Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
benım kocamda erkek daha çok ıstıyordu ama doktorum buyuk ıhtımal kız dedı zaten gonlumden gecende kızdı ınşallah sızde ogrenırısnız

günaydınlar
kandiliniz kutlu,dualarınız kabul olsun hanımlar

Günaydın öyküm, Kadir geceniz mübarek olsun, Allaha açılan ellerimiz boş kalmasın inş. dualarınızda bizleri,tüm anneleri ve anne olmak isteyenleri unutmayın kızlar:)

Günaydın tatlım, aynı durum bende de var, gğüs uçlarım koyulaştı ve göğsümdeki karnımdaki damarlar belirginleşti. Normal ama okuduğum kitapta nette filan hep yazıyor bu belirtiler. Evin mis gibi olmuş ne güzel, ben sadece bikaç perde yıkadım, normal temizlik yaptım o kadar. Allahtan annem yakınımda o da yardımcı oldu .

Selam kızlar, henüz daha ihtimal bile olsa bazı annelerimiz cinsiyetleri öğrenmişler. Sayfamıza anket ekledim, inş. ben de öğrenir öğrenmez anketi cevaplayacağım Benim ki çoook nazlı, doktor söylememek konusunda bebişten daha da nazlı:) Bakalım hayırlısı

Günaydın cümleten güzel hamişler:=))

Epeydir giremedim..bir hafta önce kontrole gittim..Dr epey bi vitamn verdi..Kramplar için magnezyum sonra kemikler için kalsiyum..Gebeliğin ilk gününden beri decavit..Folik asiti bıraktık..bu kadar ilaç içen varmı:S

Bide dün gece bacağıma kramp girdi=((çok kötüydü yaa..Hala ağrıyo bacağımın o kısmı..

Bide ben kilo almıyorum kızlar yani sadece yarım kilo yanda 750gr almışımdır..O kadar yiyorum halbuki anlamadım..Göbiş de çok az çıktı..Dün bişeyler bakıyım dedim göbiş kısmı boş kaldı Geri bırkatım.Benim kıyafetleri alma işim kışa kalcak böyle giderse..

Bide kontrolde dr bi çıkıntı var dedi.. o çıkıntıya dayanarak erkek olma ihtimalini yüksek görüyorum ama bakalım=))

Bide bide hepinize güzel hayırlı bol dualı kandiller diliyorum..

Eğer nazlıysa kız olabilir Genelde kızlar edepli oluyo göstermiyo hahahaha Rabbim sağlıkla versin inşallah..

Eğer nazlıysa kız olabilir Genelde kızlar edepli oluyo göstermiyo hahahaha Rabbim sağlıkla versin inşallah..

benımkını soyledı ama %90 kız dedı bakarsın bır daha kı sefere degısır:) kesın konuşmadı

ilk 3 ay kilo almaman iyi zaten bunun için üzülmen değil sevinmen gerek ben de almadım ve doktorum çok iyi dedi bu duruma
cinsiyet konusunda benim doktorum da aynısını demişti ve yaklaşık herkesin doktoru aynı şeyleri söylemiş çok ilginç:)
perşembe kontrolüm var gösterirse bebişimiz,cinsiyetini öğreneceğiz inşallah:)

Bizimki kızmış:)) oyy küçük kızım benim:) Doktor %95 dedi ama alışveriş yapmayın dedi 10 gün sonra kesinleşirmiş. oğlumuz olsa ismi hazırdı ama... kısmet,.. bir de bu miniğe isim düşüncez napalım... Nasıl olacak neye benzeyecek çok merak ediyorumm...

ayy hadi bakalım hayırlısı öykü hanım erkek ablası mı olacak yoksa kendi gibi şirin bi kızın ablası mı..Rabbim hayırlısını versin..

kilo olayı aslında benimde işime geliyor fakat sabah kalktığımda göbiş sanki sönmüş oluyor..Ben kiloalınca sanki hamileliğe psikolojik olarak daha çok yakın olacakmışım gibi geliyo Yoksa halimden memnunum..Sağlıklı olsunda bebişler gerisi teferruaat

Hayırlı kandiller arkadaşlar. Bu gece bebişlerimiz için bol bol dua edelim. Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eylesin.

Herkese hayırlı kandilller.. Arkadaşlar kendimiz ve bebeğimiz için dua ettiğimiz kadar bebek hasreti çeken, bebeğini kaybeden, riskli gebelik geçiren anneleri de unutmayalım.
Allah hepsinin yardımcısı olsun inşallah, kimsenin kucağı boş kalmasın.

guzel anneler we minik melekleri hepimizin kadir gecesi mubarek olsun insallah Allahim hayirli dualarimizi kabul etsin aminnn.
Bizde kismetse bayram sonrasi c.ba gunu kontrole gidecegiz hem cinsiyeti kuvvetle muhtemel belli olur demisti dr.umuz hem de ense kalinligi olcumu ve vajinal bikac olcum yapacakmis.. Allah hepimizin bebeklerine saglikli sihhatli gelisimler nasip etsin insallah saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah amin

ense kalınlığı dediğin ikili test ve sen sanki geç kalmışsın canım ikili test için niye bu kadar geciktin genelde 12.haftalarda yapılıyor ve 11-14.haftalar arası yapılmalı diye biliyorum ben
bayramın geçmesini beklemeden 1-2 gün içinde git bence

Hayırlı kandiller sana da canım, inş. güzel haberler alırsın.Bende arife günü kan değerlerimin sonucunu almaya gidicem,inş. güzel haberler alırız doktorumuzdan. Bir de ölçüm yapılmamışmıydı senin, yanlış mı hatırlıyorum. 14.haftadan sonra da bakılabiliyor mu canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…