Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
evet biraz pahalıymış ama olsun. ben de folidoce kullanıyordum ve o da 10 tl idi. yani ödemiyor devlet. ben bugün doktora gittim 2li test için. artık folik asiti bırakıyoruz dedi doktorum elevit ve ferrum verdi. o eleviti de nasıl yutacaksam :)

Bel genislemesi ortak derdimiz sanirim.. Amaaan olsun guzelim bebislerimiz saglikli bi sekilde gelisimini surdursunde biz onlar dogunca nasilsa emzirirken verices kilolarimizi kiii veremezsek bile canlari sagolsun kuzularimizin

bende bazen böyle şeyleri yalnız ben yaşıyorum sanıyorum

hormonlarım iyice alt üst oldu ya (

canım naptın bugün,bebiş nasıl. yaa merak ettim:) ultrasonla baktı mı detaylı olarak?

cnm bende de normalde tsh düşük ama hamilelikte normal çıktı çok şükür. demirde normal ama saçlarım dökülüyo. sivilcelenme bendede oldu ama omuzlarımda sırtımda falan çıktı yüzümde çıkmadı öle abartı...şimdi iyice azaldı o da

dr.dan dr.a değişiyor ama genelde ilk 3 ay kullanılıyor folik asit. bende folbiol kullanıyorum 50 tablet var içinde bugün sonuncuyu kullandım ve artık demir ilacına başlıyorum ikinci kutuyu almadım yarın demire başlıcam.ama bazı dr.lar eksiklik yoksa demir vermiyor...eğer pahalı geldiyse netten ismini girdiğinde fiyatına ulaşabiliyorsun...bi de eğer reçeteyle gittiysen önceden hastaneye gidip sadece muayene olup ilaç almadıysan o muayenenin ücretide kesiliyor o yüzden pahalıya gelmiş olabilir. geçen bizdede oldu aynı durum ilaç alırken daha önceki muayene ücretini de aldılar...

canım naptın bugün,bebiş nasıl. yaa merak ettim:) ultrasonla baktı mı detaylı olarak?

gittik canım ense kalınlığını aldı kollarını bacaklarını gösterdi baş popo mesafesini aldı. yine kalp atışları falan anlattı sağolsun doktorum herşey çok iyi dedi. kan verdim bir de haftaya çıkacak sonuçlar. ilaçlarımı da değiştirdi. birşey sorucam doktorlarınız eşlerinizi de çağırıyo mu sizinle. benimki hemen soruyo eşimi onu da alıyor içeri çok hoşuma gidiyo :)

bir problemmi var yazdiklarimiz silinmis 6 sayfa daha vardi okudum cvp yazdim bi ara siteye giremedim bi sorun vardi. simdi 6 sayfa eksik...

bir problemmi var yazdiklarimiz silinmis 6 sayfa daha vardi okudum cvp yazdim bi ara siteye giremedim bi sorun vardi. simdi 6 sayfa eksik...

Aynen bende dun aksamdan beri kurcaliyorum 100 sayfa olmustu son gordugumde ama simdi 95 sf var. Anlayamadimki ne oldugunu...

Günaydın herkese,

Site yöneticisinden sayfaların neden silindiğiyle ilgili bilgi alabilir miyiz acaba? Kitap ismi paylaşımından dolayı mı silindi? Eğer öyleyse bile bilgi verilmesini talep ediyoruz.

Merhabalar 2li test için dün doktordaydık bebeğinizin boynu gayet ince dedi doktor. Kan sonuçlarını henüz almadık. burun kemiği bile gelişmiş dedi bu haftalar için daha erkenmiş. sürekli arkası dönük olduğu için cinsiyet tahmini yapamadık. Utangaç bebeğim benim:)

Sadece bizim topikte sıkıntı yok dünkü yazılanlarla alakalı tüm topiklerde var.
Site ile ilgili sıkıntı var sanırım.

Gözün aydın canım :) Ne güzel sonuçlarla geldin , darısı hepimize inşallah.

günaydın arkadaşlar... bende farkettim açar açmaz,yazılanlar gitmiş.. neyse bizler iyi olalım,gönüller bir olsun, yeter..

günaydın arkadaşlar... bende farkettim açar açmaz,yazılanlar gitmiş.. neyse bizler iyi olalım,gönüller bir olsun, yeter..

ne mutlu sana :)) süper geçmiş,darısı bizlere.. benim bebiş henüz 9 haftalık.. sizlerden okudukça koştura koştura ikili test yaptırasım geliyo

Çok teşekkür ederim darısı başınıza bebeğimi usg de görünce acayip rahatlıyorum çok güzel bir duygu.. keşke evimizdede olsada arada seyretsem onu:)

ya bişey sorucam doğumdan sonra yağ aldırmak istiyorum bi okadarda korkuyorum bu konuda bilgisi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…