Benim baktıklarımda o tarz yoktu canım ya belki de bitmişti, göbek kısmı büyük olanlardan vardı sadece. Yazın elbiseyle, önceden büyük gelen patolonlarımla geçirmeye çalışcm bakalım. Aynen ben de kilo almayı çok istiyodum ama haftasonu annem benmle aynı yaşlarda olan kız kardeşimle bana uzaktan bakmış " Kızım senin belin genişlemiş, kardeşinin genç kız olduğu senin evli olduğun belli oluyo artık" demesin miBebişten dolayı olduğu için sevinirim diye söledi ama içten içe kötü oldum sade göbek çıksın bel kalça basen aynı kalsın noluuuuurrr Halbuki kilo bile almadım daha,aldığım zamanları düşünemiyorum
Sağlıklı olsunlar da :) Allah gönlüne göre versin gene de:) Yapabilirsen ne güzel olur valla.İlaçsız olamk daha iyidir kesinlikle:)
O kadar olmadık şeylere ağlıyorum ki ben anlatsam inanamazsınsen gene de iyisin bence.
Hem bunlar çok normal canım benimm
TV'de ölümle sonuçlanmayan habere bile ağlamıştım. Bir otobüs dolusu çocuk kaza geçirmişti ama hiçbir kimse yaralanmamıştı. TV'de kaza yerindeki çocukların korku dolu bakışlarını görünce hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım....
evet biraz pahalıymış ama olsun. ben de folidoce kullanıyordum ve o da 10 tl idi. yani ödemiyor devlet. ben bugün doktora gittim 2li test için. artık folik asiti bırakıyoruz dedi doktorum elevit ve ferrum verdi. o eleviti de nasıl yutacaksam :)
canım tsh değerlerine yani troid değerine baktırdınmı hiç ? tsh düşüklüğünde parça parça saç dökülmesi olur. ve hamilelikte tsh değeri önemlidir. baktırmadıysan mutlaka bu konuyla ilgili doktorunla görüş derim. bende de bu aralar acayip sivilcelenme başladı. omuzlarımda ,yüzümde. valla aynadan kaçar oldum. netten araştırayım dedim,bu haftalarda sivilcelenmeler olurmuş :)) rahatladım biraz. sizlerde nedir durum ?? varmı ergenlik dönemine dönen
Kızlar bişe soracam, bu folic plusları ne zamana kadar kullanmamız gerekir? Benim bitmişti işyerinden istettim 17,60TL verdim kazık mı yedim ben şimdi yaa.Vitamin ilacı olmasına rağmen reçeteye de yazdırıyodum bu sefer karşılamadı. Öncekilerde aldığımda o kadar vermiyodum, valla adamı arayıp kavga edecem şimdi zaten hamileliktenmidir bilmiyorum çok asabi oldum,çatacak yer arıyorumm. Belki de boşuna aldım, 2 hafta geçmeden 3 aylık olacam.
canım naptın bugün,bebiş nasıl. yaa merak ettim:) ultrasonla baktı mı detaylı olarak?
bir problemmi var yazdiklarimiz silinmis 6 sayfa daha vardi okudum cvp yazdim bi ara siteye giremedim bi sorun vardi. simdi 6 sayfa eksik...
Merhabalar 2li test için dün doktordaydık bebeğinizin boynu gayet ince dedi doktor. Kan sonuçlarını henüz almadık. burun kemiği bile gelişmiş dedi bu haftalar için daha erkenmiş. sürekli arkası dönük olduğu için cinsiyet tahmini yapamadık. Utangaç bebeğim benim:)
Merhabalar 2li test için dün doktordaydık bebeğinizin boynu gayet ince dedi doktor. Kan sonuçlarını henüz almadık. burun kemiği bile gelişmiş dedi bu haftalar için daha erkenmiş. sürekli arkası dönük olduğu için cinsiyet tahmini yapamadık. Utangaç bebeğim benim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?