Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

gözünaydın,benim doktorum ikili test iyi çıktığı için üçlüye gerek olmadığını söyledi

bana kokusu olmayan bir krem tavsiye edebilir misiniz kızlar ( güneş kreminin bile kokusundan tiksindim.kokmayan birşey lazım

1 haftaya kadar geçicekkk :) bu aralar çok derin nefesler alma ben de senin gibi olmuştum. 12. haftan biter bitmez tık diye kesiliveriyor :) inşallah senin de geçer tabii

ama yine de illa kullanmak istiyorum diyorsan lireac ın kokusu yok diye biliyorum

Son düzenleme:
Kızlar bebiş için braunun kulaktan ateş ölçerini alayım diyorum, ilk fırsatta alacam inş. Sizce bu marka nasıl,düşüncelerinizi alayım dedim. Başka markalar da olabilir.

Bir de bu var arzumun kulaktan ateşölçeri. Fiyat olarak 50TL civarında Braunun yarısı fiyatında

canım çok hafif ,tatlı bir kokusu var. ama kalıcı değil. hemen koku geçiyor. ayrıca yağı sürüyorsun fakat böyle yağlı yağlı hissetmiyorsun kendini. vücut hemen emiyor ve rahatlıyor karnın. yani bende öyle oluyor. mesela bir yerimde hafif gerilmeden ağrı var sürüyorum geçiyor. ama kim nederse desin, en büyük rahatlama duştan sonra oluyorr :)))

eed canim yaptiricam ben kendim istedim. hersey yapilmis olsun kafam rahat etsin kafaamda soru isareti kalmasin keske yaptirsaydim die

Bir de bu var arzumun kulaktan ateşölçeri. Fiyat olarak 50TL civarında Braunun yarısı fiyatında

Eki Görüntüle 484903

cnm alınması gereken şeylerden bahsediliyordu bi topikte kulaktan ateşölçerlerle alakalı bişi yazıyodu..önermiyordu ama ne olduğunu şuan inan hatırlamıyorum hangi topik olduğunuda...ama diğerlerini kullanmakta bebekte çok zor:44::44:bende braun un koltuk altı ölçerine bakmıştım ikili teste batmana gittiğimde diğer markalar 5 tl braun 19 du 5liklere pek güvenemedim açıkçası...bebeği olup kullananlara bi sor istersen ama sen kulaktan ölçerde karar vermişsin sanırım

Eki Görüntüle 484903

cnm o bebe yağının pembe kapaklı olanından kullandınmı hiç arada ne fark var eğer kullandıysan...ben pembe kapaklı olanında rahatsız oldum da...tabi hamilelikten sonra daha başlamadım bişi. bacaklarım falan çok kuru önceden denemiştim bebe yağı.ben dalinin jel olanlarını kullanmayı düşünüyorum hatta aloe veralısını alıyım diyodum yaralara falan iyi geldiği için çatlaklara daha etkili olur dedim..ama bi arkadaş hamilelerde pek uygun değilmiş falan dedi kafam karıştı böle bişi duyan var mı:44::44:

Günaydın herkese:) Canım ben de çok araştırdım alından kulaktan yanlış ölçenler oluyormuş ama koltuk altından ölçenlerde de bebek sabit durmuyor ve uzun süre tutulması gerektiği için zor oluyormuş. Kullananlara filan sordum hep kulaktan olanı öneriyorlar. Tek dikkat edilmesi gereken bebeğin sabit durmasıymış zaten 1-2 saniyede hemen ölçüyormuş.

Bir de bebek yağını çok kişi kullanıyor zararlı olduğunu hiç duymamıştım, doğruluk payı var mı gerçekten?

buhar makinası almak istiyorum alan veya almayı düşünen varmı hangi marka

Canım buhar makinelerinin markası kullanımı hakkında hiç bilgim yok. Ben almayacam sanırım, gerekli bişey mi ki acaba.

Kızlar bebiş için braunun kulaktan ateş ölçerini alayım diyorum, ilk fırsatta alacam inş. Sizce bu marka nasıl,düşüncelerinizi alayım dedim. Başka markalar da olabilir.

Eki Görüntüle 484892

merhaba ceyz ben ilk çocuğumda almıştım çok memnunum çocuklar kıpır kıpır olduğu için 2dk bitiriyor işini tavsiye ederim hastanelerde de genelde bu tercih ediliyor ne zaman ateşle hastaneye gitsek bu cihazla ölçüyorlar

Günaydın kızlar,
Herkese şimdiden güzel bir hafta sonu dilerim

Bugün kendimi aynada görmek istemiyorum bu 3,5 ay bana 3 kilo olarak geri döndü, halbuki hiç kilo almak istemiyordum Kendime hiç birşey alasım yok çok iri görünüyorum
Gerektiği kadar yememe rağmen neden böyle anlamıyorum...

günaydın ,
canım bence görüntü olarak moralini bozma ama tabi sağlık için fazlada kilo almamaya dikkat et.. Benim doktorum bu konuda hassas bana karbonhidrat almamaya çalış dedi akşamları meyve yeme kalori olarak vucutta kalır dedi..protein ağırlıklı beslenmem gerekiyormuş bol bol et süt yumurta..et özellikle ye dedi....yeşillik ye dedi....akşam yemeklerine ızgara tarzı ye dedi...daha hiç kilo almadım ben o nedenle tavsiye ediyorum gerçi benim iştahımda yok amahamur işini tamamen kestim ben....takma sende kafana ama dikkat et ....

Canım bugün öğlende arkadaşlarla bebe yağı almaya gittik:) Bütün kokulara baktık senin söylediğin Johnsons baby aklımdaydı bi de daline bakmak istedim koku olarak en güzeli mor kapaklı olanmış dediğin gibi:) ben de ondan aldım.Şimdi sürdüm rahatladım valla:)

Bende hamurişini çok çok nadir yiyorum.Akşamları ya salata ya et tavuk zaten.Düzenli egzersizde yapmama rağmen durum bu
Dediğin gibi daha da dikkat edeceğim canım.Çok teşekkürler

selam kizlar benide araniza alin saglikla kucaklarimiza alalim insallah bebislerimizi :)
cinsiyetlerini ogrenenleriniz varmi aranizda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…