Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

içimi rahatlattın,sağolasın :))

canım bu gün folidoce son hapımı içtim. yarından itibaren elevite başlıcam. şimdi sen deyince baktım içinde magnezyum var elevitin. eğer 1 haftaya kadar geçmezse doktoruma danışırım. tşkler bilgilerin için.

Günaydınn güzel anneler :)

Canım belki saklamıştır kendini :) Zaten net konuşmuyor doktorlar yanılma payı olacağı için.16.haftada net sonuçlarla geliriz.

Evet bizim ufaklığıda az teperek döndürdü :) Ense ölçümü ve genel bi tarama yaptı. Dediğin gibi sadece ense ölçümü değil.Ultrasonda aldığı verileri 2li test programına yaş ense kalınlığı ve kan değerleri olarak giriyor.Bana ilk aşamada kan sonucu çıkmadığı için şimdilik iki orantıyı verdi döküm halinde düşük risk grubunda çıktım bugünde telefonla bilgi alacağım.Hayırlısı bakalım.

Çok sık yaşıyorum bende, ilk zamanlarda korkmuştum.Olağan bir durum olarak değerlendiriyorum.Ani uyku dönüşlerinde de yaşıyorum misal.

Ense ölçümü yaparken uğraştığı için gördüm, monitörde dibimdeydi çünkü.Sanırım benim girdiğim cihaz 3 boyutluydu çünkü en son bi çıktı verdi öncekilerden farklıydı.Yanlış bi işlem yapacağını sanmıyorum doktorların.Güzel sonuçların bugün alırsın inşallah :)
Ultrason resmi şöyle ;

Bazen bu ağrılar sebebiyle korkuya kapılıyorum hemen wcde kontrol ediyorum

bebek için alışveriş yapan varmı kendimi zor tutuyorum bişeyler almamak için

Ufak tefek şeyler aldım.Genelde internet üzerinden :) 1Çorap,1Ayakkabı,1çıtçıtlı badi :)

Tebrikler canım :)

inş cnm ama sonucu buradaki dr.a gösterecem bi değer yok elimde kan sonuç kağıdında da yazacağını sanmıyorum yaşımı kilomu sordu bi kan isteme kağıdına yazdı ama ben ense ölçümü yaparken görmedim...tekrar sonuç içinde gitmek istemiyorum o kadar yol...yol yapım çalışması vardı bi süre toprak yolda gittik baya kasıldım bebeğe bişi olacak diye ( annemin yol yüzündn düşüğü olmuş o yüzden korkuyorum bozuk yoldan) bide 40 tl verdim teste ama git gel bana 200e geldi...ayrıca doğum fiyatlarınıda sordum normal 300 sezeryan 350acayip uygun eğer bebeğim süpriz yaparsa ki inş yapmaz oraya gidecem doğuma memnun kaldım hastaneden dr.da çok iyiydi ama kafam karıştı şimdi ense ölçümünde bakalım inş buradaki dr.a gösterirken gerekli bilgiler elimde olur:44:
bi de dr. tam bi ikili 3lü test karşıtı. aldırmayı düşünmeyenlere kesinlikle önermiyor...bende düşünmüyorum açıkçası yaptırma o zman dedi.hatta yaptırmadan çıkacaktım nerdeyse. bende o kadar yol boşuna gelmiş olmayım diye baktırdım..buradaki dr. beni gaza getirdi yaptır diye ama batmandaki dr.un söyledikleri cidden mantıklı geldi. aldırmayı düşünmüyorsanız baktırmayabilirsiniz...millet baktırıyo sorun çıkıncada aldırmayız diyolarmış ee o zman niye baktırıyorsun diyo dr.çünkü bi çaresi yok ya aldırcaksın ya doğurcaksın. 3lü ve amniyo sıvısı ile destekleniyor ama onlara bile çok güvenmiyor dr. ayrıca amniyoda enfeksiyon, düşük, erken doğum gibi tehlikeler varmış...karar siizin arkadaşlar...

geçen haftada bende oluyodu cnm ağrı saplanıyodu adet sancısını da andırıyor ama geçti bu hafta

bebek için alışveriş yapan varmı kendimi zor tutuyorum bişeyler almamak için

daha çok erken bence cinsiyet falan bi kesinleşsin en azından.zaten almak istesemde burada alacak biyeryok doğru düzgün...ankara gidince 1 ay sonra yapacam mecburen çok gerekli şeylerini çünkü sonra doğuma gidecem karnım burnumda alışveriş zor olur. Allah korusun ama annem 6 aylıkken kaybetmiş bebeğini sonra aldığınız eşyalara bakıp daha çok kahrolursunuz.sıkın dişinizi

laboratuvar sonuçlarıma internetten baktım böyle yazıyor doktora gidicem bugün sizin değerlerinizde ne yazıyor 13+1 günlüktü bebeğim kan verdiğimde.birde boyu baştan popoya2d de 11.8 cm.... 4d de 7.9 cm yazıyor..sizlerinki nasıl?

PAPP-A(PREGNANT ASSOCİATED PİASMA 4,48 -
*SERBEST BHCG 15,7

Son düzenleme:

cnm benimde 12 haftalık dedi ikili testte. 5,5 cm falan boyuda. acele etme. ben hatta diyorum şimdi keşke bir hafta daha bekleseydim belki cinsiyetide öğrenebilirim diye

Subatin guzel anneleri selammmm alinan kilolardan bahsetmissiniz biara sanirim en cok kiloyu ben aldim.. Surekli bi sekilde ya alttan ya ustten bosaltim yapmamiza ragmen bebisimle beraber 4 kilo almisiz masallah bize gobegimizde belirginlesti ama daha ziyade basenlerimiz genisledi Allah bebegime saglik versin ben hepsine raziyim Allahtan esimde cok destek oluyo yalanda olsa hala cok guzelsin diyo o da bana yetiyo
Bizde kismetse insallah yarin 2 li taramaya gidecegiz hayirlisiyla insallah guzel haberlerle doneriz amiiinnn buarada kizlar nazar boncugu takiyosunuz dimi Allah bebislerimizi de bizleri de nazarlardan kem gozlerden korusun miniklerimize saglikli gelisimler nasib etsin insallahhhh aminnn cinsiyet konusunda da en son 11.haftamizin sonunda gittigimiz kontrolde kuvvetle muhtemel kiz ama henuz kesin bisey soyleyemem demisti dr.umuz, Allah minigime saglik versin yeterki kiz da olsa erkek de olsa hic farketmez her halukarda o bizim herseyimiz degerlimiz bitanemiz

Doktorum bana da aynı şeyi söyledi, ne olursa olsun aldırmayı düşünmüyorsan yaptırmana gerek yok dedi. Bende düşünmediğim için 2 li testi yaptırmamaya karar verdim. Sonuçta olasılık testi ve ben biraz da hastanelerin para için yaptırmayı şart koştuklarını düşünüyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin, dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok.

belfü öncelikle şunu soracam bir seferde birkaç kişiye nasıl cvp veriyorsun ben tek tek cvp veriyorum çok yer kaplıyo sayfada böyle
beninde iki başlıkla baktı birinde görüntüler aynı böyleydi..bana verdiği görüntünün yanındada değerler var ama iki katı büyüklükteydi verdiği kağır diğerinde bi sürü harfler vesayılar var ama ense ölçümü gibi gelmedi hiçbiri bana...bakalım inş kann sonucunda yazıyordur ölçüm değerleri :44: inş güzel sonuçlar çıkar ve eksiksiz birhafta 10 günü bulur dedi kanı bakalım beklicez artık

Ya arkadaşlar sizde de acayip bi yorgunluk hali varmı? Ben akşama kadar yatmayı hayal ediyorum sürekli. Eskisinden çok uyuyorum ama uyku yetmiyo artık. Dün banyoyu temizleyeyim dedim 2 kere mola verdim belimin ağrısından. Bi iş yaparken ağlayasım geliyo çok zor geliyo herşey bana.

Ya arkadaşlar sizde de acayip bi yorgunluk hali varmı? Ben akşama kadar yatmayı hayal ediyorum sürekli. Eskisinden çok uyuyorum ama uyku yetmiyo artık. Dün banyoyu temizleyeyim dedim 2 kere mola verdim belimin ağrısından. Bi iş yaparken ağlayasım geliyo çok zor geliyo herşey bana.

Pitircik Selamm canım:) Ya ben de basenli bi hatuna dönüştüm yalnız değilsin arkadaşım:) Ama bebiş için herşeye değer.Yarınki testte melekler yanınızdan eksik olmasın inş. hepimiz hayırlı sonuçları alırız(amin).
Ben nazar boncuğu taşımıyorum ama masamda nazar dualarım asılı,her sabah geldiğimde onları okuyorum.Rabbim korusun meleklerimizi.

bencede cnm bundan sonrakileri yaptırmıcam zaten en baştada yaptımıcam diyodum...yaptır diyen dr.un olduğu yerde ikili yapılmıyor...batman medical parka gittim ikili içinde ama hiç para kazansın hastanem derdi yoktu yaptırma aldırmıcaksan dedi..yani ikisininde parasal bi derdi yoktu ama her dr.un düşüncesi farklı işte... testle baktırıp sonucu kötü çıkıp aldırmayan bi arkadaş 6 ayını sıkıntı üzüntü içerisinde geçirdi çocuğu sağlıklı doğdu çok şükür.hiç gerek yok aslında hamileliğimizi rahat stessiz üzüntüsüz geçirelim...ama sonuç olarak yaptırdımçeliştim yazdıklarımla ama ben çabuk gaza geliyorum sanırım...bide ben acil bi durum olursa doğum yapmak için orayı düşündüğümden biraz ikili bahanem oldu açıkçası.

Canım belfü online değil galiba ben yanıtliyim dedim:) mesajın alt kısmında "alıntı ile cevapla" yazısının yanında artı işaretli kutucuk var, cevaplamak istediğin mesajları ordan seçiyosun.hepsi işaretlendikten sonra herhangi birinde alıntı ile cevaplayı tıklıyorsun.

belfü, ultrason resmine bayıldım. küçük bi bebek var orda, ilk aylardan ne kadar farklı ya. Resmen büyüyolar her geçen gün,Allahın mucizesi işte. Benim bebişin son durumu nasıl acaba:)

bende de o sızılar oluyor doktora sordum normal dedi...3.4.aydan sonra azalır diyolar...kasıklarıma ağrı ilk defa dün gece girdi.korktum bende ama bunlar normal sanıyorum....

Sen onu bana sor ahh ah öğle aralarında işyerinde uyuyorum.Akşam eve gittiğimde tv izlerken uyumuş oluyorum yatağa nasıl geliyorum bilmiyorum bu arada:)
ve en kötüsü son iki gündür eşim tek kalkıyor sahura ve en çok ona üzülüyorum. Çok anlayışlı ben duymiyim diye sessizce kalkıyomuş ama vicdanen çok kötüyüm. Ne alarmı ne de davulu duymuyorum

teşekkür ederim ceyz hemen test ediyim dedim saolasın cnm ya umarım olmuştur bende koyabilirsem koyiyim değerleri belki anlarsınız...benim daha güzel görüntiler oldu ama dr. en kötüsünü seçmiş

benim ilk başlarda çoktu uykumda yorgunlukta uyku hali geçti 1 haftadır ama yorgunluk tam geçmedi azaldı ama daha devam ediyor genelde 3 aydan sonra geçer derler geçer inş seinide yakın zmanda

evet canım bende aynı şeyleri yaşıyorum..eskiden rahatlıkla yapabildiğim birçok işi yaparken yarısında yoruluyorum dinleniyorum...gün içinde hiç uyumazdım mesela şimdi akşamüzeri uyku bastırıyor.1-2 saat uyuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…