Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

bende öle yapacam cnm başka bi topikte olumuştum arkadaş dr.una sormuş çatlak için ne önerirsiniz diye pahalı bişide kullansan çatlıyosun hiç gerek yok öle bişiye bebe yağıda aynı etkiyi yapıyor demiş...bunu çoğu kişide söylüyoo

Canim ben burts bees mama bee kullaniyorum gobusum icİn yuzde 99 dogal icinde kimyasal madde yok uzun surede gidiyo gogus bolgem icinde badem yagi kullaniyorum bode komple benek yagiyla yagliyorum vucudumu.gerci bu catlak yogunlunun genetik oldugunu dusunuyorrum ama yinede bedeni nemlendirip desteklemek lazimm.kasinip gerildikce kremleniyorum :)

öncelikle herkese günaydınlar.. mutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle... ceyz bencede hiç o kadar ufak kremlere fahiş rakamlar verme canım. bende netten araştırdım. ne yaparsan yap,çatlıycaksa çatlıyormuş. badem yağıda çok tüylenme yapıyormuş. bende bir arkadaşımın önerisiyle Johnsons Baby nin mor kapaklı bebe yağını aldım. gayet memnunum. her banyodan sonra güzelce yediriyorum göbeğime. biliyorsun hep bahsediyordum göbeğim çıktı diye. önceden önlemimi alayım dedim. yaa kızlar sizde nasıl durumlar bilmiyorum ama benim göbek deliğimin etrafı kaşınıyor yine. bu büyüceği anlamınamı geliyor. hadi yanları ara ara kaşınıyor ama göbek deliğinin hemen kenarlarının kaşınması tuhaf değilmi ???:26:

günaydın kızlar bende bebek yağı aldım eczaneden.sonra buğday ve kakao yagı karıştırdım onu kullanıyorum kakao yağı ve buğday yağı da çatlak önlüyomuş her gün sabah işe giderken sürüyorum güzlce basenlere göbeğime belime kalçama göğüslerime pahlivan gibi oldum yani :)

Günaydınn kızlar,
Günümüz bol güzel haberli geçsin inşallah

Evet acaba mı oluyorum hemen içimi rahatlattın valla teşekkürler canım

Çok normalmiş kasılmalar canım, doktora sormuş esinu sağolsun.
Sağlıkla hepimiz kavuşacağız bebeklerimize inşallah

Canım tek karnımızı değil kalça bacak içleri felan da nemlendirmek gerek.Bu bölgelerde de oluşabiliyormuş çünkü.
Ara ara bende de oluyor göbek deliğinde kaşıntı.Okuduğum kadarıyla 3.ay sonu ile göbek deliğine ulaştılar.3.ayı da geçtiğimize göre baskı olduğundan bence normal olmalı.

trombofili testi kaçıncı haftada yapılıyo doktormu istiyo kendimizmi yaptırıyoruz bide trombofili çıkarsa ne gibi bi zararı var anneye bebeğe

hiç korkmayın inşallah bişey olmaz bebişlerimize. ben doktoruma sormuştum kanama vb bir durum olursa ne yaparız ne ederiz diye. şiddetli bir kanama olmadığı sürece lekelenme normal bebek rahime yerleşirken görülebiliyormuş. hatta geçtiğimiz ocakta eltimin kanaması olmuştu. hepimiz korktuk doktor hastane derken ödümüz patlamıştı. şimdi bebişimiz 1,5 aylık oldu bile :)
Allah 'n izni ile dikkat ettiğimiz sürece birşey olmaz inşallah. yine de ani hareketlerden , ağır kaldırmaktan , yukarı uzanmaktan uzak durun derim ben ne olur ne olmaz önce sağlam kazığa bağlamak lazım emanet etmeden önce :)

arkadaşlar bazı testler yaptırdık ve doktor kanda pıhtılaşma var dedi bu trombofilimi oluyo koraspirin verdi bu testin adını ne bakıyorum kan değerlerine bulamıyorum neye bakılıyo

günaydınlar herkeseee
rica ederim ne demek :) ben aklıma ne gelirse soruyorum valla saolsun dr um da gayet anlayışlı hepsine tek tek cevap veriyor :)
yaa kızlar sormayın ben de göbeğe bebe yağı ile idare ediyordum ama gözden kaçırmışım. banyodan sonra tüm vucüdu yağlamak lazımmış :) göbişimle göğsümün arasında bi çatlağım oldu bile :) sanırım bizim bebiş babasına çekip enine boyuna olacak şimdiden beni çatlattığına göre :)

Son düzenleme:
benimde karnımda kaşıntılar var hiç mi hiç aklıma gelmemişti karnım büyüdüğünden olacağı herkese akıl verirken iyiydi kendime gelince beyin duruyor işte. bende yağlanmaya başlayayım zaten çatlağa çok elverişli bi yapım var

arkadaşlar bazı testler yaptırdık ve doktor kanda pıhtılaşma var dedi bu trombofilimi oluyo koraspirin verdi bu testin adını ne bakıyorum kan değerlerine bulamıyorum neye bakılıyo

Evet canım işte benim dün söylediğim şey,soruna cevap vermiştim ama sanırım görmedin,aspirini ben de kullanıyorum,ayrıca folik asit süremi uzattık ve de iğnem var her gün vurulan.Farklı bir kan testi uygulanıyor,eğer sonuçlar elindeyse yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.Hiç düşüğün oldu mu peki?

merhaba guzel anneler simdir drdan geldim. bebis gayet saglikli iimiss. dusuk riskimizi atlatttik dedi.Allahin izniyle biraz daha icim rahatladi. 12. hafta bittigi icin folik asit ve progestrnu kesti. demir ile elevite dewam. ikili testim sonucu gayet guzel dedi. degerler cok iyi dedi Allahin izniyle.agustos sonu 3 lu tarama var .

ben daha başlamadım bebe yapına benim bacaklarım falan çok kuru her duştan sonra nemlendirici sürmem gerekiyor...çatlakta var zaten eskiden onun için bebe yağı almıştım ama kullanamadım onu sürünce kendiimi hiç temizlenmiiş hissetmiyorum napalım çekecez artık:44::44:
benim hiç bilgim yok cnm geçmiş olsun
çatlak oluşurken kaşıntı olmuyoda bende acıyor o yer...benim göbekte değilde bacaklarda var çatlak onlardan biliyom...hatta geçen hafta bacağımın arkasında bi çatlak vardı baya acıdı sanırım büyüme eğiliminde...o acıdıkça ben nemlendiriciyi bastımama geçen hafta doğum yapan bi arkadaşım var onun göbeği çok kaşınıyodu sürekli dile getiriyordu
gözünn aydın cnm..ikili testinde güzel çıkmış 3lü yaptırcakmısın...ben yaptırmıyorumda hatta ikiliyide yaptırmıcaktım gaza geldim yaptırdım...ikili üçlüden daha iyi sonuç veriyormuş...birini yaptırmak yeterli eğer bi sorun yoksa tabi karar senin dr.un mu yaptır diyo

Allaha şükür bir aydır iyiyim bugün dr a gittim herşey normal dedi şükür=)) İlk bebek olduğu için lekelenme beni çok korkutmuştu..Ama o psikoljiden yavaş yavaş uzaklaşıyorum..Dediğim gibi önce tedbir almak lazım..Bende elimden geldiği kadar dikkat ediyorum bakalım..

Merhaba, benim de kaşınmaya başladı normal. Bundan önceki hamileliğimde doktorumun tavsiyesiyle bire bir ölçüde kako yağı ve tatlı badem yağını karıştırıp günde bir kere sürdüm. Karnım kocaman olmasına rağmen tek cizik yok karnımda. Doktorumun demesine göre bunu arkadaşına tavsiye etmiş ilk hamilelğinde kullanmış hiç çatlağı olmamış, ikincisinde kullanmamış karnı harita olmuş. Dene istersen

benimde arkadaşımın ilkinde hiç olmamış çatlağı şimdi ikinciyi doğurdu hatta dünsordum resmen harita gibi dedi...onun annesininde çok çatlağı olmuş...o da diyoki öncekinde bu kadar büyük diildi karnım bunda çok büyüdü ondan bu kadar çatladım...yani ebatlada alakalı biraz

Selam canım ya o yağlar bnim de aklımda. Ama tüylenme olayı kafamı karıştırdı, sen de olmuşmuydu? Bir de direk aktara gidip alıyoruz kendimiz karıştırıyoruz değil mi?

Sağol canım dediğin burts bees e baktım biraz pahalı geldi bana sanırım yağlardan kullanacam ben yararı olur inş.

Canım kullandığın bebe yağının kokusu nasıl, ben de onu alacam sanırım dün uğrayamadım eczaneye. Karnıma bacaklara göğüslere çatlayabilecek heryere sürmeyi düşünüyorum. mimozagerbera nın dediği gibi pehlivanlara dönüşecez ama olsun:)

bana kokusu olmayan bir krem tavsiye edebilir misiniz kızlar ( güneş kreminin bile kokusundan tiksindim.kokmayan birşey lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…