ense kalınlığı dediğin ikili test ve sen sanki geç kalmışsın canım ikili test için niye bu kadar geciktin genelde 12.haftalarda yapılıyor ve 11-14.haftalar arası yapılmalı diye biliyorum ben
bayramın geçmesini beklemeden 1-2 gün içinde git bence
Hayırlı kandiller sana da canım, inş. güzel haberler alırsın.Bende arife günü kan değerlerimin sonucunu almaya gidicem,inş. güzel haberler alırız doktorumuzdan. Bir de ölçüm yapılmamışmıydı senin, yanlış mı hatırlıyorum. 14.haftadan sonra da bakılabiliyor mu canım?
gunaydın kızlar ben haftaya ikili test yaptıracagım da ac karnına mı gitmek gerekiyor tok mu?
Gunaydinnyok canim aclik gerekmiyo hatta cikolata seker yedirmisti bana dr.um beklerken bebegimiz hareketli olsun diye
Hayirli kandiller kizlar
Yuce rabbim bu gece de butun dualarimizi kabul etsin insallah
Ben cok uzgunum hala doktora gidemiyor oldugum icim en son 7+3 de gorduk bebegimi masallah kalbi pit pit atiyordu ama aklim hep bebegimde 10 haftalik oldum neredeyse hic bilmiyorum nasil Allaha sukur bir terslik gozukmuyor bende herkes iyidir diyor ama istedaha once dusuk yaptigimdan tedirginim
Ayin 25 ine gidicem insallah doktora 11haftayi gecicez ancak gorebilecegim
Umarim cok sagliklidir bebegim
gunaydın kızlar ben haftaya ikili test yaptıracagım da ac karnına mı gitmek gerekiyor tok mu?
3 lü test için randevu alan varmı aramızda dr um 16.hftda gelebilirsin dedi.ben yaptırmayı düşünmüyorum çünkü 2.li testim temiz çıktı.Sizlerin fikrinide almak isterim.
Bu arada aman günü geçirme, 13 haftalık bebiş şuan sanırım:)
Yanlis yazmisimbel acikligi yazicaktim.. Yani uclu test dedi dr.um, ikiliyi 13.haftamizda yaptirmistik cok sukur iyi cikmisti sonuclarimiz umarim bu da iyi cikar aminn
kızlar merhaba benim bebişleriminde ayrıntılı ultrason zamanı geldi bayram ertesi inş. ayrıntılı ultrasona giricem belki cinsiyetlerinide öğrenebilirim
Canım kendini üzme Allahın izniyle sapasağlamdır bebişin. Ben de hep korkarak gidiyorum uzun süre ara verince ama çok şükür hep güzel haberler alıyorum, iyi düşün iyi olsun.
Ben kahvaltı yapıp gitmiştim, herhangi bir sorun olmadı. tok gidince açlığa göre daha iyi bakılıyormuş,bebiş daha rahat görünürmüş ultrasonda. Öyle duymuştum hatta çikolata da yedim hareketli olsun diye, işe yarıyor mu bilmem:)
Canım ben 2li testin sonucunu alacam cumartesi günü.inş. iyi çıkarsa 3lü testi yaptırmam sanırım.
Bir de kızlar tetanoz aşısı için sağlık ocağına ne zaman gidiliyor? Gerçi ben hala uğrayıp kayıt yaptırmadım, aşı zamanına göre gideyim diyorum.
kızlar merhaba benim bebişleriminde ayrıntılı ultrason zamanı geldi bayram ertesi inş. ayrıntılı ultrasona giricem belki cinsiyetlerinide öğrenebilirim
Kızlar MERHABA. Pazartesi günü ikili test için doktora gittim. Ultrason sonuçlarım iyi haftaya kan tahlil sonuçlarımı alacağım. Doktora cinsiyetini sordum. Pek birşey söylemek istemedi ilk başta. O sırada oğlum, "kız olacak kardeşim" dedi. Doktor, "çocuk haklı, kıza benziyor, şimdiden net birşey söylemek istemiyorum, kıza benziyor ama yaklaşık 1 ay sonra netleşir" dedi.
Günaydın şirin anneler..Nasılsınız bakalaım..
Dünden beri midem çok ağrıyor..Sanki midemdekileri sindirememişim gibi taş gibi bişey oturmuş sanki mideme=((
Soda içtim akşam sahurda aynı devam ediyordu..Şimdi sıcak ballı süt içiyorum umarım işe yarar..Niye oldu anlamadım..
canım bugun 12+3 haftaya carsamba gidcem gec mi bayram sonrasına kaldım mecburen
Çok sevindim canım, bahar hanım sana tahminlerini söylemiş ne güzel.bana onu bile söylemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?