slm kızlar giremedim dünden beri çok kötüyüm ishal ve bulantıyla uğraşıyorum hiç kesilcek gibi değil çok fenayım...dün acile gittim serum verdiler ama ben hala aynıyım..annem karanfil iyi gelir dedi onu yaptım dün gece ama hala devam...haşlanmış patates, muz yiyebiliyorum sadece o da çıkıyor hemen...varmı ishalde etkili bildiğiniz bişi...lütfeni bişi söyleyin..
günaydın arkadaşlar.
bugün enterasan birşey oldu ve ben çok korktum.
sabah göbeğimin altında hafif sağ tarafına doğru damar atması oldu ama bayağı şiddetliydi. 2 şer 3 er dakika arayla yaklaşık yarım saat sürdü. doktora gidelim dedi eşim çünkü o da görüyordu atışı çok korktuk. doktorum il dışındaymış. hemşiresine sordum. damar atmasıdır ağrın yoksa endişe etme dedi ama ben çok endişelendim. çok zor elde ettik. rabbim yavrumuzu bize bağışlasın. inşallah sağlıcakla kucağımıza da alırız.
arkadaşlar sizler böyle bir durum yaşadınız mı?
slm kızlar giremedim dünden beri çok kötüyüm ishal ve bulantıyla uğraşıyorum hiç kesilcek gibi değil çok fenayım...dün acile gittim serum verdiler ama ben hala aynıyım..annem karanfil iyi gelir dedi onu yaptım dün gece ama hala devam...haşlanmış patates, muz yiyebiliyorum sadece o da çıkıyor hemen...varmı ishalde etkili bildiğiniz bişi...lütfeni bişi söyleyin..
canım ya çok geçmiş olsun.inş çabuk geçer ama bi kan tahlili yaptırdın mı?gerçi ben biraz uzak kaldım forumdan takip edemedim yazdın mı bilmiyorum ama.hani belki bi enfeksiyon felan olur allah korusun.bebişe zarar gelmesin yani.
ishal için muskat önerebilirim fazlası fena kabız yapıyor çünkü.tadı biraz garip ama idare ediyor.normalde bebeklerde çok çok ufak ezilmiş miktarı gaz sancılaını kessin diye kullanılır.ben hamişlikten önce tadını beğendim diye yarım muskat yedim 2-3 gün üstüste çok fena kabız olmuştum.istersen bir araştır olurmu?
birde sık sık ama az az ye patatesi.muz yiyince üzerinede su içme.
çok geçmiş olsun tekrar.
geçmiş olsun canım. bol bol su iç ve yağlı yiyeceklerden uzak dur derim. ekmek peynir bile yeterli olur. allah acil şifa versin inş.
Canım sen doktoruna sormadan bitkisel çaylar yada onun türevlerinden uzak dur..Çünkü bebişe ne iyi gelir ne dokunur bilemiyoruz biz..
Çok geçmiş olsun..Bol sıvı tüketmeye devam et..
Merak etme canım aynı durum bende 24 saat oluyor=)dışarıdan bakılınca da görülüyor,korkacak bir durum yok.
Geçmiş olsun,canım bir doktora git istersen,bulantı için hap veriyorlar çok şiddetliyse,bulantı kesilirse en azından besin takviyesiyle ishali durdurabilirsin.
Canım benım 20lık dısım agrımıstı ve karanfıl koymak ıcın doktoruma sormustum asla ızın vermıyorlar bıtkılerde mutlaka doktoruna danıs cunku cok yogun etkılerı oldugundan tehlıkelı olabılıyormus
canım bencede bitkileri sormadan kullanma.ishal için de bildiğim 1 kaşık kuru kahveye biraz limon damlatıp ye.geçmiş olsun...
Çok yakınmış:) Benim SAT 5 mayıstı ama ona göre değil de ultrasondaki haftaya göre hesaplıyorum senin SAT neydi cnm?
merhabalarrr,
bizde dün ikili testimize gittik,korkuttu beni kerata.her gördüğümde fıldır fıldır hareket eden ufaklıkta hiç hareket yokk.bakıyorum bakıyorum hareket yok meğerse aç karnına olduğum için öyle olurmuş.ultrasonu titretiyo oynatıyo tık yok,uykusu ağırr aç ayı oynamıyo resmen :) sonra kalp atışlarını duyunca rahatladım öksür dedi doktor bi öksürdüm bizimki başladı fıldır fıldır dönmeye ohh dedim sonra.Yarım saatte anca aldı ense ölçümünü 1,6 mm.miş.test sonuçlarıda çıkmış papp-a 2,01, fbc 14 anti rubellayada negatif diyo.bakalım haftaya sonuçları açıklıcak doktor.hem güzel hem stresli bi süreç gerçekten ama en önemlisi hep en iyisini düşünüp her anın keyfini çıkartmak.Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn
merhabalarrr,
bizde dün ikili testimize gittik,korkuttu beni kerata.her gördüğümde fıldır fıldır hareket eden ufaklıkta hiç hareket yokk.bakıyorum bakıyorum hareket yok meğerse aç karnına olduğum için öyle olurmuş.ultrasonu titretiyo oynatıyo tık yok,uykusu ağırr aç ayı oynamıyo resmen :) sonra kalp atışlarını duyunca rahatladım öksür dedi doktor bi öksürdüm bizimki başladı fıldır fıldır dönmeye ohh dedim sonra.Yarım saatte anca aldı ense ölçümünü 1,6 mm.miş.test sonuçlarıda çıkmış papp-a 2,01, fbc 14 anti rubellayada negatif diyo.bakalım haftaya sonuçları açıklıcak doktor.hem güzel hem stresli bi süreç gerçekten ama en önemlisi hep en iyisini düşünüp her anın keyfini çıkartmak.Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn
canım korkma bendede oluyor kan akışından dolayı olabiliyormuş....allahım bebişlerimize bize bağışlasın ..zor elde edince insanın içinde hep korku oluyor değil mi
ben yaşadım. benim tüp bebek olduğu için çok korktum bişey olucak bebeğime diye ve acile gittim gece eşimle. şimdi tüp bebekte önceden yumurta büyütme iğnesi yapıyorsun. bende acaba hala etksi devam ediyor ,yumurta büyüdü bebeği sıkıştırdı korkusuyla gittim ama serum falan verdiler kontrol ettiler hiç bir sorun çıkmadı. bebeğin kesesini ekrandan görünce bütün o damar atması geçti inankiacaba psikolojikmi yaptım diyorum ama değil,sağ kasığımda damar pıt pıt atıyordu. ama hiç birşey olmadı. korkma inş. sorun yoktur sendede.
Merhabalar
Cok surprız bı sekılde ben de hamıs oldugumu ogrendım bız de subat mart gıbı dogacakmısız ınsallah Allah cumlemıze kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah... Keza ben asırı heyecanlı ve sabırsızım daha sımdıden :/ :)
Amın canım cumlemıze ınsallah
Bu arada kızlar ben sureklı aglıyorum kı normalde asırı derecede duygusuz bırıydım kocam sulugoz dıye alay edıyor ama elımde degıl ben hep aglıyorum...
Bı de sankı hep bısey olacakmıs gıbı tedırgınım bunu nasıl atlatacagım fıkrı olan var mı? :18:
merhabalar..ben 11 haftalık hamile olduğumu biliyorum ama 12+3 falan yazıyor diğer üyeler ben o kadar ayrıntılı bilmiyorum nasıl hesaplıyorsunuz.benim SAT 23 Mayıs nasıl hesaplayabilirim....
bendede geçen oldu eşim ne oldu diyor bilmiyorum dedim hıçkıra hıçkıra ağladım hormonlar demekki yapıyor.....normall
selam kızlar şu aralar 3 aylık oldum gibi ama karnım 4 aylık benimkiler ikiz üçüzleri hiç düşünemiyorum bile bide bizimkiler kışa geliyor Allah tan yazın hamilelik hiç çekilmezmiş...
selam bende aynı durumdayım ikizler hemen göbüşü şişiriyor.....dersin 5 aylık....sağlıklı olsunlarda..benim reflümde başladı ilk ayda iştahsızım o yüzden ...doğum tahmini ne zaman benim 12+6 ama ayrıntılıya bir tanesi bir hafta diğeri 5 gün önde...seninkiler nasıl
benimde SAT 4 mayıs ama gebelik takvimimizde baya fark gözüküyor..sen sata göremi yaptın gebelik takvimini yoksa dr.un ultrasonda söylediği tarihe göre mi:44:gerçi benim ultrasona görede 7 şubbat dediÇok yakınmış:) Benim SAT 5 mayıstı ama ona göre değil de ultrasondaki haftaya göre hesaplıyorum senin SAT neydi cnm?
hayıırlı olsun cnm sağlıcakla kucağına alırsın inşslm bende 12 haftalık hamileyim... ilk bebeğim ve sanırım aşırı heyecanlıyım
cnm gözn aydın inş dr.da güzel şeyler söylemiştir..bebeğinde iyidir..güzel haberlerini bekliyoruzselam kızlar
test sonuçlarım çıkmış
az buçuk anlayanların yorumuna göre sonuçlar güzel
inş doktorumda güzel şeyler söyler
bide hepatit c durumu vardı bende
oda negatif çıkmış çok sevindim
birazdan işten çıkıp gidicem eve.yemek yiyip çıkıcaz yola :)
acaba gitmişken bebeğimide görebilrmiyimki
randevu değilde sonuç gösterme olarak not ettiler sıra yokmuş
inş görürüm özledim
mrb cnm bebişler iyidir inş hepimizinde hiç sesleri solukları çıkmıyoor şimdilikgünaydın kızlar uzun zamandır giremedim hiç :) bebişler nasıl :)
gözün aydın cnm sendede iyi sabır varmış merak etmiyorum demişsin..bende dr.a sıkıştırdım ama daha erken dedi söylemedi cinsiyeti..bu arada benim migrenim var Allah'ım esirgesin çok sıkıntı çekiyorum bi tutunca günlerce çekiyorum...umarım migenin yoktur..benim normaldede var hamilelik dahada tetikledi.günaydınnn herkese güzel bir hafta sonu diliyorum....
2 gün önce ayrıntılı ulturasona girdik ve bebişlerimi daha yakından gördüm aslında 12+3 dü ancak biri 13+4 biri 12+6 çıktı normal dedi doktor olabiliyormuş....ense kalınlığına iç organlarına kalp atışlarına bakıldı herşey çok güzeldi...hatta birinin pozisyonunu değiştirmesi gerekiyordu doktor öksürün dedi öksürdüm 2-3 defa kibarca döndü pıtırcık.....cinsiyetini merak etmediğimizi söyleyince doktorda o zaman bakmayalım dedi ..isteseydik doktor görmeye çalışcaktı....allahıma şükürler olsun herşey iyi.....
tek sorunumuz iştahsızlık yemek yemekten nefret ediyorum.....ve hal böyle oluncada geçen yemediğim için başım şiddetli şekilde ağrıdı delircek gibi oldum acaba migrenmi çıkıyor dedim..hamilelikte çıkabiliyormuş...başağrısı mide bulantısı beraber olunca...allahım onları korusunda ben herşeyi çekmeye razıyım))))
cnm gözün aydın hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşMerhabalar
Cok surprız bı sekılde ben de hamıs oldugumu ogrendım bız de subat mart gıbı dogacakmısız ınsallah Allah cumlemıze kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah... Keza ben asırı heyecanlı ve sabırsızım daha sımdıden :/ :)
bende çok ağlamam. bende öle herşeye alınır en ufak şeylere ağla moduna geçer oldum ama ben kendimi tutuyorum..arkadaşım hamileyken çok ağlayanın bebeğide çok ağlar dediAmın canım cumlemıze ınsallah
Bu arada kızlar ben sureklı aglıyorum kı normalde asırı derecede duygusuz bırıydım kocam sulugoz dıye alay edıyor ama elımde degıl ben hep aglıyorum...
Bı de sankı hep bısey olacakmıs gıbı tedırgınım bunu nasıl atlatacagım fıkrı olan var mı? :18:
ooo baya kilo vermişsin bende 55 tim şimdi 54 ama ishal mide bulantısı şikayetim var bikaç gündür ondan gitti kilo...bana kan hapı hiç kilo yapmıyor öle diyolar ama ne kadar doğru bilmiyorumcanım ayrıntılıya henüz girmedim bayramdan sonraki hafta giricem inş. şimdi körlemesine gidiyoruzbenim reflüm yok ama 6 kilo verdim millet alır kiloları ben verdim kan hapı verdi artık kilo alırım diye düşünüyorum doğum tahminim 22 şubat diyo ama ben şubatı bekleyeceklerini hiç sanmıyorum sende benden 1.5 hafta falan öndesin ayrıntılıda ne yapıyolar biraz bilgi verirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?