Tetanos aşısı 20.haftada canım,ben emin değilim yaptırmak konusunda,ablam yaptırmamış hamileyken,o eskidenmiş diyor,doğumun daha ilkel şartlarda yapıldığı zamanlarda,sağlık ocağında da ısrarla yapalım diyorlar,hatta hamilelikte 2 sonrasında 3 toplam 5 kere yaparsak hayat boyu bağışıklık kazanırsınız dedi hemşire:94:
Cts randevum var,doktoruma sorup ona göre karar vericem artık.
Maşallah canıminşallah bayramdan sonra hepimiz bir cinsiyet yüzdesiyle geliriz en azından bu arada national geographic gebelik belgeseli var internette,ikiz bebeklerin gelişimlerini gösteriyor,izlemeni öneririm:128:
Çok sevindim canım, bahar hanım sana tahminlerini söylemiş ne güzel.bana onu bile söylemedi
Geçmiş olsun,genelde midede ağrıları ekşimeleri için bebiş saç tüy vs çıkarıyor derler eskiler:) benim de bugün çoook başım ağrıyor,öğlen biraz uyuyacam geçer inş.
Canım Allah kalbine göre versin inş. benim içimden de bi kız bi erkek geçti:) süper olurdu valla ama önce sağlık
hmm ozaman geç kalmıyorsun:) ben 14 haftanın sonlarına denk geldiğini düşündüm ama 13 haftalıkken gidiyosun benm gibi. Güzel haberler alırız hepimiz inş.
inşallah iyi çıkar canım,benim doktorum ikili iyi çıkınca üçlüye gerek yok dedi üstelik benim yaşım da ileri olduğu halde yarın gidince tekrar sorayım ben en iyisi
Selam hanımlar, bugün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik minik bir oğluşum olacak :)
ben ikiliyide yaptırmıcaktım dr.um yaptır dedi öle yaptırdım...o da iyi çıktı 3lüyü yaptırmıcam zaten ikili 3lüden daha iyi sonuç veriyormuş karar senin3 lü test için randevu alan varmı aramızda dr um 16.hftda gelebilirsin dedi.ben yaptırmayı düşünmüyorum çünkü 2.li testim temiz çıktı.Sizlerin fikrinide almak isterim.
benim ikili test için gittiğim dr.da tam ikili test karşıtıydı...aldırmayı düşünmüyorsan yapmayalım dedi...bende bi ton yol geldim gelmişkken baktırıyım dedim baktırdım...çokta önemli diil aldırmayı düşünmüyorsan...arkadaşlar benim doktorum ikili test istemedi acaba neden ki bi fikri olan var mı?:44:
cnm üzülme inş iyidir bebişin...şuan hareketleride hissetmiyoruz ya ondan böleyiz..bi hareketlerini hissetmeye başlasak daha rahat olacaz...onada az kaldı sabret...Hayirli kandiller kizlar
Yuce rabbim bu gece de butun dualarimizi kabul etsin insallah
Ben cok uzgunum hala doktora gidemiyor oldugum icim en son 7+3 de gorduk bebegimi masallah kalbi pit pit atiyordu ama aklim hep bebegimde 10 haftalik oldum neredeyse hic bilmiyorum nasil Allaha sukur bir terslik gozukmuyor bende herkes iyidir diyor ama istedaha once dusuk yaptigimdan tedirginim
Ayin 25 ine gidicem insallah doktora 11haftayi gecicez ancak gorebilecegim
Umarim cok sagliklidir bebegim
ayrıntılı 20 haftada yapılıyo bayramdan sonra 20 hafta oluyormu yaaaa:44:kızlar merhaba benim bebişleriminde ayrıntılı ultrason zamanı geldi bayram ertesi inş. ayrıntılı ultrasona giricem belki cinsiyetlerinide öğrenebilirim
geçmiş olsun cnm oluyor bu tarz şeyler benimde midem sorunlu yaşıyorum bende...belki üşütmüşsündür...genelde üşütünce oluyo benim öle...Günaydın şirin anneler..Nasılsınız bakalaım..
Dünden beri midem çok ağrıyor..Sanki midemdekileri sindirememişim gibi taş gibi bişey oturmuş sanki mideme=((
Soda içtim akşam sahurda aynı devam ediyordu..Şimdi sıcak ballı süt içiyorum umarım işe yarar..Niye oldu anlamadım..
Selam hanımlar, bugün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik minik bir oğluşum olacak :)
çok teşekkür ederim sizlerde biran önce öğrenirsiniz umarım gerçekten insan daha bir benimsiyor bebeğini cinsiyetini öğrenince:)
Kızlarr ikili testimizin sonuçlarını aldık az önce çok şükür normal,darısı sonuç bekleyenlere olsun
İki saniyeliğine de bebişimi gördüm tekme atıp duruyordu kuzucuumbizim aramızda iyice duygusal bağ oluşmuş,boğazım düğümlendi bi görünce,ilk diyedir belki de
Rabbim eksikliğini göstermesin kimseye kuzucuklarınnn,sağlıkla doğsunlar da koklayarak sevelim
bizde bugün ikli testimizin sonuçlarını aldık daha doktora göstermedik ama anladığım kadarıyla sonuçlarımız iyi çıktı :)) çok mutlu oldum çok hep korkuyordum ya kötü çıkarsa naparız diye...çok şükür Allaha iyi sonuçlar aldık...
günaydın dün ense kalınlığı ölçümü yapıldı 0,09 çıktı 2li taramada yapıldı ama sonuç bugün çıkacak dedi cinsiyeti %90 erkek dedi çok korkuyordum dawn sendromundan yaşımdan dolayı ama şükürler olsunki yok gözüküyo
bizde bugün ikli testimizin sonuçlarını aldık daha doktora göstermedik ama anladığım kadarıyla sonuçlarımız iyi çıktı :)) çok mutlu oldum çok hep korkuyordum ya kötü çıkarsa naparız diye...çok şükür Allaha iyi sonuçlar aldık...
bugün doktor randevumuz vardı ve gittik doktor ikili testi istersen yaparım ben 3lü veya 4lüyü yapıyorum dedi.O yüzden bugün kaldı testimiz,gelecek aya 4lü tarama yapılacak sanırım.Bu arada bebiş için çok iyi dedi(çok şükür) ve erkeğe benziyor dedi.Baştan beri hissettiğim şey doğruymuş,erkek olduğunu düşünüyordum.Eşim biraz üzüldü kız bebek bekliyoduBen de Allah hayırlı ve sağlıklısını versin dedim hep,o da alıştı şimdi erkek fikrine.
hepinize sağlıklı hamilelikler,bol bol dua edelim bebişlerimize.)))
Kızlarr ikili testimizin sonuçlarını aldık az önce çok şükür normal,darısı sonuç bekleyenlere olsun
İki saniyeliğine de bebişimi gördüm tekme atıp duruyordu kuzucuumbizim aramızda iyice duygusal bağ oluşmuş,boğazım düğümlendi bi görünce,ilk diyedir belki de
Rabbim eksikliğini göstermesin kimseye kuzucuklarınnn,sağlıkla doğsunlar da koklayarak sevelim
günaydın dün ense kalınlığı ölçümü yapıldı 0,09 çıktı 2li taramada yapıldı ama sonuç bugün çıkacak dedi cinsiyeti %90 erkek dedi çok korkuyordum dawn sendromundan yaşımdan dolayı ama şükürler olsunki yok gözüküyo
arkadaşlar geceleri rahat uyuyabiliyormusunuz. yani ben hemen uyuyorum fakat gece sağa sola dönüşlerde zorlanıyorum. birde sırt üstü yatarken mutlaka ayaklarımın altına yastık koyuyorum. yastık koymazsam bebeğe oksijen gitmeze korkum oluyor.o sebeple genelde yan yatıyorum. bu seferde kalçam ağrıyonasıl çözücem bu işi bilmiyorum. daha 3. aydayım. ileride kafayı yemezsem iyi...
çok teşekkür ederim sizlerde biran önce öğrenirsiniz umarım gerçekten insan daha bir benimsiyor bebeğini cinsiyetini öğrenince:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?