Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Kızlar belki duymuşsunuzdur, bellybuds almıştım kargoyla şimdi geldi. Oğluma klasik müzik dinletiyorum:) Şimdilik tepki alamıyorum tabi ama çok hoşuma gitti. Tavsiye ederim :)) İncelemek isterseniz adres: Bellybuds Bellybuds - DEKOR&KONFOR - BunlardanIstiyorum.com ben bu adresten aldım, kendi sitesi de var Bellybuds Turkey
Bebekler karnımızda sadece bizim kalp ve bağırsak seslerimizi vb duydukları için en uygun müzik klasik müzikmiş. Biz de şimdi mozart dinliyoruz. Doğduktan sonra ağladığında susturamazsak aynı müziği dinlettiğimizde kendini aynı güvenli ortamda sanıp susuyormuş.Bu konuda çok bilgi var internette.

Birileri kilo mu dedi biz toplam 4 kilo aldik suana kadar nasilmi aldik soyle ki protein acisindan zengin beslendik bide ozellikle geceleri kardi konulamaz durdurulamaz bir mide kazintisiyla uyanarak dolapta ne bulursak yedik hee bide her ogunden max ili saat sonra aciktigimiz icin agzimiz hic bos durmuyo... Dr.um da cok almasak iyi ama acikiyosan yapicak cok bisey yok kalorisi az seyler yemeye bak demisti en son. Son bi ayda hic kilo almadik aslinda ama yine de dort ayda dort kilo fazla... Allah melegime saglik versin yeterki napalim kilo bu verilir insallah

Cook tesekkur ederis canim bizim icin cok iyi oldu hep aklimda olmasina ragmen bi turlu arastirmaya vakit bulamamistim

Canım onu ben de bilmiyorum malesef, kontrole gitsem belki cinsiyetine bakmaz diye muayene ücreti ödedim yine.Cinsiyeti önceden söyleseydi hiç randevu almadan direk sonucumu gösterirdim.Ultrasona koymaz bence kan sonuçları için gidildiğinde ama tam bilmiyorum canım, sor istersen telfnu varsa,önceden randevu almam gerekir mi diye.

Aynı durumdayız biz de 1 hafta önce 3 kilo artmıştı kilom ben 4 ay bittiğinde 4 kilo olsa iyi diyorum şimdi:) Acıkmaya engel olamıyorum, mide kazıntısı çok fena

Canım aynen ya tahminler uçtu gitti bebiş sürpriz yaptı:) Sende de güzel haberler var oh maşallah:) Keşke bende kilo almasaydım 56 olmuşum 2 kilo almışım.Boyuma göre kilom normal ama yine de tırstım çünkü hiç de fazla yemediğim halde nasıl böle aldım anlamadım.İleriki aylarda zaten kilolalar coşacak yandık valla:)

Kızlar ya bu elevit mi bize kilo aldırıyor acaba ne dersiniz:) Öncesinde almamıştım da:)

Ceyz çok sevindim senin adına.Forumdan görüyorum ki kız bebişler çoğunlukta.Bize de doktor erkeğe benziyor dedi ama ben kesin erkekmiş gibi hissediyorum.Bu arada 3 kilo almışım(hiç iştahım olmamasına rağmen nereme aldım bu kiloları merak ediyorum.İnş yuvarlak bi anne olmam:))Bi de arada sırada bende yoğun sırt ağrısı oluyor,rahmi kayganlaştıran sıvıdan kaynaklanıyomuş sanırım.Sizlerde de oluyo mu??

Kızlar ya bu elevit mi bize kilo aldırıyor acaba ne dersiniz:) Öncesinde almamıştım da:)

sanırım yanlış alıntılama yapmışım:))
elevitin kilo aldırdığı doğru çünkü bana doktorum sakın kilo aldırıyor diye vitamin hapını bırakma demişti.

kızlar sizin de doktorunuz folik asiti kesti mi :26: doktorum folidoce vermişti. gebelikten 3ay öncesinde başlamıştım. üç ay da hamilelikte kullandım. artık kullanma dedi. ben elevite geçeceğimizi sanıyordum o tamamen kesti :26:

Canım çok teşekkür ederim...

Ben gebelikten 3 ay önce folbiol'e başladım 3 ay kullandım. Hamile kalınca 3 ay folidoce kullandım doktor verdi. 3 ayın tam bitiminde elevit verdi ve doğuma kadar kullan dedi. Keşke benim doktor da kesseydi, kilo yapıyorsa gerçekten kötü ki ben en çok gereğinden fazla kilo almaktan korkuyorum

Evet canım folik asiti 12.haftamda kesti ondan sonra elevit verdi onu kullanıyorum.

Canım teşekkürler. Yalnız kafama birşey takıldı, bu cihaz karına bayağı yakın durması gerekiyor hatta kulaklıkları karına yapışıyor. Peki bu tarz elektronik cihazların radyasyon yayması pek muhtemel, bununla ilgili bir araştırma yaptın mı?

Ben ilk çocuğuma kulağıma takıyordum veya evde müziğin sesini açıyordum bu şekilde dinletiyordum...

Gecmis olsun canim simdi nasilsinnn

sağol canım geçti o ağrılar geçmeseydi dün gidecektim hastaneye

arkadaşlar aklıma şey geldi; mesela bayram tatili geçirdik 3 gün ve uzman doktorlar da resmi tatil yaptılar diyelim ki öyle bir dönemde doğum yapmamız gerekti kim girecek doğuma,asistanlar mı? özel hastanelerde asistan da yok

Canım tabi önemli bir konu bu. Ben ve eşim bilgisayar öğretmeniyiz. Okul başladığında sürekli bilgisayarın olduğu bir ortamda olduğumuz için radyasyon konusunda çok hassasız zaten. Kulaklıklar gelen elektrik sinyallerini ses dalgalarına çevirirler, bu yüzden radyasyon kulaklıkta değil cep telefonu gibi kaynağında. Aramızda cep telefonu kullanmayan yoktur mesela. Bu yüzden ben gönül rahatlığıyla dinletiyorum. Zaten kulaklık da bebek için özel tasarlanmış bir kulaklık. Örneğin kendim ses ayarı yapmıyorum, yani ses az mı çok mu derdi yok, kulaklık rahim içine uygun olan ses düzeyi sabit ayarlanmış şekilde.Tabi sen de araştırabilirsin ama ben bu şekilde biliyorum.

kızım bebekken dinlettiğimiz bir kaset vardı bizim cd olarak bulabilirsiniz sanırım onu dinlemeye başlar başlamaz sakinleşir ve uyurdu,tavsiye ederim çok huzur verici bir müzik hamileyken de dinlenebilir sanırım:

music for mother & baby
canciones de cuna steven halpern

youtube dan falan bulup dinleyebilirsiniz

Tamam canım, bilgilendirdiğin için teşekkür ederim...Telefonu zaten cebimde taşımıyorum ama içim hiç rahat değil, işim gereği sürekli bilgisayar başındayım...OF OF :) Bir de seni yakalamışken radyasyon kovucu cihazlar hakkında ne düşündüğünü sormak isterim. Çeşitli ürünler var piyasada..

benim doktorumda kesti folic asiti canım. artık gerek olmadıgını söyledi demir ve magnezyuma basladım artık sadece onları kullanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…