Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

evet haklısın ama o dogdugunda ben zaten kendı dogum gunumden gecmıs olacagım onunla yenıden dogacagım...kısmet tabı ne zaman hayırla saglıkla gelecekse o zaman gelsın ınsallah

Canım benim de çıktı çok az ama bebek değil o rahmimiz büyüyor ondan şişlik olurmuş. Hatta rahim organlara baskı yaptığı için sık sık tuvalete çıkılırmış.

aynen çok fazla wc ye gidiyorum. hamileliğimin ilk gününden beri. geceleri en az 4 kere kalkıyorum.

evet haklısın ama o dogdugunda ben zaten kendı dogum gunumden gecmıs olacagım onunla yenıden dogacagım...kısmet tabı ne zaman hayırla saglıkla gelecekse o zaman gelsın ınsallah

sağlıkla doğsunlar inşallah, gününü onlar bilir. sezeryan olursa da doktorları bilir :)

benim kiloda bi değişiklik yok ama bendede çıktı göbek eşim bakıp bakıp gülüyo...banada erken geliyor ama sebebini anlamış değilim:44:

aynı durum bende de var...sabahları kahvaltı yapamıyorum...çok şey yiyince de istifra ediyorum..bende patates kızartmasını rahatlıkla yiyebiliyorum.sonra da gün içinde sık sık acıkıyorum az yiyebiliyorum ama çok acıkıyorum...

arkadaslar 24 agustosda ıkılı test ıcın randevu aldık 13.haftamız o gun bıtıyor cınsıyetı de ogrenebılır mıyız sızce?

bence öğrenebilirsin 12.haftada gidenlerden öğrenenler çok senin öğrenme ihtimalin daha yüksek..bu arada hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebişin sağlıkla gelir inş

bende sürekli gaz oluyor karnım gazdan dolayı şişkin...bende 1 haftaya kadar yüzükoyun yatıyordum ama artık yatamıyorum rahatsız oluyorum gibi geliyor..psikolojik mi acaba yoksa bebek büyüdüğü için mi bilmiyorum.

Kızlar ya benim kafam karışıktı 2li teste gidenler bilginiz varsa cevaplarsanız çok sevinirim:)

Şimdi 2li testi, ense ölçümü, kan değerlerine bakılması ve detaylı ultrasonla incelenmesi diye biliyorum doğru mudur, ilk sorum bu:)

Diğer sorum da; bazı yerlerde detaylı ultrasonun 5 aylıkken tıp fakultelerindeki hekimlerce yapıldığında daha iyi olacağını okudum ve DVD olarak da veren yerler varmış. 2li test sırasında detaylı ultrasonu yaptıranı okumadım hiç ve kafam karıştı yahuuu

Acaba test için gittiğimde ense ölçümüyle kan testini yaptırsam, detaylıyı da 5 aylıkken yaptırsam yine bebişimi görebiliyormuyum ve cinsiyet öğrenme ihtimalim oluyor mu

ohh ne güzel herkes ikili üçlü test yaptırıyo benimkiler ikiz diye doktorum yaptırmıyor ve büyük ihtimal cinsiyetlerinide öğrenemiycem

bende çok tuvalete gidiyorum normal mi değil mi endişe ediyordum bende...

gayet normal canım ben 12.haftamdayım bu haftada sık idrara çıkma şikayetim azaldı gece çok kalkmıyorum eskisi gibi :) çünkü bu haftaya kadar bebeğin yeri idrar torbasına baskı yapacak şekildeydi ve git gide yükselerek karın boşluğuna ilerliyo baskısı azaldı.sizin de öyle olacak :)

ohh ne güzel herkes ikili üçlü test yaptırıyo benimkiler ikiz diye doktorum yaptırmıyor ve büyük ihtimal cinsiyetlerinide öğrenemiycem

sağlıklı olsunlar canım mutlaka öğrenirsin cinsiyetini de ilerleyen haftalarda.rabbim korusun mi,nik meleklerini.

merhaba arkadaşlar birkaç gündür sıkıntı yaşadığım için pek giremedim.

sıkıntımı sizinle paylaşayım. kabızlığım arttı ve hemoroidim azdı. o kadar fena oldum ki ağla ağla içimçıktı. çok acı çektim kızlar. duphalac vermişti doktorum ama yumuşak çıkarmadığından faydası olmuyordu. doktorum magnesie calcinee diye bir toz verdi yumuşak çıkartıyormuş. anestol pomad diye uyuşturan krem ve kortos diye fitil verdi. tüp bebekteki doktorumda onayladı kullanabilirsin dedi. kullanınca biraz rahatladım iki gündür çok şükür. ama korkuyorum bebeğime bir zararı olurmu diye. doktor zararlı olsa vermezdi değil mi? ama işte anne yüreği korkuyorum. aranızda bu ilaçları kullanan var mı?

allah ıma emanet yavrum. inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız.

inşallah herşey yolunda giderde sağsalim doğum yaptığın günleride görürsün canım.korkma doktor vermezdi zararı olsa.sen kayısı hoşafı ye sabak aç karnına kuru kayısı ye hiç birşey yemeden önce rahatlatır seni.

saol arkadaşım.
şimdi netten de araştırdım zararsız diyorlar. kullanan çokmuş hamile olup.
oh rahatladım. onun sağlığı varlığı herşeyin önüne geçti :)

cnm evet benimde kafam karıştı o konuda detaylı ultrason genelde 20. haftada oluyormuş öyle baktırmış herkes...ama ikilide bakılan ultrason nasıl anlamadım sonuçta cinsiyet öğrenebiliyorsun normal ultrasonla öğrenen olmuyor ense ölçümü içinde daha detaylı olması gerek diye düşünüyorum acaba ikilide de detaylıyla bakılıp ama genel organ kemik yapısını inccelemek için 20. hafta daha uygun görüldüğü içinmi ayrı ayrı anlamadım..
şimdi yazdıklarını tekrar okudumda :)) yyanlış anlamışım sanırım biraz..evet ikiliyi şimdi yaptırıp detaylı içinde 20.haftada (öneriyorlar) yaptırabilirsin...hem cinsiyetini de kesinleştirmiş olursun o zamana...detaylıyla ikili farklı şeyler.ikili içinde detaylıylamı bakılıyor bilmiyorum yarın öğrenirim inş söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…