benım kocamda erkek daha çok ıstıyordu ama doktorum buyuk ıhtımal kız dedı zaten gonlumden gecende kızdı ınşallah sızde ogrenırısnızhadi hayırlısı olsun canım..allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. ikili teste gittiğimde doktor bana erkeğe benziyor ama kesin değil demişti. bayram dönüşü bir daha gidicem. göremezse arkadaşın gittiği doktor var, 4 boyutlu ultrasonla bakıyor. onada randevu alıp gidicem.kocamla çok merak ediyoruz ..
günaydınlar
kandiliniz kutlu,dualarınız kabul olsun hanımlar
herkese günaydınlar..,hayırlı kandiller dilerimm..
kızlar dün işe gelmedim evde bayram temizliği vardı. kadın tuttum, sağolsun evimi çiçek gibi yaptı. bende perdeleri yıka,ütüle,yemek yap derken akşamı ettim. bende bir kaç değişiklikler var.sizlerle paylaşayım dedim. öncelikle göğüs uçlarım kararmaya başladı. ayrıca göbek deliğimden aşağıya doğru inen ince bir çizgi oluştu.. ablama sordum dün. hepsi normal dahada kararıcak ve o çizgi dahada belirgenleşcek dedi. canım bebeğimmm , vücudum ne şekle girerse girsin,hiç sorun değil. sen sağlıkla sıhhatle gel yeter kuzucum.sizde varmı bu tarz gelişmeler...
Selam kızlar, henüz daha ihtimal bile olsa bazı annelerimiz cinsiyetleri öğrenmişler. Sayfamıza anket ekledim, inş. ben de öğrenir öğrenmez anketi cevaplayacağımBenim ki çoook nazlı, doktor söylememek konusunda bebişten daha da nazlı:) Bakalım hayırlısı
Selam kızlar, henüz daha ihtimal bile olsa bazı annelerimiz cinsiyetleri öğrenmişler. Sayfamıza anket ekledim, inş. ben de öğrenir öğrenmez anketi cevaplayacağımBenim ki çoook nazlı, doktor söylememek konusunda bebişten daha da nazlı:) Bakalım hayırlısı
Günaydın cümleten güzel hamişler:=))
Epeydir giremedim..bir hafta önce kontrole gittim..Dr epey bi vitamn verdi..Kramplar için magnezyum sonra kemikler için kalsiyum..Gebeliğin ilk gününden beri decavit..Folik asiti bıraktık..bu kadar ilaç içen varmı:S
Bide dün gece bacağıma kramp girdi=((çok kötüydü yaa..Hala ağrıyo bacağımın o kısmı..
Bide ben kilo almıyorum kızlar yani sadece yarım kilo yanda 750gr almışımdır..O kadar yiyorum halbuki anlamadım..Göbiş de çok az çıktı..Dün bişeyler bakıyım dedim göbiş kısmı boş kaldıGeri bırkatım.Benim kıyafetleri alma işim kışa kalcak böyle giderse..
Bide kontrolde dr bi çıkıntı var dedi.. o çıkıntıya dayanarak erkek olma ihtimalini yüksek görüyorum ama bakalım=))
Bide bide hepinize güzel hayırlı bol dualı kandiller diliyorum..
ilk 3 ay kilo almaman iyi zaten bunun için üzülmen değil sevinmen gerek ben de almadım ve doktorum çok iyi dedi bu duruma
cinsiyet konusunda benim doktorum da aynısını demişti ve yaklaşık herkesin doktoru aynı şeyleri söylemiş çok ilginç:)
perşembe kontrolüm var gösterirse bebişimiz,cinsiyetini öğreneceğiz inşallah:)
guzel anneler we minik melekleri hepimizin kadir gecesi mubarek olsun insallah Allahim hayirli dualarimizi kabul etsin aminnn.
Bizde kismetse bayram sonrasi c.ba gunu kontrole gidecegiz hem cinsiyeti kuvvetle muhtemel belli olur demisti dr.umuz hem de ense kalinligi olcumu ve vajinal bikac olcum yapacakmis.. Allah hepimizin bebeklerine saglikli sihhatli gelisimler nasip etsin insallah saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah amin
guzel anneler we minik melekleri hepimizin kadir gecesi mubarek olsun insallah Allahim hayirli dualarimizi kabul etsin aminnn.
Bizde kismetse bayram sonrasi c.ba gunu kontrole gidecegiz hem cinsiyeti kuvvetle muhtemel belli olur demisti dr.umuz hem de ense kalinligi olcumu ve vajinal bikac olcum yapacakmis.. Allah hepimizin bebeklerine saglikli sihhatli gelisimler nasip etsin insallah saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah amin
Günaydın cümleten güzel hamişler:=))
Epeydir giremedim..bir hafta önce kontrole gittim..Dr epey bi vitamn verdi..Kramplar için magnezyum sonra kemikler için kalsiyum..Gebeliğin ilk gününden beri decavit..Folik asiti bıraktık..bu kadar ilaç içen varmı:S
Bide dün gece bacağıma kramp girdi=((çok kötüydü yaa..Hala ağrıyo bacağımın o kısmı..
Bide ben kilo almıyorum kızlar yani sadece yarım kilo yanda 750gr almışımdır..O kadar yiyorum halbuki anlamadım..Göbiş de çok az çıktı..Dün bişeyler bakıyım dedim göbiş kısmı boş kaldıGeri bırkatım.Benim kıyafetleri alma işim kışa kalcak böyle giderse..
Bide kontrolde dr bi çıkıntı var dedi.. o çıkıntıya dayanarak erkek olma ihtimalini yüksek görüyorum ama bakalım=))
Benim ilaçlarım yakında seninkileri geçecek üzülme=)folik asit,coraspin ve bir de iğnem var,bunlara demir ilacı ve vitamin de eklenecek en iyi ihtimalle.kuzular sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
Benim de son zamanlarda iştahım biraz açıldı,özellikle hamur işi istiyor canımama dediğin gibi kilom gram oynamıyor,bebek gelişiyorsa sıkıntı yok zaten bize fazla kilo lazım değil de=)umarım gelişiyorlardır...
Bizimki kızmış:)) oyy küçük kızım benim:) Doktor %95 dedi ama alışveriş yapmayın dedi 10 gün sonra kesinleşirmiş. oğlumuz olsa ismi hazırdı ama... kısmet,.. bir de bu miniğe isim düşüncez napalım... Nasıl olacak neye benzeyecek çok merak ediyorumm...
Hayırlı olsun canım,ben de o anı dört gözle bekliyorum,cumartesi randevum var,doktorum 14.haftadan önce söylemem dese de şansımı biraz zorlamayı düşünüyorum:26:
Kıza alışveriş yapmak da çok zevkli olacaktır eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?