Günaydın kızlar,
Herkese şimdiden güzel bir hafta sonu dilerim
Bugün kendimi aynada görmek istemiyorumbu 3,5 ay bana 3 kilo olarak geri döndü, halbuki hiç kilo almak istemiyordum Kendime hiç birşey alasım yok çok iri görünüyorum
Gerektiği kadar yememe rağmen neden böyle anlamıyorum...
Günaydın kızlar,
Bugün kendimi aynada görmek istemiyorumbu 3,5 ay bana 3 kilo olarak geri döndü, halbuki hiç kilo almak istemiyordum Kendime hiç birşey alasım yok çok iri görünüyorum
Görüntü açısında kiloyu dert etme bence de :) Ben de az da olsa kilo aldım, aynalara küstüm ama farklı bişe yüzünden. Henüz bebiş olduğu anlaşılmayan göbeğim çıkmadı diye küstüm aynalara
Canım böyle şeyleri hiç dert etme kendine,bebişin sağlıkla doğsun da verilir hepsi,benim de iştahım yok,inan duyduğum vicdan azabı daha kötü.Süt,et,balık,yumurta tiksindim hepsinden,keşke ben de yiyebilsem de bebeğim beslense diye şu sıkıntılı sürecin geçmesini bekliyorum=(
Günaydın herkese:) Canım ben de çok araştırdım alından kulaktan yanlış ölçenler oluyormuş ama koltuk altından ölçenlerde de bebek sabit durmuyor ve uzun süre tutulması gerektiği için zor oluyormuş. Kullananlara filan sordum hep kulaktan olanı öneriyorlar. Tek dikkat edilmesi gereken bebeğin sabit durmasıymış zaten 1-2 saniyede hemen ölçüyormuş.
Bir de bebek yağını çok kişi kullanıyor zararlı olduğunu hiç duymamıştım, doğruluk payı var mı gerçekten?
Canım buhar makinelerinin markası kullanımı hakkında hiç bilgim yok. Ben almayacam sanırım, gerekli bişey mi ki acaba.
cnm bunu dert etme bence bebeğini sağlıcakla kucağına al en önemlisi bu şuan. kiloları doğumdan sonra düşünGünaydın kızlar,
hoşgeldin cnm hayırlı olsun bebişin sağlıcakla kucağına alırsın inş..ben ikili testte öğrenemedim ama eşim çok merak ediyor bende tabiselam kizlar benide araniza alin saglikla kucaklarimiza alalim insallah bebislerimizi :)
cinsiyetlerini ogrenenleriniz varmi aranizda ?
inş güzel çıkar sonucun cnm...benim çıktı ama akşamları bi acayip büyüyo gazda yok öle ama anlamadım gitti:26:bizde bugün ikili testimizi yaptırdık...inşallah güzel sonuçlar alırız...bu arada 4 kilo vermişim...benimde karnım hiç çıkmadı kimse anlamıyor hamile olduğumu
Günaydın kızlar,
Canım bugün öğlende arkadaşlarla bebe yağı almaya gittik:) Bütün kokulara baktık senin söylediğin Johnsons baby aklımdaydı bi de daline bakmak istedim koku olarak en güzeli mor kapaklı olanmış dediğin gibi:) ben de ondan aldım.Şimdi sürdüm rahatladım valla:)
Kilo aldi diye uzulen arkadaslarim,
Bu haftayi hasta yatarak gecirdim. Virus kapmisim bogazimdaki lenf bezlerimde enfeksiyon oldu, ates 39 fln fln.. Doktor hamile oldugumu bilerek mecburen antibiyotik verdi, enfeksiyon bebek icin daha zararli olabilir diyerek. Atesim dustu ama bademcigimde aft olustu, virusten kaynakliymis. Su bile icmek izdirap. Haa bu arada bebegime bisey oldu mu diye kafayi nasil yedigimi hic anlatmiyorum. 3 ayda 2 kg almistim, onu 3 olarak geri verdim. Yemek yiyemiyorum ki hala.. Pztesi doktoruma gidecegim bebise bakacak, o da endiselendi cunku.
Yani burda 3 kg aldim diye uzulen arkadaslarimi gorunce yaziim istedim, herseyden onemlisi sizin ve bebegin sagligi. Bunu unutmayin. Allah caresiz dert vermesin yeterki.
dün annemle alışverişe gittik kızlar. kendime yeni ciciler aldım. eee ilk hamileliğimiz, bir de tüp bebek.. belki bir daha bebişim olmaz, içimde kalmasın bişey diye kendimi hamile kıyafetlerinin içine attım.çooook güzel şeyler vardı. zaten alışveriş yaptığımız yer sırf hamile giyimi üzerineydi. o sebeple çeşit çok fazlaydı. tayt,pantolan çok şık bluz aldım. birde rahat bir ayakkabı alıcam bu gün. ortopedik. ordan ilk hediyemizide verdiler. alışveriş yapanlara hediye veriyorlarmış birde açtım çok tatlı çoraplar çıktı :)) onların içinde bebeğimin ayaklarını hayal ettim. ben bebeğime alıştım sanırım iyice... allah sonunuda güzel etsin inş. hepimizin.
dün annemle alışverişe gittik kızlar. kendime yeni ciciler aldım. eee ilk hamileliğimiz, bir de tüp bebek.. belki bir daha bebişim olmaz, içimde kalmasın bişey diye kendimi hamile kıyafetlerinin içine attım.çooook güzel şeyler vardı. zaten alışveriş yaptığımız yer sırf hamile giyimi üzerineydi. o sebeple çeşit çok fazlaydı. tayt,pantolan çok şık bluz aldım. birde rahat bir ayakkabı alıcam bu gün. ortopedik. ordan ilk hediyemizide verdiler. alışveriş yapanlara hediye veriyorlarmış birde açtım çok tatlı çoraplar çıktı :)) onların içinde bebeğimin ayaklarını hayal ettim. ben bebeğime alıştım sanırım iyice... allah sonunuda güzel etsin inş. hepimizin.
Bu haftayi hasta yatarak gecirdim. Virus kapmisim bogazimdaki lenf bezlerimde enfeksiyon oldu, ates 39 fln fln.. Doktor hamile oldugumu bilerek mecburen antibiyotik verdi, enfeksiyon bebek icin daha zararli olabilir diyerek. Atesim dustu ama bademcigimde aft olustu, virusten kaynakliymis. Su bile icmek izdirap. Haa bu arada bebegime bisey oldu mu diye kafayi nasil yedigimi hic anlatmiyorum. 3 ayda 2 kg almistim, onu 3 olarak geri verdim. Yemek yiyemiyorum ki hala.. Pztesi doktoruma gidecegim bebise bakacak, o da endiselendi cunku.
Yani burda 3 kg aldim diye uzulen arkadaslarimi gorunce yaziim istedim, herseyden onemlisi sizin ve bebegin sagligi. Bunu unutmayin. Allah caresiz dert vermesin yeterki.
bu arada dün doktora gittiğimizde doktor bebeğin cinsiyeti kız gibi duruyor dedi ama sadece öyle dedi çok net bişey demedi...eşim de daha şimdiden belli olmaz öyle falan diyor :) acaba daha sonra erkek falan der mi alışverişe başlasak mı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?