merhaba guzel anneler simdir drdan geldim. bebis gayet saglikli iimiss. dusuk riskimizi atlatttik dedi.Allahin izniyle biraz daha icim rahatladi. 12. hafta bittigi icin folik asit ve progestrnu kesti. demir ile elevite dewam. ikili testim sonucu gayet guzel dedi. degerler cok iyi dedi Allahin izniyle.agustos sonu 3 lu tarama var .
bana kokusu olmayan bir krem tavsiye edebilir misiniz kızlar( güneş kreminin bile kokusundan tiksindim.kokmayan birşey lazım
Canım kullandığın bebe yağının kokusu nasıl, ben de onu alacam sanırım dün uğrayamadım eczaneye. Karnıma bacaklara göğüslere çatlayabilecek heryere sürmeyi düşünüyorum. mimozagerbera nın dediği gibi pehlivanlara dönüşecez ama olsun:)
Bir de bu var arzumun kulaktan ateşölçeri. Fiyat olarak 50TL civarında Braunun yarısı fiyatında
Eki Görüntüle 484903
ben daha başlamadım bebe yapına benim bacaklarım falan çok kuru her duştan sonra nemlendirici sürmem gerekiyor...çatlakta var zaten eskiden onun için bebe yağı almıştım ama kullanamadım onu sürünce kendiimi hiç temizlenmiiş hissetmiyorum napalım çekecez artık:44::44:
benim hiç bilgim yok cnm geçmiş olsun
çatlak oluşurken kaşıntı olmuyoda bende acıyor o yer...benim göbekte değilde bacaklarda var çatlak onlardan biliyom...hatta geçen hafta bacağımın arkasında bi çatlak vardı baya acıdı sanırım büyüme eğiliminde...o acıdıkça ben nemlendiriciyi bastımama geçen hafta doğum yapan bi arkadaşım var onun göbeği çok kaşınıyodu sürekli dile getiriyordu
gözünn aydın cnm..ikili testinde güzel çıkmış3lü yaptırcakmısın...ben yaptırmıyorumda hatta ikiliyide yaptırmıcaktım gaza geldim yaptırdım...ikili üçlüden daha iyi sonuç veriyormuş...birini yaptırmak yeterli eğer bi sorun yoksa tabi karar senin dr.un mu yaptır diyo
gözünaydın,benim doktorum ikili test iyi çıktığı için üçlüye gerek olmadığını söyledi
Bir de bu var arzumun kulaktan ateşölçeri. Fiyat olarak 50TL civarında Braunun yarısı fiyatında
Eki Görüntüle 484903
Eki Görüntüle 484903
canım çok hafif ,tatlı bir kokusu var. ama kalıcı değil. hemen koku geçiyor. ayrıca yağı sürüyorsun fakat böyle yağlı yağlı hissetmiyorsun kendini. vücut hemen emiyor ve rahatlıyor karnın. yani bende öyle oluyor. mesela bir yerimde hafif gerilmeden ağrı var sürüyorum geçiyor. ama kim nederse desin, en büyük rahatlama duştan sonra oluyorr :)))
cnm alınması gereken şeylerden bahsediliyordu bi topikte kulaktan ateşölçerlerle alakalı bişi yazıyodu..önermiyordu ama ne olduğunu şuan inan hatırlamıyorum hangi topik olduğunuda...ama diğerlerini kullanmakta bebekte çok zor:44::44:bende braun un koltuk altı ölçerine bakmıştım ikili teste batmana gittiğimde diğer markalar 5 tl braun 19 du 5liklere pek güvenemedim açıkçası...bebeği olup kullananlara bi sor istersen ama sen kulaktan ölçerde karar vermişsin sanırım
buhar makinası almak istiyorum alan veya almayı düşünen varmı hangi marka
Kızlar bebiş için braunun kulaktan ateş ölçerini alayım diyorum, ilk fırsatta alacam inş. Sizce bu marka nasıl,düşüncelerinizi alayım dedim. Başka markalar da olabilir.
Eki Görüntüle 484892
günaydın kızlar,
herkese şimdiden güzel bir hafta sonu dilerim
Bugün kendimi aynada görmek istemiyorumbu 3,5 ay bana 3 kilo olarak geri döndü, halbuki hiç kilo almak istemiyordum kendime hiç birşey alasım yok çok iri görünüyorum
gerektiği kadar yememe rağmen neden böyle anlamıyorum...
günaydın ,
canım bence görüntü olarak moralini bozma ama tabi sağlık için fazlada kilo almamaya dikkat et.. Benim doktorum bu konuda hassas bana karbonhidrat almamaya çalış dedi akşamları meyve yeme kalori olarak vucutta kalır dedi..protein ağırlıklı beslenmem gerekiyormuş bol bol et süt yumurta..et özellikle ye dedi....yeşillik ye dedi....akşam yemeklerine ızgara tarzı ye dedi...daha hiç kilo almadım ben o nedenle tavsiye ediyorum gerçi benim iştahımda yok amahamur işini tamamen kestim ben....takma sende kafana ama dikkat et ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?