Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
kızlar benım bebegım 14 haftalık oldu kıpır kıpır ultrasyonda gorduk ama henuz cınsıyetı bellı dııl ayın basında tekrar gıdıcem umarım bellı olur:)

hamıle elbısesı nerden alıyorsunuz bununla ılgılı konuyu blamadım ben sımdılık lc waıkıkıden alıyorum ama cesıt cok az bol elbıseler gıyıyorum hafıften cıktı cnk gobegım:) kot falan gıydıgımde cok sıkıyor

Kızlar yeni hamişler yok mu

Benim karın ağrım oluyor sık sık, normal mi acaba, bilgisi olan benim gibi olan var mı.

merhabalar arkadaşlar,
ben henüz bilmiyorum hamilemiyim değilmiyim ama bu ayın 20-21 gibi belli olur eğer hasta olmaz isem hamileyimdir inşallah bende sizin aranıza o zaman katılırımmm :) çok istiyorum bebişimin olmasını bnm için duar edin olur mu.

Selam canım, allah gönlüne göre verir inş.

kececi benm de 14 haftalık,aynıyız senle:) Bu arada güzel soru sormuşsun ben de merak ediyorum LCw biliyorum ben sadece ama ordaki pantolonlar bana olmuyor. 38 beden giydim içinde kayboldum halbuki normalde giydiğim beden . Kalıpları farklı oluyor galiba onların, elbiselerim baya var,pantolonum hiiiç yokkkk

Sağol canım ya çok güzel kıyafetler varmış bu sitelerde. Ama ben beden olarak hiç bilmiyorum nasıl alacağımı,giyip bakmam lazım. En azından pantolonları:) Diğer kışlık olanlar biraz pahalıymış ama bayıldım,tam bizim döneme uygun :)

Kızlar bayramınız mübarek olsun, eşimiz bebeklerimiz ailemizle beraber nice bayramlara inş. Foruma giremeyebilirim şimdiden kutlayayım dedim:) Allaha emanet olun, birbirimizi özleyelim anacığım:)

2. linkte urun seçitiginde beden çizelgesi var belki işine yarar canım. zaten beden degişikligi yapıyorlarmış olmazsa deneyerek bulacagız artık her geçen gun degişiyoruz:)

kızlar benım bebegım 14 haftalık oldu kıpır kıpır ultrasyonda gorduk ama henuz cınsıyetı bellı dııl ayın basında tekrar gıdıcem umarım bellı olur:)

O zaman belli olur cinsiyeti, benim de 16 haftalık, bugün belli oldu erkekmiş.Ben hep kız gibi hissediyordum ama yanılmışım.13 haftalıkken 2li testi yaptırdık.Önümüzdeki hafta da 3lü test yapılacak. 2li test normal çıktı çok şükür. Darısı size ve bütün hamiilelere...

Ben de sadece 2 tane hamile pantolonu aldım daha onları da lc waikikiden. Çeşit az bence de insan kendini çirkin hissedince biraz daha farklı bişeyler arıyor. Bir de 2 hafta sonra tatil bitiyor. ;şe başlayınca daha da zor olacak. Ben önceleri hep dar giyiniyordum, doğal olarak hiçbiri olmuyor. Değişik bir mağaza keşfetmek zorundayım.

Canım inşallah güzel haberlerini alırız senin de...Haber ver yine

Selam kızlar 2-3 gündrü giremedim şiddetli başağrısı çektim allahım kimseye vermesin neyseki bugün iyiydim. Ben lcw ince kot kapri aldım tavsiye ederim 38 beden aldım az bol ama 1-2 aya tam olur 36 bedenini alırsınız bol olursada benim ikizler hızlı büyüdükleri için hiçbi,şeyim olmuyor.....elbiselerimde vardı idare ediyoruz işte...bence bol bol elbiseler giyin makyajınızıda yapın gidin fön çektiein hamişliğin tadını çıkarın....

Iyi geceler kizlar, biz bu gece uyuyamadik bi turlu sabah ezaniyla kalktik simdi. Hamis kiyafetleri icin ebru maternity ve gorsin var internetteki alisveris sitelerinde cikiyo ve fiyatlar gebe ye gore epey uygun ben ordan 2 elbise birde salopet aldim kaliteleride gayet iyi tavsiye ederim. Birde gorumcem uc yil once dogum yapmisti sagolsun oda saklamis kiyafetlerini, iki elbise bi kot pant. Gecelik ve bikac bluz verdi boylece bebisimle birlikte kreasyonumuz epey bi cesitlendi cok sukur birde gectigimiz hafta basi bi fön cektirdik makyajimizida yaptik, is yerindekiler son üç aydir alismislar beni bitap sekilde gormeye, oyle fonlu makyajli tebdili kiyafet gorunce pek bi begendiler bizi Allah hepimizi ve bebislerimizi nazarlardan kem gözlerden korusun insallah aminnn

Herkese mutlu,keyifli bol şekerli,sevdiklerinin yanında olduğu,Sağlıklı ve tadını çıkarabildiği nice bayramlar dilerim.İYİ BAYRAMLAR kızlar ve merakla bekledğimiz bebişler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…