Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin canım :) Ben de bi ara öyleydim açlığa tahammülüm yoktu.Şu sırlarda canım hiç birşey istemiyor

Güzel Sonuçlarla gelirsin inşallah canım :) 1 ay boyunca göremiyor olmak çok üzücü, çok meraklanıyorum bende nasıl acaba diye

bugün ikili test yaptıracaktım ama doktor izinliymiş çok sinir oldum 3 haftadır bekliyorum çarşambaya kaldı bakalım

Az kalmış canım, hemen geçer günler :)

slm hanımlar bende şubat sonu mart başı anne adayıyım:) 11.haftadayım ikili test telaşına girdim özelemi yaptırmalıyım devlete mi kararsızım , özel hastanedeki doktorla randevum 14.haftada o zamana beklesem geç kalır mıyım acaba devlette yaptırıp öylemi gitsem bilemedim

Hayırlı olsun canım,sağsalim kavuşuruz inş. hepimiz bebeklerimize. Ben cinsiyeti de öğrenirim umuduyla 13.haftada özel hastanede,kendi gittiğim doktora yaptırmıştım. Ultrasonda günler ileri ya da geri atabiliyor, o yüzden riske almış olursun. Düşük ihtimal de olsa 14.haftan geçtiğinde gidebilme durumun olabilir belki.13.haftanın sonları,14 ün başları olabilir belki. Benim kendi düşüncem tabi bu:) Yine dr. dedyse verdiği tarih en doğrusu.

Sonuç olarak cinsiyet öğrenemedik,erkenmiş Sonuçlar iyi çıktı çok şükür,inş. sen de güzel haberler alırsın cnm.

benimde 2 li testlerim çok güzel çıktı herkesin hayırlı haberler alması dileğiyle. 3.5 ayın içindeyim ultrasonda parmaklarını bile saydık çok güzel bir duygu ehli keyif yatıyordu bizim iki doktorda farklı cinsiyt söyledi bakalım hangisi tutacak :) göbeği çıkan arkadaşlar varmı benim fazlaca çıktı bu kadar erken çıkcagını tahmin etmiyordummm elbiselerin hiç biri olmuyor :) ama bu duygu bile çok güzel hiç dert etmiyorummm 2 sene neden beklemişim çok pişmanım.. dehşet güzel bir duygu hamile olmak:)

saol canım hayırlısı inş. hepimiz için. yakında öğrenirsin sende ya bidahaki gidişinde olabilir yani hissediyormusun hiç erkekte hissediliyormuş fln diyorlar ya ben hissetmiyorum daha erkende zaten heralde ben en iyisi gelecek hafta içinde yani 12. hafta içinde gideyim devlete yaptırayım testlerimi özeldeki randevuma gittiğimdede ciinsiyeti öğrenirim belki doktor yaptırıpta gelebilirsin dedi zaten ama işte ben ve eşim özele yaptırsak daha iyi olurdu sanki diye şüpheye düştük tabi randevu tarihini öne alma şansım olmadığına göre en mantıklısı bu gibi.

lahinal bende biraz göbek vardı zaten hamile olduğumu öğrendikten 1-2 hafta sonra hemen belli oldu yani bebek değilde göbektir büyük ihtimalle ama artık içimizede çekemiyoruz göbekleri hemen dikkat çekiyor daha hiç kilo almadım 53 kg civarında grmlar yükseliyor alçalıyor e boyda kısa tabi :) benim 3.ayım bitcek önümüzdeki hafta görenler 4 -4,5 aylık galiba senin diyorlar:)

canım doğrudur da hamile göbegi belli olyor ya gögüsün altından başlıyor göbek benim önceden öyle degildi :) bendede biraz kilo vardı boyda kısa aynı durumdayız canım:) ama bak 1-2 hafta sonra sende anlıcan şişmanlık göbeği olmadıgını ben daha yeni yeni anladım bunu çünkü ama en önemlisi saglıklı olsunlarda en büyük dileğimiz bunlarr

aynen canım sağlıklı olsunlarda varsın biz göbekli göbekli gezelim:) hem büyümese daha çok takardım sanırım kafama ben niye belli olmayor hiç diye:)

canim beni yanlis anlama. moralsizdim karamsar bakiyordum herseye. kendimde kotu seyler dusunmemek icin guzel seyler okuyup dusunmeye calisiyordum. hersey normala donunce paylasmak istedim en azindan ben biraz normale dondum bebegi gorunce keyfim yerine geldi :) bir ay nasil bekliycem diyorum simdiden...

hadi gözün aydın..hep güzel gitsin inşallah...benim göbeğimde erken çıktı 3,5 aylık ama 5 aylık gibi gören şaşırıyor ama ikiz olduğu için böyle sanırım ikiz olduğunu şimdilik söylemiyorum ama....benim için hiç dert değil sağlıkla kavuşayımda bebişlerime..göbeğime gör kilo almadım ama bu benim için güzel bir olay

merhaba hanımlar
bende yarın doktoruma gidiyorum inşallah cinsiyetini öğrenebileceğiz. üç boyutlu ultrasonu var doktorumun özel muayenahaneye gidiyorum bakalım merak içindeyiz. aslında ilk olacağı için fark etmez rabbim ikisini de yaşatsın diyorum. iki cinsiyetin de isimleri hazır, alış veriş için ben sabredebilirsem 6. ayından sonra yavaş yavaş almayı düşünüyorum.
bu arada 2li testimiz çok şükür temiz çıktı.özelde yaptırdık. 90 tl verdik. sonucu 2 gün içinde aldık.
bir haftadır görmedim çok özledim bebeğimi yarını iple çekiyorum.
bir de internette okumuştum bu ultrason resimleri maksimum bir yıl sonra solmaya, yok olmaya başlıyormuş o yüzden biz resimleri taratmaya karar verdik. doktorumuz bir de görüntüleri cd olarak veriyor bize bu da güzel bir hatıra olarak kalacak diye düşünüyorum.
benimbulantılarım çok yoktu açken bulanıyordu yemek yiyince geçiyordu çok şükür iştahlıyım galiba çok kilo alacam engllemeliyim kendimi. şimdiden 3-4 kilo aldım göbekte önden gidiyor yoktu benim göbeğim. neyse bebeğim sağlıklı olsun tek dileğim o.
biz bayram için yola çıkıyoruz yarın. hepinizin kandili şimdiden mübarek olsun ayrıca hayırlı bayramlar diliyorum. birbirimize dua etmeyi unutmayalım. rabbim evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. hepinizi kocaman öpüyorum.
sevgiler...

Umarim ogrenebilsiniz canim cinsiyetini naz yapil saklamaz umarim :)
2'li testinin guzel cikmasi a cok sevindim canim
Bencede alisveris icin en guzel donem 6.aydan sonradi bendr boyle dusunuyoru
Hos arkadaslarim simdiden bebek icin biseyler almaya basladi onlari hordukce cokk heyecanlaniyorum :)
Bende ultrason resimlerini sakliyorum hatta gunluk tutuyorum benisime ama bende taratayim eger rengi soluyorsa felan bilmiyordim bunu ben

Valla canim bulantin olmasinda bosver kilo al ben 4 kilo verdim ozellikle son 2 gundur hic bisi yemeden cikartiyorum artik gobek felan kalmadi bende hic
Umarim cabuk gecer bu bulantilar felan
Sizinde kandiliniz mubarek olsun hayii kandiller canim
Yarin cinsiyetini ogrenirsen yaz olur mu :))

Ben de hep kız diyordum öyle hissediyordum ama bakalım 17 sinde tekrar gidicez doktora merakla bekliyorum.İnşallah sağlıklı doğarlar da cinsiyet çok önemli değil

Son düzenleme:
biz de dün eşimle memorial e gittik,orda dr. aynur erşahin var,4 boyutlu baktı ve dediki,yüzde yüz diyemem ama erkek gibi.ama kordon da tam ordan geçiyo net diyemiyorum dedi.beni de orası pahalı olduğu için medikal park bahçelievlerde eşi olan dr. suat süphan erşahin e yönlendirdi.acayip güzel bişey olmuş maşallah,çok güzel bi duygu.bugün de indirek coombs diye bi test var onu yaptırıcam,kan uyuşmazlığımız var eşimle diye,bakalım:)

canım çok geçmiş olsun. inşallah Allah bir daha hastalık vermesin. seni ve bebeğini korusun...

bende bayan giyim mağazalarına bakıyorum ama çok fazla seçenek yok...hangi mağazadan aldın istanbulda mı....ben istanbuldayım da inşallah buralardadır da bizde birşeyler bakarız :)

Ben izmirde oturyorum. izmirde kemeraltında zuhal giyim var. sırf hamile kıyafetleri satıyor. ordan aldım canım.

gnd bende yarın gideceğim 2li test için her özel hastanede 4 boyutlu ultrasyon varmıdır acaba bebişimi çok merak ediyorum

benden bır çiçek gelıyor kızım olacakmış arkadaslar ama duaya ihtıyacaım var sorunlu bır hamılelık gecırıyorum rabbım hepımızın yardımcısı olsun..........

herkese günaydınlar..,hayırlı kandiller dilerimm..

kızlar dün işe gelmedim evde bayram temizliği vardı. kadın tuttum, sağolsun evimi çiçek gibi yaptı. bende perdeleri yıka,ütüle,yemek yap derken akşamı ettim. bende bir kaç değişiklikler var.sizlerle paylaşayım dedim. öncelikle göğüs uçlarım kararmaya başladı. ayrıca göbek deliğimden aşağıya doğru inen ince bir çizgi oluştu.. ablama sordum dün. hepsi normal dahada kararıcak ve o çizgi dahada belirgenleşcek dedi. canım bebeğimmm , vücudum ne şekle girerse girsin,hiç sorun değil. sen sağlıkla sıhhatle gel yeter kuzucum. sizde varmı bu tarz gelişmeler...

benden bır çiçek gelıyor kızım olacakmış arkadaslar ama duaya ihtıyacaım var sorunlu bır hamılelık gecırıyorum rabbım hepımızın yardımcısı olsun..........

hadi hayırlısı olsun canım..allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. ikili teste gittiğimde doktor bana erkeğe benziyor ama kesin değil demişti. bayram dönüşü bir daha gidicem. göremezse arkadaşın gittiği doktor var, 4 boyutlu ultrasonla bakıyor. onada randevu alıp gidicem.kocamla çok merak ediyoruz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…