- 12 Temmuz 2006
- 460
- 144
- 648
arkadaşlar bence çocuğun doğum günü sadece ona özel bi gün olsun. o günün yıldızı o olsun, kimseyle paylaşmak zorunda kalmasın. Mesela 14 Şubat DGününde çiçek, hediye gelecek ona, ama o gün etrafındaki bi sürü insana da gelecek , onlar için de özel olacak. Bence kimseyle doğum günlerini paylaşmasınlar, bir tek onlar şımartılsın doğun günü sahibi olarak. :)
Canım benim de çıktı çok az ama bebek değil o rahmimiz büyüyor ondan şişlik olurmuş. Hatta rahim organlara baskı yaptığı için sık sık tuvalete çıkılırmış.
evet haklısın ama o dogdugunda ben zaten kendı dogum gunumden gecmıs olacagım onunla yenıden dogacagım...kısmet tabı ne zaman hayırla saglıkla gelecekse o zaman gelsın ınsallah
aynen çok fazla wc ye gidiyorum. hamileliğimin ilk gününden beri. geceleri en az 4 kere kalkıyorum.
anneler ve onların güzel bebişleri hepinize günaydın. size birşey sormak istiyorum. ben sabahları kahvaltı yapamıyorum ya midem bulanıyor onun yerine çorba falan içiyorum. szice yeterli olur mu hiç içim rahat değil ama geçmiyo boğazımdan ne yapayım? var mı benim gibi sorunu olan?[/Q
merhabalar...benimde aynı sorunum var...sabahları fazla birşey yiyemiyorum...fazla yersemde istifra ediyorumama ondan sonra sık sık acıkıyorum yediğimde az yiyebiliyorum ama çok sık acıkıyorum....
arkadaşlar bişey sorucam. benim karnım baya büyümeye başladı. hatta büyüdü. dün kardeşim gördü ,abla baya belli dedi hamile olduğun. kontrolde 2 kilo aldığım çıktı. 2 ayda 2 kilo(( bence iyi değil. keşke aynı kilomda kalabilseydim. karnımda sert.hamilelik göbeğimi,yoksa saçmalıyormuyum bilmiyorum ( sizde yokmu hiç göbek daha piyasalarda.
Günaydın şekerim ve tatlı bebişi:) Ben de son zamanlarda tam tersi kahvaltılık yiyince midem bulanmıyor. Onun dışında sulu yemekler aklıma bile gelince kötü oluyorum. Sabahları olmasa bile peynir yumurta yemeye çalış canım hergün. Ama ne dersek diyelim olmayınca olmuyor. Ben de yemek olarak patates kızartması çok yemeğe başladım tek onu alıyor midem yemek olarak. Bol bol ceviz badem meyve salata filan da yiyorum ama çok sağlıksız besleniyorum gibime geliyor normal yemeklerden yemediğim,yersem de çıkardığım için.
3 aydan sonra bulantı kesilir derler benim yeni başlıyo, bebeğim beslenemeyecek diye çok üzülüyorum
arkadaslar 24 agustosda ıkılı test ıcın randevu aldık 13.haftamız o gun bıtıyor cınsıyetı de ogrenebılır mıyız sızce?
arkadaşlar bişey sorucam. benim karnım baya büyümeye başladı. hatta büyüdü. dün kardeşim gördü ,abla baya belli dedi hamile olduğun. kontrolde 2 kilo aldığım çıktı. 2 ayda 2 kilo(( bence iyi değil. keşke aynı kilomda kalabilseydim. karnımda sert.hamilelik göbeğimi,yoksa saçmalıyormuyum bilmiyorum ( sizde yokmu hiç göbek daha piyasalarda.
bende çok tuvalete gidiyorum normal mi değil mi endişe ediyordum bende...aynen çok fazla wc ye gidiyorum. hamileliğimin ilk gününden beri. geceleri en az 4 kere kalkıyorum.
yarın ikili testim varrrrrrrr
bende çok tuvalete gidiyorum normal mi değil mi endişe ediyordum bende...
ohh ne güzel herkes ikili üçlü test yaptırıyo benimkiler ikiz diye doktorum yaptırmıyor ve büyük ihtimal cinsiyetlerinide öğrenemiycem
merhaba arkadaşlar birkaç gündür sıkıntı yaşadığım için pek giremedim.
sıkıntımı sizinle paylaşayım. kabızlığım arttı ve hemoroidim azdı. o kadar fena oldum ki ağla ağla içimçıktı. çok acı çektim kızlar. duphalac vermişti doktorum ama yumuşak çıkarmadığından faydası olmuyordu. doktorum magnesie calcinee diye bir toz verdi yumuşak çıkartıyormuş. anestol pomad diye uyuşturan krem ve kortos diye fitil verdi. tüp bebekteki doktorumda onayladı kullanabilirsin dedi. kullanınca biraz rahatladım iki gündür çok şükür. ama korkuyorum bebeğime bir zararı olurmu diye. doktor zararlı olsa vermezdi değil mi? ama işte anne yüreği korkuyorum. aranızda bu ilaçları kullanan var mı?
allah ıma emanet yavrum. inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız.
Kızlar ya benim kafam karışıktı 2li teste gidenler bilginiz varsa cevaplarsanız çok sevinirim:)
Şimdi 2li testi, ense ölçümü, kan değerlerine bakılması ve detaylı ultrasonla incelenmesi diye biliyorum doğru mudur, ilk sorum bu:)
Diğer sorum da; bazı yerlerde detaylı ultrasonun 5 aylıkken tıp fakultelerindeki hekimlerce yapıldığında daha iyi olacağını okudum ve DVD olarak da veren yerler varmış. 2li test sırasında detaylı ultrasonu yaptıranı okumadım hiç ve kafam karıştı yahuuu
Acaba test için gittiğimde ense ölçümüyle kan testini yaptırsam, detaylıyı da 5 aylıkken yaptırsam yine bebişimi görebiliyormuyum ve cinsiyet öğrenme ihtimalim oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?