Sen onu bana sor ahh ahöğle aralarında işyerinde uyuyorum.Akşam eve gittiğimde tv izlerken uyumuş oluyorum yatağa nasıl geliyorum bilmiyorum bu arada:)
ve en kötüsü son iki gündür eşim tek kalkıyor sahura ve en çok ona üzülüyorum. Çok anlayışlı ben duymiyim diye sessizce kalkıyomuş ama vicdanen çok kötüyüm. Ne alarmı ne de davulu duymuyorum
bencede cnm bundan sonrakileri yaptırmıcam zaten en baştada yaptımıcam diyodum...yaptır diyen dr.un olduğu yerde ikili yapılmıyor...batman medical parka gittim ikili içinde ama hiç para kazansın hastanem derdi yoktu yaptırma aldırmıcaksan dedi..yani ikisininde parasal bi derdi yoktu ama her dr.un düşüncesi farklı işte... testle baktırıp sonucu kötü çıkıp aldırmayan bi arkadaş 6 ayını sıkıntı üzüntü içerisinde geçirdi çocuğu sağlıklı doğdu çok şükür.hiç gerek yok aslında hamileliğimizi rahat stessiz üzüntüsüz geçirelim...ama sonuç olarak yaptırdımçeliştim yazdıklarımla ama ben çabuk gaza geliyorum sanırım...bide ben acil bi durum olursa doğum yapmak için orayı düşündüğümden biraz ikili bahanem oldu açıkçası.
Kızlar bebek için alışveriş hakkında konuşulmuş. Ben kendi adıma şöyle düşündüm, bikaç kıyafet geldi hediye olarak ama ben elbise vs şimdiden almak istemiyorum: )
Benim Allah nasip ederse ilk bebeğim olacak ve bikaç sene sonra inş. kardeşi de olsun istiyoruz. Bi dahaki ay bebek arabası,puset gibi şeyleri alayım diyorum. Kardeş istediğimiz için de cinsiyete göre almayayım yeşil,gri vs gibi her iki cinsiyete de uygun bir renk olsun istiyorum.
Beşik vs sonradan alınacağı için araba puset de öle elbise kadar uygun eşyalar olmadığı için son aylara bırakmayalım diye düşündüm. Bir de kulaktan ateşölçeri de bu aylarda alayım diyorum.Sizin düşüncelerinizi almak istedim:):)
arkadaşlar karın için kremler,yağlar varmış. kullananlar ilaç isimlerini paylaşırsa sevinirim. bende almak istiyorum. birde göğüs uçlarına sürülenlerde var diye biliyorum. emzirirken acı çekmiyormuşsun kullanırsan eğer. onlar için erkenmi henüz ?? bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.
Kızlar bebek için alışveriş hakkında konuşulmuş. Ben kendi adıma şöyle düşündüm, bikaç kıyafet geldi hediye olarak ama ben elbise vs şimdiden almak istemiyorum: )
Benim Allah nasip ederse ilk bebeğim olacak ve bikaç sene sonra inş. kardeşi de olsun istiyoruz. Bi dahaki ay bebek arabası,puset gibi şeyleri alayım diyorum. Kardeş istediğimiz için de cinsiyete göre almayayım yeşil,gri vs gibi her iki cinsiyete de uygun bir renk olsun istiyorum.
Beşik vs sonradan alınacağı için araba puset de öle elbise kadar uygun eşyalar olmadığı için son aylara bırakmayalım diye düşündüm. Bir de kulaktan ateşölçeri de bu aylarda alayım diyorum.Sizin düşüncelerinizi almak istedim:):)
belfü öncelikle şunu soracam bir seferde birkaç kişiye nasıl cvp veriyorsun ben tek tek cvp veriyorum çok yer kaplıyo sayfada böyle
beninde iki başlıkla baktı birinde görüntüler aynı böyleydi..bana verdiği görüntünün yanındada değerler var ama iki katı büyüklükteydi verdiği kağır diğerinde bi sürü harfler vesayılar var ama ense ölçümü gibi gelmedi hiçbiri bana...bakalım inş kann sonucunda yazıyordur ölçüm değerleri :44: inş güzel sonuçlar çıkar ve eksiksizbirhafta 10 günü bulur dedi kanı bakalım beklicez artık
Ya arkadaşlar sizde de acayip bi yorgunluk hali varmı? Ben akşama kadar yatmayı hayal ediyorum sürekli. Eskisinden çok uyuyorum ama uyku yetmiyo artık. Dün banyoyu temizleyeyim dedim 2 kere mola verdim belimin ağrısından. Bi iş yaparken ağlayasım geliyo çok zor geliyo herşey bana.
Canım belfü online değil galiba ben yanıtliyim dedim:) mesajın alt kısmında "alıntı ile cevapla" yazısının yanında artı işaretli kutucuk var, cevaplamak istediğin mesajları ordan seçiyosun.hepsi işaretlendikten sonra herhangi birinde alıntı ile cevaplayı tıklıyorsun.
belfü, ultrason resmine bayıldım. küçük bi bebek var orda, ilk aylardan ne kadar farklı ya. Resmen büyüyolar her geçen gün,Allahın mucizesi işte. Benim bebişin son durumu nasıl acaba:)
arkadaşlar karın için kremler,yağlar varmış. kullananlar ilaç isimlerini paylaşırsa sevinirim. bende almak istiyorum. birde göğüs uçlarına sürülenlerde var diye biliyorum. emzirirken acı çekmiyormuşsun kullanırsan eğer. onlar için erkenmi henüz ?? bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.
Selam bayanlar nasılsınız cümleten..Epeydir yazamıyordum..Ne güzel tarama testleri tahlilller yapılıyor..
Bana Dr um rapor bitince gel dedi hatta yapcağını söylemedi bile.. Alllaha şükür lekelenme olayım kalmadı maşallah..Genelde istirahat ediyorum..Ama ara ara sancı geliyo çok korkuyorum..Bebişide ne zmandır göremiyorum aklım hep onda.Bazen soruyorum; annem napıyon iyi misin anneyi üzme diye=))
Rabbim hepimizin bebeğini bizlere bağışlasın..
Bu arada bne yine hiç kilo almadım..Dakka başı yiyorum halbuki..anlamadım ne kadar normal bi durum:S kamikaze sen ne durumdasın bacım aynı mı sende de durumlar?
3.aydan sonra başlayanda var 4-5de başlayanda var. bende ankaraya gidince alcam karın için annemin çok çatlağı olmuş korkuyorum o yüzden. ama genetikse çaresi yok diyolar.ben diğer topiklerden araştırdım çatlak için inerilern markadar: mustela (kullananlar çok memnun), lierac (çok kullanan var) ama ben ankaraya gidince rossmandan alacam eğer bulunduğunz şehirde varsa bu mağazayı tercih edebilirsiniz. fiyatlarıda uygunmuş kullanan baya faydasını görmüş :bübchen çatlak önleyici yağ, babydream schwangerschaft kremi ikisini beraber kullanmış...bebe yağı, kakao yağı,acıbadem krem, badem yağı(kıllanma yaptığı için ben kullanmayı kkesinlikle düşünmüyorum)
şimdi vazelin sürüyorum duştan sonra göğüslerimede ondan sürüyorum...gööğüs içinde lansinoh u öneriyorlar. genelde önce başlanıyor...bir hafta önce başlayannda var daha erken başlayanda...dr.una sorabilirsin ama şimdilik sadece vazelin sürüyorum ben
Selam bayanlar nasılsınız cümleten..Epeydir yazamıyordum..Ne güzel tarama testleri tahlilller yapılıyor..
Bana Dr um rapor bitince gel dedi hatta yapcağını söylemedi bile.. Alllaha şükür lekelenme olayım kalmadı maşallah..Genelde istirahat ediyorum..Ama ara ara sancı geliyo çok korkuyorum..Bebişide ne zmandır göremiyorum aklım hep onda.Bazen soruyorum; annem napıyon iyi misin anneyi üzme diye=))
Bu arada bne yine hiç kilo almadım..Dakka başı yiyorum halbuki..anlamadım ne kadar normal bi durum:S kamikaze sen ne durumdasın bacım aynı mı sende de durumlar?
Pitircik Selamm canım:) Ya ben de basenli bi hatuna dönüştüm yalnız değilsin arkadaşım:) Ama bebiş için herşeye değer.Yarınki testte melekler yanınızdan eksik olmasın inş. hepimiz hayırlı sonuçları alırız(amin).
Ben nazar boncuğu taşımıyorum ama masamda nazar dualarım asılı,her sabah geldiğimde onları okuyorum.Rabbim korusun meleklerimizi.
Slm arkadasim bende ikili testimi 11*5 gunlukken yaptirdim bebisim tam 5cm di yani 12 haftalik sayilir allaha sukur hersey normal cikdi, 12. Haftada yapiliyo zaten stres yapma doktorun ne diyosa onu yap kafana takmabu arada ikili test de bebisimin erkek oldunu ogrendim
kızlar şimdi doktorla görüştüm.Kan sonuçlarım çıkmış.Riskim daha da düşmüş.Hiçbirşey yapmamıza gerek yok.Değerler çok iyi dedi
Darısı sizlere de inşallah.
merhaba kızlarr kaç gündür giremiorum çok hastayım sıcaklardan kapı pencere açık üşüttüm sanıırm sürekli çıkarıorum h,ç birşey istemiyor canımbuarada ikili testim normal çıktı çok şükürr.. ilaçlarımdan baya da bir azalttı malum tüp bebek ya benimkii..kan ilacı başladı başladı santafer fort başladı aranızda kullanan varmı ?20 gün sonra çağırdı cinsiyetinii de o zman öğrenicez babamız da gelicek ozaman urfada eşim şuan beraber öğrenelim istiyorumm sizler nasılsınızzzz??????
cnm gözün aydın inş sağlıkla kucağına alırsın bebeğini dediğin gibi darısı bizekızlar şimdi doktorla görüştüm.Kan sonuçlarım çıkmış.Riskim daha da düşmüş.Hiçbirşey yapmamıza gerek yok.Değerler çok iyi dedi
Darısı sizlere de inşallah.
merhaba kızlarr kaç gündür giremiorum çok hastayım sıcaklardan kapı pencere açık üşüttüm sanıırm sürekli çıkarıorum h,ç birşey istemiyor canımbuarada ikili testim normal çıktı çok şükürr.. ilaçlarımdan baya da bir azalttı malum tüp bebek ya benimkii..kan ilacı başladı başladı santafer fort başladı aranızda kullanan varmı ?20 gün sonra çağırdı cinsiyetinii de o zman öğrenicez babamız da gelicek ozaman urfada eşim şuan beraber öğrenelim istiyorumm sizler nasılsınızzzz??????
cnm gözün aydın inş sağlıkla kucağına alırsın bebeğini dediğin gibi darısı bize
geçmiş olsun cnm aman dikkat et kendine...bende öyle yanıyorum klima açmaya korkuyorum hasta olursam diye ama mecbur açıyorum...bende dün ikili teste gittim inş bende güzel sonuçlarla gelirim hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inş bebişini
Canım ben daha kullanmadım kremlere ama netten çevremden çok araştırdım, doktora da sorup göbek çatlakları için 4.ayda ya da büyümemiş olursa 5.ayda lierac a başlayacam. Göğüs için de son ay garmasten kullanayım diyorum methini çok duydum.Emzirme döneminde kullandığında yıkamana da gerek kalmıyormuş,bebeğe zararı yokmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?