Ben de bebişii gördüm dün 3 boyutluda.o kadar güzel bi hiz ki anlatamam.Erkek dedi doktor ve sanırım şubat bebeklerinin %70i erkek olacak.Rabbim herkese bebişlerini sağlıklı bi şekilde kucaklarına almyı nasip etsin,olmayanlara da versin inş.öpüyorum hepinizi kızlar.
sabirla ultrason gununu beklemek ne kadar zor cok ozledim gormeyi
KizLaaaarrr çok sevinçliyim, az önce doktordan geldim, Bebi$imi gördum, geli$imi de çok iyiymi$ KIPIR, KIPIRDI hiç yerinde durmuyordu Tabiki cinsiyetinide sordum, bizimki hiç zorluk çikarmadan gosterdi pipisini Oglum olacak kizlarrrrrrrr. 12 haftalikken de söylemi$ti erkek oldugunu ama çok ufak diye heveslenmemi$tim. Gerçi yine belli olmaz ama çok sevinçliyim 4 ya$inda bir kizim var bir de oglu$um olacak Allahin izniyle
allah ıma ne kadar şükretsem az o kadar çok bekledim ki rabbime şükürler olsun verdi. yavaş yavaş kıpırtılarını hissetmeye başladım üç gündür. öyle güzel bir duygu ki... çocuğu olmayanlara hep dua ediyorum. rabbim isteyen herkese versin. Allah ım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kusursuz kucağımıza almayı da nasip et.
biz 4 boyutluya normal muayne ücreti ödedik. 20 tl aldılar. 8 dk boyunca bebeğimizi gördük. eşimde aynı anda kameraya çekti görüntülerini. herşeyini inceledi doktor. damar atışlarına bile baktı. ayrıca renkli resimler verdi. a4 kağıdında basılı. evime çok uzak olmasa hep oraya giderdim ama malesef otoban yoluyla 40 dk sürdü ulaşımımız. çok uzak bir mesafe bize. doktor çok ilgilendi ama sağolsun. tek tek herşeyini anlattık. çok memnun kaldık. birde cinsiyetini net gördük. biz bile gördük yani eşimle pipisini :))) hehehe annesinin kuzusu...
kızlar subat annesı olupta daha cınsıyet ogrenememıs olan varmı.:) ben hala ogrenemedım
sanırım doktorumuz soylemıyor 16 haftada ogrenırsın dedı:)
Selam kızlar,iyisinizdir umarım hepiniz,
Bi sorum olacak size,
Bu demir hapı ile kan hapı aynı şeyler mi?
Ve kaçıncı ayda veriyolar doktorlar bunları?
Ben 16 haftalığım hala vermedi bana doktor bu hapları,kanım iyi çıktı ondan mı vermedi acaba?
Yani istisnasız herkese mi veriyolar yoksa gerekenlere mi veriyolar merak ettim...:26:
kızlar herkese selam nasılsınız bakalım
bende vuma günü gidicem bakalım bebişimi görmeye cinsiyetide belli olur bakalım inşallah
ya ben ufak ufak bişiyler hissetmeye başladım sanki ara raa böyle bi kaç saniyeliğine karıncanmalar batmalar oluyor bebişmi acaba
canım ben de 17.haftamdayım ve doktorum bana da vermedi
kimi doktor 16 haftadan sonra veriyormuş
belki veririler
ama açıkçası içmemyi tercih ederim o ilaçları
Selamlar herkese, cinsiyeti yeni öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun inş. nazlanan bebişlerimiz de bugün yarın pes ederler merak etmeyin kızlar:)
Ben de şaka maka bu hafta 17 haftalık oldum, ne çabuk geçiyor zaman:) En son arife günü gitmiştim kontrole,tekrardan ne zaman gtmem gerekir acaba? Siz ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz, ben çok özlüyorum ama aynı zamnda da zarar görür ultrasondan diye endişeleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?