kızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar? ben ilk üç ay hiç almamıştım 54 kilodaydım ve doktorum "çok iyi" demişti ama 16.hafta kontrolümde de 54 kilo çıkınca artık almam gerektiğini,ayda 1 kiloyu geçmememi ama 1 kilo almamı söyledi protein yiyerek alabilirmişim.siz nasıl alıyorsunuz kilolarınızı?
Kızlar belki duymuşsunuzdur, bellybuds almıştım kargoyla şimdi geldi. Oğluma klasik müzik dinletiyorum:) Şimdilik tepki alamıyorum tabi ama çok hoşuma gitti. Tavsiye ederim :)) İncelemek isterseniz adres: Bellybuds Bellybuds - DEKOR&KONFOR - BunlardanIstiyorum.com ben bu adresten aldım, kendi sitesi de var Bellybuds Turkey
Bebekler karnımızda sadece bizim kalp ve bağırsak seslerimizi vb duydukları için en uygun müzik klasik müzikmiş. Biz de şimdi mozart dinliyoruz. Doğduktan sonra ağladığında susturamazsak aynı müziği dinlettiğimizde kendini aynı güvenli ortamda sanıp susuyormuş.Bu konuda çok bilgi var internette.
Canım, muayene almak için randevu aldın ya. Normal muayene ücreti ödüyorsun değil mi? Yani kontrol için gittiğinde ultrasonda bakmıyor mu? Ben cumartesi kan sonuçlarımı alacağım ve göstereceğim sonuçları. Ultrasona almaz o zaman değil mi? Olmazsa ben de randevu alayım bari...
Birileri kilo mu dedibiz toplam 4 kilo aldik suana kadar nasilmi aldik soyle ki protein acisindan zengin beslendik bide ozellikle geceleri kardi konulamaz durdurulamaz bir mide kazintisiyla uyanarak dolapta ne bulursak yedik hee bide her ogunden max ili saat sonra aciktigimiz icin agzimiz hic bos durmuyo... Dr.um da cok almasak iyi ama acikiyosan yapicak cok bisey yok kalorisi az seyler yemeye bak demisti en son. Son bi ayda hic kilo almadik aslinda ama yine de dort ayda dort kilo fazla... Allah melegime saglik versin yeterki napalim kilo bu verilir insallah
CeYz tebrikler canımm,bizim tahmin elimizde patladı=))bizim de kontrolümüz vardı arife günü,ben de seninle aynı taktiği uyguladım %51 en azından öğreneyim dedim=))sadece o kadarını söylerim dedi doktorumuz da kesin olmamakla beraber erkek olacak benim kuzum da=)pipisini de gördük:26:zaten hiç yerinde durduğu yok,çok hareketli dedi hemşire dr. söylemeden bence xy dedi.En çok babamız sevindi bu işe.
Elevit kullanmaya başladık,şu an -1 kilodayım,bundan sonra ayda 1-2 kilo arası,toplamda da 12-18 kilo alman lazım dedi dr.çok geldi bana,bakalım ne olacak,yeni gelişmeleri,annelerimizden gelecek güzel haberleri merakla bekliyoruz
Bende de durumlar aynı..Bir kilo almışımdır en fazla..Göbişimde çok az çıktı..Ama yemek yeyince iyice hamiş oluyorum:)
Psikolojik olarak göbişim büyüsün diye bekliyorum ama acele mi ediyorum anlamadım..Bebişler sağlıklı olsun da gerisi mühim değil gerçi..
Ne olursa yiyorum çok şükür bulantımda olmuyo maşallah:=))
Kızlar ya bu elevit mi bize kilo aldırıyor acaba ne dersiniz:) Öncesinde almamıştım da:)
Kızlar ya bu elevit mi bize kilo aldırıyor acaba ne dersiniz:) Öncesinde almamıştım da:)
Canım onu ben de bilmiyorum malesef, kontrole gitsem belki cinsiyetine bakmaz diye muayene ücreti ödedim yine.Cinsiyeti önceden söyleseydi hiç randevu almadan direk sonucumu gösterirdim.Ultrasona koymaz bence kan sonuçları için gidildiğinde ama tam bilmiyorum canım, sor istersen telfnu varsa,önceden randevu almam gerekir mi diye.
kızlar sizin de doktorunuz folik asiti kesti mi :26: doktorum folidoce vermişti. gebelikten 3ay öncesinde başlamıştım. üç ay da hamilelikte kullandım. artık kullanma dedi. ben elevite geçeceğimizi sanıyordum o tamamen kesti :26:
kızlar sizin de doktorunuz folik asiti kesti mi :26: doktorum folidoce vermişti. gebelikten 3ay öncesinde başlamıştım. üç ay da hamilelikte kullandım. artık kullanma dedi. ben elevite geçeceğimizi sanıyordum o tamamen kesti :26:
Kızlar belki duymuşsunuzdur, bellybuds almıştım kargoyla şimdi geldi. Oğluma klasik müzik dinletiyorum:) Şimdilik tepki alamıyorum tabi ama çok hoşuma gitti. Tavsiye ederim :)) İncelemek isterseniz adres: Bellybuds Bellybuds - DEKOR&KONFOR - BunlardanIstiyorum.com ben bu adresten aldım, kendi sitesi de var Bellybuds Turkey
Bebekler karnımızda sadece bizim kalp ve bağırsak seslerimizi vb duydukları için en uygun müzik klasik müzikmiş. Biz de şimdi mozart dinliyoruz. Doğduktan sonra ağladığında susturamazsak aynı müziği dinlettiğimizde kendini aynı güvenli ortamda sanıp susuyormuş.Bu konuda çok bilgi var internette.
Gecmis olsun canim simdi nasilsinnn
Canım teşekkürler. Yalnız kafama birşey takıldı, bu cihaz karına bayağı yakın durması gerekiyor hatta kulaklıkları karına yapışıyor. Peki bu tarz elektronik cihazların radyasyon yayması pek muhtemel, bununla ilgili bir araştırma yaptın mı?
Ben ilk çocuğuma kulağıma takıyordum veya evde müziğin sesini açıyordum bu şekilde dinletiyordum...
Canım tabi önemli bir konu bu. Ben ve eşim bilgisayar öğretmeniyiz. Okul başladığında sürekli bilgisayarın olduğu bir ortamda olduğumuz için radyasyon konusunda çok hassasız zaten. Kulaklıklar gelen elektrik sinyallerini ses dalgalarına çevirirler, bu yüzden radyasyon kulaklıkta değil cep telefonu gibi kaynağında. Aramızda cep telefonu kullanmayan yoktur mesela. Bu yüzden ben gönül rahatlığıyla dinletiyorum. Zaten kulaklık da bebek için özel tasarlanmış bir kulaklık. Örneğin kendim ses ayarı yapmıyorum, yani ses az mı çok mu derdi yok, kulaklık rahim içine uygun olan ses düzeyi sabit ayarlanmış şekilde.Tabi sen de araştırabilirsin ama ben bu şekilde biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?