Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
slm arkadaslar bana da kesın demedıler ama buyuk ıhtımalle kız dedı doktorum dun de baska bır doktora gıttım oda buyuk ıhtımalle kız dedı rabbım uzun omer versınde ne olursa olsunlar ayy çok guzel bır duygu ...

merhaba arkadaşlar bebeğimin cinsiyetini dün öğrendik kız dedi doktor. kızım olacak :) ben hissediyordum aslında.
bebeğimin sol tarafımda olması sol göğsümün sağa göre daha ağır olması gibi belirtilerle de destekliyordum kendimce.
rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı da nasip etsin.
hayırlı cumalar...

Kızlar hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle doğsun hepsi inş. Siz de bendensiniz:)

hayırlı olsun allah hayırlı evlat nasip etsin...bizimkini öğrenmeye daha çok var 8 eylülde kontrolümüz aslında şimdi bakılsa öğrenicez ama kontrol o zaman olduğu için bekliyoruz..

O zamana gosterir muhtemelen canim nazli bi kizin olmicaksa tabii

ayyy ccok heyecanlamıyorum ben:)

hiç cıkıntı yok yani sanki organ yok analmadım gitti:) bakalımben ne gorecegım inş en hayırlı evlat olur kuzummm benim cok seviyorum ben onu:))

KizLaaaarrr çok sevinçliyim, az önce doktordan geldim, Bebi$imi gördum, geli$imi de çok iyiymi$ KIPIR, KIPIRDI hiç yerinde durmuyordu Tabiki cinsiyetinide sordum, bizimki hiç zorluk çikarmadan gosterdi pipisini Oglum olacak kizlarrrrrrrr. 12 haftalikken de söylemi$ti erkek oldugunu ama çok ufak diye heveslenmemi$tim. Gerçi yine belli olmaz ama çok sevinçliyim 4 ya$inda bir kizim var bir de oglu$um olacak Allahin izniyle

Ayy masallah bi oglusumuz daha geliyo demek Allah bagislasin miniklerimizi aminnn

benimkilerinde cinsiyetleri tam belli olmamakla birlikte bi kız bi erkek çıktı bakalım neler olucak değişmez inş.

günaydın arkadaşlar.. herkese güzel hafta sonları diliyorum. bebeğimin ilk hediyelerini dün aldık. kuzenimden koca bir paket bebek seti geldi. yani adını tam bilmiyorum ama set halinde bişey. bebeğin zıbın.battaniyesi,şapkası,atleti,külodu,üstüne badysi,altına pantolun,yeleği,eldivenleri,önlüğü .. aynen böyle bir set. görünce gözyaşlarımı tutamadım. hepsine tek tek bakarken dahada çok ağladım .. çok duygulandım. henüz hiç bir şey almamıştım ve 6. aya kadarda düşünmüyordum. ama dün o eşyaları gördükçe içimde tarifi imkansız mutluluk oluştu. bebeğime biraz daha bağlandım. allahım o kıyafetleri giydirdiğim günleride göstersin. amin.

Nereye gidiosun canim 4 boyutlu fiyat gayet makulmus

benim gittiğim doktor izmir çiğlide kordon kadın doğum merkezinde canım. evet ücretide makul ve çok bilgili bir doktor. yani kendimi güvende hissettim. gerçi kendi doktorum değil,kendi doktorumda çok güvenilir. ben sadece cinsiyet öğrenmek için gittim 4 boyutluya. şükür bebişim gösterdide. annesini üzmedi kuzucum.

bende salı günü gidicem nasıp olursa bakalım benim bebeğim gösterecekmi cinsiyeti.acaba kaç tane kız kaç tane erkek bebek gelecek şubat annelerinde öğrenenler yazsında liste oluşturalım acaba bu sene kıs senemi erkek senesimi

Bugün benimde kontrolum vardı, kendi doktoruma gıdemedım ama erkek olduğunu öğrendik, zaten en başından beri içime doğuyordu. 130 gr olmuş, baya büyümüş kuzum. Rabbim herkese sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almak nasip etsin.

İçime hep erkek doğuyordu hatta doktor erkek olabilir demişti geçen gün kontrole gittiğimde bacaklarını açmıyor saklıyordu doktor inceledi baktıı %90 kız dedi :) 3lü test yaptırcam 18.haftam da ozman net öğrenirim heralde cinsiyetini.Birden heycan sardı kız diyince sağlıklı olsun da minik fındıklarr :)))

ya ben çok sabırsızım 17 haftalık oldu ama kontrolümüze 2 hafta var daha miniklerimin cinsiyetini öğrenemedim..ve onları çok özledimmm

allah ıma ne kadar şükretsem az o kadar çok bekledim ki rabbime şükürler olsun verdi. yavaş yavaş kıpırtılarını hissetmeye başladım üç gündür. öyle güzel bir duygu ki... çocuğu olmayanlara hep dua ediyorum. rabbim isteyen herkese versin. Allah ım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kusursuz kucağımıza almayı da nasip et.

Kuzun iyi gunlerde saglikla giysin insallah cicilerini annesi hastane cikis seti deniyo galiba canim ama nasil yakiscak minigine, insan dusununce nasil duygulaniyo dimi hele biraz daha zaman gecsin soyle odalarini arabalarini almaya baslayalim hayirlisiyla asil o zaman nasil heyecanlanip kipir kipir olucas insallah

Gercekten sanslisiniz canim ben bi fiyat aldim dort boyutlu detayli ultrason icin 240 lira dediler bizim bankanin sigortasiyla anlasmali fiyati da 89 lira .. Cok fahis burda fiyatlar.. Allah kuzucuklarimiza saglik versin yeterki biz elimizden ne geliyo yapacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…