Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

ozaman alttan bakıyolar bizimkilerin parmaklarını saymaya kalkarsa oooooo 20 el parmağı 20 ayak parmağı bide artık eli yüzü herşeyini görüyosundur dimi çok farklı bi duygu olmalı bu kadar net

saç dökülmesi bendede var malesef...benimde migrenim var bir tutunca 2-3 gün çekiyorum parol alıyorum ama kesmiyor...acilede gittim ama boşuna hiçbişi yapamıyorlar hamile olunca...eğer sabit biyerdeyse ağrı limon dilimleyip sıkıca sar yakıyor ama bazen ilaç kesmiyor o kesiyor..acile gittiğimde banada nörolojiye görün hamilelik senin migrenini tetikliyor dedi ama ben gitmedim daha çekiyorum öle..geçmiş olsun cnm sanada
hoşgeldin cnm umarım güzel geçmiştir tatilin..ben 55 ile hamile kaldım şuan 54üm geçen ishal şikayetim vardı gitti kilolar..ama göbek bende çıktı eşim bakıp bakıp gülüyo geçen yatıyorum gelmiş göbeğimin resmini çekiyo

bu arada ceyz in ikili testi bugündü sanırım inş güzel sonuçlarla gelir bize...

Selam arkadaşlar cumartesi aylık kontrolümü oldum, herşey gayet iyi çok şükür. Bana ilk aylarda hep geç döllenme dediler ama şuan tam günü gününe çıktı, içim rahatladı. Progestan kullanıyordum bırakabilirsin dedi, folik asit bittikten sorna vitamine geç dedi. Öyle illa 3 ay kullan gibi bi durum yok anladığım kadarıyla. Ben bazı sorular hazırlamıştım, sordum doktora sizinde fikriniz olsun aklınızda bulunsun diye yazıyorum buraya da.

daha önce buraya da yazmıştım, ara ara vajina üst kısmında ve kasıklarımda ağrı oluyordu. Normal dedi, rahim büyümesinden, ayakta çok durmaktan, yorgunluktan olabiliyormuş. Eğer ağrılar sık sık ve belirli periyodlarla oluyorsa kasılma tarzındaysa riskliymiş.

Kabızlık benim neredeyse 4 yaşımdan beri promlemim di, hamilelikte daha fazla olduğu için şimdiden sorayım dedim. Öncelikle yediklerine dikkat ediceksin, bol meyve yiyeceksin, lifli besinler tüketeceksin, bol su içeçeksin dedi. Ben bu şekilde besleniyorum zaten bunlara rağmen devam ederse dedim. dupelac sanırım adı şurup verdi ama son ihtimal olacak. yediklerinde problemini gidermeye çalış dedi.

Aktivia tarzı probiyotik yoğurtları sordum yine sindirim için, ben önermiyorum ama yine çok sıkıntı olursa tuketebilirsin dedi.

omega 3 hapını sordum balık yiyemediğim için, gerek yok onun yerine günde 3 ceviz, biraz fındık badem yeterli ama özellikle ceviz çok iyiymiş ki zaten çoğunuz da biliyorsunuzdur.

Hazımsızlık vs sordum, normal dedi yine az sık beslenme tarzı.

ben kendime göre sordum tabi ama aklında soru işareti olan varsa belki yardımcı olurum bu konularda.

Ayrıca bebişim o kadar hareketliydi ki, ölçümleri zor yaptı. ilk poposunu dönmüştü bize ama sonradan arada yüzünü döndü. Bağdaş kurup duruyormuş benim kuzum. Artık 1 ay daha beklicez ama bu süreç nasıl geçicek bilmiyorum, ben dayanamıyorum o kadar süre, onu görmeyince kaygılanıyorum yerli yersiz. Bizden haberler böyle

bende bugün kontrole gittim 12.haftanın içindeyim bebiş 51.5 mm boyu nasıl acaba fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim .

Canım seninki ne boyutta bilmiyorum ama diş ağrısı için sarımsağı ikiye kesip ağrıyan bölgenin üzerine koyunca biraz ağrısını hafifletiyor,aklında bulunsun.

canım çok sağol.iş yerindeyim eve gider gitmez hemen dediğini yapıcam. inş. geçer

Hoşbulduk canım, valla güzeldi ama özledim sizleriFarkında olmadan aramızda güzel bağlar kuruldu, hepiniz iyiki varsınız arkadaşlar.
Kilon şahane valla canım.Ben zaten fazlalıklarımla hamile kalmış oldum üstüne de 2 kilo gerçekten rezil bir durum.
Ne güzel işte göbüş görünmüş artık, allah nazarlardan korusun

Arkadaşım ne kadar iyi etmişsin bizimle de bunları paylaşmakla.Aklımıza takılan o kadar çok şey oluyor ki :)
Bebeğinin de çok çok iyi olmasına çok sevindim aynı rutinle kavuşursun inaşlahh

paylaştıkların için teşekkür ederim ayrıca duphalac la ilgili yazmak istedim. ben o ilacı hamilelikten önce kullanmıştım. ama müthiş bir sancı ve gaz yapıyor. inşallah gerek kalmaz ama kullandığın gün kesinlikle evde ol derim dışarda falan insanı perişan ediyor

Sağol tavsiyen için, inşallah kullanmama gerek kalmaz, zaten gaz problemim var iyice kötü olurum sanırım.

Arkadaşım ne kadar iyi etmişsin bizimle de bunları paylaşmakla.Aklımıza takılan o kadar çok şey oluyor ki :)
Bebeğinin de çok çok iyi olmasına çok sevindim aynı rutinle kavuşursun inaşlahh[/QUOTE]

Çok çok teşekkür ederim, hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz inşallah

herkese merhaba bende inş 2013 annesi olacağım ama şubat mı olur ocak mı bilemiyorum.arkadaşlar benim de çok sık baş ağrılarım oluyor dr um tansiyonun iyiyse problem yok dedi geçen yine böyle halsizleştim başım ağrıyodu ölçtüm 80/50 çıktı düşük yani ama bilemicem artık benim de sünüzit baş belam var oda etkiliyo bazen ben geçen hafta gitmiştim dr a çok şükür bi problem yok dr erkeğe benziyo demişti ama hayırlısı artık kızlarr szden yok mu cinsiyetini öğrenennn benden bu kadar arkadaşalrr

Merhaba arkadaşlar, ben de bu gün ikili test için doktora gittim. Üniversite hastanesine gidiyorum. Hocaya gidiyorum güya ama para almayınca yerlerinde durmuyolar. Daha hocayla tanışamadım ikinci gidişim hep asistanlar bakıyor. Bugün de ikili test için ölçüm yaptılar kan alındı. ultasonun yönü bana dönük olmadığı için bebişi göremedim. inceledi inceledi kalktı gitti. İnsan bi durumu iyi sağlıklı falan bişey söyler ya . çok sinirliyim.

bebeğini istediğin gibi görebilmen ve istediğin bilgilere ulaşabilmen için maalesef özele gitmen şart. Devlet hastaneleri soru soran merak eden hamileyi sevmezler.

bende bugün kontrole gittim 12.haftanın içindeyim bebiş 51.5 mm boyu nasıl acaba fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim .
cnm normal maşallah bebişine...kadinlar kulübünün gebelik takvimi var oradanda bilgi alabilirsin gün gün gelişimi hakkında.boy kilo bilgileride var orada tavsiye ederim
mrb arkadaşım hayırlı olsun bebişin sağlıcakla kucağına alırsın inş...benimde 8 şubat ama inş ocağa kaymaz:18::18:benimde tansiyonuum çok düşük hergün ölçüyorum 8-5,9-5. 5in üstüne çıkmıyor hiç...3dr.a sordum 3ü de hamilelikte normal dedi...benim ikilide dr. erken daha dedi söylemedi cinsiyet bayramda ankaraya gidecem annca o zamn öğrenirim artık...
cnm bende ikili teste özele gittim süper bişi karşımda ekran vardı rahat rahat baktım bebişime...bulunduğum yerde özel yok mecbur devlere gidiyorum bende öle hiç doğru düzgün göremedim ikili haricinde...imreniyorum böle rahat rahat bebişlerini görenlere..Ama Allah'tan devletteki dr. ne söylesem uzun uzun anlatıyor...aklıma takılan şeyleri sorabiliyorum
teşekkür ederim cnm...bakalım sonunu nasıl getircez ben normaldede çok yerim ama kilo almam öle genelde sabitti kilom.guatr sorunumdan kaynaklı Allah'tan hamilelik sürecinde normale döndü o da...bende öle alıştım sizlere...bayrama ailelerin yanına gidecez...muhtemelen eylül 10 dönüş..şimdi onu düşünüyorum aklıma hep siz geleceksiniz acaba nasıllar nası gidiyo hamilelikler diye...bugün pcde anneme gösterdim göbüşümü çıkmamış pek diyo6-7ay görüntüsü bekliyodu sanırım

benim doktorum tatilde en son 4 hafta önce gittim simdi daha 3 hafta var cok merak ediyorum bebegim nasil gelisti diye

Kızlar herkese günaydın, dün 2 limizi atlattık çok şükür herşey yolunda bebişim kıpır kıpır olmuş:) Hareketlerini ilk defa gördüm çok heyecanlandık eşimle:) Kan sonuçlarımızı haftaya alacaz,inş. o da sorunsuz geçer.
Doktor cinsiyetle ilgili soruma daha ultrasona bakmadan "Bu haftalarda cinsiyeti söyleyemem sorun olmaması ve yanılma payı olduğu için" yanıtını aldım ama olsun herşey yolunda o bana yeter.

Folik asiti kesip elevite geçtik ve ferrum fortla beraber doğuma kadar içeceğimizi söyledi dr. Aklıma gelenler bunlar, birazda geçmişi okuyayım bakalım neler kaynattınız:):):)

kamikaze çok geçmiş olsun, ben 3 gündür giremedim nete umarım iyileşmişsindir. İshal olunca bebeğin kesesindeki sıvı da azalabiliyormuş acile gitmekle iyi yapmışsın.İnş. tekrarlamaz canım

kızlar gnd dün çok bulantım oldu nane limon kaynattım bişey olurmu bazen başağrısı oluyo ne yapıyosunuz

Benim bulantılarım durdu durdu şimdi başladı,bebeğin hareketlenmesine mi bağlı bilemiyorum ama çok çok fena bişeymiş Dün hastaneden gelince hiç yaşamadığım öyle bi başağrım oldu ki aklıma gelince bile fenalaşıyorum.İlaç da alamadım, geçsin diye uyudum zorla. Allah bebişleri korusun valla.Hamileliğin nazarları canım bunlar, elden bişe gelmez:)

Canım aynı durumlar bende de var okuduğum bi kitap var, hamilelikte saç dökülmesi çok olurmuş ve tırnaklar kıllar hiç olmadığı kadar hızlı uzarmış.Normal bir durum yani. En dayanılmazı baş ağrıları ve fenalık geçirmeler

bu arada ceyz in ikili testi bugündü sanırım inş güzel sonuçlarla gelir bize...

Canım evet doğru hatırlıyosun :) Güzel geçti çok şükür inş. hepimizin yüzünü güldürsün Allah. amin.

lahinal benim en son ultrasonumda 67.6mm ,13+2 günlük hamileyim. Normal seninki de cnm:)

günaydın kızlar benim dizden aşağıda kılcal damarlarımda belirgin kızarıklıklar var galiba varis bu konu ile ilgili bilgisi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…