İçim içime sığmıyor, kızım olacakmış hala inanamıyorum:)
Arife günü kontrolüm vardı, Bebeğimizi önceden bu kadar net görmemiştik, duruş şeklini değiştirmiş sanki iyiki de öle yapmış:) Doktora %51 de olsa cinsiyet belliyse söleyin nolur dedim, doktor da %99 kız bebek geliyor dedi:) Boyu kilosu,testleri iyi dedi, ben hala heyecanlıyım, bana hep seninki erkek deniyordu,içimden kız istesem de ben bile öle hissediyodum artık. Kız olduğunu duyunca şok oldum:)
Bizden haberler bu kadar, siz ve bebişler nasılsınız:) İnş. güzel bir bayram geçirmişsinizdir.
Arife günü kontrolüm vardı, Bebeğimizi önceden bu kadar net görmemiştik, duruş şeklini değiştirmiş sanki iyiki de öle yapmış:) Doktora %51 de olsa cinsiyet belliyse söleyin nolur dedim, doktor da %99 kız bebek geliyor dedi:) Boyu kilosu,testleri iyi dedi, ben hala heyecanlıyım, bana hep seninki erkek deniyordu,içimden kız istesem de ben bile öle hissediyodum artık. Kız olduğunu duyunca şok oldum:)
Bizden haberler bu kadar, siz ve bebişler nasılsınız:) İnş. güzel bir bayram geçirmişsinizdir.
kızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar? ben ilk üç ay hiç almamıştım 54 kilodaydım ve doktorum "çok iyi" demişti ama 16.hafta kontrolümde de 54 kilo çıkınca artık almam gerektiğini,ayda 1 kiloyu geçmememi ama 1 kilo almamı söyledi protein yiyerek alabilirmişim.siz nasıl alıyorsunuz kilolarınızı?
günaydınlar
ceyzciğim gözünaydın harika bir haber bu:) 16 ağustostaki kontrolümüzde bize de %95 kız dedi ama bacaklarını tam açmadığını da söyledi,açması için uğraştı,bekledi ben değişir mi sonra dedim yok %95 kız dedi çıkıntı görünmüyor dedi ama ben nedense bacakları tam açılmadı diye çok emin olamıyorum kız deyince ben de çok sevindim,mutluluktan ağladım.bna da herkes seninki erkek gibi sanki diyorbelki de bir kızım var o yüzden bilemiyorum ama ben kendim hep kızmış gibi hissdeip kendimi erkeğe hazırlamaya çalıştım
benim bayramın ilk günü genital bölgemin hemen üstünde ağrım oldu,ara ara girip çıktı bu ağrı telaşlandım ama bayramda uzman doktor bulamam diye gitmedim hastaneye falan
AAAA CANIM BENİMMM...Çok sevindim, kutluyorum seni...Bir de ben öğrensem. Canım senin arife günü kontrolün ne kontrolü idi. Ben daha kan sonuçlarımı almadım bugün almam lazım ama gidemiyorum işler yüzünden. Cumartesi alacağım artık. Sen ikili test sonuçlarını aldıktan kaç hafta sonra kontrol tarihi verdi veya kan sonuçlarını alıp gösterdiğin zaman mı baktı cinsiyetine... Ben cumartesi kan sonuçlarımı almaya gideceğim o zaman bakar mı cinsiyetine...
Günaydın kızlar,
Benim de bayramdan önce kontrolüm vardı, ikili testim yapıldı. Sonucunu bu Cumartesi alıcaz, doktor ultrasonda bir sıkıntı görünmüyor dedi, inşallah hayırlı sonuçlar alırız. Bide %70 kız dedi doktor :))
Benim bugün ilk defa (afedersiniz) kusmam oldu, içim dışıma çıktı yaaakahvaltımı yaptıktan sonra oldu, midem boşaldı resmen, şimdi bişi yemeye korkuyorum ((
Sağol canım,ben arife günü kan sonuçlarımı almaya gitmiştim.Gitmişken muayene de olayım diye randevu aldım önceden,iyiki de öle yapmışm nazlanmadı bu seferkinde:) 1 haftada çıkıyormuş ama ben ikili testi yaptıktan 2 hafta sonra gidebildim tekrar,hem sonuç aldım -iyi çıktı çok şükür- hem de cinsiyeti öğrendim:)
günaydınlar
ceyzciğim gözünaydın harika bir haber bu:) 16 ağustostaki kontrolümüzde bize de %95 kız dedi ama bacaklarını tam açmadığını da söyledi,açması için uğraştı,bekledi ben değişir mi sonra dedim yok %95 kız dedi çıkıntı görünmüyor dedi ama ben nedense bacakları tam açılmadı diye çok emin olamıyorum kız deyince ben de çok sevindim,mutluluktan ağladım.bna da herkes seninki erkek gibi sanki diyorbelki de bir kızım var o yüzden bilemiyorum ama ben kendim hep kızmış gibi hissdeip kendimi erkeğe hazırlamaya çalıştım
benim bayramın ilk günü genital bölgemin hemen üstünde ağrım oldu,ara ara girip çıktı bu ağrı telaşlandım ama bayramda uzman doktor bulamam diye gitmedim hastaneye falan
cinsiyetleri yavaş yavaş belli oluyor ♥ hepimize Rabbim gönlümüzce versin inşallah.. geçen haftaki kontrolde %70 erkek dedi, çıkıntı gördü ama devamını görmem lazım emin olmam için dedi. kız istiyordum yıllardır, ismi bile hazırdı ama olsun sağlıklı olsunda yavrum erkek olsun hiç sorun değil.. şimdi isim arıyorum fellik fellik :) hep şu smiley i kullanmak isterdim müsadenizle hemmencecik bi kullanıverem artık :))))ehehehehehe oğluşum mu geliyomuş gel guzummm gel yavrumm gel annemmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?