Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
3 lü test için randevu alan varmı aramızda dr um 16.hftda gelebilirsin dedi.ben yaptırmayı düşünmüyorum çünkü 2.li testim temiz çıktı.Sizlerin fikrinide almak isterim.

Yanlis yazmisim bel acikligi yazicaktim.. Yani uclu test dedi dr.um, ikiliyi 13.haftamizda yaptirmistik cok sukur iyi cikmisti sonuclarimiz umarim bu da iyi cikar aminn

Aminn canim insallah guzel haberler aliriz hepimiz, evet yaptirmistik yanlis yazmisim, bel acikligina bakucakmis dr.umuz canim insallah saglikli sihhatli gelisirler miniklerimiz aminnn

Hayirli kandiller kizlar
Yuce rabbim bu gece de butun dualarimizi kabul etsin insallah

Ben cok uzgunum hala doktora gidemiyor oldugum icim en son 7+3 de gorduk bebegimi masallah kalbi pit pit atiyordu ama aklim hep bebegimde 10 haftalik oldum neredeyse hic bilmiyorum nasil Allaha sukur bir terslik gozukmuyor bende herkes iyidir diyor ama iste daha once dusuk yaptigimdan tedirginim
Ayin 25 ine gidicem insallah doktora 11haftayi gecicez ancak gorebilecegim
Umarim cok sagliklidir bebegim

Canım kendini üzme Allahın izniyle sapasağlamdır bebişin. Ben de hep korkarak gidiyorum uzun süre ara verince ama çok şükür hep güzel haberler alıyorum, iyi düşün iyi olsun.

gunaydın kızlar ben haftaya ikili test yaptıracagım da ac karnına mı gitmek gerekiyor tok mu?

Ben kahvaltı yapıp gitmiştim, herhangi bir sorun olmadı. tok gidince açlığa göre daha iyi bakılıyormuş,bebiş daha rahat görünürmüş ultrasonda. Öyle duymuştum hatta çikolata da yedim hareketli olsun diye, işe yarıyor mu bilmem:)

3 lü test için randevu alan varmı aramızda dr um 16.hftda gelebilirsin dedi.ben yaptırmayı düşünmüyorum çünkü 2.li testim temiz çıktı.Sizlerin fikrinide almak isterim.

Canım ben 2li testin sonucunu alacam cumartesi günü.inş. iyi çıkarsa 3lü testi yaptırmam sanırım.

Bir de kızlar tetanoz aşısı için sağlık ocağına ne zaman gidiliyor? Gerçi ben hala uğrayıp kayıt yaptırmadım, aşı zamanına göre gideyim diyorum.

kızlar merhaba benim bebişleriminde ayrıntılı ultrason zamanı geldi bayram ertesi inş. ayrıntılı ultrasona giricem belki cinsiyetlerinide öğrenebilirim

Günaydın şirin anneler..Nasılsınız bakalaım..
Dünden beri midem çok ağrıyor..Sanki midemdekileri sindirememişim gibi taş gibi bişey oturmuş sanki mideme=((
Soda içtim akşam sahurda aynı devam ediyordu..Şimdi sıcak ballı süt içiyorum umarım işe yarar..Niye oldu anlamadım..

Yanlis yazmisim bel acikligi yazicaktim.. Yani uclu test dedi dr.um, ikiliyi 13.haftamizda yaptirmistik cok sukur iyi cikmisti sonuclarimiz umarim bu da iyi cikar aminn

inşallah iyi çıkar canım,benim doktorum ikili iyi çıkınca üçlüye gerek yok dedi üstelik benim yaşım da ileri olduğu halde yarın gidince tekrar sorayım ben en iyisi

kızlar merhaba benim bebişleriminde ayrıntılı ultrason zamanı geldi bayram ertesi inş. ayrıntılı ultrasona giricem belki cinsiyetlerinide öğrenebilirim

Hadi bakalım hayırlısı olsun ama biri kız biri erkek olsun..Bir arada büyüsünler :=)) Benim anneannem ve annem doğurmuş ikizz ama bana gelince düzen bozuldu=) hayırlısı olsun inşallah..Bayramdan sonra anketleri doldurmaya başlayacak herkes..

Tetanos aşısı 20.haftada canım,ben emin değilim yaptırmak konusunda,ablam yaptırmamış hamileyken,o eskidenmiş diyor,doğumun daha ilkel şartlarda yapıldığı zamanlarda,sağlık ocağında da ısrarla yapalım diyorlar,hatta hamilelikte 2 sonrasında 3 toplam 5 kere yaparsak hayat boyu bağışıklık kazanırsınız dedi hemşire:94:
Cts randevum var,doktoruma sorup ona göre karar vericem artık.

Maşallah canım inşallah bayramdan sonra hepimiz bir cinsiyet yüzdesiyle geliriz en azındanbu arada national geographic gebelik belgeseli var internette,ikiz bebeklerin gelişimlerini gösteriyor,izlemeni öneririm:128:

Kızlar MERHABA. Pazartesi günü ikili test için doktora gittim. Ultrason sonuçlarım iyi haftaya kan tahlil sonuçlarımı alacağım. Doktora cinsiyetini sordum. Pek birşey söylemek istemedi ilk başta. O sırada oğlum, "kız olacak kardeşim" dedi. Doktor, "çocuk haklı, kıza benziyor, şimdiden net birşey söylemek istemiyorum, kıza benziyor ama yaklaşık 1 ay sonra netleşir" dedi.

yarın kontrolüm var "detaylı ultrason mu?" diye sordum doktoruma "henüz erken detaylı için,kendim bakacağım" dedi büyük ihtimalle gösterirse cinsiyetini de öğreneceğiz heyecanlıyız:)

Çok sevindim canım, bahar hanım sana tahminlerini söylemiş ne güzel.bana onu bile söylemedi

Geçmiş olsun,genelde midede ağrıları ekşimeleri için bebiş saç tüy vs çıkarıyor derler eskiler:) benim de bugün çoook başım ağrıyor,öğlen biraz uyuyacam geçer inş.

Canım Allah kalbine göre versin inş. benim içimden de bi kız bi erkek geçti:) süper olurdu valla ama önce sağlık

canım bugun 12+3 haftaya carsamba gidcem gec mi bayram sonrasına kaldım mecburen

hmm ozaman geç kalmıyorsun:) ben 14 haftanın sonlarına denk geldiğini düşündüm ama 13 haftalıkken gidiyosun benm gibi. Güzel haberler alırız hepimiz inş.

Çok sevindim canım, bahar hanım sana tahminlerini söylemiş ne güzel.bana onu bile söylemedi

Canım bize de söylemiyordu. Diyor ki cinsiyet söylüyorum, sonra değişiyor. Vay ben ona göre hazırlık yapmıştım falan diyorlar dedi. Ben de dedim ki benimkisi zaten 2. çocuk hazırlık yapmayacağım, sadece çok merak ediyorum dedim. O sırada oğlum kız kardeşim olacak deyince, açıldı biraz doktor. Dediki çocuk haklı kıza benziyor ama şu anda net birşey yok, değişebilir dedi. Anlayacağın biraz ısrarcı davrandım bir de oğlum yüzünden söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…