Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Canım sen de ilk çocuğu erkek olanlardansın herhalde. Benim de 4 yaşında bir oğlum var. Bakalım bu bebiş ne olacak. Kıza benziyor dedi ama net birşey yok...

evet canım benimde 3.5 yaşında oğlum var.inşallah sağlıklı bide kızlarımız olur.

benimki bugünde söylemedi cinsiyetini malesef ( eylülün 20 si gibi kontrolumuz var bakalım artık Allahtan hayırlısı

ooo erkek bebişlerimizin sayısı 13 e çıkmış
merak ettim oy veren arkadaşlar kaçıncı haftada öğrendiklerine göre oy kullandılar? çünkü ikili testte genellikle erkeğe benziyor denildiğini farkettim bize de öyle demişti doktorumuz,16.hafta kontrolümüzde %95 kız dedi ben buna göre kız oyu kullandım ama hala tam emin olamıyorum çünkü bebişimiz bacaklarını tam açmamıştı

Herseyin basi saglik canim, Allahim insallah hepimize bebeklerimizi saglikli ve sihhatli kucaklarimiza almamizi nasip etsin insallah aminn sende gonlunu ferah tut annesi minik melegin senden etkileniyo

Amiiinnn canimm Allahim hepimizin yavrularini korusun insallah potansiyel dünürüm

benim de bebişim kız sanırım dr um kıza benzetti ama erken daha dedi bakalım:) sizinkiler kacıncı hafta belli oldu, bebişimde hiç cıkıntı yok cıkarsa da bilemem

Bize de hep kiz diyodu dr.umuz cikinti gorunmuyo diye hatta taniyan tanimayan herkes kiziniz olacak diyodu esime de bana ama minik oglusum herkesi sasirtti annesi ve babasi haric

Ayyy masallah size Allah hayirli evlat olmalarini saglikli olmalarini nasip etsin insallah aminn.. Bizde de bana kaynana demeye basladilar simdiden yok ben kaynana olmicam gelinimle iyi anlascam diyorum ama fena halde sarmis durumdalar

Nereye gidiosun canim 4 boyutlu fiyat gayet makulmus

Bize de hep kiz diyodu dr.umuz cikinti gorunmuyo diye hatta taniyan tanimayan herkes kiziniz olacak diyodu esime de bana ama minik oglusum herkesi sasirtti annesi ve babasi haric

canım kac haftalıkken cıkıntı yoktu? bir de tam anlamıyla ne zaman kesinlesti cinsiyeti:) ayyy catlıcam hee

Merhaba Subat anneleri ..

Allah izin verirse bende bir subat annesi olucam .. Muhtemelen dogumum 26 subat 2013 te
3 eylulde ikinci doktor kontrolumuz var.. ozaman 15 hafta 2 gunluk olcam, insallah cinsiyetini ogrenebiliriz .. su aralar yatip kalkip bunu dusunuyoruz :) meraktan catlamak uzereyiz :)

Rabbim herkese saglikla bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsin ..

benim de 22 eylulde kotrolum var, o zaman yaklasık 18 haftalık olacagız kesinleşir herhalde, dr hep ihtimal dahilince konusuyorlar bu haftalarrda

Ihtimalde olsa birsey duymak guzel :) tabi sonra tam tersi cikinca insan biraz sey olur ama .. olsun en onemlisi tekrar gorcez yavrumuzu .. ilk ultrasonumuzda sok halindeydik esim ve ben .. oyle guzel kimildiyorduki, kolunu bacagini salliyordu .. bu seyin benim icimde olduguna inanamadim ..

ozaman esim cep telefonuyla video ya kaydetmek istedi .. fakat ben engel oldum neymis efendim .. benimle birlikte o ani yasa, cep telefonuyla filan ugrasma dedim .. ahhh aptal kafam, birak ceksin :) ne guzel seyreder dururduk simdi
ama.. gittik ozel camera aldik :)) 3 eylulde full video kaydi yapicaz insallah :) ozledikce izler dururuz ozaman ..

sizlerde bi sonraki ultrasonunuzu iple cekiyormusunuz? ben dayanamiyorum dusundukce gunlerde gecmiyorki ..

canım kac haftalıkken cıkıntı yoktu? bir de tam anlamıyla ne zaman kesinlesti cinsiyeti:) ayyy catlıcam hee

12 haftaliktan 14 haftaliga kadar kiz dedi kendi dr.umuz ama 13.haftada ikili taramada baska bi yere gtmistik ordaki dr.erkek olabilir ama kesin diil demisti.. Biz tabi dumur olduk biri kiz diyo biri erkek diyo.. Hatta ikili sonuclarini gostermeye gttigimizde bizim dr.hala kiz olabilir diyodu ama dun tam 16+2 gunluktuk vee pipisini gorduk kucuk erkegimin
Tabii ki herseyin basi saglik Allah bebislerimizi saglikli dogurmak ve buyutmek nasip etsin insallah aminnn
Darisi en fazla iki haftaya size olur canim muhtemelennn

Tabii canimm hatta ipi gectik bayaa bildigin halatla asiliyorus gunlere, hayirlisiyla sagsalim gecsin miniklerimizi monitorde gorelim hatta su 5 ayimiz da hayirlisiyla gecsin de meleklerimize saglikla kavusalim insallah aminn
Buarada bizde kamera arastiriyorus siz ne aldiniz canim, fiyat performans kalitesinden memnun musunuz ??

Markasi JVC GZ-EX215, fakat biz yurtdisindayiz.. 289 euroya aldik, ytl olarak ne kadar yapiyor tam bilmiyorum.. Performansindan da memnunuz simdilik, cok fazla kurcalamadik henuz .. fakat bir ozelligi cok hosumuza gitti .. kamerayi evde birakip, internet olan herhangi biryerden kameraya baglanti kurabiliyorsun .. yani ise gittigimde ve cocugu anneme biraktigimda :) kamera sayesinde isyerinden istedigim an yavrumu gorebilirim :) insallah .. bu yuzden tavsiye ederim

benim de 22 eylulde kotrolum var, o zaman yaklasık 18 haftalık olacagız kesinleşir herhalde, dr hep ihtimal dahilince konusuyorlar bu haftalarrda

hamilelik günlerinin heyecanın tekrar hatırlamak için okurken kendimle ortak bir tarih buldum.22 eylül 2010 tarihinde 18. haftada kızımın olacağını öğrenmiştim.etrafımdaki herkes erkek olabileceğini o kadar çok söylemişlerdi ki(karnımın şeklinden)ekim ayında ayrıntılı ultrasonda doktor tekrar kız deyinceye kadar emin olamadım.

Bu ozellik suppermiss :)) ayni zamanda bazi pc programlari da ayni sekilde baglanti yaparak erisim saglanabiliyo. Kamera fiyatlari burda iyi bisey aradiginda 550 600 eur dan basliyo bakiyorus bizde bakalim bebisimiz dogmadan almak istiyorus insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…