Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
İçim içime sığmıyor, kızım olacakmış hala inanamıyorum:)

Arife günü kontrolüm vardı, Bebeğimizi önceden bu kadar net görmemiştik, duruş şeklini değiştirmiş sanki iyiki de öle yapmış:) Doktora %51 de olsa cinsiyet belliyse söleyin nolur dedim, doktor da %99 kız bebek geliyor dedi:) Boyu kilosu,testleri iyi dedi, ben hala heyecanlıyım, bana hep seninki erkek deniyordu,içimden kız istesem de ben bile öle hissediyodum artık. Kız olduğunu duyunca şok oldum:)

Bizden haberler bu kadar, siz ve bebişler nasılsınız:) İnş. güzel bir bayram geçirmişsinizdir.

günaydınlar
ceyzciğim gözünaydın harika bir haber bu:) 16 ağustostaki kontrolümüzde bize de %95 kız dedi ama bacaklarını tam açmadığını da söyledi,açması için uğraştı,bekledi ben değişir mi sonra dedim yok %95 kız dedi çıkıntı görünmüyor dedi ama ben nedense bacakları tam açılmadı diye çok emin olamıyorum kız deyince ben de çok sevindim,mutluluktan ağladım.bna da herkes seninki erkek gibi sanki diyorbelki de bir kızım var o yüzden bilemiyorum ama ben kendim hep kızmış gibi hissdeip kendimi erkeğe hazırlamaya çalıştım

benim bayramın ilk günü genital bölgemin hemen üstünde ağrım oldu,ara ara girip çıktı bu ağrı telaşlandım ama bayramda uzman doktor bulamam diye gitmedim hastaneye falan

canım çok sevindim,hayırlı tatlı sağlıklı bi kızın olsun inşallah.bakalım bana kesin erkek dedi ama ne yalan söyliyim ben de hep kız hayal ediyodum:)çok sevindim canım

Günaydın kızlar,

Benim de bayramdan önce kontrolüm vardı, ikili testim yapıldı. Sonucunu bu Cumartesi alıcaz, doktor ultrasonda bir sıkıntı görünmüyor dedi, inşallah hayırlı sonuçlar alırız. Bide %70 kız dedi doktor :))

Benim bugün ilk defa (afedersiniz) kusmam oldu, içim dışıma çıktı yaaa kahvaltımı yaptıktan sonra oldu, midem boşaldı resmen, şimdi bişi yemeye korkuyorum ((

Son düzenleme:
cinsiyetleri yavaş yavaş belli oluyor ♥ hepimize Rabbim gönlümüzce versin inşallah.. geçen haftaki kontrolde %70 erkek dedi, çıkıntı gördü ama devamını görmem lazım emin olmam için dedi. kız istiyordum yıllardır, ismi bile hazırdı ama olsun sağlıklı olsunda yavrum erkek olsun hiç sorun değil.. şimdi isim arıyorum fellik fellik :) hep şu smiley i kullanmak isterdim müsadenizle hemmencecik bi kullanıverem artık :)))) ehehehehehe oğluşum mu geliyomuş gel guzummm gel yavrumm gel annemmmmm

kızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar? ben ilk üç ay hiç almamıştım 54 kilodaydım ve doktorum "çok iyi" demişti ama 16.hafta kontrolümde de 54 kilo çıkınca artık almam gerektiğini,ayda 1 kiloyu geçmememi ama 1 kilo almamı söyledi protein yiyerek alabilirmişim.siz nasıl alıyorsunuz kilolarınızı?

:)) Ayy ne güzel Rabbim gönlüne göre vermiş.. Mutluluğunu buradan hissedebiliyorum.. Bizlerde iyiyiz şükür..BEbişlerde iyidir inşallah..Benimkiyle görüşme randevumuza var..Çok özledim bebişimi aklım hep onda..İki hafta sonra Rabbim nasip ederse görcem bende artık kız mı erkek mi keyfi yerinde mi

Bende de durumlar aynı..Bir kilo almışımdır en fazla..Göbişimde çok az çıktı..Ama yemek yeyince iyice hamiş oluyorum:)
Psikolojik olarak göbişim büyüsün diye bekliyorum ama acele mi ediyorum anlamadım..Bebişler sağlıklı olsun da gerisi mühim değil gerçi..
Ne olursa yiyorum çok şükür bulantımda olmuyo maşallah:=))

Öyküm şimdi iyisin inş. geçmiş olsun.ağrı benm de oluyo bazen korkuyorum.Sonra dinlenince geçiyor.Doktorlar kesin konuşmuşlar valla, benm kızım resmen cinsiyetine bakalım diye öle bir durdu ki ben bile doktor demeden gördüm kız olduğunu. Birde yüz şekli burnu filan erkeğe benzemiyordu hiç:) İnş. sağlıklı doğsunlar hepsi. benm 15 haftalık olmam lazımdı 16 haftalık olmuş bebişim,dr öle söyledi. Hızlı mı büyüyo normal mi sizce. ben de 2,5 kilo almışım nereme aldım o kiloları bilmiyorum:)

Bu arada balık süt et vs yiyemiyorum diye çok üzülüyordum,dr.a söledim yararlı hiç bişe yiyemiyorum,midem almıyor dedim. Eleviti hergün iç, alamadığın vitaminlerin hepsi var onda zorla yemene gerek yok dedi.Bilginiz olsun,ilaçları aksatmayın.Bebe yağı için de olumlu konuştu,ayrıca krem sürmene gerek yok yeterli kadar nemlendirirsen dedi.

CeYz hayatim coooook sevindim senin adina! :) ben de son gittigimde ayni sekilde sordum doktoruma o da kiz olarak yorumlayabilirim ama heveslenme eylulu bekle dedi :)) basindan beri kiz hissettigim icin, esim de artik bu kesin kiz diyerek noktayi koydu :)
Simdi okurken gordugum kadariyla da kizlar cogunlukta sanirim :))

Bayramda yazamadim ama gecmis bayraminizi kutluyorum kizlar. Hepimize saglik, huzur, mutluluk ve kolay bir dogum nasip etsin Allahim. :))

AAAA CANIM BENİMMM...Çok sevindim, kutluyorum seni...Bir de ben öğrensem. Canım senin arife günü kontrolün ne kontrolü idi. Ben daha kan sonuçlarımı almadım bugün almam lazım ama gidemiyorum işler yüzünden. Cumartesi alacağım artık. Sen ikili test sonuçlarını aldıktan kaç hafta sonra kontrol tarihi verdi veya kan sonuçlarını alıp gösterdiğin zaman mı baktı cinsiyetine... Ben cumartesi kan sonuçlarımı almaya gideceğim o zaman bakar mı cinsiyetine...

Sağol canım,ben arife günü kan sonuçlarımı almaya gitmiştim.Gitmişken muayene de olayım diye randevu aldım önceden,iyiki de öle yapmışm nazlanmadı bu seferkinde:) 1 haftada çıkıyormuş ama ben ikili testi yaptıktan 2 hafta sonra gidebildim tekrar,hem sonuç aldım -iyi çıktı çok şükür- hem de cinsiyeti öğrendim:)

Sevocan bende de haftanın 1 veya 2 günü öle oluyo ne yesem çıkarıyorum. Diğer günler de sapasağlamım, tuhaf bişemiş bu hamilelik,katlancaz mecburen:)

Canım, muayene almak için randevu aldın ya. Normal muayene ücreti ödüyorsun değil mi? Yani kontrol için gittiğinde ultrasonda bakmıyor mu? Ben cumartesi kan sonuçlarımı alacağım ve göstereceğim sonuçları. Ultrasona almaz o zaman değil mi? Olmazsa ben de randevu alayım bari...

Kızlar güzel haberlerinize çok sevindim.Ben de başından beri hep kız olacak diye hissediyorum ama erkekmiş, %95 erkek dedi doktor. İlk 2 ayda hiç kilo almamıştım ben ama sonra birden 3 kilo aldım. Doktorum almasan daha iyi olurdu ama zayıf başladığın için sorun değil dedi. Almamam mümkün değil ki. Ben acıktığımda dayanamıyorum, o kadar kötü bulanıyor ki midem içim dışıma çıkıyor. Üstelik midem boş olduğu için karnımın içi midem acıyor resmen. O yüzden her acıktığımda bişeyler yiyorum doğal olarak da alıyorum. Çok fazla almaktan korkuyorum ama bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrenince de mutlu oluyorum. İnşallah hepimiz için çok güzel olu herşey

CeYz tebrikler canımm,bizim tahmin elimizde patladı=))bizim de kontrolümüz vardı arife günü,ben de seninle aynı taktiği uyguladım %51 en azından öğreneyim dedim=))sadece o kadarını söylerim dedi doktorumuz da kesin olmamakla beraber erkek olacak benim kuzum da=)pipisini de gördük:26:zaten hiç yerinde durduğu yok,çok hareketli dedi hemşire dr. söylemeden bence xy dedi.En çok babamız sevindi bu işe.
Elevit kullanmaya başladık,şu an -1 kilodayım,bundan sonra ayda 1-2 kilo arası,toplamda da 12-18 kilo alman lazım dedi dr. çok geldi bana,bakalım ne olacak,yeni gelişmeleri,annelerimizden gelecek güzel haberleri merakla bekliyoruz

Kızlar güzel haberlerinize çok sevindim.Ben de başından beri hep kız olacak diye hissediyorum ama erkekmiş, %95 erkek dedi doktor. İlk 2 ayda hiç kilo almamıştım ben ama sonra birden 3 kilo aldım. Doktorum almasan daha iyi olurdu ama zayıf başladığın için sorun değil dedi. Almamam mümkün değil ki. Ben acıktığımda dayanamıyorum, o kadar kötü bulanıyor ki midem içim dışıma çıkıyor. Üstelik midem boş olduğu için karnımın içi midem acıyor resmen. O yüzden her acıktığımda bişeyler yiyorum doğal olarak da alıyorum. Çok fazla almaktan korkuyorum ama bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrenince de mutlu oluyorum. İnşallah hepimiz için çok güzel olu herşey

Aman da aman bi hanim kizimiz daha mi geliyomus gozunuz aydin olsun canim Allah saglikla kucaklarimiza almamizi nasip etsin insallah amin..
Biz de bu aksam hasret giderices insallah yavrumuzla coookk ozledik tospaamizi hem uclu test yapicak dr.umuz hem de cinsiyetini soylicek insallah kucuk melegimin keyfi yerinde olur da gosterirse tabii
Hayirlisiyla belli olsun da cinsiyetimiz ona gore alisverislere baslayalim bizdeeee

Gecmis olsun canim simdi nasilsinnn

Gozunuz aydin olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…