Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Canım sen doktoruna sormadan bitkisel çaylar yada onun türevlerinden uzak dur..Çünkü bebişe ne iyi gelir ne dokunur bilemiyoruz biz..
Çok geçmiş olsun..Bol sıvı tüketmeye devam et..

Merak etme canım aynı durum bende 24 saat oluyor=)dışarıdan bakılınca da görülüyor,korkacak bir durum yok.

Geçmiş olsun,canım bir doktora git istersen,bulantı için hap veriyorlar çok şiddetliyse,bulantı kesilirse en azından besin takviyesiyle ishali durdurabilirsin.

Merhabalar
Cok surprız bı sekılde ben de hamıs oldugumu ogrendım bız de subat mart gıbı dogacakmısız ınsallah Allah cumlemıze kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah... Keza ben asırı heyecanlı ve sabırsızım daha sımdıden :/ :)

merhabalarrr,
bizde dün ikili testimize gittik,korkuttu beni kerata.her gördüğümde fıldır fıldır hareket eden ufaklıkta hiç hareket yokk.bakıyorum bakıyorum hareket yok meğerse aç karnına olduğum için öyle olurmuş.ultrasonu titretiyo oynatıyo tık yok,uykusu ağırr aç ayı oynamıyo resmen :) sonra kalp atışlarını duyunca rahatladım öksür dedi doktor bi öksürdüm bizimki başladı fıldır fıldır dönmeye ohh dedim sonra.Yarım saatte anca aldı ense ölçümünü 1,6 mm.miş.test sonuçlarıda çıkmış papp-a 2,01, fbc 14 anti rubellayada negatif diyo.bakalım haftaya sonuçları açıklıcak doktor.hem güzel hem stresli bi süreç gerçekten ama en önemlisi hep en iyisini düşünüp her anın keyfini çıkartmak.Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn

Canım benım 20lık dısım agrımıstı ve karanfıl koymak ıcın doktoruma sormustum asla ızın vermıyorlar bıtkılerde mutlaka doktoruna danıs cunku cok yogun etkılerı oldugundan tehlıkelı olabılıyormus

canım bencede bitkileri sormadan kullanma.ishal için de bildiğim 1 kaşık kuru kahveye biraz limon damlatıp ye.geçmiş olsun...

geçmiş olsun canım. bol bol su iç ve yağlı yiyeceklerden uzak dur derim. ekmek peynir bile yeterli olur. allah acil şifa versin inş.

Canım sen doktoruna sormadan bitkisel çaylar yada onun türevlerinden uzak dur..Çünkü bebişe ne iyi gelir ne dokunur bilemiyoruz biz..
Çok geçmiş olsun..Bol sıvı tüketmeye devam et..

canım bencede bitkileri sormadan kullanma.ishal için de bildiğim 1 kaşık kuru kahveye biraz limon damlatıp ye.geçmiş olsun...

çok teşekkür ederim kızlar hepinize...binada başka kişilerde olmuş eşimdede vardı ama hafif atlattılar bizim buraların suyu sıkıntı tankerle depoya getirip dolduruyorlar şebeke suyu yok. içmeye falan kullanmıyoruz ama daha dikkat etmem gerekecek sanırım.benim bünye zayıf yıkılıp kalıyorum hemen.karanfili dün pcyi bile açamadım cepten nete girip baktım...karanfil yağı için rahim kasılmalarını başlatır diyodu...ben 7 tane falan kırıp suyla yuttum..umarım bişi olmaz:18: dün hastaneye gittim bende tahlil yaparlar diyodum ama yok hamilesin bişi yapamayız dedlier o kadar...eşim bari serum takında kendine gelsin su bile içemiyor dedi zahmet edip 500ml taktılar o kadar...sadece patates muz yiyebiliyorum dediğiniz gibi azar azar kıvranıyorum sonra...şimdi başımda ağrımaya başladı...midem yara gibi resmen saağa sola dönerken bile yara gibi acıyor.az önce kahve limon yaptım...dediğiniz gibi hamile olunca acaba zararı olurmu diye korkuyorsunuz..ama bişi yapmadanda geçecek gibi diil...teşekkürler tekrardan hepinize..akşama kadar düzelme olmazsa başla iilçeye gidecem artık..bi dahaki girişime düzelmiş olurum umarım...

Çok yakınmış:) Benim SAT 5 mayıstı ama ona göre değil de ultrasondaki haftaya göre hesaplıyorum senin SAT neydi cnm?

merhabalar..ben 11 haftalık hamile olduğumu biliyorum ama 12+3 falan yazıyor diğer üyeler ben o kadar ayrıntılı bilmiyorum nasıl hesaplıyorsunuz.benim SAT 23 Mayıs nasıl hesaplayabilirim....

aynısını biz de yaşadık ense ölçümünde:) aç gelme ultrasonlara dedi doktor,beni de öksürttü karnıma hafif hafif bastırdı yan dönsün diye:)

aynısını biz de yaşadık ense ölçümünde:) aç gelme ultrasonlara dedi doktor,beni de öksürttü karnıma hafif hafif bastırdı yan dönsün diye:)

canım korkma bendede oluyor kan akışından dolayı olabiliyormuş....allahım bebişlerimize bize bağışlasın ..zor elde edince insanın içinde hep korku oluyor değil mi

benden başka yaşayanlarda varmış. benimkide tüp bebek (3. tedavimde oldu çok şükür) o yüzden korku kat kat fazla oluyor. eşim kalk kalk gidiyoruz diye tutturdu doktorumda il dışında hemşiresini aradım damar atmasıdır ağrın yoksa önemli değil geçer dedi. geçti çok şükür.

hayırlı olsun canım hayırlısıyla kucağına al inşallah.

Amın canım cumlemıze ınsallah

Bu arada kızlar ben sureklı aglıyorum kı normalde asırı derecede duygusuz bırıydım kocam sulugoz dıye alay edıyor ama elımde degıl ben hep aglıyorum...

Bı de sankı hep bısey olacakmıs gıbı tedırgınım bunu nasıl atlatacagım fıkrı olan var mı? :18:

bendede geçen oldu eşim ne oldu diyor bilmiyorum dedim hıçkıra hıçkıra ağladım hormonlar demekki yapıyor.....normall

merhabalar..ben 11 haftalık hamile olduğumu biliyorum ama 12+3 falan yazıyor diğer üyeler ben o kadar ayrıntılı bilmiyorum nasıl hesaplıyorsunuz.benim SAT 23 Mayıs nasıl hesaplayabilirim....

Canım sat tarihine göre 10 hafta 4 günlük yani 10+4 ama en sağlıklısı doktorun bebekten ölçüm yaparak söylediği hafta,birdahaki gidişinde sor istersen kaç haftalık diye,dr seni bilgilendirir.

Son düzenleme:
selam kızlar şu aralar 3 aylık oldum gibi ama karnım 4 aylık benimkiler ikiz üçüzleri hiç düşünemiyorum bile bide bizimkiler kışa geliyor Allah tan yazın hamilelik hiç çekilmezmiş...

selam kızlar şu aralar 3 aylık oldum gibi ama karnım 4 aylık benimkiler ikiz üçüzleri hiç düşünemiyorum bile bide bizimkiler kışa geliyor Allah tan yazın hamilelik hiç çekilmezmiş...

selam bende aynı durumdayım ikizler hemen göbüşü şişiriyor.....dersin 5 aylık....sağlıklı olsunlarda..benim reflümde başladı ilk ayda iştahsızım o yüzden ...doğum tahmini ne zaman benim 12+6 ama ayrıntılıya bir tanesi bir hafta diğeri 5 gün önde...seninkiler nasıl

canım ayrıntılıya henüz girmedim bayramdan sonraki hafta giricem inş. şimdi körlemesine gidiyoruz benim reflüm yok ama 6 kilo verdim millet alır kiloları ben verdim kan hapı verdi artık kilo alırım diye düşünüyorum doğum tahminim 22 şubat diyo ama ben şubatı bekleyeceklerini hiç sanmıyorum sende benden 1.5 hafta falan öndesin ayrıntılıda ne yapıyolar biraz bilgi verirmisin?

slm kızlar mide bulantım geçti ishalde baya azaldı ama bişi yediğimde midem ağrıyo bide yürürken bile karnımın içi acıyor...sağa sola hareket ederken sanki yara var içerde...acaba bebeğe bişi olmuşmudur diye düşünmeden edemiyorum..normalde hiç evham yapmadım şimdiye kadar hep normal karşıladım hamileliktendir dedim ama ilk defa böle evham yapıyorum:44::44:
Çok yakınmış:) Benim SAT 5 mayıstı ama ona göre değil de ultrasondaki haftaya göre hesaplıyorum senin SAT neydi cnm?
benimde SAT 4 mayıs ama gebelik takvimimizde baya fark gözüküyor..sen sata göremi yaptın gebelik takvimini yoksa dr.un ultrasonda söylediği tarihe göre mi:44:gerçi benim ultrasona görede 7 şubbat dedi

slm bende 12 haftalık hamileyim... ilk bebeğim ve sanırım aşırı heyecanlıyım
hayıırlı olsun cnm sağlıcakla kucağına alırsın inş

cnm gözn aydın inş dr.da güzel şeyler söylemiştir..bebeğinde iyidir..güzel haberlerini bekliyoruz

günaydın kızlar uzun zamandır giremedim hiç :) bebişler nasıl :)
mrb cnm bebişler iyidir inş hepimizinde hiç sesleri solukları çıkmıyoor şimdilikşöyle bi hafiften dokundursalar bize hissetsek
gözün aydın cnm sendede iyi sabır varmış merak etmiyorum demişsin..bende dr.a sıkıştırdım ama daha erken dedi söylemedi cinsiyeti..bu arada benim migrenim var Allah'ım esirgesin çok sıkıntı çekiyorum bi tutunca günlerce çekiyorum...umarım migenin yoktur..benim normaldede var hamilelik dahada tetikledi.

cnm gözün aydın hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inş

bende çok ağlamam. bende öle herşeye alınır en ufak şeylere ağla moduna geçer oldum ama ben kendimi tutuyorum..arkadaşım hamileyken çok ağlayanın bebeğide çok ağlar dedi benimde aklıma hep o geliyor ağlamak geldiğimde kendimi tutuyorum hemen

ooo baya kilo vermişsin bende 55 tim şimdi 54 ama ishal mide bulantısı şikayetim var bikaç gündür ondan gitti kilo...bana kan hapı hiç kilo yapmıyor öle diyolar ama ne kadar doğru bilmiyorum

Son düzenleme:
günaydın hanımlar nasılsınız?

yaa göğüslerindeki hassasiyet devam eden var mı? benimkilere hala dokunulamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…