Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Selam kızlar,yaa size bi sorum olacak,

Ultrasona girdikten sonra hiç akıntısı olan oldu mu?

Birkaç gün önce cinsiyetine bakmak istedik,ama malesef hep yan durduğu için göremedik bir türlü,doktor baya bi baktı 10-15 dk.

Ama göremedik,ve benim o gün akşam önce pembe sonra da kahverengi akıntım oldu,

Hala da devam ediyo,acaba doktor ultrasonda uzun süre baktığı için mi oldu,iş falan da yapmadım,

Daha önce iş yapıp çok yorulduğumda olmuştu bi kez,merak ediyorum inş. bi sorun yoktur...:26:

Son düzenleme:
günaydınlar:) kontrolden geldim bugün bebişimizi gördük,kameraya da çektik:) bacaklarını tam açmadı "çok terbiyeli" dedi doktor:) ayağını altına almıştı birara da bağdaş kurdu:) ama çıkıntı görünmüyormuş görülebildiği kadar yerden ve kıza benziyor dedi değişir mi sonra dedim "yok %95 kız"dedi "kıza göre hazırlık yapabilirsiniz" dedi ben ağladım mutluluktan bir kızım var ve bir kız daha istiyordum erkek de kabulümdü tamam ama ben hep iki kızı veya üç kızı olan annelere imrenirdim Allahıma şükürler olsun:) kızım da sevindi erkek de istiyordu ama kıza da sevindi,eşim "sağlıklı olsun da"dedi inşallah hayırlısı ve sağlıklı olur

ikili testte çoğu doktor erkeğe benziyor diyor okuduklarımdan anladığım kadarıyla bana da tam görünmüyor ama erkeğe benziyor demişti (12. haftada) sonra baktım hep öyle demiş doktorlar,ben umutlanmıştım belki kızdır diye:)

boyumuz baş-popo 10,5 mm ağılığımız da 120 gr olmuş:)

ben 400-500 gr ancak almışım yani hala 54 kiloyum bundan sonra ayda 1 kilo almaya çalış dedi doktorum

Son düzenleme:

canım kac haftalık hamilesin? bence doktorunu bi ara sor, benimde lekelerim old ilaç kullanıyorum

canım kac haftalık hamilesin? bence doktorunu bi ara sor, benimde lekelerim old ilaç kullanıyorum

16 haftalık hamileyim,daha önce olduğunda burdan okumuştum çocuk yerleşirken kahverengi akıntı olabilir diye,

Ondan rahattım,doktora sorduğumda ise hiç yerleşiyodur falan demedi,ilişkiyi keselim dinlenelim dedi,

Bu kez yorulmamıştım da,ilişki falan da olmamıştı,ultrasondan sonra oldu,bilmiyorum neden...
:44:

Ultrasonla alakalı olduğunu sanmıyorum canım,üstüste gelmesi tesadüf olmuştur,önemli bir durum olacağını sanmıyorum ama sen yine de doktoruna bir danış istersen.

Allah gönlüne göre vermiş ne güzel=)yalnız 10,5 cm olacaktı galiba,ağzımız mm.lere alıştı iyice=)koca kız olmuş maşallah kuzuya,ilk kızında kaç kilo almıştın canım?ben 9-10 kilo alırım diyorum da manken misin sen diyorlar

Ultrasonla alakalı olduğunu sanmıyorum canım,üstüste gelmesi tesadüf olmuştur,önemli bir durum olacağını sanmıyorum ama sen yine de doktoruna bir danış istersen.

Ben de hamileyken ultrasona çok fazla girilmesinin sakıncalı olduğunu okumuştum bi ara ordan aklıma geldi,

Daha önce sormuştum ilişkiyi keselim ve dinlen dedi sadece başka bişey demedi,bakalım yine devam ederse uzun süre gideyim

doktora...

Son düzenleme:

Canım geçmiş olsun bence de mutlaka dr.dinle, ilk aylar yerleşme kanaması oluyor 1 aylıkken filan ama bu farklıdır muhtemelen, tehlikeli değildir inş. ama yinede dikkat etmek lazım.Bir de bana hep karnımdan bakıldı,alttan hiç bakılmamıştı. Farklılıkları varmı acaba karınla ve alttan bakmanın.

Oy maşallah kocamanmış senin bebişin:) Benim kız kardeşimle aramda 2 yaş var, görenler arkadaş sanıyorlar tanıdıklarımız akrabalar filan hep örnek gösteriyorlar. Hayattaki en değerli varlığım ve hep şükrediyorum kız kardeşim olduğu için. Senin meleklerin de öle olacak inş.

İnşallah bi problem yoktur benimde 8. ve 9 haftalar arasında lekenmem olmuştu progestan kullandım..Kendini fazla yorma dinlenmeye çalış ve mutlaka dr unu ara derim ben.

öykü hanım demek bi kız ablası oluyor..Çok sevindim..Bende hep biz kız kardeşim olsun istemişimdir ama yok=(( Şimdi bi kız çocuk içimden geçen..Bakalım Rabbim ne nasip edecek..Hayırlısı olsun bakalım..

Sorma canım aynı durum bende de var..Dönüşlerde çok zorlanıyorum..Bebek büyüdüğü zaman ne yapcam hiç bilmiyorum:S sırt üstü yattığım zaman belim ağrır şekilde uyanıyorum yada batma oluyo kuyruk sokumumda.yan yatarken bazen yastık koyuyorum bacak arama buseferde bebek sıkışacak diye korkuyorum..Çok mu evhamlanıyoruz acaba bende anlamadım ama durum bu..

Allah gönlüne göre vermiş ne güzel=)yalnız 10,5 cm olacaktı galiba,ağzımız mm.lere alıştı iyice=)koca kız olmuş maşallah kuzuya,ilk kızında kaç kilo almıştın canım?ben 9-10 kilo alırım diyorum da manken misin sen diyorlar[/QUOTE]

ayy evet cm ilk kızımda da 9 kilo almıştım canım 37 haftada doğum yaptım kızım 2,830 kg doğmuştu ama şimdi görsen benden uzun benden iri 1,68 boyu var kilosu 71 yani zayıf doğunca zayıf kalmıyor ben de anında eski kiloma formuma dönmüştüm:) normal doğumdu tabii

Oy maşallah kocamanmış senin bebişin:) Benim kız kardeşimle aramda 2 yaş var, görenler arkadaş sanıyorlar tanıdıklarımız akrabalar filan hep örnek gösteriyorlar. Hayattaki en değerli varlığım ve hep şükrediyorum kız kardeşim olduğu için. Senin meleklerin de öle olacak inş.[/QUOTE]

ne güzel sizin yaş farkınız azmış biz çok geç kaldık 13,5 yaş olacak kızımla kardeşi arasında inşallah böylesi hayırlıdır diyoruz napalım
inşallah çok iyi anlaşan iki kardeş olurlar

öykü hanım demek bi kız ablası oluyor..Çok sevindim..Bende hep biz kız kardeşim olsun istemişimdir ama yok=(( Şimdi bi kız çocuk içimden geçen..Bakalım Rabbim ne nasip edecek..Hayırlısı olsun bakalım..[/QUOTE]

evet canım değişmezse inşallah,kız ablası olacak kızım:) benim dekız kardeşim yok inşallah Allah gönlüne göre verir kız evlat bir başka oluyor

ayy evet cm ilk kızımda da 9 kilo almıştım canım 37 haftada doğum yaptım kızım 2,830 kg doğmuştu ama şimdi görsen benden uzun benden iri 1,68 boyu var kilosu 71 yani zayıf doğunca zayıf kalmıyor ben de anında eski kiloma formuma dönmüştüm:) normal doğumdu tabii[/QUOTE]

Maşallah ilki büyümüş,kardeşine senden çok bakar eminim,ben de o yaşlarda bir kardeşim olsun isterdim hep,sonra olmayınca şimdi bebek delisi biri haline dönüştüm=)
Senin de yükünü azaltır,ilk çocuğu kız olan anneler hep şanslı geliyor bana=)

yaa bacaklarını tam açmadı ya açılan aralıktan görmeye çalıştı ya doktor,yanılmış olamaz değil mi? gerçi sordum değişme ihtimali var mı diye "yok %95" dedi ama emin olamıyorum bize de gösterdi "şurda bir çıkıntı yok" dedi

Maşallah ilki büyümüş,kardeşine senden çok bakar eminim,ben de o yaşlarda bir kardeşim olsun isterdim hep,sonra olmayınca şimdi bebek delisi biri haline dönüştüm=)
Senin de yükünü azaltır,ilk çocuğu kız olan anneler hep şanslı geliyor bana=)[/QUOTE]

kesinlikle öyle canım zaten kızım çok istiyordu ve o kadar çok seviyor ki karnımı öpe koklaya bi hal oluyor yavrum
kardeşine de bakacağına,bana yardım edeceğine eminim kardeşine birşey olacak diye ödü kopuyor bir de doğumda bana birşey olursa diye aklına getirip getirip ağlıyor duygusal kuzum

Ayy masallah size canim ne guzel Allah gonlune gore vermis hayirlisiyla saglikla dunyaya gelsinler insallah aminn

Teşekkür ederim canım,bi ağrım sızım yok ama anlamadım ben de,artık geçmezse

doktora gidicem zaten,

Bana da alttan bakılmadı,ki şükrediyorum ben buna,insan kadın doktor da olsa

çekiniyo,farkı yok sanırım ben bilmiyorum yani...

İnşallah bi problem yoktur benimde 8. ve 9 haftalar arasında lekenmem olmuştu progestan kullandım..Kendini fazla yorma dinlenmeye çalış ve mutlaka dr unu ara derim ben.

.

Yorulmuyorum zaten dikkat ediyorum,benim de bi ara olmuştu ilaç falan vermedi doktor

sadece dinlen dedi,bakalım geçer inş. yoksa giderim doktora sağol arkadaşım...

Son düzenleme:
Günaydın herkese, nasılsınız:) Kimse online değil yahu, herkes erkenden tatile mi kaçtı:):)

ilkokul bence eleviti içmelisin canım,dr.sorup kır parçala öle yut ama yine de iç bence:)

Beni az önce hastaneden aradılar, doktor randevum vardı yarın. Saat 13:15ten 10:15 e almak istediler. Ben bayıla bayıla değişebilirsiniz dedim, 3 saat daha erken görecem yavrumu ne güzel:) Kan sonuçlarımı da alacam dua edin olur mu, yarından tek beklentim bu bir de cinsiyeti gösterirse çifte bayram olur bizim evde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…