- 28 Ekim 2011
- 701
- 343
- 303
Selamlar herkese, cinsiyeti yeni öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun inş. nazlanan bebişlerimiz de bugün yarın pes ederler merak etmeyin kızlar:)
Ben de şaka maka bu hafta 17 haftalık oldum, ne çabuk geçiyor zaman:) En son arife günü gitmiştim kontrole,tekrardan ne zaman gtmem gerekir acaba? Siz ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz, ben çok özlüyorum ama aynı zamnda da zarar görür ultrasondan diye endişeleniyorum
benım doktorum 3lü ve 4lüye gerek görmedi yapmayacakDoğru aslında vücudun ihtiyacı yoksa boşuna ilaç içmemek daha mantıklı,
Bakalım bu hafta hem üçlü test hem de cinsiyeti için gidicem,tabi gösterirse,pek
göstermiyo da benimki bi tarafını...
hayırlı olsun oğlun tatlımArkadaşlar bu arada cinsiyet konusunda çin takvimi falan tutmadı bende, ona göre kızım olucaktı ama erkekmiş. Ayrıca paylaşmak istedim bendeki erkek belirtilerini. ilk olarak canım çok tatlı çekiyodu ( ye tatlıyı çıkar atlıyı hesabı), sağ göğsüm sola göre daha büyüktü, kasık ağrılarım daha çok sağ taraftaydı ( erkek bebek hep sağ tarafı etkilermiş, çok yerden duydum), kalçalarım genişlemedi, göbeğim çok çıktı sivri değil ama ayına göre baya çıktı vs. Tabi bunlar benim daha önceden bildiğim ve ona göre yorum yaptığım şeyler ama bana herkes erkek diyordu. Belli oluyo demekki. Rabbim hayırlısını versin, cinsiyetini öğrendiğin gün küçük bi trafik kazası da geçirdim, çok heyecan yapmıştım kendi kendime ona yordum. Veren Allah, emanetide O'na inşallah.
kızlar ben dun gece ılk defa bısey hıssettım bebegımde ama bebekmıydı bılemıyorum cok yorgundum yatıyordum bırden sankı bırı bole durttu benı ıcerden:)
daha erken mı bılmıyorum ama cok sasırdım bıdahada olmadı:)
kececi yazını okuyunca cumartesi gördüğüm rüyayı hatırladım. Sanki gerçek gibiydi, karnımda sert bişey tam tur atıp duruyordu karnım acıyordu:) Galiba yenngemden etkilendim, o hamileyken bebeğini ilk öle hissetmiş ve çok fena korkmuş:) Keşke hemen hissetsek biz de tepişleri.Korkarmıyım bilmiyorum ilk olduğunda:)
kececi yazını okuyunca cumartesi gördüğüm rüyayı hatırladım. Sanki gerçek gibiydi, karnımda sert bişey tam tur atıp duruyordu karnım acıyordu:) Galiba yenngemden etkilendim, o hamileyken bebeğini ilk öle hissetmiş ve çok fena korkmuş:) Keşke hemen hissetsek biz de tepişleri.Korkarmıyım bilmiyorum ilk olduğunda:)
Kuzun iyi gunlerde saglikla giysin insallah cicilerini annesihastane cikis seti deniyo galiba canim ama nasil yakiscak minigine, insan dusununce nasil duygulaniyo dimi hele biraz daha zaman gecsin soyle odalarini arabalarini almaya baslayalim hayirlisiyla asil o zaman nasil heyecanlanip kipir kipir olucas insallah
hayırlısıyla doğsunlar da...hangi doktora gittin fiyatı da gayet uygunmuş...
Günaydın canım iyiyiz sağol bebiş de iyidir heralde, hafif ağrım var sanki dün gece ve bugün hava soğuk. Üşüdüm uyurken galibaGünaydın güzel anneler ve bebişleri bugün nasılsınız
Allahım kalan tüm bebişlerimiz erkek galiba,hadi hayırlısı.Allah sağlık sıhhat versin canım. Tek bizim topik mi böyle acaba, yoksa genel anlamda şubat ayından mı kaynaklanıyor? Merak ettim şimdi:)Arkadaşlar merakla beklediğim bebişimin cinsiyeti bugün belli oldu, erkek :))) İlk bebeğim olduğu için çok heyecanlandım.Annesini meraklandırmadı gösterdi hemen. Şubat annelerinin çoğu erkek annesi olacak galiba:)
amin canım ,aynen bebeğimin odası şimdiden hazır fakat henüz boş. maviş maviş oda yapıcam artık erkeğime :))
canım benim gittiğim doktor izmir çiğlide kordon kadın doğum evi.
bebebğine İsim düşünen yada ismi şimdiden belli olanlar varmı arkadaşlar ??? cinsyetimiz belli oldu, valla ben isim telaşına girdim.sabahtan beri nette erkek bebek isimlerine bakıyorum. liste yaptım babamıza gösterdim bir ara efe ismine çok takmıştım ,eşimde berk ismini çok beğendi. ortak kararımız olsun istiyorum.. bakalım bebişime nasıl seslenicem ??_
bebebğine İsim düşünen yada ismi şimdiden belli olanlar varmı arkadaşlar ??? cinsyetimiz belli oldu, valla ben isim telaşına girdim.sabahtan beri nette erkek bebek isimlerine bakıyorum. liste yaptım babamıza gösterdim bir ara efe ismine çok takmıştım ,eşimde berk ismini çok beğendi. ortak kararımız olsun istiyorum.. bakalım bebişime nasıl seslenicem ??_
Cinsiyeti öğrendiğimizden beri farklı bişe düşünemiyoruz ki:) Erkek olsa ismi yavuz olacaktı, eşimin babası hayatta olmadığı için hep öle istemiştik. Kız ismi de bulamıyoduk hiç ve bebişimizin kız olduğunu öğrenince nette haberlere bile zor bakıyorum isim araştırmaktan:) Efe ismi güzelmiş, enes ismini de severim ben ya da arda,kerem,yiğit.. Erkek ismi çok geliyor aklıma ama kız hiiiç bilmiyorumdaha doğrusu buluyorum anlamını beğenmiyorum:)
Kuzularimizin omurleri boyunca tasiyacaklari ve bizlerin de icimize sinecegi isimleri bulmak gercekten zor is.. Eslerin isimlerinin birlesimlerinden bazen cok guzel isimler tureyebiliyo. Biraz klasik olucak belki ama kiz ismi olarak Zeynep cok hosuma gitmistir. Umarim sende kizina hem icine sinen hem de anlamli bi isim bulursun canim
İsim konusunu bende çok düşünüyodum, ama büyük bi ihtimalle İsmail Yekta olucak. Hamile olduğumu ilk öğrendiğimde tv de Yekta Kopan'ı seyrediyorduk, erkek olursa Yekta güzel isimmiş diye düşünmüştüm. Bebeğimizin cinsiyetini öğrendiğimiz günde hastanede yine Yekta Kolan'ın programı vardı, eşimle esprisini bile yapmıştık.Bizimde içimize sindi bu isim ama bakalım hayırlısı olsun.
bişey sorucam sizlere şimdi 2 doktorda %90 kız dedi ama ben hala inanamıorum ya değişirse diye düşünmeden yapamıyorum çevremdekiler hep kafamı karıştırdı benim için sağlıklı olması çok daha önemli tabikide... Bişeyler almak istiyorum ilk bebeğim olucak düşünün heyecanımı :) 17+3 gibi doktora gidip 3lü test yaptırıcam sizce kesinleşirmi ozaman cinsiyet ?? yoksa 20 haftalığa kadar bişey almıyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?