- 8 Nisan 2008
- 417
- 8
- 96
Kızlar haftasonu kıyafetlerden filan baya konuşmuşsunuz:) Ben de cumartesi günü kendime bikaç bol elbise aldım.Hamile pantolonu da baktım ama kayboldum içinde. 6-7 aylık olduğumda alırım onu galiba.Onun yerine bi ara 1 beden büyük pantolon almam lazım.
Bi de lcw de önü bebek resimli gebelik tişörtlerinden aldım işte giymek için,çoğu kişide görüyodum çok şeker oluyo:) Ama daha göbüş çıkmadığı için cesaret edemedim evde giyiyorum. Millet güler dimi şimdiden giysem:)
Elif kötü şeyler düşünme canım, istersen farklı yere de bir git. Kesenin içerisinde bebek var ama dimi,ben öle anladım,sadece kalp atışı yok sanırım. Geç döllenme olmuştur belki:
slm herkese. ben de hafta sonu kontrole gittim. dr kalp atışlarını dinletti ufaklığın. çok hızlı atıyordu... ama çok güzel bi duyguymuş :81: allah herkese nasip etsin. dr bir problem yok herşey yolunda gidiyor dedi. (çok şükür). ama sen bööle kilo almaya devam edersen baya zor olur işin dedi. oyuzde diyetisyene gitmeye başlıcam kızlar. 2 haftada 3 kilo almışımnapıcam bilmiyorum. zaten kilolu başladım gebeliğe dr dedki sen az yesende hamilelikte vücut zaten kiloyu tutuo üstüne sen de yiyince katmerlenio dedi. ama resmen 2 saatte bir acıkır haldeyim yaa... derhal bi müdahalede bulunmam lazım kendime... onun dışında çok şükür ki bir problem yok şimdilik. ama dr a her gidişimde resmen gözünün içine bakıyorum "allahım nolur kötü birşey söölemesin" diye dualar edip duruorm bööle bir endişe olamaz :18: neyse durumları paylaşmaya dvm. herkes allaha emanet olsun
Gule gule giy canim cicilerinihamile pant.genelde yandan lastikli ve dugmeli oluyo belini ayarlayabilmen icin ama senin baktikkarinda yokmuyduki acaba?? Ben h.sonu 2 tane aldim 2 side ayarlanabiliyo. Buyudukce birer dugme aca aca giyices ayy bundan 5 ay once kilo alip genisledigim icin sevinecegimi soyleseler oturur aglardim heralde sinirimden ama simdi dort gozle buyuyup genislemeyi hayal ediyorum Allahim hepimize saglikli sihhatli keyifli hamislik nasip etsin insallah bebislerimizi saglikla kucagimiza alalim insallah amiiinnnnn
bu sabah doktorda randevum vardı
yine kalp atışlarını duyamadık cumayı bekleyeceğim
ama ümidim bitti tükendi
olsaydı şimdiye kadar kalp atışı oluşurdu
sanırım cuma kürtaj yolları göründü bana
Kızlar haftasonu kıyafetlerden filan baya konuşmuşsunuz:) Ben de cumartesi günü kendime bikaç bol elbise aldım.Hamile pantolonu da baktım ama kayboldum içinde. 6-7 aylık olduğumda alırım onu galiba.Onun yerine bi ara 1 beden büyük pantolon almam lazım.
Bi de lcw de önü bebek resimli gebelik tişörtlerinden aldım işte giymek için,çoğu kişide görüyodum çok şeker oluyo:) Ama daha göbüş çıkmadığı için cesaret edemedim evde giyiyorum. Millet güler dimi şimdiden giysem:)
günaydınlar
cumartesi ikili teste gittim;ense kalınlığı 1,3 mm kan sonucunu perşembeden sonra alacağız
benim yaştan dolayı riskin yüksek çıkma durumu var inşallah amniyo sentez gerekmez
eğer benim bulunduğum gibi bir yerde değilsen düşünebilirsin yaşadığın şehri...benimde niyetim kesin gelmek ama biliyosun bi takım aksilikler gelişebiliyor aniden vakitsiz gelmeler falan Allah korusun...şuan en büyük korkum bu..bi de ilk gebelik olunca tecrübesizlik olduğundan annem yanımda olsun istiyorum...bencede en iyi vakit 7 aylıkken falan alışveriş yapmak...inş sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini...gelişmeleri konuşuruz yine
ama ümidim bitti tükendi
ama ümidim bitti tükendi
Benim gibi aşırı saç dökülmesi sorunu olan varmı. Elimi saçıma attığımda tel tel saç geliyor
Benim gibi aşırı saç dökülmesi sorunu olan varmı. Elimi saçıma attığımda tel tel saç geliyor
evet kesenin içinde görünüyor ama kalp atışı yok
canım 6 haziranda transfer edilmişti 2.gün embriyosu bilmiyorum
Benim kilo almaya çok müsaitim. İlk çocuğumdan sonra zor bela verdiğim kiloları yavaş yavaş tekrar almaya başladım. Zaten benim kilolar tetikte bekliyor, bir sebep olsa da yeniden gelsek diye... Beli lastikli (lastikler de ayarlanabiliyor büyüyen karına göre)pantolanlardan aldım 2 tane. Birkaç ay giyiyoruz diye bakmayın, beli ayarlanabildiği için lohusa dönemlerinde ve kilo verme sürecinde de giyilebiliyor. Beli ayarlanabilen lastikli pantolanlar çok kullanışlı oluyor.
Benim kilo almaya çok müsaitim. İlk çocuğumdan sonra zor bela verdiğim kiloları yavaş yavaş tekrar almaya başladım. Zaten benim kilolar tetikte bekliyor, bir sebep olsa da yeniden gelsek diye... Beli lastikli (lastikler de ayarlanabiliyor büyüyen karına göre)pantolanlardan aldım 2 tane. Birkaç ay giyiyoruz diye bakmayın, beli ayarlanabildiği için lohusa dönemlerinde ve kilo verme sürecinde de giyilebiliyor. Beli ayarlanabilen lastikli pantolanlar çok kullanışlı oluyor.
canım tsh değerlerine yani troid değerine baktırdınmı hiç ? tsh düşüklüğünde parça parça saç dökülmesi olur. ve hamilelikte tsh değeri önemlidir. baktırmadıysan mutlaka bu konuyla ilgili doktorunla görüş derim. bende de bu aralar acayip sivilcelenme başladı. omuzlarımda ,yüzümde. valla aynadan kaçar oldum. netten araştırayım dedim,bu haftalarda sivilcelenmeler olurmuş :)) rahatladım biraz. sizlerde nedir durum ?? varmı ergenlik dönemine dönen
Merhaba canım, birşey soracaktım. Sen ikili testini Hospitalium'da mı yaptıracaksın. Acaba diyorum ki devlet hastanesine gitsem orda yaparlar mı? Bir yerde yanlış hatırlamıyorsam Hospitalium'da ikili test 200 lira demiştin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?