herkese merhaba bende inş 2013 annesi olacağım ama şubat mı olur ocak mı bilemiyorum.arkadaşlar benim de çok sık baş ağrılarım oluyor dr um tansiyonun iyiyse problem yok dedi geçen yine böyle halsizleştim başım ağrıyodu ölçtüm 80/50 çıktı düşük yani ama bilemicem artık benim de sünüzit baş belam var oda etkiliyo bazen ben geçen hafta gitmiştim dr a çok şükür bi problem yok dr erkeğe benziyo demişti ama hayırlısı artık kızlarr szden yok mu cinsiyetini öğrenennn benden bu kadar arkadaşalrr
Merhaba arkadaşlar, ben de bu gün ikili test için doktora gittim. Üniversite hastanesine gidiyorum. Hocaya gidiyorum güya ama para almayınca yerlerinde durmuyolar. Daha hocayla tanışamadım ikinci gidişim hep asistanlar bakıyor. Bugün de ikili test için ölçüm yaptılar kan alındı. ultasonun yönü bana dönük olmadığı için bebişi göremedim. inceledi inceledi kalktı gitti. İnsan bi durumu iyi sağlıklı falan bişey söyler ya . çok sinirliyim.
Kızlar herkese günaydın, dün 2 limizi atlattık çok şükür herşey yolunda bebişim kıpır kıpır olmuş:) Hareketlerini ilk defa gördüm çok heyecanlandık eşimle:) Kan sonuçlarımızı haftaya alacaz,inş. o da sorunsuz geçer.
Doktor cinsiyetle ilgili soruma daha ultrasona bakmadan "Bu haftalarda cinsiyeti söyleyemem sorun olmaması ve yanılma payı olduğu için" yanıtını aldım ama olsun herşey yolunda o bana yeter.
Folik asiti kesip elevite geçtik ve ferrum fortla beraber doğuma kadar içeceğimizi söyledi dr. Aklıma gelenler bunlar, birazda geçmişi okuyayım bakalım neler kaynattınız:):):)
günaydın kızlar benim dizden aşağıda kılcal damarlarımda belirgin kızarıklıklar var galiba varis bu konu ile ilgili bilgisi olan varmı
Kızlar herkese günaydın, dün 2 limizi atlattık çok şükür herşey yolunda bebişim kıpır kıpır olmuş:) Hareketlerini ilk defa gördüm çok heyecanlandık eşimle:) Kan sonuçlarımızı haftaya alacaz,inş. o da sorunsuz geçer.
Doktor cinsiyetle ilgili soruma daha ultrasona bakmadan "Bu haftalarda cinsiyeti söyleyemem sorun olmaması ve yanılma payı olduğu için" yanıtını aldım ama olsun herşey yolunda o bana yeter.
Folik asiti kesip elevite geçtik ve ferrum fortla beraber doğuma kadar içeceğimizi söyledi dr. Aklıma gelenler bunlar, birazda geçmişi okuyayım bakalım neler kaynattınız:):):)
günaydın kızlar benim dizden aşağıda kılcal damarlarımda belirgin kızarıklıklar var galiba varis bu konu ile ilgili bilgisi olan varmı
nasıl yani anlamadımyani sen 7 hafta görmeyecekmisin bebişini....iyi dayanıyorsun valla eğer doğru anladıysam...benimde eşim tutturdu acaba başka yeremi gitsek belki cinsiyeti öğreniriz diyebenim doktorum tatilde en son 4 hafta önce gittim simdi daha 3 hafta var cok merak ediyorum bebegim nasil gelisti diye
hadi gözün aydın bakalım...inş kanda güzel çıkar...bende iyiyim iki gündür saolasın cnm..aman buranın acili bi acayip serum bile takmıyodu eşim dedi bi serum takında kendine gelsin diye insan en azından 1000lik takar.bi tane 500ml taktı o da pek etki etmedi bana ama umarım bebişe gitmiştir hepsi..Kızlar herkese günaydın, dün 2 limizi atlattık çok şükür herşey yolunda bebişim kıpır kıpır olmuş:) Hareketlerini ilk defa gördüm çok heyecanlandık eşimle:) Kan sonuçlarımızı haftaya alacaz,inş. o da sorunsuz geçer.
cnm normalde bi yatkınlık varsa hamilelikte artıyor varis hemoroit gibi şikayetlr...varisi bilemicem ama hemoroite hareket iyi geliyor...eğer öle bi şikayetiniz oluşursa hareketi etmeyi arttırın...varis içinde çok ayakta kaldığında ayaklarını duvara kanepeye falan daya yat...günaydın kızlar benim dizden aşağıda kılcal damarlarımda belirgin kızarıklıklar var galiba varis bu konu ile ilgili bilgisi olan varmı
nasıl yani anlamadımyani sen 7 hafta görmeyecekmisin bebişini....iyi dayanıyorsun valla eğer doğru anladıysam...benimde eşim tutturdu acaba başka yeremi gitsek belki cinsiyeti öğreniriz diyebenim doktorum tatilde en son 4 hafta önce gittim simdi daha 3 hafta var cok merak ediyorum bebegim nasil gelisti diye
hadi gözün aydın bakalım...inş kanda güzel çıkar...bende iyiyim iki gündür saolasın cnm..aman buranın acili bi acayip serum bile takmıyodu eşim dedi bi serum takında kendine gelsin diye insan en azından 1000lik takar.bi tane 500ml taktı o da pek etki etmedi bana ama umarım bebişe gitmiştir hepsi..Kızlar herkese günaydın, dün 2 limizi atlattık çok şükür herşey yolunda bebişim kıpır kıpır olmuş:) Hareketlerini ilk defa gördüm çok heyecanlandık eşimle:) Kan sonuçlarımızı haftaya alacaz,inş. o da sorunsuz geçer.
cnm normalde bi yatkınlık varsa hamilelikte artıyor varis hemoroit gibi şikayetlr...varisi bilemicem ama hemoroite hareket iyi geliyor...eğer öle bi şikayetiniz oluşursa hareketi etmeyi arttırın...varis içinde çok ayakta kaldığında ayaklarını duvara kanepeye falan daya yat...günaydın kızlar benim dizden aşağıda kılcal damarlarımda belirgin kızarıklıklar var galiba varis bu konu ile ilgili bilgisi olan varmı
Canım seninki ne boyutta bilmiyorum ama diş ağrısı için sarımsağı ikiye kesip ağrıyan bölgenin üzerine koyunca biraz ağrısını hafifletiyor,aklında bulunsun.
arkadaşlar bugün ikili test sonucunu aldım,doktora dedim ki acaba cinsiyet için bakabilirmisiniz bugün 12+3 teyim.baktı ben kıza benzettim dedi,şaşırdım biraz ama hayırlısı dedim.ikili testin çok iyi dedi.ya ne bileyim,eşim,babam hep erkek bekliyodu,belki ben de psikolojik rüyamda hep erkek gördüm.ama hayırlısı bakalım inşallah hayırlı ve sağlıklı bi kızım olsun madem:)
canım dediğini gece ve sabah olmak üzere iki kere uyguladım. sarımsağı ortadan bölüp ağrıyan yere bastırdım. allah bin kere razı olsun ağrı sızım kalmadı. çok sağol arkadaşım tavsiyen için...
çok sevindim güzel sonuçlar almana ,inş. darısı bizlerin başına...
benim normalde ikili testim 15 ağustos vermişti doktorum. fakat öğrendimki hastanenin doğum ücretli sağlık güvencesi olanlara 1800 tl olmayanlara 2000 tl miş. bu ücret bana çok yüksek geldi. geçen sene yengem ikiz bebeğini özelde 350 tl ye doğurmuştu. bu fiyatlarla karşılaştırınca arada uçurum var. biraz kendimi enayi gibi hissettim ve hastaneyi değiştirmeye karar verdim. yeni doktorumdanda yarın sabah a randevu aldım. bebeğimi 3 haftadır görmüyordum. yarın nasipse görücem kuzumu . şimdiden heyecanlıyım :))) bakalım ikili test için ne zamana randevu vericek yeni doktorum . offf valla hemen yarın olsun istiyorum
Günaydın canım annelerden böyle güzel haberler aldıkça seviniyoruz,inşallah sorunsuz geçeriz hepimiz bu süreçten
Senin bebiş biraz önden gidiyor anladığım kadarıyla,maşallah kuzuya
Benim doktorum da söylemem demişti ama belki gidince fikrini değiştirir
Ultrason foto.larınız varsa koysana CeYz,nub theory'e göre bi bakalım biz de belki bi ipucu yakalarız=)))
Scarlet82 en net olan fotomuzu ekledim canım, aklımdaydı zaten yanımda getirdim taratırım diye:) Nerden bakılıyodu onu unuttum ama13+1 günlüğüz burada.
Eki Görüntüle 482431
arkadaşlar bugün ikili test sonucunu aldım,doktora dedim ki acaba cinsiyet için bakabilirmisiniz bugün 12+3 teyim.baktı ben kıza benzettim dedi,şaşırdım biraz ama hayırlısı dedim.ikili testin çok iyi dedi.ya ne bileyim,eşim,babam hep erkek bekliyodu,belki ben de psikolojik rüyamda hep erkek gördüm.ama hayırlısı bakalım inşallah hayırlı ve sağlıklı bi kızım olsun madem:)
benim normalde ikili testim 15 ağustos vermişti doktorum. fakat öğrendimki hastanenin doğum ücretli sağlık güvencesi olanlara 1800 tl olmayanlara 2000 tl miş. bu ücret bana çok yüksek geldi. geçen sene yengem ikiz bebeğini özelde 350 tl ye doğurmuştu. bu fiyatlarla karşılaştırınca arada uçurum var. biraz kendimi enayi gibi hissettim ve hastaneyi değiştirmeye karar verdim. yeni doktorumdanda yarın sabah a randevu aldım. bebeğimi 3 haftadır görmüyordum. yarın nasipse görücem kuzumu . şimdiden heyecanlıyım :))) bakalım ikili test için ne zamana randevu vericek yeni doktorum . offf valla hemen yarın olsun istiyorum
arkadaslar bende kanama gecırdım gıttıgım hastanede acıl doktor olmadıgı ıçın doktorumu degıştırecem nereye gıdecegım kafam allak bullak oldu aslında doktorumu sevıyordum ama acil doguma bıle gelmıyormuş oyle şey olur mu...
nasıl yani anlamadımyani sen 7 hafta görmeyecekmisin bebişini....iyi dayanıyorsun valla eğer doğru anladıysam...benimde eşim tutturdu acaba başka yeremi gitsek belki cinsiyeti öğreniriz diyebenimde bi ton yol gitmeyi gözüm yemiyo frenliyom bakalım şimdilik
hadi gözün aydın bakalım...inş kanda güzel çıkar...bende iyiyim iki gündür saolasın cnm..aman buranın acili bi acayip serum bile takmıyodu eşim dedi bi serum takında kendine gelsin diye insan en azından 1000lik takar.bi tane 500ml taktı o da pek etki etmedi bana ama umarım bebişe gitmiştir hepsi..
cnm normalde bi yatkınlık varsa hamilelikte artıyor varis hemoroit gibi şikayetlr...varisi bilemicem ama hemoroite hareket iyi geliyor...eğer öle bi şikayetiniz oluşursa hareketi etmeyi arttırın...varis içinde çok ayakta kaldığında ayaklarını duvara kanepeye falan daya yat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?