Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Gule gule giy canim cicilerini hamile pant.genelde yandan lastikli ve dugmeli oluyo belini ayarlayabilmen icin ama senin baktikkarinda yokmuyduki acaba?? Ben h.sonu 2 tane aldim 2 side ayarlanabiliyo. Buyudukce birer dugme aca aca giyices ayy bundan 5 ay once kilo alip genisledigim icin sevinecegimi soyleseler oturur aglardim heralde sinirimden ama simdi dort gozle buyuyup genislemeyi hayal ediyorum Allahim hepimize saglikli sihhatli keyifli hamislik nasip etsin insallah bebislerimizi saglikla kucagimiza alalim insallah amiiinnnnn

Elif kötü şeyler düşünme canım, istersen farklı yere de bir git. Kesenin içerisinde bebek var ama dimi,ben öle anladım,sadece kalp atışı yok sanırım. Geç döllenme olmuştur belki:

evet kesenin içinde görünüyor ama kalp atışı yok

canım 6 haziranda transfer edilmişti 2.gün embriyosu bilmiyorum

yetişemedim sana

kalp atışları geç mi duyuldu 10.haftadasın

benimde halen duyulmadı da seni merak ettim hala şansım var mı diye

Benim baktıklarımda o tarz yoktu canım ya belki de bitmişti, göbek kısmı büyük olanlardan vardı sadece. Yazın elbiseyle, önceden büyük gelen patolonlarımla geçirmeye çalışcm bakalım. Aynen ben de kilo almayı çok istiyodum ama haftasonu annem benmle aynı yaşlarda olan kız kardeşimle bana uzaktan bakmış " Kızım senin belin genişlemiş, kardeşinin genç kız olduğu senin evli olduğun belli oluyo artık" demesin mi Bebişten dolayı olduğu için sevinirim diye söledi ama içten içe kötü oldum sade göbek çıksın bel kalça basen aynı kalsın noluuuuurrr Halbuki kilo bile almadım daha,aldığım zamanları düşünemiyorum

Öyle düşünme canım sonradan canlanan bebek hikayeleri çok okudum ben,sen de bir araştır istersen,kürtaj konusunda çok aceleci davranma,birkaç doktora git,tehlike oluşturmayacaksa biraz bekleyin,kanaman falan yok değil mi?Senin için dua edicem inşallah hayırlı sonuçlarla dönersin cuma günü

güle güle giy canım.Ben de gittim lcw'ye ama henüz cesaret edemedim tişört almaya,kocaman göründüler gözüme=)bir büyük beden pantolon olayı da yalan oluyor söyleyeyim,çok tipsiz duruyor bacaklar bol bol=)

günaydınlar
cumartesi ikili teste gittim;ense kalınlığı 1,3 mm kan sonucunu perşembeden sonra alacağız
benim yaştan dolayı riskin yüksek çıkma durumu var inşallah amniyo sentez gerekmez

inş cnm güzel sonuçlarla gelirsin bize...bende bu hafta gitmeyi düşünüyorum ama daha randevu falan almadım bakalım hayırlısı

evet canım belli olmaz benimde..Zaten doğumumda ben annemi istiyorum yanımda=))İlk gebelik olduğu için aynen tecrübesiziz.Hayırlısı bakalım..Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.

elifçim merakla seni bekliyordum bende. allah korusun öyle kötü şeyler düşünme hemen ? ne dedi doktorun kalp atışları için ? sesini duymasan bile , ekrandan görünmedi mi kalp atışı ?

arkadaşlar bişey sorucam. bebeğin suyu kaçıncı haftada oluşmaya başlıyor bilen varmı aranızda ? şu an 9 haftalık hamileyim,bende su varmıdır ??

Canım bebeğin suyu yani amniyon sıvısı her hamile bayanda bebekle beraber hatta ondan önce oluşmaya başlıyor bence..Çünkü bu sıvı bebeği beslediği gibi çevreye karşı da koruyor zarar görmesini engelliyor..Susuz bi hayat olmaz=))Sende de emin ol yeterince var..Bebiş bu sayede hem senin içinde yüzüyor hemde yediklerinden besleniyor

elifo sıkma canını inş duyarsın kalp atışlarını...seninde güzel haberlerini duyacağız inş içini ferah tut sen...bide arkadaşların dediği gibi kürtaj konusunda bi sakıncası yoksa aceleci davranma başka dr.a gir...dr.un ne diyo peki ne kadar daha zaman tanıdı duymak için.ben pek anlamıyorum transfer embriyo durumundan falan

Benim gibi aşırı saç dökülmesi sorunu olan varmı. Elimi saçıma attığımda tel tel saç geliyor

cnm benimde öyle hamile kaldığımı öğrenmeden 1 hafta önce bende aşırı saç dökülmesi başladı...hatta gebelik testi verirken dr.a söyledim demire falan da bakılsın dedim ama normal çıktı...sanırım hormonlardan kaynaklı...hamilelik ve emzirme dönemlerinde oluyormuş...benim birçok tanıdığımda da oldu sonrasında saç çıktı umarım bizimde öyle olur...bunu düşünerekten çok dert etmek istemiyorum ama can sıkıcı bir durum

Benim gibi aşırı saç dökülmesi sorunu olan varmı. Elimi saçıma attığımda tel tel saç geliyor

canım tsh değerlerine yani troid değerine baktırdınmı hiç ? tsh düşüklüğünde parça parça saç dökülmesi olur. ve hamilelikte tsh değeri önemlidir. baktırmadıysan mutlaka bu konuyla ilgili doktorunla görüş derim. bende de bu aralar acayip sivilcelenme başladı. omuzlarımda ,yüzümde. valla aynadan kaçar oldum. netten araştırayım dedim,bu haftalarda sivilcelenmeler olurmuş :)) rahatladım biraz. sizlerde nedir durum ?? varmı ergenlik dönemine dönen

Merhaba canım, birşey soracaktım. Sen ikili testini Hospitalium'da mı yaptıracaksın. Acaba diyorum ki devlet hastanesine gitsem orda yaparlar mı? Bir yerde yanlış hatırlamıyorsam Hospitalium'da ikili test 200 lira demiştin...

Ben kilo almaya çok müsaitim. İlk çocuğumdan sonra zor bela verdiğim kiloları yavaş yavaş tekrar almaya başladım. Zaten benim kilolar tetikte bekliyor, bir sebep olsa da yeniden gelsek diye... Beli lastikli (lastikler de ayarlanabiliyor büyüyen karına göre)pantolanlardan aldım 2 tane. Birkaç ay giyiyoruz diye bakmayın, beli ayarlanabildiği için lohusa dönemlerinde ve kilo verme sürecinde de giyilebiliyor. Beli ayarlanabilen lastikli pantolanlar çok kullanışlı oluyor.

Son düzenleme:

ablam 1.5 sene önce doğum yapmıştı. bahsettiğin pantolondan verdi bana. kısa kot şeklinde ve beli ayarlanabiliyor..şu an üzerimde hatta :)) aynen dediğin gibi çok rahat.büyüdükçe karnım lastiğini ayarlıycam. bende o tarz pantalonları öneririm.

ablam 1.5 sene önce doğum yapmıştı. bahsettiğin pantolondan verdi bana. kısa kot şeklinde ve beli ayarlanabiliyor..şu an üzerimde hatta :)) aynen dediğin gibi çok rahat.büyüdükçe karnım lastiğini ayarlıycam. bende o tarz pantalonları öneririm.

Beeeeeeeeen varım=(( Hamilelikten önce de vardı..Eşim dalga geçiyordu benimle ergenlikten ne zaman çıkcan diye..Bende hamilelikten umutluydum ama hala devam ediyor sivilceler..

evet canım telefonda öğrenmiştim 200ü geçiyo hatta muayeneyle beraber. Ama orda test yaptıran biriyle görüştüm forumda, bahar hanım kan testi ve ense ölçümü yapmış sadece. o da sanırım 90 TL civarıymış. Ben nolur nolmaz maaşımı alıp gidecem, doktor hangi testleri ister neye bakar bilmiyorum hazırlıklı olayım:) Devlete gitmeyi ben de düşündüm ama çok erken gitmek lazımmış,sıra gelmez sorun filan olur, boş yere işten izin almış olmayayım. Detaylı ultrasona da bakmıyolar galiba devlette, kan testi yapılıyo diye duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…