Herkese merhaba, ben de 14. haftadayım. 2 hafta önce gittim doktora en son. İkili tarama testi yapıldı her şey normal çıktı çok şükür. Kollarını arkaya atmış yatıyordu:)) Doktor karnıma titreşim yaptı hafif ultrasyonla hemen kolunu attı öne doğru:) 3 ay olmuştu tam gittiğimizde doktor büyük ihtimalle erkek ama 3 hafta sonra belli olur dedi. Çok heyecanlandım. Bayramdan sonra tekrar gidicem iple çekiyorum. Cinsiyeti belli olsa da alışverişe başlasam diyorum. Dün bir tane sepet gördüm çoook tatlıydı ayıcıklı falan. Bebek şekeri koymak için çok güzeldi sonra da kullanılabilecek bir şey. Ama alamadım. Maviydi bir de kız derse doktor şimdi. Bekliyoruz bakalım:)))Bu arada o kadar çok acıkıyorum ki. Uzun süre aç kalmaya tahammülüm yok. Herkes yemek yediğinde bulanır ben aç kaldığımda bulanıyorum, kusuyorum. Açken kusmak daha da bir kötü. Acıktığımda krize giriyorum resmen, ellerim titriyor.Şimdiden böyle, bebeğim büyüdüğünde ne olacak bakalım.
herkese yeniden merhabalar.çok sık giremiyorum maalesef foruma ama girdikçe yazılanları takip etmeye çalışıyorum.alışveriş hazırlıkları başlamış bakıyorum da.gerçekten çok heyecan verici.biz de 12. haftayı tamamlıyoruz kısmetse.çarşamba doktor randevumuz var tüm tahliller ve 2li test yapılacak sanırım.bebişi 1 aydır görmüyorum ve iyidir inş diye dua ediyorum.hareketlenmeye bi başlasa da sinyal gönderse içerden rahatlıcam.Kızlar fikir alışverişlerinizi gerçekten çok verimli buluyorum.Bu şekilde doğuma kadar gideriz inş.
hepinize ve bebişlerinize kocaman öpücükler:))
bugün ikili test yaptıracaktım ama doktor izinliymiş çok sinir oldum 3 haftadır bekliyorum çarşambaya kaldı bakalım
slm hanımlar bende şubat sonu mart başı anne adayıyım:) 11.haftadayım ikili test telaşına girdim özelemi yaptırmalıyım devlete mi kararsızım , özel hastanedeki doktorla randevum 14.haftada o zamana beklesem geç kalır mıyım acaba devlette yaptırıp öylemi gitsem bilemedim
Hayırlı olsun canım,sağsalim kavuşuruz inş. hepimiz bebeklerimize. Ben cinsiyeti de öğrenirim umuduyla 13.haftada özel hastanede,kendi gittiğim doktora yaptırmıştım. Ultrasonda günler ileri ya da geri atabiliyor, o yüzden riske almış olursun. Düşük ihtimal de olsa 14.haftan geçtiğinde gidebilme durumun olabilir belki.13.haftanın sonları,14 ün başları olabilir belki. Benim kendi düşüncem tabi bu:) Yine dr. dedyse verdiği tarih en doğrusu.
Sonuç olarak cinsiyet öğrenemedik,erkenmişSonuçlar iyi çıktı çok şükür,inş. sen de güzel haberler alırsın cnm.
benimde 2 li testlerim çok güzel çıktı herkesin hayırlı haberler alması dileğiyle. 3.5 ayın içindeyim ultrasonda parmaklarını bile saydık çok güzel bir duygu ehli keyif yatıyordu bizim iki doktorda farklı cinsiyt söyledi bakalım hangisi tutacak :) göbeği çıkan arkadaşlar varmı benim fazlaca çıktı bu kadar erken çıkcagını tahmin etmiyordummm elbiselerin hiç biri olmuyor :) ama bu duygu bile çok güzel hiç dert etmiyorummm 2 sene neden beklemişim çok pişmanım.. dehşet güzel bir duygu hamile olmak:)
lahinal bende biraz göbek vardı zaten hamile olduğumu öğrendikten 1-2 hafta sonra hemen belli oldu yani bebek değilde göbektir büyük ihtimalle ama artık içimizede çekemiyoruz göbekleri hemen dikkat çekiyor daha hiç kilo almadım 53 kg civarında grmlar yükseliyor alçalıyor e boyda kısa tabi :) benim 3.ayım bitcek önümüzdeki hafta görenler 4 -4,5 aylık galiba senin diyorlar:)
canım doğrudur da hamile göbegi belli olyor ya gögüsün altından başlıyor göbek benim önceden öyle degildi :) bendede biraz kilo vardı boyda kısa aynı durumdayız canım:) ama bak 1-2 hafta sonra sende anlıcan şişmanlık göbeği olmadıgını ben daha yeni yeni anladım bunu çünkü ama en önemlisi saglıklı olsunlarda en büyük dileğimiz bunlarr
Güle güle giyin canım cicilerini. Ne güzel kaç çeşit kıyafet almışsın ben daha elbiseden başka bişe bulamıyorumPantolon vs çok lazım bana ama burada bahsedilen yandan düğmeli pantolonlar bana hiç denk gelmiyor Hani mağazadan almıştın cnm belki ben de bakabilirim haftasonu.Bu arada bende de beyaz bebiş ayakkabısı çorap zıbın vs. var. hep hayal ediyorum benim bebeğim mi giyecek bunları diye. Öpüp kokluyorum hep, ah ahh.
LufLee çok geçmiş olsun canım Allah tekrar yaşatmasın.Kontrolün bugün sanırım bebiş de iyidir inş.aklına kötü bişe getirme.
Bende kıyafet bulamıyorum,daha tam hamile gibi değilim ya. Göbeğim azıcık çıktı,bedenim 38 ama sıktığı için 40ları deniyorum o da büyük oluyor. Tuhaf bir vücudum oldu:)
Bir de canım bence dr net bişe demeden kız kıyafetleri alma, çok da güvenilmiyor bu aylarda. İki cinsiyet için de giyilenlerden alabilirsin.Yada benim gibi ateş ölçer, bebek arabası puset filan bakabilirsin:) ben kıyafet olarak bakıyorum ama almıyorum şimdiden.
Aynen katılıyorum arkadaşım:)
zazzi çok geçmiş olsun inş. şimdi iyisinizdir canım. Ama bir cümlene çok kırıldım,moralimizi bozmamak içimizi sıkmamak için 15 günlük süreçte yazmadığını belirtmişsin. Hiç öle şey olur mu? Herşeyimizi hastalığımızı,sevincimizi paylaşmak için açmıştım bu sayfayı,çok da güzel dostluklarımız oldu.Bu sayfa bağımlılık yaptı hatta ben de:). Hayatımızdaki en önemli dönemi, aynı aylarda yaşıyoruz bundan güzel bişey var mı? O yüzden sakın böyle düşünme tekrar olur mu canım?
Oh oh maşallah annesi:) Ya öle tatlı şeyler satılıyor ki ben de almamak için kendimi zor tutuyorum:)
Selam canım, ben de senin gibi baya ara vermiştim, gitmemiştim doktora. sonra geçen hafta 2li için bir gittim, bebeğimi görünce çok tuhaf oldum hala aklıma gelince gözlerim doluyor. Hareketlendiğini muhtemelen görmedin daha önce gittiğinde. Kollarını bacaklarını tepişlerini görünce inanamayacaksın,kesinlikle eşini de götür:)
Hoşgeldin aramıza:) Sağlıkla kavuşursun inş. bebişine canım.
benimde 2 li testlerim çok güzel çıktı herkesin hayırlı haberler alması dileğiyle. 3.5 ayın içindeyim ultrasonda parmaklarını bile saydık çok güzel bir duygu ehli keyif yatıyordu bizim iki doktorda farklı cinsiyt söyledi bakalım hangisi tutacak :) göbeği çıkan arkadaşlar varmı benim fazlaca çıktı bu kadar erken çıkcagını tahmin etmiyordummm elbiselerin hiç biri olmuyor :) ama bu duygu bile çok güzel hiç dert etmiyorummm 2 sene neden beklemişim çok pişmanım.. Dehşet güzel bir duygu hamile olmak:)
merhaba hanımlar
bende yarın doktoruma gidiyorum inşallah cinsiyetini öğrenebileceğiz. üç boyutlu ultrasonu var doktorumun özel muayenahaneye gidiyorum bakalım merak içindeyiz. aslında ilk olacağı için fark etmez rabbim ikisini de yaşatsın diyorum. iki cinsiyetin de isimleri hazır, alış veriş için ben sabredebilirsem 6. ayından sonra yavaş yavaş almayı düşünüyorum.
bu arada 2li testimiz çok şükür temiz çıktı.özelde yaptırdık. 90 tl verdik. sonucu 2 gün içinde aldık.
bir haftadır görmedim çok özledim bebeğimi yarını iple çekiyorum.
bir de internette okumuştum bu ultrason resimleri maksimum bir yıl sonra solmaya, yok olmaya başlıyormuş o yüzden biz resimleri taratmaya karar verdik. doktorumuz bir de görüntüleri cd olarak veriyor bize bu da güzel bir hatıra olarak kalacak diye düşünüyorum.
benimbulantılarım çok yoktu açken bulanıyordu yemek yiyince geçiyordu çok şükür iştahlıyım galiba çok kilo alacam engllemeliyim kendimi. şimdiden 3-4 kilo aldım göbekte önden gidiyor yoktu benim göbeğim. neyse bebeğim sağlıklı olsun tek dileğim o.
biz bayram için yola çıkıyoruz yarın. hepinizin kandili şimdiden mübarek olsun ayrıca hayırlı bayramlar diliyorum. birbirimize dua etmeyi unutmayalım. rabbim evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. hepinizi kocaman öpüyorum.
sevgiler...
Ben de hep kız diyordum öyle hissediyordum ama bakalım 17 sinde tekrar gidicez doktora merakla bekliyorum.İnşallah sağlıklı doğarlar da cinsiyet çok önemli değilMaşallah ne çok oldu erkek olma ihtimali olan bebişlerimizBöceklerin arasına çiçek kimden gelecek bakalım benim ağzımdan genelde kızım şeklinde çıkıyor ama ablamın kızını,kızım diye sevdiğimden midir yoksa Allah mı söyletiyor bilemiyorum
Kilo aldi diye uzulen arkadaslarim,
Bu haftayi hasta yatarak gecirdim. Virus kapmisim bogazimdaki lenf bezlerimde enfeksiyon oldu, ates 39 fln fln.. Doktor hamile oldugumu bilerek mecburen antibiyotik verdi, enfeksiyon bebek icin daha zararli olabilir diyerek. Atesim dustu ama bademcigimde aft olustu, virusten kaynakliymis. Su bile icmek izdirap. Haa bu arada bebegime bisey oldu mu diye kafayi nasil yedigimi hic anlatmiyorum. 3 ayda 2 kg almistim, onu 3 olarak geri verdim. Yemek yiyemiyorum ki hala.. Pztesi doktoruma gidecegim bebise bakacak, o da endiselendi cunku.
Yani burda 3 kg aldim diye uzulen arkadaslarimi gorunce yaziim istedim, herseyden onemlisi sizin ve bebegin sagligi. Bunu unutmayin. Allah caresiz dert vermesin yeterki.
bende bayan giyim mağazalarına bakıyorum ama çok fazla seçenek yok...hangi mağazadan aldın istanbulda mı....ben istanbuldayım da inşallah buralardadır da bizde birşeyler bakarız :)
benden bır çiçek gelıyor kızım olacakmış arkadaslar ama duaya ihtıyacaım var sorunlu bır hamılelık gecırıyorum rabbım hepımızın yardımcısı olsun..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?