- 8 Nisan 2008
- 417
- 8
- 96
Merhabalar arkadaşlar ben de sizin gibi şubat annesi olucağım sızden bır rıcam olucak kardesımın esı ıcın 41 hamıle arkadastan 41 ayetel kürsi .. okuyanlardan simdiden Allah razı olsun... Allahım tum ısteyenlere evlat hasretı cekenlere bu duyguyu yasatsın....AMİN..Size de hayırlı doğumlar
Selam kızlar,aranızda aşı olan var mı?
16.haftadan sonra tetanoz aşısı vuruluyomuş,aile hekimleri sağlık ocağında yapıyolarmış,
Ben gebelik takibi başlattım,ararız sizi dediler,daha hiç aramadılar,ablam da hamile o söyledi bana aşıyı,
Sizin haberiniz var mı bundan?
Merhaba, 41 tane mi okuycaz yoksa 1 tane mi anlayamadım
Okudum canim Allah kabul etsin... Buarada dogun tarihimiz ayni :)
Saol canım ewet benim 2. oğlum geliyor :))
selam kızlar ben de öğretmenim:))
benım doğumda şuan 8 şubat görünüyor ama sezeryan olacağı içn daha erken olur
inşallah izin işlerimiz rast gider
bünaydın canımmerhaba bende öğretmenim:))benim dogumumda ınsallah 9 şubat ama SAT a gore 3 şubat .ne zmn kısmetse artık.kızımızı beklıyoruz:))
günaydınherkese günaydın,iyi haftalar diliyorum. arkadaşlar 4-5 gündür çok sık idrara çıkıyordum. hele son 3 gündür 5 dk araya bile düşmüştü. dayanamadım cumartesi sabah doktoruma gittim. oda o gün izinliymiş başka bir doktor baktı. idrar yollarımı üşütmüşüm. bir tane toz verdi birde antibiyotik verdi. hiç istemiyordum hamileyken antibiyotik içmek fakat bebeğim için mecbur kaldım2 gündür kullanıyorum sabah akşam. idrarım biraz düzeldi. 2 daha içip kesmeyi düşlünüyorum ilacı. korkuyorum bebeğime zarar gelicek diye. sizlere tavsiyem ayaklarınızı iyi koruyunç ben gece bile yatarken çorap giymeye başladım şimdi. üstüm açılıyor en azından ayaklarım sıcak kalsın diye. gerçi hep sıcak ama ,ne bileyim işte üşütmiyeyim diye elimden geleni yapıyorum.bu aylar tam hastalık ayı,hepimizin dikkat etmesi lazım.
bilgilerimi paylaşmaya devam ediyim:) doğumdan sonra en az 1 ay çatlak kremini kullanmaya devam edicem çünkü çatlaklar oluşmaya devam ediyormuş. birde yine doğumdan sonra 2 ay kadar folik asit kullanıcam çünkü vucudumuz baştan aşağı bi onarım içinde oluyor folik asitte saç, cilt, tırnak vb.. oluşumunda çok yardımcı olduğu için onu kullanmayı düşünüyoumbenim bildiklerimşimdilik bu kadar sizde faydalı bildiklerinizi paylaşın güzell anneler
Öncelikle geçmiş olsun ANKARALI06,umarım bir daha böyle korkular yaşamazsın,çok hassasız miniklere karşı,en ufak bir şey olsa bile ben hemen kaygılanmaya başlıyorum,en son 18inde görmüştüm kuzumu,ayda bir gel dedi doktorum ama hiç sanmıyorum 1ay bekleyemem=)Rabbim eksikliklerini göstermesiin.
Bu arada nihayet evime döndüm,pazartesi iş başı yapıyoruz,hamile pantolonlarımız hazır=)gerçi benim hafif bir göbek dışında hala ortada bir şey yok,geçen hamile bölümünde kıyafet bakarken bir görevli yanıma geldi orası hamile bölümü diye uyardı beni:26: yani söylemesem anlaşılmıyor henüz dışardan,sizde durumlar nasıl?
Eleviti gece almak bana pek mantıklı gelmedi çünkü gün boyu dinç olmayı sağlıyor,iştah artırdığı doğru olabilir ama dikkat edildiği sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum,ayrıca ben her gün almıyorum,bazen 1 gün atlıyorum,zaten doktor benim isteğim üzerine vermişti.
Bu yatma pozisyonlarına dikkat etmeye başlayan var mı?doktora sordum 6. aydan sonra dikkat edin şimdi daha küçük dedi ama yine de sol tarafa yatmaya çalışıyorum,böylece sıkça uykum bölünüyor=)bir de hala geceleri tuvalete uyanan var mı?sanki bu süreç bu kadar uzun sürmemeliydi gibi geliyor bana:26:
Okudum ben de Allah kabul etsin.Merhabalar arkadaşlar ben de sizin gibi şubat annesi olucağım sızden bır rıcam olucak kardesımın esı ıcın 41 hamıle arkadastan 41 ayetel kürsi .. okuyanlardan simdiden Allah razı olsun... Allahım tum ısteyenlere evlat hasretı cekenlere bu duyguyu yasatsın....AMİN..Size de hayırlı doğumlar
kızlar merhaba benim çarşamba günü 3 lü tarama testim vardı doktora gittim o sağlık ocağıyla görüşüp tetanoz aşısını yaptırmamı istedi gittim yaptırdım iki doz oluyomuş birini 16-17-18.haftalarda vuruyolar diğeride 22.haftalarda oluyomuş ama ilk okul mezunlarına yapıyolarmış ikinciyi genellikle çünkü lise okuyanlar tetanoz aşısı vuruluyomuş okulda.ebe bana doktora gidince sor ikinciye gerek görürse yapalım dedi.ben lise mezunuyum diye aslında yapılmasa olur dedi.ekim 9 a randevu verdi ebe şeker yüklemesi yapılacakmış o zaman da ben 24.haftanın içinde olmuş olucam.siz doktorunuzla görüşün mutlaka sağlık ocağı sizi aramaz belki siz takip edin
merhaba bende öğretmenim:))benim dogumumda ınsallah 9 şubat ama SAT a gore 3 şubat .ne zmn kısmetse artık.kızımızı beklıyoruz:))
herkese günaydın,iyi haftalar diliyorum. arkadaşlar 4-5 gündür çok sık idrara çıkıyordum. hele son 3 gündür 5 dk araya bile düşmüştü. dayanamadım cumartesi sabah doktoruma gittim. oda o gün izinliymiş başka bir doktor baktı. idrar yollarımı üşütmüşüm. bir tane toz verdi birde antibiyotik verdi. hiç istemiyordum hamileyken antibiyotik içmek fakat bebeğim için mecbur kaldım2 gündür kullanıyorum sabah akşam. idrarım biraz düzeldi. 2 daha içip kesmeyi düşlünüyorum ilacı. korkuyorum bebeğime zarar gelicek diye. sizlere tavsiyem ayaklarınızı iyi koruyunç ben gece bile yatarken çorap giymeye başladım şimdi. üstüm açılıyor en azından ayaklarım sıcak kalsın diye. gerçi hep sıcak ama ,ne bileyim işte üşütmiyeyim diye elimden geleni yapıyorum.bu aylar tam hastalık ayı,hepimizin dikkat etmesi lazım.
Canım selam, ben de doğumdan sonra elevite devam edeceğim çoğu doktor öneriyormuş. Emzirme dönemi de vitaminlere çok ihtiyaç oluyormuş.Bebiki olan bir arkadaşım var o sölemişti bana da.
Ders başı yaptınız yani,hadi hayırlısı canım:) Güle güle giy ben daha beden tutturamadığım için pantolon konusunda siftah yapmadım, kendi bedeninden mi aldın canım yine?
Bu arada ben bikaç aydır yatma pozisyonuma dikkat ediyorum çünkü üzerine ya da sağ tarafıma yatamıyorum. Sanki sancı girer gibi oluyor. Tuvalete de gece 1 yada 2 kere gidiyorum hala:):)
Okudum ben de Allah kabul etsin.
Sağol canım ya ne güzel bilgi paylaşmışsın. Benim bu hafta olmam lazım ozaman. ilk doz için 5 aylık olmayı bekliyodum ben de saf saf.Şeker yüklemesini sağlık ocağında yaptıklarını bilmiyordum 24-28 haftalar arası oluyormuş sanırım. Onu da sağlık ocağında halledeyim iyiki paylaştın:)
Hayırlı olsun bebikin:) İsim var mı aklınızda. Benim de kızım olacak Allah izin verirse.
Çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın.Ben de gecelik filan giymiyim artık diyorum gece tir tir titreyerek uyanıyourm ama giyiyorum hala. Tek onla rahat edebiliyorum. Dikkat etmek lazım artık,geçen hafta grip olmuştum geçti çok şükür ama akıllanmadım hala
Kizlar az önce doktordan geliyorum, ve inanin ki çok $a$kinim, bir tuhaf oldum, bebisimin ikili test sonucunu ögrenmek için gittim. Sonuçlar iyi çikti çok sukur. Yalniz bana 12 haftada ve 1 hafta önce cinsiyetini erkek demi$lerdi. Ve ögrendimki erkek degil yuzde 90 kiz dediler. Allahin gucune gitmesin, ama kendimi o kadar ali$tirmi$timki erkek bebege birden duyunca $ok oldum adeta. Doktorun odasindan nasil ciktigimi bile hatirlamiyorum. Böyle bir tuhaf oldum dondum kaldim.Acaba ba$ka doktorada mi görunsem?? Gerçi kendimi bo$u bo$una kandirmayayim. Hayirli, saglikli olsun bebi$im gerisi bo$. Benim gibi olan var mi, cinsiyeti sonradan degisen??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?