Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

canım gördüm geçenlerde national geo. o belgeseli çoookkk güzeldi inan hep ağladım hatta şey diyodu ikizler zamanla içerde şakalaşıp gülüşüyorlarmış birbirlerine dokunup ittiriyolarmış hele o dördüzlerin doğumu yok mu o bebeklerin doğduklarındaki cılız çığlıkları her izleyişimde hüngür hüngür ağlarım inş. rabbim o güzel çığlıkları ağlamalarını duymayı nasip eder.

inşallah iyi çıkar canım,benim doktorum ikili iyi çıkınca üçlüye gerek yok dedi üstelik benim yaşım da ileri olduğu halde yarın gidince tekrar sorayım ben en iyisi

Amin canim insallah hepimiz saglikla dunyaya getirebiliriz minik meleklerimizi aminn

çok teşekkür ederim sizlerde biran önce öğrenirsiniz umarım gerçekten insan daha bir benimsiyor bebeğini cinsiyetini öğrenince:)

3 lü test için randevu alan varmı aramızda dr um 16.hftda gelebilirsin dedi.ben yaptırmayı düşünmüyorum çünkü 2.li testim temiz çıktı.Sizlerin fikrinide almak isterim.
ben ikiliyide yaptırmıcaktım dr.um yaptır dedi öle yaptırdım...o da iyi çıktı 3lüyü yaptırmıcam zaten ikili 3lüden daha iyi sonuç veriyormuş karar senin
arkadaşlar benim doktorum ikili test istemedi acaba neden ki bi fikri olan var mı?:44:
benim ikili test için gittiğim dr.da tam ikili test karşıtıydı...aldırmayı düşünmüyorsan yapmayalım dedi...bende bi ton yol geldim gelmişkken baktırıyım dedim baktırdım...çokta önemli diil aldırmayı düşünmüyorsan...
cnm üzülme inş iyidir bebişin...şuan hareketleride hissetmiyoruz ya ondan böleyiz..bi hareketlerini hissetmeye başlasak daha rahat olacaz...onada az kaldı sabret...
kızlar merhaba benim bebişleriminde ayrıntılı ultrason zamanı geldi bayram ertesi inş. ayrıntılı ultrasona giricem belki cinsiyetlerinide öğrenebilirim
ayrıntılı 20 haftada yapılıyo bayramdan sonra 20 hafta oluyormu yaaaa:44:
geçmiş olsun cnm oluyor bu tarz şeyler benimde midem sorunlu yaşıyorum bende...belki üşütmüşsündür...genelde üşütünce oluyo benim öle...
Selam hanımlar, bugün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik minik bir oğluşum olacak :)

gözün aydın cnm darısı bizlere inş

Kamikaze bende tam nerde bu kız diye MEsaj yazıyodum diğer topiğe. Sildim özelden YAZİYM derken seni burda buldum. Nasılsın?ankaraya ne zaman yolculuk.

Son düzenleme:
Selam hanımlar, bugün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik minik bir oğluşum olacak :)

Canım hayırlı olsun çok sevindim öğrenmene:) Darısı bizim başımıza,cinsiyeti kız mı erkek mi biz de öğrenebilsek artık.

bende bugün bebişimizin bizim bildiğimiz tarihten bir hafta büyük olduğunu öğrendim yanlış hatırlıyormuşum sat ımı:) zaten hamile olduğumu öğrendiğimde bütün tarihler birbirine girmişti bekliyordum böyle bişi

Kızlarr ikili testimizin sonuçlarını aldık az önce çok şükür normal,darısı sonuç bekleyenlere olsun
İki saniyeliğine de bebişimi gördüm tekme atıp duruyordu kuzucuum bizim aramızda iyice duygusal bağ oluşmuş,boğazım düğümlendi bi görünce,ilk diyedir belki de
Rabbim eksikliğini göstermesin kimseye kuzucuklarınnn,sağlıkla doğsunlar da koklayarak sevelim

çok teşekkür ederim sizlerde biran önce öğrenirsiniz umarım gerçekten insan daha bir benimsiyor bebeğini cinsiyetini öğrenince:)

Hayırlı olsun canım,kaç haftalıksınız tam olarak?Gerçekten de cinsiyetini öğrenince daha bi somutlaşıyor sanki,ben sürekli konuşuyorum ama hitap edecek kelime sıkıntısı çekiyorum mesela=))

bizde bugün ikli testimizin sonuçlarını aldık daha doktora göstermedik ama anladığım kadarıyla sonuçlarımız iyi çıktı :)) çok mutlu oldum çok hep korkuyordum ya kötü çıkarsa naparız diye...çok şükür Allaha iyi sonuçlar aldık...

bugün doktor randevumuz vardı ve gittik doktor ikili testi istersen yaparım ben 3lü veya 4lüyü yapıyorum dedi.O yüzden bugün kaldı testimiz,gelecek aya 4lü tarama yapılacak sanırım.Bu arada bebiş için çok iyi dedi(çok şükür) ve erkeğe benziyor dedi.Baştan beri hissettiğim şey doğruymuş,erkek olduğunu düşünüyordum.Eşim biraz üzüldü kız bebek bekliyoduBen de Allah hayırlı ve sağlıklısını versin dedim hep,o da alıştı şimdi erkek fikrine.

hepinize sağlıklı hamilelikler,bol bol dua edelim bebişlerimize.)))

çok sevindim arkadaşlar sonuçlarınızın güzel çıkmasına. benimde sonucum çıktı fakat bayram dönüşü çarşamba günü randevum var doktorda. sonuçta aynı yerde zaten. sonucumu alıp öyle çıkıcam doktora. perşembede başka bir doktora randevu aldım. onunda 4 boyutlu ultrasonu var. cinsiyetini öğrenmek için elimden geleni yapıyorum hehehee inşallah çabalarım boşa gitmezse bayram dönüşü öğrenicem

günaydın dün ense kalınlığı ölçümü yapıldı 0,09 çıktı 2li taramada yapıldı ama sonuç bugün çıkacak dedi cinsiyeti %90 erkek dedi çok korkuyordum dawn sendromundan yaşımdan dolayı ama şükürler olsunki yok gözüküyo

arkadaşlar geceleri rahat uyuyabiliyormusunuz. yani ben hemen uyuyorum fakat gece sağa sola dönüşlerde zorlanıyorum. birde sırt üstü yatarken mutlaka ayaklarımın altına yastık koyuyorum. yastık koymazsam bebeğe oksijen gitmeze korkum oluyor.o sebeple genelde yan yatıyorum. bu seferde kalçam ağrıyo nasıl çözücem bu işi bilmiyorum. daha 3. aydayım. ileride kafayı yemezsem iyi...

günaydın canım ense kalınlığı çok iyi çıkmış. hiç canını sıkma bence. diğeride iyi çıkıcak inş. benimde ense kalınlığı 1.6 çıkmıştı. doktor çok iyi demişti. ikili tarama sonucumu henüz bilmiyorum. onuda bayram dönüşü öğrenicem.

Günaydın, çok sevindim maşallah bebişlerinize.Darısı benim başıma olsun, sonuçlar çıkmıştır ama ben daha gitmedim.Son 2 günüm kaldı bebeğimi görmeme:)

Oh oh bir beyzade annemiz daha oldu:) Ense kalınlığı 3 ün üzeri olursa riskliymiş senin sonuçların çok iyi maş.Benimki 1.9 du dr iyi dedi ama yine de kan sonuçlarından korkuyorum.Allaha emanet bütün bebişler.

Ben önceden baya durup sonra dalardım,şimdi yatağa uzanır uzanmaz bayılıyorum:) Ama gece çok kalkıyorum tuvalete gidiyorum karnımda da adet ağrısı gibi bazen hafif bazen ağır ağrım oluyor, WC ye gidince geçiyor. Sağa sola dönme olayını ben bayadır yapmıyorum,karnı çok zorlamış oluyoruz ozaman:) Benim tek avantajım sola yatma huyum önceden de vardı yine devam ettiriyorum. Göbişi destekleyen minderler varmış nette filan gördüm bikaç kez. Yan yatarken karnın altına koyuluyor. 5. ayda filan ondan alırım sanırım ya da sorunsuz olursa almam tam bilmiyorum şimdiden:)

hayırlı olsun ben de tam olarak cumartesi inş kesin öğreneceğim 3 hafta falan önce dr um erkeğe benziyo demişti ama kısmet artık bu yıl sanırım erkek yılı kimi duysam erkek diyo.ben hep içimden kız geçirmiştim ama sağlıklı olsun da gerisi önemli değil

Merhaba arkadaşlar, aramızda iştahsızlık sorunu çeken var mı? Ben hala bir şey yiyemiyorum ve üzülüyorum.Bazen de nefes almakta zorlanıyorum. Hamileliğim çok güzel gidiyordu bir sıkıntım yoktu, nazar değdirdim galiba. Son bir kaç günüm zor geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…