sende benim gibisin yani...hangi şehirdesin doğumu yaşadığın şehirdemi yapacaksın...ben bayramda izine gidecem bi daha artık doğuma giderim ankaraya inş aceleci davranıp burada gelmeye kalkmazsa tabi bebişimiz...çok korkuyoorum burada doğum yapmaktan:18: evet ankaraya gidince alıyım diyorum ama inş cinsiyetim netleşmiş olur..diğer forumlarda çok geç netleşenler olmuş 2 ay sonra cinsiyet değişenler falan.doğuma gittiğimdede almaya kalksam çok geç olacak bakalım hayırlısı artık...
Aaa cok sasirdimdr.umuz 4 subat diyo ama bakalim saglikli sihhatli gelsin insallah canim hepimizinki zamaninda gelsin hayirlisiyla aminn ben cok sukur bugun 2 tane pant.alabildim civilden hem de 35 liraya bi siyah bi de gri vardi salopetlerde 60 liraydi ama onun icin biraz daha buyumemiz lazim canim seninde dedigin gibi :))
Memur olunca mecbur şehir şehir dolaşıyosun canım..Benim de doğum belli değil belki Ankaraya gelirim.eşim öyle söyleniyo bazen.Bide aynı hastanede doğuruyomuşuz ne gülerim=)) Bence sen orada doğurma kesin gel ankaraya.Cinsiyet konusunu ise ben hiç merak etmiyorum eşim istyio..İlk çocuk olduğu için sağlıklı sıhhatli kucağıma almak en büyük duam..Bakalım hayırlısı..Ben kıyafetleri 7 aylık filan olduğmda almak istiyorum inşallah...
Tabi en önemlisi sağlıkla doğmasıCivil çocuklar için diye biliyordum canım,sen söyleyince baktım internet sitesine anneler için de var ama sitede çeşit az,tatil dönüşü ben de bir bakayım mağazasından.
günaydınlar
cumartesi ikili teste gittim;ense kalınlığı 1,3 mm kan sonucunu perşembeden sonra alacağız
benim yaştan dolayı riskin yüksek çıkma durumu var inşallah amniyo sentez gerekmez
Günaydınn kızlarr,
Herkese güzel haftalar.
11,20de doktora gideceğiz ikili testimiz için.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
günaydınlar
cumartesi ikili teste gittim;ense kalınlığı 1,3 mm kan sonucunu perşembeden sonra alacağız
benim yaştan dolayı riskin yüksek çıkma durumu var inşallah amniyo sentez gerekmez
Günaydınn kızlarr,
Herkese güzel haftalar.
11,20de doktora gideceğiz ikili testimiz için.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
yeniden mrb kızlar....kontrolleriniz için hangi hastanleri tercih ediyorsunuz...ben şişli hospitallium a gittim memnun kaldım bir akrabamızda orada doğum yaptı güzel anlatıyor...ama forumlarda şişli hospitallıum ile ilgili bir bilgi bulamadım...sizlerinde fikirlerini almak istedim...
Günaydınn kızlarr,
Herkese güzel haftalar.
bu arada benim iç karnım iyice gerildiğini hissediyorum zaten şimdiden göbiş çıktı iyice..... önceden geceleri sağa sola fıldır fıldır dönerdim şimdi durum değişmeye başladı varmı sizdede böyle durumlar bide ellerim ve ayaklarım şişmeye başladı 37 numara babet giyiyorum sıkmaya başladı offf fil gibi olucam yaa :18:
bu sabah doktorda randevum vardı
yine kalp atışlarını duyamadık cumayı bekleyeceğim
ama ümidim bitti tükendi
olsaydı şimdiye kadar kalp atışı oluşurdu
sanırım cuma kürtaj yolları göründü bana
Canım benim de karnım gergin gibi,bi kaç haftadır hissediyorum. Uyandığımda genleşemiyorum artık eskisi gibi ama geçen hafta denize gittim orda vucudum esnedi mi noldu bilmiyorum, çok rahat etmiştim her hareketi rahatça yapabiliyodum. Doktorlar o yüzden yüzmeyi tavsiye ediyolar o an anladım:) Ama rahatlığım 2-3 gün sürdü şuan yine gergin yani:) Acaba kreme kakao yağına filan mı başlasak. ben 4-5. ayda başliyim diyodum ama bilemedim.
slm herkese. ben de hafta sonu kontrole gittim. dr kalp atışlarını dinletti ufaklığın. çok hızlı atıyordu... ama çok güzel bi duyguymuş :81: allah herkese nasip etsin. dr bir problem yok herşey yolunda gidiyor dedi. (çok şükür). ama sen bööle kilo almaya devam edersen baya zor olur işin dedi. oyuzde diyetisyene gitmeye başlıcam kızlar. 2 haftada 3 kilo almışımnapıcam bilmiyorum. zaten kilolu başladım gebeliğe dr dedki sen az yesende hamilelikte vücut zaten kiloyu tutuo üstüne sen de yiyince katmerlenio dedi. ama resmen 2 saatte bir acıkır haldeyim yaa... derhal bi müdahalede bulunmam lazım kendime... onun dışında çok şükür ki bir problem yok şimdilik. ama dr a her gidişimde resmen gözünün içine bakıyorum "allahım nolur kötü birşey söölemesin" diye dualar edip duruorm bööle bir endişe olamaz :18: neyse durumları paylaşmaya dvm. herkes allaha emanet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?