günaydın hanımlar nasılsınız?
yaa göğüslerindeki hassasiyet devam eden var mı? benimkilere hala dokunulamıyor
kızlar gnd dün çok bulantım oldu nane limon kaynattım bişey olurmu bazen başağrısı oluyo ne yapıyosunuz
aaaa superrr kac haftalik oldun cnm
biz iyiyiz cnm sen nasılsın...benimde ağrı geçti göğüsler ama şiş...günaydın hanımlar nasılsınız?
benim migrenim var dr. parol minoset alabilirsin dedi onları kullanıyorum mecbur. çünkü dayanılcak gibi diil ama geçmiyor...limon dilimleyip sıkıca sarıyorum ağrıyan yere baya yakıyo ama yeri geliyo paroldan daha etkili bazen onunda geçirmediği oluyor tabi...kızlar gnd dün çok bulantım oldu nane limon kaynattım bişey olurmu bazen başağrısı oluyo ne yapıyosunuz
ilk defa duyuyorum neye para koparacaklarını şaşıyor artık bu özellerde yazık valla
Günaydınnnn...
Benim önceki kadar ağrımasalar da yine de şiş ve hassas hala...
Önceden üstüne yatamıyodum bile,şimdi daha rahatım çok şükür,
Kızlar özel hastanelerde hemşire nasıl emzireceğini gösteriyomuş ya ona 300 tl falan para alıyolarmış,hiç duydunuz mu siz?ilk kez
duydum ben şaşırdım,iki dakikalık göstermeye 300 tl ilginç...
slm kızlar mide bulantım geçti ishalde baya azaldı ama bişi yediğimde midem ağrıyo bide yürürken bile karnımın içi acıyor...sağa sola hareket ederken sanki yara var içerde...acaba bebeğe bişi olmuşmudur diye düşünmeden edemiyorum..normalde hiç evham yapmadım şimdiye kadar hep normal karşıladım hamileliktendir dedim ama ilk defa böle evham yapıyorum:44::44:
benimde SAT 4 mayıs ama gebelik takvimimizde baya fark gözüküyor..sen sata göremi yaptın gebelik takvimini yoksa dr.un ultrasonda söylediği tarihe göre mi:44:gerçi benim ultrasona görede 7 şubbat dedi
hayıırlı olsun cnm sağlıcakla kucağına alırsın inş
cnm gözn aydın inş dr.da güzel şeyler söylemiştir..bebeğinde iyidir..güzel haberlerini bekliyoruz
mrb cnm bebişler iyidir inş hepimizinde hiç sesleri solukları çıkmıyoor şimdilikşöyle bi hafiften dokundursalar bize hissetsek
gözün aydın cnm sendede iyi sabır varmış merak etmiyorum demişsin..bende dr.a sıkıştırdım ama daha erken dedi söylemedi cinsiyeti..bu arada benim migrenim var Allah'ım esirgesin çok sıkıntı çekiyorum bi tutunca günlerce çekiyorum...umarım migenin yoktur..benim normaldede var hamilelik dahada tetikledi.
cnm gözün aydın hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inş
bende çok ağlamam. bende öle herşeye alınır en ufak şeylere ağla moduna geçer oldum ama ben kendimi tutuyorum..arkadaşım hamileyken çok ağlayanın bebeğide çok ağlar dedibenimde aklıma hep o geliyor ağlamak geldiğimde kendimi tutuyorum hemen
ooo baya kilo vermişsin bende 55 tim şimdi 54 ama ishal mide bulantısı şikayetim var bikaç gündür ondan gitti kilo...bana kan hapı hiç kilo yapmıyor öle diyolar ama ne kadar doğru bilmiyorum
selam kızlar , bayadır giremedim ben de foruma.. çok güzel ,şikayetsiz gidiyor derken nazar deydirdim kendime sanırım.. saçlarım avvuçç avvvuççççç yerlerde.. kestirdim hemen kısacık. bugün 4. gün başağrısından gözlerimi açamıyorum , çıldırıyorum resmen ..halim olsa parçalayacağım heryeri..canım eşim devamlı masaj yapıyor ama nafile..doktoruma sordum ciddi bişey olabilir , ilgili branştaki hekime görünün mutlaka dedi.. iyi de mr çekmeden bişey demez doktor biliyorum ve mr çektirmem riskli diye biliyorum ben..
canım ayrıntılıya henüz girmedim bayramdan sonraki hafta giricem inş. şimdi körlemesine gidiyoruzBenim reflüm yok ama 6 kilo verdim millet alır kiloları ben verdim kan hapı verdi artık kilo alırım diye düşünüyorum doğum tahminim 22 şubat diyo ama ben şubatı bekleyeceklerini hiç sanmıyorum sende benden 1.5 hafta falan öndesin ayrıntılıda ne yapıyolar biraz bilgi verirmisin?
kızlar gnd dün çok bulantım oldu nane limon kaynattım bişey olurmu bazen başağrısı oluyo ne yapıyosunuz
selam kızlar , bayadır giremedim ben de foruma.. çok güzel ,şikayetsiz gidiyor derken nazar deydirdim kendime sanırım.. saçlarım avvuçç avvvuççççç yerlerde.. kestirdim hemen kısacık. bugün 4. gün başağrısından gözlerimi açamıyorum , çıldırıyorum resmen ..halim olsa parçalayacağım heryeri..canım eşim devamlı masaj yapıyor ama nafile..doktoruma sordum ciddi bişey olabilir , ilgili branştaki hekime görünün mutlaka dedi.. iyi de mr çekmeden bişey demez doktor biliyorum ve mr çektirmem riskli diye biliyorum ben..
bu arada 12+2 de ikili testi yaptırdım. sonuçlar güzel. bir sorun yok Allaha şükür ki. tek sorun bende gibi görünüyor şuan :S
benim ilk çocuğumda sütüm çoktu ve iki yıl emzirdim inşallah bunda da öyle olur ve bu hassasiyet ondandır
kilo almadım ben ama göbeğim en başından beri var komşularım da önceki şişlik gibiydi ama artık hamile göbeği olmuş diyorlar
İnşallah bu miniğinde de bol bol sütün olur canım
Darısı hepimizin başına inşallah
Ben 2 kilo almışım bilegöbek akşamları şişiyor onun dışında henüz hamile gibi görünmüyorum
Kızlar günaydınlar hepinize
Tatili bitirip geldim :) Sizler bayağı döktürmüşsünüz ne güzel paylaşımlar olmuş
Zaman geçiyor bebeklerimiz büyüyor :)
Göbeği çıkan var mı arkadaşlar ve kilo artışınız ne alemde
canım hoşgeldin tekrar aramıza. ben 2.5 ayda 2 kilo aldımbence biraz fazla gibi. çünkü ileriki aylarda daha fazla kilo alıcaz. o yüzden yemeği biraz kısmayı düşünüyorum. bu arada yirmilik yaş dişi zımbırtısı azdı 2 gündür. damağım şişti ( gargarayla idare etmeye çalışıyorum. ilaç içemem ( eğer geçmezse bir gün daha bekleyip sanırım diş doktoruna gidicem. nerden çıktı bu şimdi durdur durdu da
belfücüğüm 2 kilo biraz fazla bu hızla gitmemeye çalış
canım hoşgeldin tekrar aramıza. ben 2.5 ayda 2 kilo aldımbence biraz fazla gibi. çünkü ileriki aylarda daha fazla kilo alıcaz. o yüzden yemeği biraz kısmayı düşünüyorum. bu arada yirmilik yaş dişi zımbırtısı azdı 2 gündür. damağım şişti ( gargarayla idare etmeye çalışıyorum. ilaç içemem ( eğer geçmezse bir gün daha bekleyip sanırım diş doktoruna gidicem. nerden çıktı bu şimdi durdur durdu da
bu arada benim göbeğim çıktı. resmen armut gibi. ablamında böyle erken çıkmış sanırım genetik.. ama ben memnunum halimden ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?