Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Bende aynı, öğlen yarım saat uyumadan duramıyorum gerçi benimki birazda progestan kullanıyorum ondan ama ben eski ben değilim artık. Her gün işe gelirken giyimime makyajıma dikkat ederdim, şimdi ne bulduysam giyiyorum bomboz bi suratla işe gidiyorum. Bunlarda geçicek inşallah.

Bende de tereddütü çok oldu ama Allah a bıraktım, olumsuz hiç bişey düşünmüyorum. Bende çok evhamlıyımdır, en ufak bi olumsuzluk beni mahveder, o yüzden sabrediyorum.

arkadaşlar karın için kremler,yağlar varmış. kullananlar ilaç isimlerini paylaşırsa sevinirim. bende almak istiyorum. birde göğüs uçlarına sürülenlerde var diye biliyorum. emzirirken acı çekmiyormuşsun kullanırsan eğer. onlar için erkenmi henüz ?? bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.

Selam bayanlar nasılsınız cümleten..Epeydir yazamıyordum..Ne güzel tarama testleri tahlilller yapılıyor..
Bana Dr um rapor bitince gel dedi hatta yapcağını söylemedi bile.. Alllaha şükür lekelenme olayım kalmadı maşallah..Genelde istirahat ediyorum..Ama ara ara sancı geliyo çok korkuyorum..Bebişide ne zmandır göremiyorum aklım hep onda.Bazen soruyorum; annem napıyon iyi misin anneyi üzme diye=))

Rabbim hepimizin bebeğini bizlere bağışlasın..

Bu arada bne yine hiç kilo almadım..Dakka başı yiyorum halbuki..anlamadım ne kadar normal bi durum:S kamikaze sen ne durumdasın bacım aynı mı sende de durumlar?

Kızlar bebek için alışveriş hakkında konuşulmuş. Ben kendi adıma şöyle düşündüm, bikaç kıyafet geldi hediye olarak ama ben elbise vs şimdiden almak istemiyorum: )
Benim Allah nasip ederse ilk bebeğim olacak ve bikaç sene sonra inş. kardeşi de olsun istiyoruz. Bi dahaki ay bebek arabası,puset gibi şeyleri alayım diyorum. Kardeş istediğimiz için de cinsiyete göre almayayım yeşil,gri vs gibi her iki cinsiyete de uygun bir renk olsun istiyorum.

Beşik vs sonradan alınacağı için araba puset de öle elbise kadar uygun eşyalar olmadığı için son aylara bırakmayalım diye düşündüm. Bir de kulaktan ateşölçeri de bu aylarda alayım diyorum.Sizin düşüncelerinizi almak istedim:):)

Çok güzel düşünmüşsün, herşeyi sona bırakmakta iyi değil. Malum zaten çalışamıcaz maddi olarak sıkışmamak için cinsiyet farketmeyen şeyleri almak lazım. Tek sıkıntı Allah korusun bişey olursa korkusu, insanı biraz engelliyo ama hayırlısyla kucağımıza alırız inşallah.

3.aydan sonra başlayanda var 4-5de başlayanda var. bende ankaraya gidince alcam karın için annemin çok çatlağı olmuş korkuyorum o yüzden. ama genetikse çaresi yok diyolar.ben diğer topiklerden araştırdım çatlak için inerilern markadar: mustela (kullananlar çok memnun), lierac (çok kullanan var) ama ben ankaraya gidince rossmandan alacam eğer bulunduğunz şehirde varsa bu mağazayı tercih edebilirsiniz. fiyatlarıda uygunmuş kullanan baya faydasını görmüş :bübchen çatlak önleyici yağ, babydream schwangerschaft kremi ikisini beraber kullanmış...bebe yağı, kakao yağı,acıbadem krem, badem yağı(kıllanma yaptığı için ben kullanmayı kkesinlikle düşünmüyorum)
şimdi vazelin sürüyorum duştan sonra göğüslerimede ondan sürüyorum...gööğüs içinde lansinoh u öneriyorlar. genelde önce başlanıyor...bir hafta önce başlayannda var daha erken başlayanda...dr.una sorabilirsin ama şimdilik sadece vazelin sürüyorum ben

bende öyle düşündüm cnm bebek arabası puset her iki cinsiyetede gidecek renklerde alacam ama bende onları en sona bıraktım...ben evlendim şırnağa geldim.seneye yaza ankaraya taşıncaz inş.zaten eşya almadım doğru düzgün 3 kanepe kıytırık yatak odası beyaz eşyayıda kiraladık..bütün eşyamı ankarada alacam hayırlısıyla..buradan kıyafetlerim ve ufak tefek eşyam dışında bişi götürmicem onlarıda arabaya doldurup gidecez.o yüzden çocuğa beşik falan almıcam geçen çok güzel bi beşik gördüm katlanan resmini koyim buraya taşıması kolay öle bişi alacam...yaza kadar idare eder beni.ankara şırnak arası taşımak için şimdilik.bide çok gerekli eşyaları kıyafetleri alacam.arabayı ankarada alırım burada zaten gezilcek biyer yok bu beşik olursa ana kucağı bile almayabilirim sizce gerek varmı:44:

Eki Görüntüle 473497

Ben yetişene kadar :) çözülmüş ne mutlu canım :)
Güzel sonuçlar olacaktır emin ol :) Sağlıkla kavuşcaz hepimiz bebeklerimize inşallah

Ben de aksine 13.hafta itibari ile yok oldu.Uyurken bile zorlanıyorum diyebilirim.İlk aylarda eve gelir gelmez direk koltuğa yatardım.Şimdi oturmadan çamaşır asıyorum, katlıyorum yemek yapıyorum :) Darısı sizlerin başına inşallah.Sıkıntılı dönemler hayatımızdan yok olup gitsin inşallah:)

Canım çok teşekkürler açıkladığın için :)
Bu resmi verince karakalem gibi geldi bana zaten :) bi tuhaf oldum.8 aylık arkadaşımın dediğine göre 4.aydan sonra bu kadar net göremeyeceğimiz.Çünkü büyüyecekler ve parça parça kafası vucudu ayakları şeklinde görüntüler alacağız.Ultrason resimlerinizi saklayın derim :)

Doktor badem ve kakao yağı önermişti ama yağlarla uğraşmaktansa doğal içerikli bir ürün almayı tercih ettim.Palmers Cocoa Butter Formula hakkında iyi yorumlar var.Fiyatı 22,50.
Kitaplarda çatlakla alakalı çatlayacağınız varsa çatlarsınız :) yazdığı için çok pahalı ürün tercih etmedim.Şimdilik bu ürün ve günde 3-3,5litre su ile devam etmeyi planlıyorum.Anneme çekersem iyidir :)

Gebelikte sizi neler bekler kitabında ilk 3 aydaki çok fazla olmayacak şekilde verilen kiloların zararlı olmadığını ve önemli dönemin 2.dönemden itibaren başladığını belirtiyor.Yani illa kilo almak şart değil.

Bi ara fazlaca travel araba setlerine takmıştım.Kafamızda belirledik ama kışın daha uygun olacağı için şimdilik beklemedeyiz.Dediğin gibi oda olayı zaten son aylarda.
Allah gönlüne göre versin canım :)

Şansı arttırmak için erken başlamakta fayda vardır diye düşünüyorum :)

çok sevindim senin adına lekelenmende geçmişçok şükür. cnm inş sağlıcakla kucağına alırsın bebişini.sancı bendede oldu geçen hafta özellikle adet sancısı gibi saplanıyordu...hatta eşim gidelim dr.a falan dedi ama ben normal olduğunu düşündüğümden gitmedim...bu haftada geçti sende içini ferah tut geçer seninde.
bende almadım cnm kilo metabolizmamız hızlandığı için kilo yapmıyo demekki bebeklere çalışıyoruz şuan
bende dün ikili teste gittim ultrasona göre herşey normal çok şükür şimdi kan sonucumu bekliyorum...onun dışındada bi değişiklik yok pek...kızlar bu arada kan ilacının ishal yapma durumunu dr.a söyledim dün bıraktırdı biraz vücudun dinlensin folbiolden sonra kullanma bi süre dedi..iki gündür içmiyorum ama hala ishal durumu devam ediyor..buranın suları pek iyi değil sıcakla sanırım daha beter oldu...anlamadım hangisinden olduğunu hazır suda kullanıyorum ama:44:

çok sevindim senin adına lekelenmende geçmişçok şükür. cnm inş sağlıcakla kucağına alırsın bebişini.sancı bendede oldu geçen hafta özellikle adet sancısı gibi saplanıyordu...hatta eşim gidelim dr.a falan dedi ama ben normal olduğunu düşündüğümden gitmedim...bu haftada geçti sende içini ferah tut geçer seninde.
bende almadım cnm kilo metabolizmamız hızlandığı için kilo yapmıyo demekki bebeklere çalışıyoruz şuan
bende dün ikili teste gittim ultrasona göre herşey normal çok şükür şimdi kan sonucumu bekliyorum...onun dışındada bi değişiklik yok pek...kızlar bu arada kan ilacının ishal yapma durumunu dr.a söyledim dün bıraktırdı biraz vücudun dinlensin folbiolden sonra kullanma bi süre dedi..iki gündür içmiyorum ama hala ishal durumu devam ediyor..buranın suları pek iyi değil sıcakla sanırım daha beter oldu...anlamadım hangisinden olduğunu hazır suda kullanıyorum ama:44:

kızlar şimdi doktorla görüştüm.Kan sonuçlarım çıkmış.Riskim daha da düşmüş.Hiçbirşey yapmamıza gerek yok.Değerler çok iyi dedi

Darısı sizlere de inşallah.

Allah razi olsun canim arkadasim hepimiz guzel haberler alalim insallah aminn dedigin gibi bebislerimiz saglikli olsun yeterki

ay çok heyecanlandım şimdi,benim de görür mü cinsiyetini acaba:))ay ne zormuş hamilelik,hapşırsam korkuyorum,ne olsa korkuyorum,iyi o halde sevindim.ben de 11+5 te yaptırmış olucam sanırım,teşekkürler

merhaba kızlarr kaç gündür giremiorum çok hastayım sıcaklardan kapı pencere açık üşüttüm sanıırm sürekli çıkarıorum h,ç birşey istemiyor canımbuarada ikili testim normal çıktı çok şükürr.. ilaçlarımdan baya da bir azalttı malum tüp bebek ya benimkii..kan ilacı başladı başladı santafer fort başladı aranızda kullanan varmı ?20 gün sonra çağırdı cinsiyetinii de o zman öğrenicez babamız da gelicek ozaman urfada eşim şuan beraber öğrenelim istiyorumm sizler nasılsınızzzz??????

kızlar şimdi doktorla görüştüm.Kan sonuçlarım çıkmış.Riskim daha da düşmüş.Hiçbirşey yapmamıza gerek yok.Değerler çok iyi dedi

hayırlı olsun cnm inş sağlıkla kuucağına alıırsın bebişini

geçmiş olsun cnm aman dikkat et...bende çok korkuyorum çok sıcak klima açıyorum ama korkuyorum hasta olacam diye....bende dün ikili verdim kan sonucunu bekliyoruz bakalım..inş bende senin gibi güzel haberler alırım...hayırlı olsun seninde sağlıkla kucağına alırsın inş bebeğini...

cnm gözün aydın inş sağlıkla kucağına alırsın bebeğini dediğin gibi darısı bize

geçmiş olsun cnm aman dikkat et kendine...bende öyle yanıyorum klima açmaya korkuyorum hasta olursam diye ama mecbur açıyorum...bende dün ikili teste gittim inş bende güzel sonuçlarla gelirim hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inş bebişini

Canım ben daha kullanmadım kremlere ama netten çevremden çok araştırdım, doktora da sorup göbek çatlakları için 4.ayda ya da büyümemiş olursa 5.ayda lierac a başlayacam. Göğüs için de son ay garmasten kullanayım diyorum methini çok duydum.Emzirme döneminde kullandığında yıkamana da gerek kalmıyormuş,bebeğe zararı yokmuş.

eşim gitmeden almayı akıl edemedik klimayı ama ilk fırsatta alıcaz bi gelsinde eşimm inan klima daha mantıklı böle camdan kapıdan rüzgar heryer açık hasta ediyor insanı hiç sıkmayın canınızı inşş çok güzel çıkacak sonuçlarr rahatlıycaz hepberaberrrr

sert derilerde çatlaklar daha çok oluyormuş ben de kullanmak istiyorumm ama dr uma sorup da başlarımm size de sölerim ilaç ismini drumun eşi de eczacı kendilerinin kullandıklarından versinlerrr:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…