Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Oh maşallah annesi, Allah nazarlardan korusun:) Ben kendi adıma söyleyeyim, ultrasona göre bakıyorum hep canım.

Merhaba canım, ne yaptın? İkili test sonucun nedir? Ay merak ettim...

Canım hayırlı uğurlu olsun. İnşallah sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız...

Scarlet82 en net olan fotomuzu ekledim canım, aklımdaydı zaten yanımda getirdim taratırım diye:) Nerden bakılıyodu onu unuttum ama 13+1 günlüğüz burada.

Eki Görüntüle 482431
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html cnm bu linke koy resmi orada bi bayan bakıyor yorumluyor ben koydum net diil nub gözükmüyor dedi...seninkindede tam göremedim nub kısmını ama kıza benzettim kendiminkinide öle benzetmiştim ama görüntü iyi diil dedi...
aayy ne şanslısın ben hamile kaldığımı öğrenince gönderdim taa daha gelecek unuttular beni sanırımama ben bikaç yere gönderdim hangisinden geldi acaba sana mulipa,hero baby, molfix,evy baby bunlara başvurdum ben ama hiçbirinden gelmedi..burada da bunları söyledim muhtemelen...hangisi geldiyse hemen msj atacam arkadaşıma gönderdiniz bana niye göndrmiyorsunuz diye güle güle kullan cnm

cnm batmanda da özel 350 ama ankarada 1500 altı duymadım...büyükşehirde ne koparabilirsek kar diyolar...sanki orada pamuğa sarıpta mı çıkkarıyorlar...çok sinir bi duruminş hayırlı haberlerle gelirsin yarın

Canım mulipa vs değildi galiba sen yazmamıştın farklı biri yazmıştı Ama buldum sonunda:) aşağıdaki link, 4442784 ü arayıp kayıt yapmıştım. Çok çabuk geldi paket. Bilginiz olsun
Hamileyim | ParentzWorld - Hamile, Anne ve Aile olmak...

Cinsiyet için verdiğin linke görüntüyü gönderdim bakalım neler yorumlanacak:)

Kızlarr bugün trombofili sonucum çıktı ne yazık ki bende de varmış trombofili=(
Test yaptırmıştım 15 gün kadar önce,bugün belli olmuş,moralim bozuldu,doktorum şehir dışında,aradım hemen iğneye ve aspirine başlıyoruz dedi,iğne de biraz pahalıymış galiba onu yazdıralım diye burdaki bir özel hastaneye gittik,doktor 11+1 olmuşsunuz hemen ikili test yapalım dedi,daha 2 hafta vardı oysa doktorumun verdiği tarihe,neyse onu da yaptırdık,1.7 çıktı değerimiz,neye niyet neye kısmet=)3 tüp de kan aldılar:94:sizden de o kadar çok mu almışlardı?kızamıkçık testi cart testi curt testi birsürü şey...
Çok şükür kuzuma bir şey olmadan farkettik,doktorlar genelde 2 düşükten sonra veriyorlarmış iğneyi,kutu kutu iğnelerimizi aldık evimize döndük,birini de vurdurduk,yakıyor ama bebişe bişi olmasın da katlanıcaz artık

Allah hepinize yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. topiğinize bi arkadaşa bakmak için girdim ama o ocak annesiymiş.=) girmişken de yazmadan çıkmayayım dedim. ben de 2012 haziran annelerindenim. oğlum bugün 51 günlük oldu. zaman çok çabuk geçiyo. hepinize sağlıklı hayırlı bebişler diliyorum. bütün yaptıracağınız testlerin sonuçları da temiz çıkar inşallah.

Son düzenleme:

cnm geçmişte başka bişiye bakarken gördüm yazını daha önce görmedim hastalık girdi araya evet ben bunu yapamadım yapıyım bari bende aile hekiminden alıncak falan gibisinden bişi vardı adrese göndermeler güzelmiş...mulipaya falanda gönderdim hiçbirinden gelmedi bende onlardan geldi diye düşündüm sana

scarlet çok çok geçmiş olsun trombofili hakkında hiç bilgim yok kan pıhtılaşması dedikleri şey mi?? şunu söyleyim şubatta doğum yapacak bi arkadaş iğne yüzünden bebeğini kaybettiğini düşünüyor...onun dozu çok önemliymiş fazla doz falan olursa bebeğe zarar veriyomuş sanırım dikkat et o konuda...geçmiş olsun inş bundan sonrası güzel olur herşey yolunda gider...ben dr.a kan pıhtılaşmasını söyledim senin daha önce pıhtılaşma sorunun oldu mu diye sordu..bende yok dedim ve hiç test mest yapmadı valla bizde Allah'a emanet gidiyoz bakalım.. bu arada ense kalınlığı güzel çıkmış gözün aydın..benden 2tüp aldılar 2li test için..
amin cnm saolasın eninde bebişin hayırlı olsun sağlıcakla büyüt inş maşallah oğluşuna...Allah bizede nasip etsin o günleri görmeyi...şimdi bize pek zman geçmiyor ama

Ben göremedim ne yazık ki bacaklar havada=( dur bakalım belki anlayan çıkar yine de...

Arkadaşım ben bu dediğiniz başlığa baktım. sonra da senin ufaklığın resmine baktım. Sanki erkek gibi
ordaki tarife göre...?? Ama çok da anladığım söylenemez. benim bebişimin 12+6 lık ultrason resmi pek net değil.
Kendiminkini anlayamadım ama seninkine bir tahmin işte rastgele

scarlet canım çok geçmiş olsun Allah korusun bebişi ve seni. Çok şükür ikili testin güzel çıkmış. Kan pıhtılaşmasını tam bilmiyourm ama sen onun için ayrı test mi yapmıştın,dr. mu istemişti? Ben yaptırmadım merak ettim o yüzden. Tarih eski ama eski topiklerde bişeler buldum : http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/166405-hamilelikte-kan-pihtilasmasi.html

Rana çok tşkler dileklerin için, amin inş. ne güzel, biz hamile olduğumuzu öğrenip havalara uçtuğumuz haziran ayında sen de meleğine kavuşmuşsun.Allah sağlık sıhhat versin,darısı bizlerin başına inş :)

günaydın kızlar
gelip yazamadım bi türlü
çalıştığım birim değişti anca fırsat bulabildim
doktorum sonuçlarımı güzel buldu
hiç bi sorun yok
23 ağustosta görüşcez tekrar inş
herkes iyidir inş öpüyorum

Hayırlı olsun canım bölümün,memnunsun inş. Ben de 18 ağustosta gidicem tekrar, çok şükür güzel şeyler söledi doktorumuz. İnş. hepimizin böyle devam eder olumsuzluklr olmaz inş.

CeYz diğer topikte erkek demişler senin kuzuyaaa bak millet ve ben doğru tahmin etmişiz gibi görünüyor=)))

CeYz diğer topikte erkek demişler senin kuzuyaaa bak millet ve ben doğru tahmin etmişiz gibi görünüyor=)))

Evet canım ben de okudum şimdi cevap da yazdım. Bizim babamız çok sevinecek öle olursa:) Hayırlsı olsun, bakalım dr. ne zaman kız ya da erkekn olduğunu söleyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…