Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
herkese selamlarrr . şimdi hastahaneden geldim. bebeğimi gördümmm :))) allahım yok böyle bir tatlılık. baş aşağı duruyordu kuzcuğum. elleri ayakları çıkmış,kalbi pıt pıt atıyordu. tam doktor bakarken bi zıpladı yerinden yukarı doğru ,anlatamam o anki yaşadığım mutluluğu allah kucağımıza aldığımız günleride göstersin.. kızlar ikili testide yaptı doktorumuz. 1.6 çıktı ense kalınlığı çok iyi dedi. kan da verdim. 15 gün sonraya randevu verdi kan sonucumu alıp odasına çıkıcam. inşallah ondada problem çıkmadan atlatırız.. çoooook mutluyuuum..

Günaydın kızlar,

Scarlet canım çok geçmiş olsun.Konu hakkında bilgim yok ama Allah seni ve bebeğini korusun

Hayırlı olsun canım bölümün,memnunsun inş. Ben de 18 ağustosta gidicem tekrar, çok şükür güzel şeyler söledi doktorumuz. İnş. hepimizin böyle devam eder olumsuzluklr olmaz inş.

çok şükür memnunum canım,daha rahat bi işim var
biraz kafa yorucu ama diğerinden daha iyi
babamla aynı işyerindeydim ben
şuan şefim babam oldu

inş canım hepimiz sorunsuz sağlıcakla kavuşalım inş bebeklerimize

çok geçmiş olsun canım,Allah acil şifalar versin ,bebeğini ve seni korusun.

Evet canım ben de okudum şimdi cevap da yazdım. Bizim babamız çok sevinecek öle olursa:) Hayırlsı olsun, bakalım dr. ne zaman kız ya da erkekn olduğunu söleyecek.
bakalım dr. ne diyecek çok merak ettim bak şimdi doğru çıkacakmı acaba

gözün aydın cnm inş kan sonucunda güzel çıkar...evet bebeklerin bi sıçrama hareketi var çok hoşşş. sanırım çok seviyolar öle yapmayı suyun içinde

Canım çok sevindim süper bi duygu gerçekten ben hala etkisindeyim:)

Canım çok çok geçmiş olsun. İnşallah sağsalim, sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı....

Gözünaydın canım, darısı ikili testi henüz yaptırmayanların başına artık...

Allah mutluluğunu hiç eksik etmesin:)
İkili testin de çok iyi geçmiş , gözün aydın canım

kızlar ben dün yani 7 ağustosta adet oldum. ortalama adet döngüm 30-31 gün. tam olarak yumurtlama tarihim hangi gün nasıl kestirebilirim. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. 30-14= 16. gün olarak hesaplarsam bu tarihten kaç gün önce ilişkiye başlamam lazım. ya da 16. günden bir kaç gün sonrasında da gebe kalma ihtimali var mı.

Son düzenleme:

canım bildiğim kadarıyla ayın 21 i yumurtlama dönemi. yaklaşık 1 hafta sürüyor. tabi kişiden kişiye değişir. fakat geneli o şekilde. birde yumurtlama döneminde olduğunda vücut ısın biraz daha artar ,ayrıca hafif beyaz akıntı görürsün külodunda. o belirtilerden de anlayabilirsin. yumurtlama döneminde gün aşırı ilişkiye girmen lazım bebiş için. yani 1 gün ara vererek.. bol şans tatlım..

ayın 21 derken senin adet gününe göre hesaplayınca ayın 21 gibi yumurtlama dönemine girmiş olman gerekiyor. adet başlangıç gününe 14 gün ekliyceksin diye biliyorum.

Son düzenleme:

Canım çok sevindim süper bi duygu gerçekten ben hala etkisindeyim:)

Gözünaydın canım, darısı ikili testi henüz yaptırmayanların başına artık...

Allah mutluluğunu hiç eksik etmesin:)
İkili testin de çok iyi geçmiş , gözün aydın canım

arkadaşlar çok çok teşekkür ederim. hep güzel haberler paylaşırız inş. bu topikte. iyiki varsınız

cnm nette yumutlama ovülasyon hesapmala gibi adresler var mesela buraya bakabilirsin sat girerek sana hamile kalabileceğin tarihleri gösteriyor
Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama gibi mesela...
nokia telefonlarda ovi var orada adet takvimi var ben ona göre korunuyordum hangi gün kız hangi gün erkek bebeğin oluyor hepsini gösteriyor takvimde...ben gebelik ihtimali olan dönemlerde korundum onun dışında atış serbestti gayette işe yaradı...ama benim adetim düzenlidir 28 gün...düzensiz olanlar için riskli buna göre korunmak sende 30-31 gün sürüyormuş ama zaten son 3 adet tarihiini giriyorsun ona göre en güzel netten hesapplayabilirsin

Göbeğimde tuhaf gerginlikler var galiba yavaş yavaş çıkmaya çalışıyor göbişim:):) Krem sürerim vs diye düşünüyodum ama lierac vs hem hemen bitiyomuş hem de kullansan bile çatlayacağı varsa zaten çatlıyormuş. Ben de karar verdim akşam eve giderken eczaneden bebe yağı alacağm, o da nemlendiriyomuş iyi geliyo diyolar:) Kızlar erken mi bilmiyorum ama başlayacam artık sürmeye, bi de bol bol su:)

Canım genelde adetin 12.günü ile 20.gün arası kritik dönemlerdir.İstersen ovülasyon testi ile ya da adetin ilk gününden başlayarak ateş ölçerek yumurtlama tespiti yapabilirsin.

Yavaştan zamanıdır zaten :) :) Evet en önemlisi su diyorlar canım.Bol bol su içip içten cildi beslemek gerek.Hiç çatlamadan hamileliği tamamlasak keşke:)

Kızlar dün gece çok kasılmam oldu.Bariz rahmimin açılıp kapandığını hissettim nedendir acaba.

Aynen canım bol bol su içiyorum ben de. Karın ağrım geceleri çok oluyor gerginlik hep var:) Karnımız rahim filan bebek için çalışıyor yapacak bişe yok:)

bende de var aynı durumlar. önce tedirgin oldum ilk bebiş olunca insan her şeyden tırsıyo bi kez daha anladım
doktorumla görüştüm gayet normal tedirgin olacak bişey yok bebiş şu an çok hızlı büyüyor dedi.
bi kaç gündür karnım bi an taş gibi oluyor gerçekten de
zaman akmıyo sanki :)

Benim karnımda da ara ara müthiş gerginlikler oluyor..BAzende rahmim kasılıyo çok korkuyorum..Çünkü benim zamanında lekelenmem olmuştu acaba bişey mi olacak diye aklıma geliyo=(( Göbiş çıkmaya başladıyavaş yavaş..Rabbim hepimize sağlıklı ve kolay bir hamilelik nasip etsin..amin

inşallah hayırlısıyla doğar bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde...ya bende hep görmek istiyorum bebeğimi böyle çok param olsa eve ultrason alcam :)) o kadar yani :))) bizde cuma günü gidicez ikili testimiz için bakalım iyi sonuçlar alırız inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…