Kızlar yeni hamişler yok mu
Benim karın ağrım oluyor sık sık, normal mi acaba, bilgisi olan benim gibi olan var mı.
merhabalar arkadaşlar,
ben henüz bilmiyorum hamilemiyim değilmiyim ama bu ayın 20-21 gibi belli olur eğer hasta olmaz isem hamileyimdir inşallah bende sizin aranıza o zaman katılırımmm :) çok istiyorum bebişimin olmasını bnm için duar edin olur mu.
hamıle elbısesı nerden alıyorsunuz bununla ılgılı konuyu blamadım ben sımdılık lc waıkıkıden alıyorum ama cesıt cok az bol elbıseler gıyıyorum hafıften cıktı cnk gobegım:) kot falan gıydıgımde cok sıkıyor
merhaba hamişler
Hamile Pantolonu-GeBe Hamile Giyim
SONBAHAR - KIŞ | Modern Hamile ve Gebe Giyim Ürünleri |
bikaç hamile giyim sitesi. Belki sızın işinize yarar. ındırımde oldugunda guzel urunler olabılıyor. henuz ben hamile giyim almadım ama sanırım alma zamanı geldı .Agrıda çalıştıgım için kıyafetlerımı ınternetten almam gerekecekyada taa erzurumdan:)
2. linkte urun seçitiginde beden çizelgesi var belki işine yarar canım. zaten beden degişikligi yapıyorlarmış olmazsa deneyerek bulacagız artık her geçen gun degişiyoruz:)Sağol canım ya çok güzel kıyafetler varmış bu sitelerde. Ama ben beden olarak hiç bilmiyorum nasıl alacağımı,giyip bakmam lazım. En azından pantolonları:) Diğer kışlık olanlar biraz pahalıymış ama bayıldım,tam bizim döneme uygun :)
kızlar benım bebegım 14 haftalık oldu kıpır kıpır ultrasyonda gorduk ama henuz cınsıyetı bellı dııl ayın basında tekrar gıdıcem umarım bellı olur:)
hamıle elbısesı nerden alıyorsunuz bununla ılgılı konuyu blamadım ben sımdılık lc waıkıkıden alıyorum ama cesıt cok az bol elbıseler gıyıyorum hafıften cıktı cnk gobegım:) kot falan gıydıgımde cok sıkıyor
merhabalar arkadaşlar,
ben henüz bilmiyorum hamilemiyim değilmiyim ama bu ayın 20-21 gibi belli olur eğer hasta olmaz isem hamileyimdir inşallah bende sizin aranıza o zaman katılırımmm :) çok istiyorum bebişimin olmasını bnm için duar edin olur mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?