Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

Canim meslektasiz galiba ptesi is basi deyince :)) ayni tuvalet sorununu bende yasiyorm yaa sanirim cok su ictigimden kaynaklaniyor bu... Benim
Doktorum artik sol tarafa yatmaya basla dedi yani bence yavas yavas dikkat etmemiz gerekiyor

Canim meslektasiz galiba ptesi is basi deyince :)) ayni tuvalet sorununu bende yasiyorm yaa sanirim cok su ictigimden kaynaklaniyor bu... Benim
Doktorum artik sol tarafa yatmaya basla dedi yani bence yavas yavas dikkat etmemiz gerekiyor

Sen de öğretmensin sanırım=)çok aşırı bir su tüketimim de yok,yani öyle 2-3 litre içmiyorumdur.
Bu arada ben de internetten hamile yastıklarına bakıyordum,işlevlerini çok anlamadım ama yorumlarda işe yaradığı söylenmiş genel olarak,kendisi dikenler de var,becerebilir miyim bilemedim:44:

bir meslektaşınız daha var burdaa evet pazartesi iş başlıyorr. ben anlayamadım kızlar neden sola yatmamız gerekiyor. sırtüstü yada sağ zarar mı veriyormuş bebiklere :44: ( biz eşimle hep bebik derizde:))

Selam Arkadaslar, bende Subat Annelerinden olucam insallah
Uzun zamandir sizi takip ediyor, yazdiklarinizi okuyorum ama bi türlü yazmak nasip olmadi.
Yinede yazdiklarinizdan cok yararlandim haberiniz olsun :)
Geceleri sIk sIk tualete cikmak benim de problemlerimden birtanesi. Daha simdiden böyleyse ilerleyen vakitlerde napicaz :S
Bu arada okuyorum da herkes Elevit kullaniyor, bana Doktor Ferrevit diye bi Vitamin hapi verdi, farki ne acaba

ögretmenim bende :) benim epey var su tuketimim ben oyuzden die düsündüm acıkcası hamile yastıkları karın biraz daha büyüyünce cok rahat oluomus karına destek veriyormus diye okudum bende cok da hosuma gitti rahat gibi geldi ama tabi tecrübeliler daha iyi biliyordur...

ne cok ögretmen var yaa :)) 2.dnm okullarda kimse kalmıcak sanırım:) benim doktorum sol tarafa yattıgımızda kan akısının daha rahat oldugunu ve oksijenin daha kolay iletildigini söyledi sırt üstü kan daha zor iletiliyormus bizde hep bebik deriz yabancı gelmedi hiç

evet 2. dönem okullar boşalıyor cidden ama benim doğum şubatın başı olduğu için sömestrda doğum izninin içine giriyor malesef. onu kurtaramıyorum bu nedenle mayıs başı okul görünüyor bana.. küçücük bebikle nasıl olacaksa

Benimde gidiyor somestr benim dogumda subat 13 cunku nasil ayri kalinir bilmem valla su 6 ay izin bi ciksa bize harika olucak

Benimde gidiyor somestr benim dogumda subat 13 cunku nasil ayri kalinir bilmem valla su 6 ay izin bi ciksa bize harika olucak

Evet ben de öğretmenim:) Benim doğum da şubat başı. Ben doğuma 3 hafta kalana kadar devam edip önceki 5 haftayı doğum sonrası kullanmayı düşünüyorum. İzin bittiğinde biraz da raporla idare edersem sadece seminer döneminde gitmem gerekir diye düşünüyorum. Yani kabataslak planım bu, tabi eğer doğum öncesi izne ayrılmak zorunda kalmazsam.
scarlet82, earwen84, esimiseviyorum ve ben:)) Sevindim meslektaşlarımın da bu başlıkta olmasına. Hamilelik boyunca okulla ilgili konularda da fikir verebiliriz birbirimize.

Su 6 aylik izin cikarsa bizim icin harika olucak bebiklerimiz iyice buyumus olucak hayirlisi bakalim... Bende ole hesapliyorm ama bu isler pek plana bakmio :)) benim bebisim surpriz yapti geldi cinsiyetiyle de surpriz yapti dogumda da yapabilir ayni seyi :)) bende cok sevindim ayni meslek birbirini cok daha iyi anliyor cunku

bende doğuma 3 hafta kalana kadar çalışıcam inş. mayıs başından sonra artık ne kadar rapor alabilirsem o kadar kurtarmaya çalışırım, zor dönemler bizi bekliyor. fikir alışverişi yaparız o dönemde herkes neler yaptığını yazar

Düşünceler hep aynı,benim doğum şubat sonuna doğru olsa da o kadar bekleyeceğimizi sanmıyorum,sömestrin de izin içinde kaynamasına gönlüm hiç razı değil=)bazen de kızıyorum kendime,sağlıkla doğsun 3-5 günün hesabını yapma diye=)ama her şey miniklerle daha fazla vakit geçirmek için...bu arada okulu pansiyonlu olan var mı meslektaşlarım?:44:

Bu kurtaj yasasinin icinde 4 aylik ucretli iznin 6 aya cikarilmasi soz konusu kurtaj gecerse meclisten o da gecicek bizde cok daha fazla zamsn gecirebilicez bebiklerimizle :) evet o donem birbirimizden fikir almak cok faydali olucak. Benim okulum pansiyonlu degil canim

Merhabalar arkadaşlar ben de sizin gibi şubat annesi olucağım sızden bır rıcam olucak kardesımın esı ıcın 41 hamıle arkadastan 41 ayetel kürsi .. okuyanlardan simdiden Allah razı olsun... Allahım tum ısteyenlere evlat hasretı cekenlere bu duyguyu yasatsın....AMİN..Size de hayırlı doğumlar

Okudum canim Allah kabul etsin... Buarada dogun tarihimiz ayni :)

ben de öğretmenim,çok sevindim şubat annelerinden meslektaşlarımı gördüğüm için.Ben doğum izni,sonrası ve öncesi hakkında hiç plan yapmadım.doğum şubat sonu görünüyor,ben 1. dönemi kapatırım diye düşünüyorum ama gerçekten bu izin işleri konusunda pek de bilgi sahibi deilim,sizle yapacağım fikir alışverişleri benim için çok değerli.

Maalesef planladığımız gibi olmayabilir. İnşallah 6 aylık izin çıkar, bunu ben de bilmiyordum yeni öğrendim. Bizim doğuma kadar onaylanır umarım yasa. Zaten artık isteğe bağlı sezeryan yapmıyorlar hiç değilse 6 aylık izin iyi tarafı olur:)

Benim bir arkadaşımın eylüle denk geldi 2 ay gitti. Birinin de temmuzdaydı o da 2 ay kaybetti:) Doğum öncesi 3 hafta istesek de okula gidemiyoruz zaten, sağlıkla doğsunlar da 2 hafta önemli değil. Bu arada benim okulum da pansiyonlu değil.

Zamanı geldiğinde hep beraber öğreniriz artık:))Sayımız artıyor çok güzel, çok sevindim.

Merhaba, 41 tane mi okuycaz yoksa 1 tane mi anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…