- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
canım istanbulu bilmiyorum ama,izmirde doktorum 70.00 tl dedi fiyat için.
izmir olan başka arkadaşlarımız var mı acaba??hangi doktora gidiyorsunuz takip için doğumu nerede yapacaksınız?
şu an 2 kişiyiz ben ve sevdalinka
teşekkür ederim canım...baya önemli bişiymiş normal doğum yerine sezeryan yapılıyomuş böle bir durum varsa.farkedilmezse baya tehlikeliymiş. dr.a söylicem ne olur ne olmaz bakılsın...sizde söyleyin kızlar eşimin bir arkadaşında da olmuş her dr. bakmıyor buna falan demiş...
canım bende izmirde oturuyorum menemen sada hastanesinde 2li test ücretsiz yapılıyo
Bu arada kimse yok ama ben yine de yazayım=)
Bugün alışverişe gittim bedenim değişmemiş ama bacakları bol olan pantolonun beli sıkıyor
Basenlerim de vardır aslında,böyle bir sorunla daha önce karşılaşmamıştım,yine de içimde kalmasın diye aldım bir pantolon düğmelerinin yerini değiştiricem
hamile kıyafetleri için de acele etmek istemiyorum,2li testler yapılsın cinsiyet az buçuk belli olsun sonra gidicem koca göbekli giysiler almaya
canım bedava olması çok iyiymiş.bencede aslında ücretsiz olmalı bu tarz önem taşıyan testler. sonuçta parası olmayan baktıramıycakmı yani ?? kötü bir şey. menemen bana uzak olmasa düşünürdüm ama oraya yakacağım benzinle 70 tl ye hastaneye yaptırmam daha mantıklı olur. sen neden menemende doğum yapıcaksın ? ailen fln orda diyemi ?
Günaydın Şuatın güzel anne adayları=))
Bakıyorum hamiş kıyafetleri alınmaya başlanmış ne güzel..Bende düşünüyorum almayı ama evden çıkmaya korkuyorum sıcaklardan..Bende gerçi anormal bir durum ama hiç kilo almadım hatta zayıfladım bile..Sadece göbek var..Bilmiyorum normal midir ama en azından bir kilo fialn alınması gerekiyor diye duymuştum:S
Ay zaten ben istemiyom bebişim alsın da normal şartlarda almak gerekiyormuş ya ondan merak ettim=))
Şuan memnunum yani gidişattan maşallah maşallah=))
Bide bu aydan sonraki duruma bakalım
Bu arada kimse yok ama ben yine de yazayım=)
Bugün alışverişe gittim bedenim değişmemiş ama bacakları bol olan pantolonun beli sıkıyor
Basenlerim de vardır aslında,böyle bir sorunla daha önce karşılaşmamıştım,yine de içimde kalmasın diye aldım bir pantolon düğmelerinin yerini değiştiricem
hamile kıyafetleri için de acele etmek istemiyorum,2li testler yapılsın cinsiyet az buçuk belli olsun sonra gidicem koca göbekli giysiler almaya
Yaaa ben hic pantolon giyemiyorum belim kalinlasti ki normalde belim ince basenlerim genistir ama simdi belim kalinlasiyo gittikce ve baya bi gobislendim ama bu durum cok hosuma gidiyooooben 2 tane hamis elbisesi aldim bi buyuk beden ve inanilmaz rahat ettim, iste butun gun oturdugum icin bol elbiseler gayet iyi geldi bana ama bi tanecikte hamile psntolonu almak istiyorum ama fiyatlar ucmuss bi pantolon 120 lira ve kumasi incecik simdi alsam kisin bi tane de kalin almak gerekicek bilemedim.. Sanirim biraz daha elbiselerle idare edip kisa dogru pant.almak en mantiklisi olucak.. Sizlerde durum nasil kizlar ???
Günaydın Şuatın güzel anne adayları=))
Bakıyorum hamiş kıyafetleri alınmaya başlanmış ne güzel..Bende düşünüyorum almayı ama evden çıkmaya korkuyorum sıcaklardan..Bende gerçi anormal bir durum ama hiç kilo almadım hatta zayıfladım bile..Sadece göbek var..Bilmiyorum normal midir ama en azından bir kilo fialn alınması gerekiyor diye duymuştum:S
İşin kötü tarafı 4-5 ay giyilen bir şey,sonra at köşeye dursun,benim yaşadığım yer tutucu biraz,etek,elbise türü şeyler giyemiyorumçok uzun olsa giyilir belki ama ondan da ben haz etmiyorum.Onun için en az 3-4 tane pantolon lazım kış için.Bir de şu salopetler var ya onları çok seviyorum,bebişim büyüse de alsak
Pıtırcıkk içimden bir ses senin ocak annesi olacağını söylüyor
mrb cnm...bende hamileliğimi öğrendiğimde hemen tartıldım 55 ile başladım hala öyleyim..çokta yiyorum aslında ama tartıda bi fark yok. benimde tam olan pantolonlarım şimdi sıkıyo eskiden bol olanlar şimdi tam oluyor onlarla idare ediyorum...anlıcan bendede göbek çıkmaya başladı.1 ay sonra ankaraya gelcem o zman bende alışveriş yapmayı düşünüyorum çünkü bulunduğum herde yok doğru düzgün bişi...sen ankaradamı yaşıyorsun...dr. için nereye gidiyosun bende doğuma ankara gelecem bir aksilik olmazsa...hastane seçimi çok zor şırnnakta olduğum için
kızlar merhaba çoğu kişinin ikili üçlü test zamanı gelmiş benim doktorum yaptırmıycaz dedi ikiz olduğundan dolayı yanlış çıkabiliyormuş sonuçlar bu arada kimse cinsiyet merak etmiyo sanırım öğrenenler varmı içinizde hoş daha çok erken ama ?????????
Yok canım ben Ankara da yaşamıyorum ama izinlerimizi Ankarada geçirmeye çalışıyoruz..Ankarada kıyafet sıkıntısı yok gerçekten senin için iyi tercih olur=))İnşallah cici cici giyinirsin..Bir ay sonrada iyice belli olmaya başlar göbiş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?