Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Okudum canim Allah kabul etsin insallah

Selam kızlar,aranızda aşı olan var mı?

16.haftadan sonra tetanoz aşısı vuruluyomuş,aile hekimleri sağlık ocağında yapıyolarmış,

Ben gebelik takibi başlattım,ararız sizi dediler,daha hiç aramadılar,ablam da hamile o söyledi bana aşıyı,

Sizin haberiniz var mı bundan?

Canım beni de aramadılar hala bekliyorum ama arkadaşım vuruldu :s onu arayıp söylemişler.

kızlar merhaba benim çarşamba günü 3 lü tarama testim vardı doktora gittim o sağlık ocağıyla görüşüp tetanoz aşısını yaptırmamı istedi gittim yaptırdım iki doz oluyomuş birini 16-17-18.haftalarda vuruyolar diğeride 22.haftalarda oluyomuş ama ilk okul mezunlarına yapıyolarmış ikinciyi genellikle çünkü lise okuyanlar tetanoz aşısı vuruluyomuş okulda.ebe bana doktora gidince sor ikinciye gerek görürse yapalım dedi.ben lise mezunuyum diye aslında yapılmasa olur dedi.ekim 9 a randevu verdi ebe şeker yüklemesi yapılacakmış o zaman da ben 24.haftanın içinde olmuş olucam.siz doktorunuzla görüşün mutlaka sağlık ocağı sizi aramaz belki siz takip edin

selam kızlar ben de öğretmenim:))
benım doğumda şuan 8 şubat görünüyor ama sezeryan olacağı içn daha erken olur
inşallah izin işlerimiz rast gider

Merhabalar bende şubat annesiyim .İlk hamileliğim.Tahmini doğum 20 şubat gibi.14.haftamdayım ikili testlerim temiz çıktı hatta doktorum büyük ihtimalle sağlıklı bir oğlunuz olucak dedi.Bazen erkende öğrenilebiliyor sanırm.Allah herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah..

selam kızlar ben de öğretmenim:))
benım doğumda şuan 8 şubat görünüyor ama sezeryan olacağı içn daha erken olur
inşallah izin işlerimiz rast gider

merhaba bende öğretmenim:))benim dogumumda ınsallah 9 şubat ama SAT a gore 3 şubat .ne zmn kısmetse artık.kızımızı beklıyoruz:))

herkese günaydın,iyi haftalar diliyorum. arkadaşlar 4-5 gündür çok sık idrara çıkıyordum. hele son 3 gündür 5 dk araya bile düşmüştü. dayanamadım cumartesi sabah doktoruma gittim. oda o gün izinliymiş başka bir doktor baktı. idrar yollarımı üşütmüşüm. bir tane toz verdi birde antibiyotik verdi. hiç istemiyordum hamileyken antibiyotik içmek fakat bebeğim için mecbur kaldım 2 gündür kullanıyorum sabah akşam. idrarım biraz düzeldi. 2 daha içip kesmeyi düşlünüyorum ilacı. korkuyorum bebeğime zarar gelicek diye. sizlere tavsiyem ayaklarınızı iyi koruyunç ben gece bile yatarken çorap giymeye başladım şimdi. üstüm açılıyor en azından ayaklarım sıcak kalsın diye. gerçi hep sıcak ama ,ne bileyim işte üşütmiyeyim diye elimden geleni yapıyorum.bu aylar tam hastalık ayı,hepimizin dikkat etmesi lazım.

merhaba bende öğretmenim:))benim dogumumda ınsallah 9 şubat ama SAT a gore 3 şubat .ne zmn kısmetse artık.kızımızı beklıyoruz:))
bünaydın canım
benım de sata göre 5 şubat:)
geç döllenme benım de
biz de Mehmet Tuna'mızı bekliyoruz:)
sağlıkla doğsunlar inşallah

günaydın
geçmiş olsun canım
bu aylar dedğin gibi çok dikkat etmilyiz
ayakları dediğin gibi sıcak tutmak lazım
rüzgarlıda havalar bu ara maruz kalmamak lazım
tekrar geçmiş olsun

Canım selam, ben de doğumdan sonra elevite devam edeceğim çoğu doktor öneriyormuş. Emzirme dönemi de vitaminlere çok ihtiyaç oluyormuş.Bebiki olan bir arkadaşım var o sölemişti bana da.

Ders başı yaptınız yani,hadi hayırlısı canım:) Güle güle giy ben daha beden tutturamadığım için pantolon konusunda siftah yapmadım, kendi bedeninden mi aldın canım yine?

Bu arada ben bikaç aydır yatma pozisyonuma dikkat ediyorum çünkü üzerine ya da sağ tarafıma yatamıyorum. Sanki sancı girer gibi oluyor. Tuvalete de gece 1 yada 2 kere gidiyorum hala:):)

Okudum ben de Allah kabul etsin.

Sağol canım ya ne güzel bilgi paylaşmışsın. Benim bu hafta olmam lazım ozaman. ilk doz için 5 aylık olmayı bekliyodum ben de saf saf.Şeker yüklemesini sağlık ocağında yaptıklarını bilmiyordum 24-28 haftalar arası oluyormuş sanırım. Onu da sağlık ocağında halledeyim iyiki paylaştın:)

Hayırlı olsun bebikin:) İsim var mı aklınızda. Benim de kızım olacak Allah izin verirse.

Çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın.Ben de gecelik filan giymiyim artık diyorum gece tir tir titreyerek uyanıyourm ama giyiyorum hala. Tek onla rahat edebiliyorum. Dikkat etmek lazım artık,geçen hafta grip olmuştum geçti çok şükür ama akıllanmadım hala

günaydınlar
1 haftadır yoktum nasılsınız?
tetanoz aşısıyla ilgili yazmışsınız ben doktoruma sorduğumda kırsal yerlerde gerek olduğunu artık hastaneler steril olduğu için gerek olmadığını ama istersem yaptırabileceğimi söylemişti sağlık ocağına gittiğimde yaptırırım belki ilk hamileliğimde elimi bıçak kesmişti o zaman yapmışlardı ama iki doz falan yapılmamıştı

ben henüz bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum ama karnım büyüyo arada da seğirme gibi birşeyler oluyor kontolüme de daha iki hafta var

Derslere daha var canım ortalama yükseltme sınavları yapıyoruz.Pantolonları sepet diye bir markadan aldım canım 2 tanesini,çok kullanışlılar,yaşadığınız yerde bulabilirseniz alın,kendi bedenimde aldım,göbek kısmı esnek zaten,bel de ayarlanıyor.Birini de lcw'den aldım o biraz bol gibi.lcw'nin kalıpları bol sanırım.
Ben normalde yüzüstü yattığım için yatış pozisyonumu değiştirmem gerekiyor,henüz alışamadım,forumlarda yastıkla yatıyoruz diye okumuştum,bacakların arasına konuluyormuş destek için,deneyeyim dedim geçen gece,uyandığımda eşim yastığa sarılmış yatıyordu alışırız inşallah zamanla=)
Bu arada kızlar renksiz akıntı normal mi gebelikte?herkeste olan bir durum mu,doktora sormalı mıyım?

kızlar karnınız belli oldumu iyice:) benim büyüdü yaa gören hamile olduğumu anlayabiliyor düşünün sizinde öylemi yoksa benim bebiğin su kesesi felan mı büyük bu arada ben 48 kilo ile hamileliğe başlamıştım. şimdi 54,2 kiloyum çok fazla değil mi yaa ben normalde hep zayıf ve kilo alamayan biriyimdir hiç beklemiyordum bu kadar

Kizlar az önce doktordan geliyorum, ve inanin ki çok $a$kinim, bir tuhaf oldum, bebisimin ikili test sonucunu ögrenmek için gittim. Sonuçlar iyi çikti çok sukur. Yalniz bana 12 haftada ve 1 hafta önce cinsiyetini erkek demi$lerdi. Ve ögrendimki erkek degil yuzde 90 kiz dediler. Allahin gucune gitmesin, ama kendimi o kadar ali$tirmi$timki erkek bebege birden duyunca $ok oldum adeta. Doktorun odasindan nasil ciktigimi bile hatirlamiyorum. Böyle bir tuhaf oldum dondum kaldim.Acaba ba$ka doktorada mi görunsem?? Gerçi kendimi bo$u bo$una kandirmayayim. Hayirli, saglikli olsun bebi$im gerisi bo$. Benim gibi olan var mi, cinsiyeti sonradan degisen??

Ya gerçekten mi, canım herşeyde vardır bir hayır ama insan alışınca da tuhaf oluyor yaa.

Kemre canım naber:) Online gördüm seni, hal hatır sorayım dedim:)

Canım sen bizim hastanede detaylıya girecekmisin? ben bikaç hafta sonra detaylı ultrason yaptırcam ama hastane konusunda emin değilim. Eşim kendi de girmek istediği için devlette değil de özelde yaptıralım hem cd de alırız diyo. Kafam karıştı nerde yaptırıcam diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…