slm arkadaslar bana da kesın demedıler ama buyuk ıhtımalle kız dedı doktorum dun de baska bır doktora gıttım oda buyuk ıhtımalle kız dedı rabbım uzun omer versınde ne olursa olsunlar ayy çok guzel bır duygu ...
merhaba arkadaşlar bebeğimin cinsiyetini dün öğrendik kız dedi doktor. kızım olacak :) ben hissediyordum aslında.
bebeğimin sol tarafımda olması sol göğsümün sağa göre daha ağır olması gibi belirtilerle de destekliyordum kendimce.
rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı da nasip etsin.
hayırlı cumalar...
merhaba arkadaşlar bebeğimin cinsiyetini dün öğrendik kız dedi doktor. kızım olacak :) ben hissediyordum aslında.
bebeğimin sol tarafımda olması sol göğsümün sağa göre daha ağır olması gibi belirtilerle de destekliyordum kendimce.
rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı da nasip etsin.
hayırlı cumalar...
O zamana gosterir muhtemelen canim nazli bi kizin olmicaksa tabii
12 haftaliktan 14 haftaliga kadar kiz dedi kendi dr.umuz ama 13.haftada ikili taramada baska bi yere gtmistik ordaki dr.erkek olabilir ama kesin diil demisti.. Biz tabi dumur olduk biri kiz diyo biri erkek diyo.. Hatta ikili sonuclarini gostermeye gttigimizde bizim dr.hala kiz olabilir diyodu ama dun tam 16+2 gunluktuk vee pipisini gorduk kucuk erkegimin
Tabii ki herseyin basi saglik Allah bebislerimizi saglikli dogurmak ve buyutmek nasip etsin insallah aminnn
Darisi en fazla iki haftaya size olur canim muhtemelennn
KizLaaaarrr çok sevinçliyim, az önce doktordan geldim, Bebi$imi gördum, geli$imi de çok iyiymi$ KIPIR, KIPIRDI hiç yerinde durmuyordu Tabiki cinsiyetinide sordum, bizimki hiç zorluk çikarmadan gosterdi pipisini Oglum olacak kizlarrrrrrrr. 12 haftalikken de söylemi$ti erkek oldugunu ama çok ufak diye heveslenmemi$tim. Gerçi yine belli olmaz ama çok sevinçliyim 4 ya$inda bir kizim var bir de oglu$um olacak Allahin izniyle
benimkilerinde cinsiyetleri tam belli olmamakla birlikte bi kız bi erkek çıktı bakalım neler olucak değişmez inş.
benimkilerinde cinsiyetleri tam belli olmamakla birlikte bi kız bi erkek çıktı bakalım neler olucak değişmez inş.
Nereye gidiosun canim 4 boyutlu fiyat gayet makulmus
günaydın arkadaşlar.. herkese güzel hafta sonları diliyorum. bebeğimin ilk hediyelerini dün aldık. kuzenimden koca bir paket bebek seti geldi. yani adını tam bilmiyorum ama set halinde bişey. bebeğin zıbın.battaniyesi,şapkası,atleti,külodu,üstüne badysi,altına pantolun,yeleği,eldivenleri,önlüğü .. aynen böyle bir set. görünce gözyaşlarımı tutamadım. hepsine tek tek bakarken dahada çok ağladım .. çok duygulandım. henüz hiç bir şey almamıştım ve 6. aya kadarda düşünmüyordum. ama dün o eşyaları gördükçe içimde tarifi imkansız mutluluk oluştu. bebeğime biraz daha bağlandım. allahım o kıyafetleri giydirdiğim günleride göstersin. amin.
benim gittiğim doktor izmir çiğlide kordon kadın doğum merkezinde canım. evet ücretide makul ve çok bilgili bir doktor. yani kendimi güvende hissettim. gerçi kendi doktorum değil,kendi doktorumda çok güvenilir. ben sadece cinsiyet öğrenmek için gittim 4 boyutluya. şükür bebişim gösterdide. annesini üzmedi kuzucum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?