- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
canım faceten hatırladığım kadarıyla sen l.burgazdaydın sanırım. ben ilk doğumumu orda yapmıştım normal devlet hastanesinde rengin hanımdı doktorum da. ve ben o doktordan çook memnundum . sen kime gidiyosun bilmiyorum ama şuanda bile orda olsam aklım çok rahat olurdu.
canım devlet hastanelerinden hep korktuğum için özeli istedim. biz lüleburgaza 30 dk edirneye 1 saat mesafedeyiz.lüleburgaz daha yakın diye tercih ettik.bir nefeste armağan bey var ama hastane sanırım yeni kurulmuş. gidenler hep tahliller için devlete yolluyorlar onlar da yanlış sonuç veriyorlar vs bayağı sıkıntılı durumlar yaşamışlar eledik orayı.dermenda tansel bey vardı. hep eski terimleri kullanıyor daha önce adet düzensizliği için gittim ona. bi garipti kullandığı terimler.en son ne zaman kirlendin dedi anlayamadım bunun gibi 1-2 ifade şaşırdım.diğer memur arkadaşlara anlattım onlarda o çok eski doktor.yaşlanmış bir ara milletvekilliği yapmış derken uzak kalmış biraz tıptan. geri kalmış dediler. o yüzden onu da eledim. bitek medikent hastanesi kaldı ordada bu adam vardı.internetten araştırdım iyi yorumlar yazılmış.tamam buna gidelim dedik. ama demin eşime de dedim. beni delirtmek istemiyosan ben bidaha ona gitmem dedim.ilk gene alevlendi. sigarayı bıraktı kendisi bazen fena kırıcı olabiliyor.heleki yanında biri sigara içsin. kuduruyo. ilk zamanlarına göre daha sakin şimdi. zaten bu hafta adam izinde doğuma 13 gün kalmış ben 10 gün sonra kontrole gidicem olmaz , bu hafta ben buldum bi doktor ona gideceğiz dedim. bak milletin nasıl doktorları var bide bizim öküze bak diye sakince anlattım.iyi sen bilirsin dedi. galiba bende biraz fevri asabi davranak konuşuyorum ondan kavga ediyoruz.ama daha rahatım şimdi. devlet hastanesinde can bey var dediler.çok babacan bir adammış.nasip olursa ona gideceğim 2-3 gün içinde.inşallah içime siner.
Ay hadi sevindim eşini ikna etmene. İnşallah bu doktor gönlüne göre çıkar canım. Gerçi son zamanlar olduğu için çok gitmiş, tanımış olmayacaksın belki ama temennim diğeri gibi öküz olmaması :) bende 33. Haftamda doktor değiştirdim mesela. Memnun kalmadığımdan değil, sigorta poliçemden dolayı oldu ama olsun. Tam bir son dakika transferiyim. İçine sinsin, rahat et, güven en önemli şeyler bunlar.
kızlar ben geldiimmm
çok şükür oğluma kavuştum
evdeyiz dikiş ağrılarım var yatıyorum
rahat ge.ti şükür doğumum oğlum 6 saat kuvözde kaldı ciğerine benım amniyon sıvım kaçmış
ama çok şükür şuan iyi
size tavsiyem hastaneye mutlka hanı kilot şeklinde bezler var ya onlardan götürün innaılmaz rahat
şimdi çıkıyorum kısa zamanda görüşürüz inşalalh
hepinize sağlıklı doğumlartFONT]
canım devlet hastanelerinden hep korktuğum için özeli istedim. biz lüleburgaza 30 dk edirneye 1 saat mesafedeyiz.lüleburgaz daha yakın diye tercih ettik.bir nefeste armağan bey var ama hastane sanırım yeni kurulmuş. gidenler hep tahliller için devlete yolluyorlar onlar da yanlış sonuç veriyorlar vs bayağı sıkıntılı durumlar yaşamışlar eledik orayı.dermenda tansel bey vardı. hep eski terimleri kullanıyor daha önce adet düzensizliği için gittim ona. bi garipti kullandığı terimler.en son ne zaman kirlendin dedi anlayamadım bunun gibi 1-2 ifade şaşırdım.diğer memur arkadaşlara anlattım onlarda o çok eski doktor.yaşlanmış bir ara milletvekilliği yapmış derken uzak kalmış biraz tıptan. geri kalmış dediler. o yüzden onu da eledim. bitek medikent hastanesi kaldı ordada bu adam vardı.internetten araştırdım iyi yorumlar yazılmış.tamam buna gidelim dedik. ama demin eşime de dedim. beni delirtmek istemiyosan ben bidaha ona gitmem dedim.ilk gene alevlendi. sigarayı bıraktı kendisi bazen fena kırıcı olabiliyor.heleki yanında biri sigara içsin. kuduruyo. ilk zamanlarına göre daha sakin şimdi. zaten bu hafta adam izinde doğuma 13 gün kalmış ben 10 gün sonra kontrole gidicem olmaz , bu hafta ben buldum bi doktor ona gideceğiz dedim. bak milletin nasıl doktorları var bide bizim öküze bak diye sakince anlattım.iyi sen bilirsin dedi. galiba bende biraz fevri asabi davranak konuşuyorum ondan kavga ediyoruz.ama daha rahatım şimdi. devlet hastanesinde can bey var dediler.çok babacan bir adammış.nasip olursa ona gideceğim 2-3 gün içinde.inşallah içime siner.
kızlar daha önce devlet hastanesinde doğum yapmış tanıdıklarınız varmı.nasıl oluyor.yani parası nekadar.eşim yanımda olabilirmi doğumdan sonra.ben eşini aileni odana almıyorlar diye biliyordum. doğrumu hala varmı.bide 1-2 kişi biraradamı kalınıyor. özel oda vs oluyormu.sıkıntılımı olurmu yani??.
kızlar daha önce devlet hastanesinde doğum yapmış tanıdıklarınız varmı.nasıl oluyor.yani parası nekadar.eşim yanımda olabilirmi doğumdan sonra.ben eşini aileni odana almıyorlar diye biliyordum. doğrumu hala varmı.bide 1-2 kişi biraradamı kalınıyor. özel oda vs oluyormu.sıkıntılımı olurmu yani??.
valla devlette olsa hastaneden hastaneye değişir diye düşünüyorum benim eşimde devlet sonuçta aa kemikleşmiş bi alt yapısı var diye ısrar ediyordu geçenlerde bi rahatsızlandım yakın ve eşim devlet hastanesine götürdü beni doğum haneye aldılar beni nst ye bağlamak için o sırada yanımda doğum yapmak için sıra sıra dizilmiş annecikler vardı bir ebe ve 2 hasta bakıcı ortada koşup duruyordu kadının biri bana yardım edin dedi ebe buna elimle bakıyorum sanada ayağımla bakıyım dedi şok oldum başka bi doğum yapan kadın ıkınmıyo yardımcı olmuyosun bana diye acaip sert davrandı bende duymuştum daha öncedende bişeyler ordan çıktım şikayette bulundum ama ne faydaaa valla benim bizzat yaşadığım şey bu ama dediğim gibi çok iyi insanlarda çıkabilir karşına yani doğum yapacağın yeri iyi araştırmak gerekiyor bende bi kaç haftaya doğum yapacam hem doğumdan hemde hastanenin davranışlarından korkuyorum tedirginim yani araştırıyorum bakalım dilerim bebeyin sağlıklı doğar sende kolaycaa kurtulursun doğum olayından
aynı şeyi bende düşünüyorum canım,yiyeceğim ama ne zaman bi 10 gün kalamı başlasak acaba ,aklımdaki öğle nasipse...Arkadaşlar günaydın. Bende yazmaya pek fırsat bulamıyorum açıkçası ama doğumu gerçekleşen arkadaşları tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün inşallah. Bizde 38+2 deyiz normal beklenio ama baya bi korku sarmaya başladıNasıl olacak hiç bilmiyorum. Normal doğum bekleyen arkadaşlara bi sorum olacak hurma yemenin dogumu kolaylaştıracagını duydum artık baslasam mı acaba yemeye ne dersinizz..
canım emin ol çatlamış olsun anlarsın anlaşılmayacak gibi değil örnek ben mor mor oldu karnım yani çatlaklar yaklaşık iki aydır böyle altıncı ayda falan çatlamıştım öyle kaldıcatlaklariniz ne alemde? ben catlayip catlamadigimi anlayamiyorum :S
bende de durum aynı 36 haftalığım bende ve neredeyse gün boyu doğum var kafamda boş kaldım mı düşündüğüm tek şey bu oluyor inşallah sağlıkla doğururuz bebeklerimizi herkes nasıl geliyorsa üstesinden bizde atlatırız allahın izniyledoğum yapan anneler bebişlerinizle sağlıklı huzurlu ömürler diliyorum doğum benim gibi daha doğum yapmamış anne adaylarınada sabır korkusuz kolay doğumlar diliyorum ben 36 haftalık hamileyim bu doğum korkusu beni benden aldı sezeryan olacağım büyük ihtimalle ama ondanda korkuyorum nerdeyse içimde kalsın doğurmayayım diyecem o derece yani :)
arkadaşların dediği gibi hastaneden hastaneye değişir benm yengen küçük bir ilçede devlet hastanesinden sezeryanla doğum yapmıştı eşi de girebiliyordu bizde yanındaydık tek kişilik odaydı hiçbir problem yaşamamıştık belli olmaz yani sen hastaneyi araştır daha önce orada doğum yapanlar en iyi bilir hayırlısı olsun inşkızlar daha önce devlet hastanesinde doğum yapmış tanıdıklarınız varmı.nasıl oluyor.yani parası nekadar.eşim yanımda olabilirmi doğumdan sonra.ben eşini aileni odana almıyorlar diye biliyordum. doğrumu hala varmı.bide 1-2 kişi biraradamı kalınıyor. özel oda vs oluyormu.sıkıntılımı olurmu yani??.
Ceyzim daha iyi olmana cok sevindim
Oyy sağlıkla gelsin kuzun ne guzel kavuşuyorsunuz :) darısı bizlere
Kuzu seninde az kalmış saglikli haberlerinibekliyoruz
Ben de doğurmak istiyorum artık(
kızlar ben geldiimmm
çok şükür oğluma kavuştum
evdeyiz dikiş ağrılarım var yatıyorum
rahat ge.ti şükür doğumum oğlum 6 saat kuvözde kaldı ciğerine benım amniyon sıvım kaçmış
ama çok şükür şuan iyi
size tavsiyem hastaneye mutlka hanı kilot şeklinde bezler var ya onlardan götürün innaılmaz rahat
şimdi çıkıyorum kısa zamanda görüşürüz inşalalh
hepinize sağlıklı doğumlartFONT]
canım sen l.burgaz devlette yapmışsın ilk doğumunu nasıl bir hastane.koşulları falan nasıldı.personeli.ziyaretçisi odası vs.
annecikleeeerrrrr, yarın saat 9 da sezaryen için doğumhaneye girmiş olacağım kısmetse inşallah... çoookk heyecanlıyım şu ana kadar hiç korkum yoktu ama sanırım artık azıcık tırsıyorummmm... ameliyattan ya da ağrıdan filan değil ama, Allah korusun ya ters bişey olurda doğumdan çıkamazsam... Allahımmmm, ilk yazışmalarımızda cinsiyetleri ne zaman belli olacak, bu aylar nasıl geçecek diye yazışırken şuan saatleri sayıyoruz meleklerimize kavuşmak için... İnşallah herşey hepimiz için yolunda gider, sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah yavrucuklarımızı ve inşallah boooollllll bolll sütümüz gelir ve yavrucuklarımıza yarar inşallah amiiinnnnnnn
hepinizden dua istiyorum canlar, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
birazdan kv ve benim annemler gelmiş olur son hazırlıklar vs. telaş içinde olacağımız için foruma bi daha giremem zannımca o yüsdeeeennnnn Allaha emanet olun, hepimiz Allaha emanetiz, inşallah eşimle birlikte, hayırlısı ile sağlıkla oğlumuzu kucağımıza alabiliriz.. fırsat bulursam tlf.dan yazmaya çalışırım ama yazamazsam da bu hafta doğum yapacak diğer annelerimiz için de şimdiden hayırlı ve sağlıklı doğumlar olsun inşallah
öpüyoooosssss hepinizi güzel anneler ve melekleriiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?