulmuşsundur ama bebişle ilgli iyi haberler yetiyor insana di mi? darısı bi daha ki kontrole diyelim:))

Aynen canım Rabbim kafi geldi İstanbul şartlarında trafiğe rağmen hepsine yetiştik arada yemek yedik ve bankadada bir saat vakit geçirdik kredi kartını bankamatik yuttu geri aldık açtırdık vss. :))ama bebişim verdi bana o enerjiyi :)

bende herşeyimi kahveci mehmet efendi sokağından aldım tahtakaleden

tamam canım ben musaıtım ne zaman ıstersen stres yapma kendıne ve bebısımızee sakın opuyorum ıkınızıde canım gorusuruzz

Gecmis olsun canim insallah duzelir tez zamanda bebisinde kocisinde Allah sifalar versin aminnn

Seninki çok yakın gibi geliyor kuzum bereketli gelecek veledin inşallah hepimizin öyle olur :)

yaklaşık 2 ay önce evde oğluma çok kızdım,bağırdım, doğduğundan beri beni bu kadar kızdırmamıştın belki de dedim. bebek geliyo ben duygusal ve sabırsız, o ne olacağından habersiz ve biraz kıskanır modda. dr. kont.üm vardı. rutin tansiyona baktılar. ben hala burnumdan soluyordum ve 14 90 ya da daha yüksek çıktı. hemşire bir şey mi oldu dedi, evden çıkmadan oğluma kızdım çok deddim. ama o tansiyonu duyunca haklı da olsam haksız da bebişime zarar veriyor olduğumu farkettim. zaten oğlumu benim idare etmem gerekirdi çünkü o daha 4,5 yaşında küçük bi çocuk ama benim de hassas bir anıma denk geldi belkide.

senin durumun gerçekten çok zor, ama benim anlattığım durua göre artık hamileliğimiz daha da ilerledi ve vücudumuz daha hassa. bebeklerimizde. şimdi haklı da olsan bu kadar üzülmek olumsuz etkileyebilir bebişini. istiyorsa gitsin annen ablanda kalsın, sen onlara güvenerek bebek sahibi olmadın sonuçta. en azından hergün yeni bişeye üzülmezsin,yanımda değiller diye üzülürsün sadece. şu an çok bencil olman sadece kendini ve bebeğini düşünmen lazım.
havadan yazmıyorum tabi bunları. bigün şekerim 180 lere fırladı. ablam bende çıkmak zorunda, eşim çıkmak zorunda. ablam annemi armış,annem geldi sağolsun. ama ben toparladım o gelene kadar. evi uzak zaten. annem madem iyiydin beni niye sürükledin buraya dedi gülerek, şaka güya. buyurun buradan yakın. böyle bir olay yaşayınca diyorum ben onlara güvenerek bebek yapmadım. ne gerekyorsa eşimle katlanırım. allah ondan yana bozmasın huzurunu, herşeyin üstesinden gelirsiniz canım.

Canim ben ayse onerin semineri icin gtmistim pendik bolge hst.ne sonrasinda halam once anjiyo akabinde by pass oldu, hem odalar guzel temiz hem personel guler yuzlu ve iyi davraniyo canim hatta halamin ameliyat 12.12.12 tarihine denk geldigi icin bisuru de sezaryen dogum vardi onlari da gormus olduk muamele gayet guseldi gordugumuz kadari ile canimm umarim sende memnun kalirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…