Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

inşlallah sonuçlar da iyi çıkar bende bugün alıcam 2 li testin sonucunu bana cinsiyet hiç bakmadı bile ne kadar büyümüş dimi inanamıyor insan gözümün önünden gitmiyor hareketlerii:)

anneler ve onların güzel bebişleri hepinize günaydın. size birşey sormak istiyorum. ben sabahları kahvaltı yapamıyorum ya midem bulanıyor onun yerine çorba falan içiyorum. szice yeterli olur mu hiç içim rahat değil ama geçmiyo boğazımdan ne yapayım? var mı benim gibi sorunu olan?

Bende pek kahvaltı edemiyorum onun yerine kaşarlı tost yiyorum midemi yatıştırıyor.Hem kaşar olunca az biraz kurtarıyorım diye düşünüyorum.
Belki sein içinde bi fikir olur

Günaydın şekerim ve tatlı bebişi:) Ben de son zamanlarda tam tersi kahvaltılık yiyince midem bulanmıyor. Onun dışında sulu yemekler aklıma bile gelince kötü oluyorum. Sabahları olmasa bile peynir yumurta yemeye çalış canım hergün. Ama ne dersek diyelim olmayınca olmuyor. Ben de yemek olarak patates kızartması çok yemeğe başladım tek onu alıyor midem yemek olarak. Bol bol ceviz badem meyve salata filan da yiyorum ama çok sağlıksız besleniyorum gibime geliyor normal yemeklerden yemediğim,yersem de çıkardığım için.

3 aydan sonra bulantı kesilir derler benim yeni başlıyo, bebeğim beslenemeyecek diye çok üzülüyorum

evet ben de biter diye düşünüyordum bulantılarım ama acayip oldu. bi ara daha fazla artıyo sanki. kahvaltı hazırlama fikri aklıma geldikçe bile mutfağa giremiyorum, meyve, ceviz falan ben de tüketiyorum gün içinde özellikle kuru kayısı. demir ilacı kullanmaya başladım çünkü o da kabızlık yapıyor kayısı çok iyi geliyor o yüzden. benim de içim rahat değil ama dediğin gibi zorlayınca daha kötü oluyor.

Sıcaklardan dolayı Ankaradaki hamişlere engellilere 2 gün tatil veriyolarmış ben de istiyorum yaa

cnm bende de var aynı durum ilk başlarda olmadı son zamanlarda bendede başladı bulantı...midem boş kalınca oluyor, otururken yada yatarken ani kalkınca,bide ilginç ama diş fırçalarken...kahvaltı da çorba içip sonrasında biraz kahvaltılık atıştırabilirsin (mlkdmn için önerim)

bide dün akşam bi süre girilmedi kadınlar kulübüne sonra sayfalar eksildi diğer topiklerdede farkettim kitap paylaşımından falan değildir yani...

merhaba guzel anneler saglıkla bebeklerınıze kavusmanızı dılerım ben de mart annesıyım beklenen dogum tarıhı 01 mart ama nedense ıcımde subatta dogum yapacakmısım hıssı var ;benım de dogum tarıhım 23 subat zaten:)))cok da fark yok arada bellı mı olur arada sızın sayfanıza da dahıl olayım ...

Maşallah kızlar bebişler büyüyor ikili testler yapılıyor,cinsiyetler belli oluyor ne güzel=)Ben kuzumu 7. haftadan beri göremedim ne yazık ki,iyi bir dr olsun diye tatilden dönmeyi bekledim,doktorumuz da cts.ye kadar dolu,2li testimiz ne zaman olur acaba?bir an önce atlatsak şu riskli aşamaları hayırlısıyla...
Benim bulantılarım da akşam nüksediyor,akşam yemeklerini yiyemiyorum genelde,kahvaltılarda bir problemim yok,hafif yiyecekler yiyebiliyorum ama yemeğe gelince midem başlıyor gerilmeye,çıkaramıyorum da...alıştım sayılır artık,çok şükür Rabbim başka sorun vermesin,3.ayda biter diye duyuyorum hep,bakalım...Doktorum da yiyebildiğin kadar ye demişti onun için içim rahat şimdilik,elimden geldiğince yararlı şeyler yemeye zorluyorum kendimi,kilom de değişmemiş çok mutlu oldum

suleyuksel hoşgeldin canım,hayırlı olsun bebişin. :) Bana da doğumun şubatta olur gibi geldi valla ne yalan söyleyim:)

bebegım de benım dogum gunumde gelsın ısterdım ama tabı saglıkla gelsın hepımızın ınsallah... 39 haftamız bıtıyor o gun:) ben saat 23.23te dogmusum bebıs de belkı ole gelır ne dersınız

arkadaslar 24 agustosda ıkılı test ıcın randevu aldık 13.haftamız o gun bıtıyor cınsıyetı de ogrenebılır mıyız sızce?

bebegım de benım dogum gunumde gelsın ısterdım ama tabı saglıkla gelsın hepımızın ınsallah... 39 haftamız bıtıyor o gun:) ben saat 23.23te dogmusum bebıs de belkı ole gelır ne dersınız

süpermiş ozaman:) Her muayenemizde doğum tarihleri değişiyor biri diğerini tutmuyor,belli mi olur yürekten iste yeterki:) en doğru zamanı rabbim bilir,bebişler ne zaman isterse gelecekler.Ama benm içinden de hep 14 şubat diye geçiyor:) En son muayenemde beklenen doğum 14 şubat olarak göründü öyle olsa süper olur:)

Kıpırdanmalar hissediyomusun, benim hep elim göbişimde,pıt pıt lar oluyo sanki arada:)

yok canım ya bız daha kucuguz kıpırtılara sen 2 hafta ondesın ben daha cuma gun dolduruyorum 9.haftayı bı ara seyırme gıbı hıssetmıstım sol kasıgımda ama kan dolasımıdır dıyorum

arkadaşlar bişey sorucam. benim karnım baya büyümeye başladı. hatta büyüdü. dün kardeşim gördü ,abla baya belli dedi hamile olduğun. kontrolde 2 kilo aldığım çıktı. 2 ayda 2 kilo (( bence iyi değil. keşke aynı kilomda kalabilseydim. karnımda sert.hamilelik göbeğimi,yoksa saçmalıyormuyum bilmiyorum ( sizde yokmu hiç göbek daha piyasalarda.

canım bu donemde hazımsızlık oldugu ıcın gobek cıkabılıyormus bebek degıl bence yanı bende de aynı durum sozkonusu kılo aldım mı bılmıyorum ama karnımın sıs oldugunu hıssedıyorum

arkadaşlar bence çocuğun doğum günü sadece ona özel bi gün olsun. o günün yıldızı o olsun, kimseyle paylaşmak zorunda kalmasın. Mesela 14 Şubat DGününde çiçek, hediye gelecek ona, ama o gün etrafındaki bi sürü insana da gelecek , onlar için de özel olacak. Bence kimseyle doğum günlerini paylaşmasınlar, bir tek onlar şımartılsın doğun günü sahibi olarak. :)

Canım benim de çıktı çok az ama bebek değil o rahmimiz büyüyor ondan şişlik olurmuş. Hatta rahim organlara baskı yaptığı için sık sık tuvalete çıkılırmış.

Bak ben o açıdan düşünmemiştim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…