Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
kızlar ben daha önce doğru düzgün bebeğimi ultrasonda göremediğim için farkı anlayamadım...karşımda monitör vardı baya bi izledim bebeğimi. çizgi çizgi bişi çıkıyo onlaölçüm yapıyor ya ben onu sadece boyunu ölçerken gördüm başkada görmedim.siz ense ölçümünde o çizgilerle dr.un uğraştığını gördünüzmü...ense kalınlığı iyi dedi sadece..sonra bide burnuna bakalım dedi burun kemiğide tamam dedi.ama bir değer söylemedi...cinsiyeti sordum şuan daha çok erken dedi öğrenenler var ikili testte dedim cinsiyeti görebilmem için alttan ultrason yapmam gerek dedi onada cinsiyet için hiç gerek yok vakti gelince öğrenirsin dedi.bide hani karnımıza dayadığı başlık var ya iki tane vardı ondan ikisiylede baktı ikisindede görüntü farklıydı...demekki ikili için farklı oluyor ayarı falan...ama arkadaşlar içime kuşku düştü şimdi ben öyle çizgi falan görmedim ölçerken şimdi sonuçlarıda maille gönderecekler bana laboratuvardan ben burada gösterecem dr.a umarım bi sıkıntı çıkmaz...

günaydın bende de zaman zaman oluyor hatta bu sabah tam yataktan kalkacakken aynen sağ kasığıma kramp gibi birşey girdi sonra geçti öenmli olmadığını düşünüyorum ben

inşallah öyledir canım. o kramplar ani kalkışlarda bendede oluyor.sonra çok kızıyorum kendime hızlı hareket ettiğim için. bu bıçak saplanması gibi olunca korkuttu beni. inşallah önemli bişey yoktur.

canım benim bu bahsettiklerinle ilgili hiç bir bilgim yok. sanırım şu an bir ben online ım. henüz ikili test yaptırmadım ben. ama doktor oumsuz hiç bir şey dememiş sana anlattıklarına göre. testin çok iyi geçmiş yani. darısı başıma. inşallah hiç bir sıkıntı çıkmaz sonuçlarında da.

öksürünce falan da oluyor bıçak saplanması şeklinde
korkma,bebeklerimiz çok güvenli,korunaklı yerdeler bir o kadar basit zarar göreceklerini düşünmüyorum ben ama yine de doktoruna sor ya da netten araştır için rahatlasın

Günaydın şubat ayının heyecanlı anneleri arkadaşlar kasıklara kramp falan demişler bende de çok sık oluyo, ve bende çok pişman oluyorum ani hareket yaptığım için ama unutuyorum bazen hamile olduğumu

Birde benim tam vajinanın üst ve alt kısmında sızı şeklinde gelen ağrılarım var, araştırdım rahim genişlemesinden oluyormuş ama sizde de oluyor mu merak ettim.

canım rahim genişliyor haklısın. kesinlikle ondandır. bende olmadı hiç sızı şeklinde. sadece gece sağa sola dönerken ve ani hareketlerimde oluyor. birde benim karnımda ara ara yanlarında özellikle kaşıntı oluyor. her zaman değil . hiç böyle bir şey yaşayan varmı acaba ?

benim de ara ara alt tarafımda vajinada gelip giden sancılarım oluyor mesela 1 ay önce 4-5 saat süren bir araba yolculuğu yapmıştım o zaman olmuştu sonra da arada bir oluyor

kaşıntılarda muhtemelen karnının yavaş yavaş büyümesinden oluyor, bende de var ve krem kullandığım da kaşıntım olmuyor. şuan acı badem kremi kullanıyorum ama 4-5 aylıkken daha etkili bi şey almam gerek. sende yoğun nemlendiricili bi kreme başla derim.

arkadaşlar dün kontrole gittim,doktor baktı 10+4 gün dedi,crl için yaklaşık 4 cm olmuş ama ikili test için 10 gün bekle en az 5 cm olmalı bebek dedi.acaba şimdi geri mi gidiyo bebeğim,normalde 11. haftada olur benim 3 gün kaldı ama onun demesine göre 12 haftada mı yaptırıcam yani?2 ağustosa randevu almıştım belli olmaz o zamana kadar o santime ulaşırsa olur dedi.ay çok stresli ya...

Slm arkadasim bende ikili testimi 11*5 gunlukken yaptirdim bebisim tam 5cm di yani 12 haftalik sayilir allaha sukur hersey normal cikdi, 12. Haftada yapiliyo zaten stres yapma doktorun ne diyosa onu yap kafana takma bu arada ikili test de bebisimin erkek oldunu ogrendim

Hiç telaşlanma bence, zaten 2 li test 11-13 haftalarda yapılıyor, 13.haftada yaptıran da var yani üzülme. Ayrıca ilk aylarda böyle şeyler olabiliyor. Benim bebeğim doktora ilk gittiğimde 7 hafta olması gerekirken 5+5 günlük çıktı. Daha sonrada her hafta kontrole gittiğimde 1 haftada 2 hafta büyüdü. Nasıl oldu bilmiyorum ama olabiliyo yani, doktor da dedi ilk aylarda günden güne değişebilir diye.

Gözün aydın canım, herşeyin normal olması ne kadar güzel ...

mrb cnm bişi olmaz bence merak etme..benm kadar şiddetli hapşuran yoktur herhalde dışarda hapşurmaya utanıyorum bazen millet dönüp bakıyo korkup sıçrayanlar bile oldu kendini tutmak çok tehlikeli o yüzdn tutamıyorumda..geldiği zman hemen oturup karnımı tutup öle hapşuruyorum tabi bi faydası olurmu bilmem. bende hapşurunca karnım bi acayip oluyo bikaç saniye dediğin gibi...çok şükür bişi olmadı şimdiye kadar sende dert etme cnm

kramplar magnezyum eksikliğinden kaynaklanır..gnelde son aylarda olur sizde erken başlamış...benim hamilelik öncesindede çok giriyodu ayak parmaklarıma.şimdi bi artış yok. ama migereni tetiklediği için magnezyum eksikliği için ilaç verdi bana dr. onu kullanıyorum.genelde verirler hamilelere..dr.a gittiğinizde söyleyin bence bu kramp durumunu son aylarda çok sıkıntı çekersiniz yoksa

bebek için alışveriş yapan varmı kendimi zor tutuyorum bişeyler almamak için

ben kesinlikle bebek kıyafeti,oyuncağı,bebek odası tarzsı şeylere bakmıyorum henüz. 6.aydan sonra nasip olursa bakıcam. ama cinsiyeti ortaya net bi şekilde çıksın ,o zaman nasıl düşünürüm bilmiyorum. geçenlerde annem bişeyler almak istemiş,aradı beni. aldırtmadım. kendimi kaptırmak istemiyorum henüz. Allah inşallah o günleride nasip eder hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…