Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Memur olunca mecbur şehir şehir dolaşıyosun canım..Benim de doğum belli değil belki Ankaraya gelirim.eşim öyle söyleniyo bazen.Bide aynı hastanede doğuruyomuşuz ne gülerim=)) Bence sen orada doğurma kesin gel ankaraya.Cinsiyet konusunu ise ben hiç merak etmiyorum eşim istyio..İlk çocuk olduğu için sağlıklı sıhhatli kucağıma almak en büyük duam..Bakalım hayırlısı..Ben kıyafetleri 7 aylık filan olduğmda almak istiyorum inşallah...

Tabi en önemlisi sağlıkla doğması Civil çocuklar için diye biliyordum canım,sen söyleyince baktım internet sitesine anneler için de var ama sitede çeşit az,tatil dönüşü ben de bir bakayım mağazasından.

eğer benim bulunduğum gibi bir yerde değilsen düşünebilirsin yaşadığın şehri...benimde niyetim kesin gelmek ama biliyosun bi takım aksilikler gelişebiliyor aniden vakitsiz gelmeler falan Allah korusun...şuan en büyük korkum bu..bi de ilk gebelik olunca tecrübesizlik olduğundan annem yanımda olsun istiyorum...bencede en iyi vakit 7 aylıkken falan alışveriş yapmak...inş sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini...gelişmeleri konuşuruz yine

yeniden mrb kızlar....kontrolleriniz için hangi hastanleri tercih ediyorsunuz...ben şişli hospitallium a gittim memnun kaldım bir akrabamızda orada doğum yaptı güzel anlatıyor...ama forumlarda şişli hospitallıum ile ilgili bir bilgi bulamadım...sizlerinde fikirlerini almak istedim...

Aynen canim yeterki minik meleklerimiz saglikli olsun cok aman aman cesit yok canim ama en azindan uygun fiyata kumas pant.bulabildim :)) iyi tatiller bu arada yolda dikkat et canim

günaydınlar
cumartesi ikili teste gittim;ense kalınlığı 1,3 mm kan sonucunu perşembeden sonra alacağız
benim yaştan dolayı riskin yüksek çıkma durumu var inşallah amniyo sentez gerekmez

Günaydınn kızlarr,
Herkese güzel haftalar.
11,20de doktora gideceğiz ikili testimiz için.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

günaydınlar
cumartesi ikili teste gittim;ense kalınlığı 1,3 mm kan sonucunu perşembeden sonra alacağız
benim yaştan dolayı riskin yüksek çıkma durumu var inşallah amniyo sentez gerekmez

canım öncelikle allah korusun diyorum. kaç yaşındasın sorsam problem olurmu ? benimde yaş 31 ,sanırım bendede o risk var. ama ne kadar yüksek bilmiyorum ? :26:

Günaydınn kızlarr,
Herkese güzel haftalar.
11,20de doktora gideceğiz ikili testimiz için.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

günaydın canım,inşallah güzel sonuçlarla dönersin.hatta cinsiyetini bile öğrenirsin inş. :)))

günaydınlar

Günaydınn kızlarr,
Herkese güzel haftalar.

Günaydın tüm anne bebeklere:):) Ya moralsiz moralsiz geldim işe bugün, haftasonum çok kötüydü tansiyonum hep 6-4 lere kadar düştü. Tuzlu ayran içtim sürekli. Ama burası bambaşka ya neşem yerine geldi:) Kızlar ben sizden fazla heyecanlıyım,inşallah çok güzel sonuçlarla dönün :)

ben tüpbebek doktorumla yola devam edicem ama doğum için bağcılarda yeni bi hastane açıldı hiç duydunuzmu medipol mega diye baya büyük ve 53 yataklı yenidoğan bakım ünitesi var aklıma baya yattı ama daha erken bakalım

Günaydınn kızlarr,
Herkese güzel haftalar.

yaa benim ikiz diye doktorum tavsiye etmiyo ikili üçlü testi ohh siz ne güzel cinsiyetlerini bile öğrenebileceksiniz

bu arada benim iç karnım iyice gerildiğini hissediyorum zaten şimdiden göbiş çıktı iyice..... önceden geceleri sağa sola fıldır fıldır dönerdim şimdi durum değişmeye başladı varmı sizdede böyle durumlar bide ellerim ve ayaklarım şişmeye başladı 37 numara babet giyiyorum sıkmaya başladı offf fil gibi olucam yaa :18:

Canım benim de karnım gergin gibi,bi kaç haftadır hissediyorum. Uyandığımda genleşemiyorum artık eskisi gibi ama geçen hafta denize gittim orda vucudum esnedi mi noldu bilmiyorum, çok rahat etmiştim her hareketi rahatça yapabiliyodum. Doktorlar o yüzden yüzmeyi tavsiye ediyolar o an anladım:) Ama rahatlığım 2-3 gün sürdü şuan yine gergin yani:) Acaba kreme kakao yağına filan mı başlasak. ben 4-5. ayda başliyim diyodum ama bilemedim.

Kızlar haftasonu kıyafetlerden filan baya konuşmuşsunuz:) Ben de cumartesi günü kendime bikaç bol elbise aldım.Hamile pantolonu da baktım ama kayboldum içinde. 6-7 aylık olduğumda alırım onu galiba.Onun yerine bi ara 1 beden büyük pantolon almam lazım.

Bi de lcw de önü bebek resimli gebelik tişörtlerinden aldım işte giymek için,çoğu kişide görüyodum çok şeker oluyo:) Ama daha göbüş çıkmadığı için cesaret edemedim evde giyiyorum. Millet güler dimi şimdiden giysem:)

bu sabah doktorda randevum vardı

yine kalp atışlarını duyamadık cumayı bekleyeceğim

ama ümidim bitti tükendi

olsaydı şimdiye kadar kalp atışı oluşurdu

sanırım cuma kürtaj yolları göründü bana

slm herkese. ben de hafta sonu kontrole gittim. dr kalp atışlarını dinletti ufaklığın. çok hızlı atıyordu... ama çok güzel bi duyguymuş :81: allah herkese nasip etsin. dr bir problem yok herşey yolunda gidiyor dedi. (çok şükür). ama sen bööle kilo almaya devam edersen baya zor olur işin dedi. oyuzde diyetisyene gitmeye başlıcam kızlar. 2 haftada 3 kilo almışım napıcam bilmiyorum. zaten kilolu başladım gebeliğe dr dedki sen az yesende hamilelikte vücut zaten kiloyu tutuo üstüne sen de yiyince katmerlenio dedi. ama resmen 2 saatte bir acıkır haldeyim yaa... derhal bi müdahalede bulunmam lazım kendime... onun dışında çok şükür ki bir problem yok şimdilik. ama dr a her gidişimde resmen gözünün içine bakıyorum "allahım nolur kötü birşey söölemesin" diye dualar edip duruorm bööle bir endişe olamaz :18: neyse durumları paylaşmaya dvm. herkes allaha emanet olsun

Elif kötü şeyler düşünme canım, istersen farklı yere de bir git. Kesenin içerisinde bebek var ama dimi,ben öle anladım,sadece kalp atışı yok sanırım. Geç döllenme olmuştur belki:

ben girmedim denize korktum açıkcası idrar yolu iltihaplanması vardı bende yeni antibiyotik kullandım o yüzden mikrop kaparım diye girmedim bi arkadaşım 9 aylık gebeydi bana şimdiden göbek yağı çatlamasın diye kullanmaya başla dedi çok kararsızım başlasammı başlamasammı daha erken gibi geliyo ama önceden başlarsam etkisini anca gösterir diye düşünüyorum şahsen çatlak kötü bi göbeğimde olsun istemem ömür boyu

oyyy maşallah canım önrmli kısımları geçtin çok şükür inş. sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Benim gibi aşırı saç dökülmesi sorunu olan varmı. Elimi saçıma attığımda tel tel saç geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…