Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Kızlar dün merdivenlerden düştüm birden başım döndü Hemen kaldırdılar bei yattım şükür dünden beri iyiyim bişeyim yok olumsuz olarak ama korkuyorum işte..doktoruma ulaşabilirsem kontrole gitcem ne olur dua edin..

çok geçmiş olsun canım aman dikkatli ol. bol bol dinlen.

ben eleviti genellikle öğle yemeğinden sonra içiyorum ama fark ettiğini sanmıyorum

çok geçmiş olsun içini ferah tut kötü bişey yoktur...

Kızlar, oğluma isim için anket oluşturdum. Sizde oy kullanır mısınız? Link aşağıda:

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/554741-oglumuza-isim.html

Oy kullandım canım:) Bakalım ne çıkacak merak ettim:)

zazzi doktor saat olarak bişe demedi ama ben hergün aynı saatlere denk getirmeye çalışıyorum yine de. Çünkü bazen unutuyorum içip içmediğimi:) Öğlen yemekten sonra içiyorum,haftasonları da kahvaltıdan sonra içiyorum.Yine öğlene doğru :) Geç kalkıyorum malesef

Canım çok geçmiş olsun inş. iyisin bişeyin yoktur.Allah kazalardan nazarlardan korusun tüm bebişleri.

çok geçmiş olsun canım aman dikkatli ol. bol bol dinlen.

ben eleviti genellikle öğle yemeğinden sonra içiyorum ama fark ettiğini sanmıyorum

hemşire eleviti gece yatarken içmemi önermişti. elevit iştahı açar,yatmadan önce içersen iştahının en fazla olacağı dilimi uykuda geçirmiş olursun demişti bende yatmadan önce içiyordum.

geçmiş olsun. annemde bana hamileyken karda kayıp düşmüş.birşey olamamış.seninde birşey olmamıştır.

çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle ama mutlaka doktora git

Çok geçmiş olsun, geçen hafta hastaneye giderken benımde ayağım burkuldu, yolun ortasına düştüm, üstüne bindiğimiz taksiye başka bi araç çarptı baya bi savrulduk taksiden indik korkudan ağladım falan sonra hastaneye gittik bebeğimi gördüm hiç bişeyim kalmadı. Meraklanma Allah ın izniyle bişey olmaz.

Canım çok geçmiş olsun. Ben hamileliğimin 5. haftasında (o haftada henüz hamile olduğumu da bilmiyordum) resmen merdivenlerden uçup popomun üzerine dank diye bir düştüm, inanamazsınız öyle bir acıdı ki, yürüyemedim bile bir süre...Bu düşmeden 3-4 gün sonra da hamile olduğumu öğrendim, şükür birşey olmamış bebişime...

Kızlar ben geldim şuan moralim çok iyi Allahıma sonsuz kez şükürler olsun..Doktoruma gittim bebişimi gördüm hatta pipisinide gördüm teyzeleri=)) Annesinin kuzusu sağlıklıydı maşallah Dr herşey normal dedi..İki gündür içim rahat değildi ama oğluşumun kalp sesini duyunca öyle rahatladım ki..
Çifte devinç yaşadık..Düştüğüm için bişey olacak diye aklım çıkmıştı nerdeyse..
ama neyse ki şuan herşey yolunda MAŞALLAH...Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli kazasız belasız hamilelikler nasip etsin..
Hepinize çok teşekkür ederim sağolun mesajlarınız için..

gözün aydın canımmm...ohh güzellikler hep bizimle olsunnnn...yarında ben gidicem haftaya gidecektim ama bacak ağrılarım kasığıma vurmaya başlayınca doktor çağırdı bakalım dedi....cinsiyetlerinide görücez inşallah...

Geçmiş olsun ve gözünüz aydın...

slm kızlar bende şubat annesiyim:)) tahmini doğum tarihim: 01.02.2012 elevit yada decavit hangi vitamin hapını kullanıyorsanız kahvaltıdan sonra kullanın eczacım öyle demişti kana daha çabuk karışıyormuş. birde kan ilacı kullanıyorsanız sonrasında 2 saat süt ürünleri tüketmeyin. kan emilimini engelliyormuş çatlaklar içinde ben her banyodan sonra bebe yağı sürüyorum. eczaneden yeni chicco çatlak önleyici aldım ona başladım. arkadaşım önerdi karnında hiç çatlak yok azıcık göğüslerinde çatlama olmuş düşünün, çok etkili yani:)

bilgilerimi paylaşmaya devam ediyim:) doğumdan sonra en az 1 ay çatlak kremini kullanmaya devam edicem çünkü çatlaklar oluşmaya devam ediyormuş. birde yine doğumdan sonra 2 ay kadar folik asit kullanıcam çünkü vucudumuz baştan aşağı bi onarım içinde oluyor folik asitte saç, cilt, tırnak vb.. oluşumunda çok yardımcı olduğu için onu kullanmayı düşünüyoum benim bildiklerimşimdilik bu kadar sizde faydalı bildiklerinizi paylaşın güzell anneler

Öncelikle geçmiş olsun ANKARALI06,umarım bir daha böyle korkular yaşamazsın,çok hassasız miniklere karşı,en ufak bir şey olsa bile ben hemen kaygılanmaya başlıyorum,en son 18inde görmüştüm kuzumu,ayda bir gel dedi doktorum ama hiç sanmıyorum 1ay bekleyemem=)Rabbim eksikliklerini göstermesiin.
Bu arada nihayet evime döndüm,pazartesi iş başı yapıyoruz,hamile pantolonlarımız hazır=)gerçi benim hafif bir göbek dışında hala ortada bir şey yok,geçen hamile bölümünde kıyafet bakarken bir görevli yanıma geldi orası hamile bölümü diye uyardı beni:26: yani söylemesem anlaşılmıyor henüz dışardan,sizde durumlar nasıl?
Eleviti gece almak bana pek mantıklı gelmedi çünkü gün boyu dinç olmayı sağlıyor,iştah artırdığı doğru olabilir ama dikkat edildiği sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum,ayrıca ben her gün almıyorum,bazen 1 gün atlıyorum,zaten doktor benim isteğim üzerine vermişti.
Bu yatma pozisyonlarına dikkat etmeye başlayan var mı?doktora sordum 6. aydan sonra dikkat edin şimdi daha küçük dedi ama yine de sol tarafa yatmaya çalışıyorum,böylece sıkça uykum bölünüyor=)bir de hala geceleri tuvalete uyanan var mı?sanki bu süreç bu kadar uzun sürmemeliydi gibi geliyor bana:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…