Canım sen de ilk çocuğu erkek olanlardansın herhalde. Benim de 4 yaşında bir oğlum var. Bakalım bu bebiş ne olacak. Kıza benziyor dedi ama net birşey yok...
Saol canim cevap yazdigin için, gercekten meraktan catliycam kaç gundur gitsem mi diye dusunup duruyordum, herseyden once saglikli olmalari onemli ama insan merak ediyor iste, ben hemen randevu alayim bari, Insallah seninkini de soyler doktorun, aslinda benimkini 12 haftalikken yuzde 70 erkek dedi ama içime sinmedi daha cok kucuk diye.
Gözunuz aydin, Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin Insallah.
Birde ben ögrenseydim bebi$imin cinsiyetinin ne oldugunu.
dün doktora gittim,tatile gitmeden gideyim diye.baktım doktor bişeye takıldı uzun uzun inceliyo,sonra dedim bişey mi var.dediki bişeyden şüphelendim radyolog arkadaşı çağırıcam.çağırdı ve radyolog evet korioid pleksus kisti dedi 6 mm falan.o an nabzıma baksalardı ağzımdaydı.eline ayağına falan baktı,gelişimi iyi onun dışında sağlıklı görünüyo dedi.ayrıntılı ultrasonunu erkene çekmek gerekir dedi,2 hafta sonraya dr. cihangir yılanlıoğlundan randevu aldım.ikili testim normaldi,eğer eşlik eden bi ultrason bulgusu yoksa tek başına anlam ifade etmez zamanla kaybolur dedi.ay çok zormuş,ben cinsiyetine takmışken nelşer çıktı.dedim ki Allahım önemli bişeyle sınama beni,aklımı böyle başıma getirme.Allahım kimseyi heyecanla beklediği yavrusuyla sınama.AMİN.
Canım 14 haftalıkta öğrenen baya kişi var, ben öğrenememiştim 15 haftalıkken öğrendim. İhtimal yüksek bence senin de:)
PitiRrRciK ben de sana bakıyodum dün demiştin dr.gideceğini,merak ediyodum. Allah analı babalı büyütsün nazar değmesin:)
Allahın izniyle kötü şeyler getirme canım aklına,içini ferah tut. Dualarım seninle,İnş. sağlıkla kavuşacağız hepimiz. Amin
He heee heee:):) Kız bebişler 3 tane olmuş, ankette erkek patlaması var,noluyonuz yahuuuu=)
benim de bebişim kız sanırım dr um kıza benzetti ama erken daha dedi bakalım:) sizinkiler kacıncı hafta belli oldu, bebişimde hiç cıkıntı yok cıkarsa da bilemem
arkadaşlar öncelikle hepinizin geçmiş bayramını kutlarım.. seneye bebişlerinizle mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim.
dün bebeğimin rutin kontrolüne gittik. ikili test sonuçlarımız çok iyi çıkmış. kan değerlerimde çok iyi. ayrıca kan değerim 12.3 old. için doktor demir hapına henüz başlamadı. bebeğim dün düz durduğu için, yani poposunun üstüne oturduğu için cinsiyetini göremedik.. biz onu izlerken parmağını ağzına götürüp emmeye başladıı :)) çok güzel bir duyguydu. neyse asıl önemli olan bu sabah 4 boyutlu ultrasonu olan başka bir doktordan randevu almıştık. ona gittik cinsiyet tahmini için. veeee ERKEĞİMİZ kendini gösterdikuzucumm. kesinlikle doktor erkek dedi. renkli fotolarınıda aldık. sağlığı da yerindeymiş kuzumun.. eşimde erkek istiyordu. çok mutlu olduk. erkek annesi olucam inşallah. şimdiden oğlumu özledim. canım oğluşum. haa kızlar birde bayramda hafif syirme gibi bişeyler oldu. yakın zamanda hissedersin diyorlar. akalım oğluşum ne zaman tepik atıcak ??
biz 4 boyutluya normal muayne ücreti ödedik. 20 tl aldılar. 8 dk boyunca bebeğimizi gördük. eşimde aynı anda kameraya çekti görüntülerini. herşeyini inceledi doktor. damar atışlarına bile baktı. ayrıca renkli resimler verdi. a4 kağıdında basılı. evime çok uzak olmasa hep oraya giderdim ama malesef otoban yoluyla 40 dk sürdü ulaşımımız. çok uzak bir mesafe bize. doktor çok ilgilendi ama sağolsun. tek tek herşeyini anlattık. çok memnun kaldık. birde cinsiyetini net gördük. biz bile gördük yani eşimle pipisini :))) hehehe annesinin kuzusu...
Bize de hep kiz diyodu dr.umuz cikinti gorunmuyo diye hatta taniyan tanimayan herkes kiziniz olacak diyodu esime de bana ama minik oglusum herkesi sasirtti annesi ve babasi haric
canım kac haftalıkken cıkıntı yoktu? bir de tam anlamıyla ne zaman kesinlesti cinsiyeti:) ayyy catlıcam hee
benim de 22 eylulde kotrolum var, o zaman yaklasık 18 haftalık olacagız kesinleşir herhalde, dr hep ihtimal dahilince konusuyorlar bu haftalarrda
Ihtimalde olsa birsey duymak guzel :) tabi sonra tam tersi cikinca insan biraz sey olur ama ..olsun en onemlisi tekrar gorcez yavrumuzu .. ilk ultrasonumuzda sok halindeydik esim ve ben .. oyle guzel kimildiyorduki, kolunu bacagini salliyordu .. bu seyin benim icimde olduguna inanamadim ..
ozaman esim cep telefonuyla video ya kaydetmek istedi .. fakat ben engel oldumneymis efendim .. benimle birlikte o ani yasa, cep telefonuyla filan ugrasma dedim .. ahhh aptal kafam, birak ceksin :) ne guzel seyreder dururduk simdi
ama.. gittik ozel camera aldik :)) 3 eylulde full video kaydi yapicaz insallah :) ozledikce izler dururuz ozaman ..
sizlerde bi sonraki ultrasonunuzu iple cekiyormusunuz? ben dayanamiyorumdusundukce gunlerde gecmiyorki ..
Tabii canimm hatta ipi gectik bayaa bildigin halatla asiliyorus gunlere, hayirlisiyla sagsalim gecsin miniklerimizi monitorde gorelim hatta su 5 ayimiz da hayirlisiyla gecsin de meleklerimize saglikla kavusalim insallah aminn
Buarada bizde kamera arastiriyorus siz ne aldiniz canim, fiyat performans kalitesinden memnun musunuz ??
benim de 22 eylulde kotrolum var, o zaman yaklasık 18 haftalık olacagız kesinleşir herhalde, dr hep ihtimal dahilince konusuyorlar bu haftalarrda
Markasi JVC GZ-EX215, fakat biz yurtdisindayiz.. 289 euroya aldik, ytl olarak ne kadar yapiyor tam bilmiyorum.. Performansindan da memnunuz simdilik, cok fazla kurcalamadik henuz .. fakat bir ozelligi cok hosumuza gitti .. kamerayi evde birakip, internet olan herhangi biryerden kameraya baglanti kurabiliyorsun .. yani ise gittigimde ve cocugu anneme biraktigimda :) kamera sayesinde isyerinden istedigim an yavrumu gorebilirim :) insallah .. bu yuzden tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?