günaydın canım,inşallah güzel sonuçlarla dönersin.hatta cinsiyetini bile öğrenirsin inş. :)))
Günaydın tüm anne bebeklere:):) Ya moralsiz moralsiz geldim işe bugün, haftasonum çok kötüydü tansiyonum hep 6-4 lere kadar düştü. Tuzlu ayran içtim sürekli. Ama burası bambaşka ya neşem yerine geldi:) Kızlar ben sizden fazla heyecanlıyım,inşallah çok güzel sonuçlarla dönün :)
ben tüpbebek doktorumla yola devam edicem ama doğum için bağcılarda yeni bi hastane açıldı hiç duydunuzmu medipol mega diye baya büyük ve 53 yataklı yenidoğan bakım ünitesi var aklıma baya yattı ama daha erken bakalım
yaa benim ikiz diye doktorum tavsiye etmiyo ikili üçlü testi ohh siz ne güzel cinsiyetlerini bile öğrenebileceksiniz
bu arada benim iç karnım iyice gerildiğini hissediyorum zaten şimdiden göbiş çıktı iyice..... önceden geceleri sağa sola fıldır fıldır dönerdim şimdi durum değişmeye başladı varmı sizdede böyle durumlar bide ellerim ve ayaklarım şişmeye başladı 37 numara babet giyiyorum sıkmaya başladı offf fil gibi olucam yaa :18:
bu sabah doktorda randevum vardı
yine kalp atışlarını duyamadık cumayı bekleyeceğim
ama ümidim bitti tükendi
olsaydı şimdiye kadar kalp atışı oluşurdu
sanırım cuma kürtaj yolları göründü bana
slm herkese. ben de hafta sonu kontrole gittim. dr kalp atışlarını dinletti ufaklığın. çok hızlı atıyordu... ama çok güzel bi duyguymuş :81: allah herkese nasip etsin. dr bir problem yok herşey yolunda gidiyor dedi. (çok şükür). ama sen bööle kilo almaya devam edersen baya zor olur işin dedi. oyuzde diyetisyene gitmeye başlıcam kızlar. 2 haftada 3 kilo almışımnapıcam bilmiyorum. zaten kilolu başladım gebeliğe dr dedki sen az yesende hamilelikte vücut zaten kiloyu tutuo üstüne sen de yiyince katmerlenio dedi. ama resmen 2 saatte bir acıkır haldeyim yaa... derhal bi müdahalede bulunmam lazım kendime... onun dışında çok şükür ki bir problem yok şimdilik. ama dr a her gidişimde resmen gözünün içine bakıyorum "allahım nolur kötü birşey söölemesin" diye dualar edip duruorm bööle bir endişe olamaz :18: neyse durumları paylaşmaya dvm. herkes allaha emanet olsun
Benim gibi aşırı saç dökülmesi sorunu olan varmı. Elimi saçıma attığımda tel tel saç geliyor
canım bende izmirde oturuyorum menemen sada hastanesinde 2li test ücretsiz yapılıyo
Belfü çok sevindim %70 düşük bi ihtimalde değil hadi hayırlı olsun:) Ben iyiyim haftasonuna göre ama yine çok iyiyim denemez. Kendimi yorgun bitmişve solgun hissediyorum.
Sağol canımm:) Darısı tüm annelere inşallah.Güzel haberlerle gelelim hepimiz.
Canım portakal suyu felan içsen hem c vitamini hemde enerji verir.
canım öncelikle allah korusun diyorum. kaç yaşındasın sorsam problem olurmu ? benimde yaş 31 ,sanırım bendede o risk var. ama ne kadar yüksek bilmiyorum ? :26:
Kızlar haftasonu kıyafetlerden filan baya konuşmuşsunuz:) Ben de cumartesi günü kendime bikaç bol elbise aldım.Hamile pantolonu da baktım ama kayboldum içinde. 6-7 aylık olduğumda alırım onu galiba.Onun yerine bi ara 1 beden büyük pantolon almam lazım.
Bi de lcw de önü bebek resimli gebelik tişörtlerinden aldım işte giymek için,çoğu kişide görüyodum çok şeker oluyo:) Ama daha göbüş çıkmadığı için cesaret edemedim evde giyiyorum. Millet güler dimi şimdiden giysem:)
Canım doğru diyosun ben biraz mola veriyim,bişeler içiyim. Bak bi yazı buldum:)
Ultrason ile bebeğin cinsiyeti en erken 3. ay bittiğinde yani 13 hafta civarında anlaşılsa da bu her zaman mümkün olmaz genellikle 16-17 haftalarda daha net izlenir. 20. haftaya yaklaştıkça cinsiyet en net şekilde değerlendirilir. Nadiren cinsiyet tespitinde yanılmalar olabilir, bir ay sonraki ultrason incelemesinde cinsiyet farklı görülebilir. Bu durum genellikle erkek bebeğin penisinin izlenmemesi durumunda olur. Yani bebeğin cinsiyeti erkek olarak tespit edilmişse yanılma pek olmaz çünkü penis izlenmiştir. Ancak kız denilen bebeklerde yanılma daha sıktır çünkü penisin görülememesi kız olduğu yanılgısını yaratabilir.
bu arada cinsiyet için de baktı doktorum ama pek göstermedi kesin olmamakla birlikte erkek olabilir ama bir daha ki kontrole kadar kesin birşey söyleyemeyiz dedi
omega3 ü 7.aydan itibarenverecekmiş günde 3 badem,3 ceviz,haftada bir somon yersen ilaca bile gerek kalmaz dedi
ya kızlar benim bebeğimde de şimdilik herhangi olumsuz bir durum yok ama ben o kadar duygusal oldum ki (normalde de öyleydi ama son zamanlarda epey arttı) hemen her şeye oturup ağlıyorum.benimle ilgisi olmayan tv deki bir kaza haberine bile ağlıyorum...böyle durumda olan var mı...
ya kızlar benim bebeğimde de şimdilik herhangi olumsuz bir durum yok ama ben o kadar duygusal oldum ki (normalde de öyleydi ama son zamanlarda epey arttı) hemen her şeye oturup ağlıyorum.benimle ilgisi olmayan tv deki bir kaza haberine bile ağlıyorum...böyle durumda olan var mı...
Benim gibi aşırı saç dökülmesi sorunu olan varmı. Elimi saçıma attığımda tel tel saç geliyor
Kızlar bişe soracam, bu folic plusları ne zamana kadar kullanmamız gerekir? Benim bitmişti işyerinden istettim 17,60TL verdim kazık mı yedim ben şimdi yaa.Vitamin ilacı olmasına rağmen reçeteye de yazdırıyodum bu sefer karşılamadı. Öncekilerde aldığımda o kadar vermiyodum, valla adamı arayıp kavga edecem şimdi zaten hamileliktenmidir bilmiyorum çok asabi oldum,çatacak yer arıyorumm. Belki de boşuna aldım, 2 hafta geçmeden 3 aylık olacam.
yetişemedim sana
kalp atışları geç mi duyuldu 10.haftadasın
benimde halen duyulmadı da seni merak ettim hala şansım var mı diye
Kızlar bişe soracam, bu folic plusları ne zamana kadar kullanmamız gerekir? Benim bitmişti işyerinden istettim 17,60TL verdim kazık mı yedim ben şimdi yaa.Vitamin ilacı olmasına rağmen reçeteye de yazdırıyodum bu sefer karşılamadı. Öncekilerde aldığımda o kadar vermiyodum, valla adamı arayıp kavga edecem şimdi zaten hamileliktenmidir bilmiyorum çok asabi oldum,çatacak yer arıyorumm. Belki de boşuna aldım, 2 hafta geçmeden 3 aylık olacam.
Pahalı almışsın canım benimde bitmişti geçen hafta aldım,8 liraydı. 3 aydan sonra ihtiyaç kalmıyormuş ama onunla başladım onunla bitireyim diye devam etmek istedim. Kazıklanmışsın biraz ama olsun bebikler için herşeye değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?