Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
kızlar gnd dün çok bulantım oldu nane limon kaynattım bişey olurmu bazen başağrısı oluyo ne yapıyosunuz

günaydın hanımlar nasılsınız?

yaa göğüslerindeki hassasiyet devam eden var mı? benimkilere hala dokunulamıyor

Günaydınnnn...

Benim önceki kadar ağrımasalar da yine de şiş ve hassas hala...

Önceden üstüne yatamıyodum bile,şimdi daha rahatım çok şükür,

Kızlar özel hastanelerde hemşire nasıl emzireceğini gösteriyomuş ya ona 300 tl falan para alıyolarmış,hiç duydunuz mu siz?ilk kez

duydum ben şaşırdım,iki dakikalık göstermeye 300 tl ilginç...

Son düzenleme:

kızlar gnd dün çok bulantım oldu nane limon kaynattım bişey olurmu bazen başağrısı oluyo ne yapıyosunuz

Günaydınn
Benim iki-üç hafta oluyor göğüs ağrılarım geçeli,ama illa ki kişiden kişiye değişiyordur,belki de senin bünyen daha fazla süt üretiyordur=)kocaman oldular yalnız bariz 1-2 beden büyüdük.
Baş ağrılarım çok nadir oluyor,stresli zamanlarda genelde...Onda da karanlık bir odaya geçip şakaklarıma masaj yaparak uyumaya çalışıyorum,parol tarzı ağrı kesiciler içilebiliyor sanırım ama onun da dozu çok düşük geçireceğini sanmıyorum en iyisi içmemek.Vücut susuz kaldığında da baş ağrısı yapabiliyormuş,bol bol su içmek de iyi gelebilir.
Ayrıca nane limonun bir sıkıntı yaratacağını sanmıyorum,adaçayı,melisa,fesleğen zararlı diye biliyorum sadece.

biz iyiyiz cnm sen nasılsın...benimde ağrı geçti göğüsler ama şiş...
benim migrenim var dr. parol minoset alabilirsin dedi onları kullanıyorum mecbur. çünkü dayanılcak gibi diil ama geçmiyor...limon dilimleyip sıkıca sarıyorum ağrıyan yere baya yakıyo ama yeri geliyo paroldan daha etkili bazen onunda geçirmediği oluyor tabi...
ilk defa duyuyorum neye para koparacaklarını şaşıyor artık bu özellerde yazık valla

benim gögüslerdeki hassasiyet gitti ama bi kuruluk başladı

kokusu çok kötü diyolar kan hapının.... benim ilkten ödem falan gitti dedik 4 kilo vermiştim sonradanda elevit dokundu bana ondan kusmalar falan yaptı 2 kiloda öyle gitti hemşireler senin kilo alıp vermen önemli değil bebeklerin alması önemli diyolar o yüzden çok paniklemedim

selam kızlar , bayadır giremedim ben de foruma.. çok güzel ,şikayetsiz gidiyor derken nazar deydirdim kendime sanırım.. saçlarım avvuçç avvvuççççç yerlerde.. kestirdim hemen kısacık. bugün 4. gün başağrısından gözlerimi açamıyorum , çıldırıyorum resmen ..halim olsa parçalayacağım heryeri..canım eşim devamlı masaj yapıyor ama nafile..doktoruma sordum ciddi bişey olabilir , ilgili branştaki hekime görünün mutlaka dedi.. iyi de mr çekmeden bişey demez doktor biliyorum ve mr çektirmem riskli diye biliyorum ben..

bu arada 12+2 de ikili testi yaptırdım. sonuçlar güzel. bir sorun yok Allaha şükür ki. tek sorun bende gibi görünüyor şuan :S

Kızlar günaydınlar hepinize

Tatili bitirip geldim :) Sizler bayağı döktürmüşsünüz ne güzel paylaşımlar olmuş

Zaman geçiyor bebeklerimiz büyüyor :)

Göbeği çıkan var mı arkadaşlar ve kilo artışınız ne alemde

canım başağrısı bendede ççok oluyor geçen delircek gibi oldum en sonunda dayanamadım ilaç aldım doktorun dediği ağrı kesiciyi ama sık sık başımda bir ağrı oluyor bulantıyla oluncada migrenmi başlıcak acaba diyorum.....doktora kontrole gittiğimde sorcam bakalım..bende geçen kaşımı aldırmaya gittim kadın kaşlarınız seyrelmiş dökülmüş dedi saçlarımda dökülüyordu bende kısacık kestirdimmm

Son düzenleme:

canım ayrıntılıda gelişmiş ulturasonla bakıyorlar bebeğin ense kalınlığı ölçülüyor down sendromu riskine bakmak için, popo baş boyu ölçülüyor kalp atışlarına bakılıyor organlarına ,permak sayılarına yüzünde kulak burun yani aklına gelebilecek herşeye...biz cinsiyetlerini istemedik doktor isterseniz bakmaya çalışıyım dedi ama biz istemedik, rahim ağzınıda ölçüyor erken doğum düşük riski varmı diye.......1 saate yakın sürüyor 2 tane olunca ....ikisinede ayrı ayrı bakıyor ....benim normal doğum 4 şubat ancak ocak ortası doğar dedi ulturason doktoru

benim ilk çocuğumda sütüm çoktu ve iki yıl emzirdim inşallah bunda da öyle olur ve bu hassasiyet ondandır

kilo almadım ben ama göbeğim en başından beri var komşularım da önceki şişlik gibiydi ama artık hamile göbeği olmuş diyorlar

Doktorun dediği ilaçlardan alıyorum istemesemde minoset kullanıyorum.Pek fayda etmiyor uymuya çalışıyorum.
Çok geçmiş olsun canım

Bende öyle biliyorum canım.Ama gene de doktora görün en iyisini o bilecektir.Hamile olduğunu söylediğinde ona göre tedavi uygular.

bu arada 12+2 de ikili testi yaptırdım. sonuçlar güzel. bir sorun yok Allaha şükür ki. tek sorun bende gibi görünüyor şuan :S

Gözün aydın Senin de sıkıntıların geçer umarım en kısa zamanda

İnşallah bu miniğinde de bol bol sütün olur canım
Darısı hepimizin başına inşallah

Ben 2 kilo almışım bile göbek akşamları şişiyor onun dışında henüz hamile gibi görünmüyorum

belfücüğüm 2 kilo biraz fazla bu hızla gitmemeye çalış

benim de başımın çok ağrıdığı günler oldu hiç ilaç almadım buz kompresi falan yaparak rahatlamaya çalıştım

canım hoşgeldin tekrar aramıza. ben 2.5 ayda 2 kilo aldım bence biraz fazla gibi. çünkü ileriki aylarda daha fazla kilo alıcaz. o yüzden yemeği biraz kısmayı düşünüyorum. bu arada yirmilik yaş dişi zımbırtısı azdı 2 gündür. damağım şişti ( gargarayla idare etmeye çalışıyorum. ilaç içemem ( eğer geçmezse bir gün daha bekleyip sanırım diş doktoruna gidicem. nerden çıktı bu şimdi durdur durdu da

bu arada benim göbeğim çıktı. resmen armut gibi. ablamında böyle erken çıkmış sanırım genetik.. ama ben memnunum halimden ...

Canım seninki ne boyutta bilmiyorum ama diş ağrısı için sarımsağı ikiye kesip ağrıyan bölgenin üzerine koyunca biraz ağrısını hafifletiyor,aklında bulunsun.

belfücüğüm 2 kilo biraz fazla bu hızla gitmemeye çalış

Bencede fazla canım Hiç almamak en güzeli bu aylarda

Sağol canım benim
Evet fazla canım.Dikkatli gitmemiz gerek.Artık kilo veremeyiz ama en azından koruyarak devam etmek gerek.5.ay sonuna kadar hiç almamam gerek bu durumda.

Damaklarım şiş benimde :S Senin durumunda daha fena ama çok çok geçmiş olsun canım

bu arada benim göbeğim çıktı. resmen armut gibi. ablamında böyle erken çıkmış sanırım genetik.. ama ben memnunum halimden ...

Ayy ne güzell maşallah Göbek resimlerimizide göreceğiz yakın zaman da desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…