Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Ben de bebişii gördüm dün 3 boyutluda.o kadar güzel bi hiz ki anlatamam.Erkek dedi doktor ve sanırım şubat bebeklerinin %70i erkek olacak.Rabbim herkese bebişlerini sağlıklı bi şekilde kucaklarına almyı nasip etsin,olmayanlara da versin inş.öpüyorum hepinizi kızlar.

herkeze selamlar cok guzel haberler var masallah cinsiyetler belli olmus bizim drumuz 16. haftada belli olur dedi 7 eylulde ogrenecegiz ins gosterirse bebegimiz. cok heyecanliyiz. bebegimizin ilk hediyesini aldik bi arkadasimiz bize bambudan besik hediye etti cok guzel cok mutlu olduk yatagimizin yanina yerlestirdik hemen. ins icinde bebegimizin oldugu zamanlarida goruruz. size bisey soracagim eleviti ne zaman iciyorsunuz yani sabah aksam ac tok ne sekilde ben sabah tok iciyordum ramazanda sahur iftar derken aksama dondu ben anlamadan. simdi aksam tok iciyorum bi onemi varmi ne zaman aldigimizin?

ah ah ne güzel...bizde kız gibi duruyor demişti ama net bir şey söylememişti...çok merak ediyorum ama biz de eylülün 7 si gibi gideceğiz çok merak ediyorum cinsiyetini bir söylese de ona göre alışverişe başlasam artık :)

Allah bağışlasın ne güzel bu güzel duyguları burada hep birlikte yaşıyoruz paylaşaıyoruz ne güzel...biz de cinsiyetimizi net olarak 7 eylül de öğreneceğiz bakalım hayırlısı olsun da...

canım benim hayırlı olsun.senin adına çok sevindim.Allah herkesin gönlüne göre versin.hayırlısıyla bir de kucağına al bebişini...

hayırlısıyla doğsunlar da...hangi doktora gittin fiyatı da gayet uygunmuş...

kızlar herkese selam nasılsınız bakalım

bende vuma günü gidicem bakalım bebişimi görmeye cinsiyetide belli olur bakalım inşallah

ya ben ufak ufak bişiyler hissetmeye başladım sanki ara raa böyle bi kaç saniyeliğine karıncanmalar batmalar oluyor bebişmi acaba

Selam kızlar,iyisinizdir umarım hepiniz,

Bi sorum olacak size,

Bu demir hapı ile kan hapı aynı şeyler mi?

Ve kaçıncı ayda veriyolar doktorlar bunları?

Ben 16 haftalığım hala vermedi bana doktor bu hapları,kanım iyi çıktı ondan mı vermedi acaba?

Yani istisnasız herkese mi veriyolar yoksa gerekenlere mi veriyolar merak ettim...
:26:

canım ben de 17.haftamdayım ve doktorum bana da vermedi
kimi doktor 16 haftadan sonra veriyormuş
belki veririler
ama açıkçası içmemyi tercih ederim o ilaçları

selam kizlar bebeginizin kipirtilarini hissetmeye basladinizmi dun ilk defa hisseder gibi oldum. kalp. atisi gibiydi sanki karnimin altinda pit pit:) cok guzel duygularmis allahim isteyen herkese nasip etsin

ayni durumdayim bende cuma gidicem cok merak ediyorum:)

Merhaba Arkadaşlar,

Ben de bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum hatta cevremdekiler daha çok merak içindeDD
.
aslında kontrolum haftaya ama ben bır hafta sonra yanı 16. haftada gıdeyım garantı olsun dıyorum cinsiyet ogrenme acısından:)))

Bu arada bayramda bebişime sarılı yeşilli hedıyeler gelmeye başladı, çok tatlılar...:)))

merhaba arkadaşlar geçen doktor kontrolum vardı ve cinsiyetini öğrendim
doktor erkek dedi allah nasip ederse 2 oğlum olmuş olacak birbirleine arkadaş olurlar diyorum ama hayırlısı
sanırım bebeklerin çocunluğu erkek bu sene
çevremde de aynı durum söz konusu
allah kavuştursun hepimizi

canım ben de 17.haftamdayım ve doktorum bana da vermedi
kimi doktor 16 haftadan sonra veriyormuş
belki veririler
ama açıkçası içmemyi tercih ederim o ilaçları

Doğru aslında vücudun ihtiyacı yoksa boşuna ilaç içmemek daha mantıklı,

Bakalım bu hafta hem üçlü test hem de cinsiyeti için gidicem,tabi gösterirse,pek

göstermiyo da benimki bi tarafını...

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu arada cinsiyet konusunda çin takvimi falan tutmadı bende, ona göre kızım olucaktı ama erkekmiş. Ayrıca paylaşmak istedim bendeki erkek belirtilerini. ilk olarak canım çok tatlı çekiyodu ( ye tatlıyı çıkar atlıyı hesabı), sağ göğsüm sola göre daha büyüktü, kasık ağrılarım daha çok sağ taraftaydı ( erkek bebek hep sağ tarafı etkilermiş, çok yerden duydum), kalçalarım genişlemedi, göbeğim çok çıktı sivri değil ama ayına göre baya çıktı vs. Tabi bunlar benim daha önceden bildiğim ve ona göre yorum yaptığım şeyler ama bana herkes erkek diyordu. Belli oluyo demekki. Rabbim hayırlısını versin, cinsiyetini öğrendiğin gün küçük bi trafik kazası da geçirdim, çok heyecan yapmıştım kendi kendime ona yordum. Veren Allah, emanetide O'na inşallah.

Selamlar herkese, cinsiyeti yeni öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun inş. nazlanan bebişlerimiz de bugün yarın pes ederler merak etmeyin kızlar:)

Ben de şaka maka bu hafta 17 haftalık oldum, ne çabuk geçiyor zaman:) En son arife günü gitmiştim kontrole,tekrardan ne zaman gtmem gerekir acaba? Siz ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz, ben çok özlüyorum ama aynı zamnda da zarar görür ultrasondan diye endişeleniyorum

Canım merhaba, ben geçtiğimiz cuma günü ikili test sonuçlarımı almaya gittim. Bahar Hanım, 3 hafta sonra kontrole gel dedi. Sen de öyle yapabilirsin, kan sonuçları almaya gittiğin günden 3 hafta ileriye git o günlere al bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…