Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Selam canım, ikinci bebekler ilklere göre daha çabuk hissediliyormuş, bence 15-16 haftalıktan sonra kesin hissedersin. Ya daha dün mide bulantılarını, hamilelik heyecanlarımızı konuşuyorduk. Bu sıpalar ne çabuk büyüdü de cinsiyetlerini, hareketlerini konuşmaya başladık:) Allahım ne büyüksün.

He heee heee:):) Kız bebişler 3 tane olmuş, ankette erkek patlaması var,noluyonuz yahuuuu=)

benim de bebişim kız sanırım dr um kıza benzetti ama erken daha dedi bakalım:) sizinkiler kacıncı hafta belli oldu, bebişimde hiç cıkıntı yok cıkarsa da bilemem

ewet canım bende okumuştum biyerde ikinci gebelik daha önce hissedilirmiş.ama benim bebeğimde pek kıpırtı yok.ama sölede bişi var sanki dışarıda yürürken hareket ediyo gibi ama evdeyken hiç tık yok.evet canım allah büyük ben sanki ilk oğlumu daha dün karnımda taşıyodum.şimdi onu büyütüyorum ve abi olup kardeşini bekliyo çok ilginç.

ewet canım bende okumuştum biyerde ikinci gebelik daha önce hissedilirmiş.ama benim bebeğimde pek kıpırtı yok.ama sölede bişi var sanki dışarıda yürürken hareket ediyo gibi ama evdeyken hiç tık yok.evet canım allah büyük ben sanki ilk oğlumu daha dün karnımda taşıyodum.şimdi onu büyütüyorum ve abi olup kardeşini bekliyo çok ilginç.

Son düzenleme:
Sevocan bende de haftanın 1 veya 2 günü öle oluyo ne yesem çıkarıyorum. Diğer günler de sapasağlamım, tuhaf bişemiş bu hamilelik,katlancaz mecburen:)
Bende ilk defa oldu noluyor dedim ne kötü bişeymiş yahu :) katlanırım bebişim için ama yerim onu bennnnnnnn :) Senin de kız oluyormus galiba canım hayırlı olsun, bana da %70 kız dedi ama değişmez heralde :)

arkadaşlar öncelikle hepinizin geçmiş bayramını kutlarım.. seneye bebişlerinizle mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim.
dün bebeğimin rutin kontrolüne gittik. ikili test sonuçlarımız çok iyi çıkmış. kan değerlerimde çok iyi. ayrıca kan değerim 12.3 old. için doktor demir hapına henüz başlamadı. bebeğim dün düz durduğu için, yani poposunun üstüne oturduğu için cinsiyetini göremedik.. biz onu izlerken parmağını ağzına götürüp emmeye başladıı :)) çok güzel bir duyguydu. neyse asıl önemli olan bu sabah 4 boyutlu ultrasonu olan başka bir doktordan randevu almıştık. ona gittik cinsiyet tahmini için. veeee ERKEĞİMİZ kendini gösterdi kuzucumm. kesinlikle doktor erkek dedi. renkli fotolarınıda aldık. sağlığı da yerindeymiş kuzumun.. eşimde erkek istiyordu. çok mutlu olduk. erkek annesi olucam inşallah. şimdiden oğlumu özledim. canım oğluşum. haa kızlar birde bayramda hafif syirme gibi bişeyler oldu. yakın zamanda hissedersin diyorlar. akalım oğluşum ne zaman tepik atıcak ??

BENDE SABIRSIZLANIYORUM EN BAŞTA SAĞLIK AMA BİDE KIZIM OLSA NE GÜZEL OLUR.İNŞALLAH ALLAH GÖNLÜME GÖRE VERİR

Evet valla prensesim olacak Allahın izniyle, bana 15.haftada ilk defa cinsiyeti söledi %99 dedi. Senin de %70 demiş hayırlısı bakalım:).Nasıl oranlıyorlarki acaba, belki duruş şeklini,kordonunu vs hesaba katmıştır

Ayy çok seviniyorum böyle mutlu haberler alınca,gözünüz aydın canım:) 4 boyutlu ultarsonlar ne kadar canım bu arada,detaylı ultason o mu oluyor?

benim de bebişim kız sanırım dr um kıza benzetti ama erken daha dedi bakalım:) sizinkiler kacıncı hafta belli oldu, bebişimde hiç cıkıntı yok cıkarsa da bilemem

Çoooook güldüm rezil oluyordum az daha işyerinde:) Allah da seni güldürsün. çıkıntı yok çıkarsa da bilemem lafın süper:) Ben muayene sırasında beklerken 7 aylık biriyle konuşuyodum ona 5 aylık olana kadar hep kız demiş dr, sonra da erkek demiş. Dediğin o yüzden komiğime gitti,belli mi olur:)

canım çok geçmiş olsun. inşallah geçici bir şeydir. içini ferah tut arkadaşım.

canım çok sevindim. allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.

biz 4 boyutluya normal muayne ücreti ödedik. 20 tl aldılar. 8 dk boyunca bebeğimizi gördük. eşimde aynı anda kameraya çekti görüntülerini. herşeyini inceledi doktor. damar atışlarına bile baktı. ayrıca renkli resimler verdi. a4 kağıdında basılı. evime çok uzak olmasa hep oraya giderdim ama malesef otoban yoluyla 40 dk sürdü ulaşımımız. çok uzak bir mesafe bize. doktor çok ilgilendi ama sağolsun. tek tek herşeyini anlattık. çok memnun kaldık. birde cinsiyetini net gördük. biz bile gördük yani eşimle pipisini :))) hehehe annesinin kuzusu...

amin amin ama gercekten oyle hiç bişey yok :) iki defadır kıza benzıyo dio ama net konusmuyo bir ay sonra sora belli olur inş hayırlısyla kızdır:)

kızlar subat annesı olupta daha cınsıyet ogrenememıs olan varmı.:) ben hala ogrenemedım
sanırım doktorumuz soylemıyor 16 haftada ogrenırsın dedı:)

BENDE SABIRSIZLANIYORUM EN BAŞTA SAĞLIK AMA BİDE KIZIM OLSA NE GÜZEL OLUR.İNŞALLAH ALLAH GÖNLÜME GÖRE VERİR

Canım sen de ilk çocuğu erkek olanlardansın herhalde. Benim de 4 yaşında bir oğlum var. Bakalım bu bebiş ne olacak. Kıza benziyor dedi ama net birşey yok...

Canım, nerde bu hastane nerde bu doktor merak ettim :)

kızlar subat annesı olupta daha cınsıyet ogrenememıs olan varmı.:) ben hala ogrenemedım
sanırım doktorumuz soylemıyor 16 haftada ogrenırsın dedı:)

Canım ben de öğrenemedim tam olarak. Doktor kıza benziyor dedi ama o kadar işte...Emin değil yani...

arkadaşlar merhaba çoğumuz bebişlerimizin cinsiyetlerini öğrenmişiz sanırım. benimki erkek dr kesin dedi çünki pipiciğini gördük hatta fotosunu çekip elimize tutuşturdu.çok güzel bi duygu rabbim herkese nasip etsin bebişlerimizi korusun.

ben de daha öğrenmedim hatta doktorum yüzde gibi bişey bile söylemedi

Ben %51 de olsa lütfen söyleyin demiştim,sen de o taktiği uygulayabilirsin. :)

Amin canım hayırlı olsun:) Çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…