Öncelikle geçmiş olsun ANKARALI06,umarım bir daha böyle korkular yaşamazsın,çok hassasız miniklere karşı,en ufak bir şey olsa bile ben hemen kaygılanmaya başlıyorum,en son 18inde görmüştüm kuzumu,ayda bir gel dedi doktorum ama hiç sanmıyorum 1ay bekleyemem=)Rabbim eksikliklerini göstermesiin.
Bu arada nihayet evime döndüm,pazartesi iş başı yapıyoruz,hamile pantolonlarımız hazır=)gerçi benim hafif bir göbek dışında hala ortada bir şey yok,geçen hamile bölümünde kıyafet bakarken bir görevli yanıma geldi orası hamile bölümü diye uyardı beni:26: yani söylemesem anlaşılmıyor henüz dışardan,sizde durumlar nasıl?
Eleviti gece almak bana pek mantıklı gelmedi çünkü gün boyu dinç olmayı sağlıyor,iştah artırdığı doğru olabilir ama dikkat edildiği sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum,ayrıca ben her gün almıyorum,bazen 1 gün atlıyorum,zaten doktor benim isteğim üzerine vermişti.
Bu yatma pozisyonlarına dikkat etmeye başlayan var mı?doktora sordum 6. aydan sonra dikkat edin şimdi daha küçük dedi ama yine de sol tarafa yatmaya çalışıyorum,böylece sıkça uykum bölünüyor=)bir de hala geceleri tuvalete uyanan var mı?sanki bu süreç bu kadar uzun sürmemeliydi gibi geliyor bana:26:
Canim meslektasiz galiba ptesi is basi deyince :)) ayni tuvalet sorununu bende yasiyorm yaa sanirim cok su ictigimden kaynaklaniyor bu... Benim
Doktorum artik sol tarafa yatmaya basla dedi yani bence yavas yavas dikkat etmemiz gerekiyor
Sen de öğretmensin sanırım=)çok aşırı bir su tüketimim de yok,yani öyle 2-3 litre içmiyorumdur.
Bu arada ben de internetten hamile yastıklarına bakıyordum,işlevlerini çok anlamadım ama yorumlarda işe yaradığı söylenmiş genel olarak,kendisi dikenler de var,becerebilir miyim bilemedim:44:
bir meslektaşınız daha var burdaaevet pazartesi iş başlıyorr. ben anlayamadım kızlar neden sola yatmamız gerekiyor. sırtüstü yada sağ zarar mı veriyormuş bebiklere :44: ( biz eşimle hep bebik derizde:))
evet 2. dönem okullar boşalıyor ciddenama benim doğum şubatın başı olduğu için sömestrda doğum izninin içine giriyor malesef. onu kurtaramıyorum bu nedenle mayıs başı okul görünüyor bana.. küçücük bebikle nasıl olacaksa
evet 2. dönem okullar boşalıyor ciddenama benim doğum şubatın başı olduğu için sömestrda doğum izninin içine giriyor malesef. onu kurtaramıyorum bu nedenle mayıs başı okul görünüyor bana.. küçücük bebikle nasıl olacaksa
Evet ben de öğretmenim:) Benim doğum da şubat başı. Ben doğuma 3 hafta kalana kadar devam edip önceki 5 haftayı doğum sonrası kullanmayı düşünüyorum. İzin bittiğinde biraz da raporla idare edersem sadece seminer döneminde gitmem gerekir diye düşünüyorum. Yani kabataslak planım bu, tabi eğer doğum öncesi izne ayrılmak zorunda kalmazsam.
scarlet82, earwen84, esimiseviyorum ve ben:)) Sevindim meslektaşlarımın da bu başlıkta olmasına. Hamilelik boyunca okulla ilgili konularda da fikir verebiliriz birbirimize.
Benimde gidiyor somestr benim dogumda subat 13 cunku nasil ayri kalinir bilmem valla su 6 ay izin bi ciksa bize harika olucak
Evet ben de öğretmenim:) Benim doğum da şubat başı. Ben doğuma 3 hafta kalana kadar devam edip önceki 5 haftayı doğum sonrası kullanmayı düşünüyorum. İzin bittiğinde biraz da raporla idare edersem sadece seminer döneminde gitmem gerekir diye düşünüyorum. Yani kabataslak planım bu, tabi eğer doğum öncesi izne ayrılmak zorunda kalmazsam.
scarlet82, earwen84, esimiseviyorum ve ben:)) Sevindim meslektaşlarımın da bu başlıkta olmasına. Hamilelik boyunca okulla ilgili konularda da fikir verebiliriz birbirimize.
Merhabalar arkadaşlar ben de sizin gibi şubat annesi olucağım sızden bır rıcam olucak kardesımın esı ıcın 41 hamıle arkadastan 41 ayetel kürsi .. okuyanlardan simdiden Allah razı olsun... Allahım tum ısteyenlere evlat hasretı cekenlere bu duyguyu yasatsın....AMİN..Size de hayırlı doğumlar
Su 6 aylik izin cikarsa bizim icin harika olucak bebiklerimiz iyice buyumus olucak hayirlisi bakalim... Bende ole hesapliyorm ama bu isler pek plana bakmio :)) benim bebisim surpriz yapti geldi cinsiyetiyle de surpriz yapti dogumda da yapabilir ayni seyi :)) bende cok sevindim ayni meslek birbirini cok daha iyi anliyor cunku
Düşünceler hep aynı,benim doğum şubat sonuna doğru olsa da o kadar bekleyeceğimizi sanmıyorum,sömestrin de izin içinde kaynamasına gönlüm hiç razı değil=)bazen de kızıyorum kendime,sağlıkla doğsun 3-5 günün hesabını yapma diye=)ama her şey miniklerle daha fazla vakit geçirmek için...bu arada okulu pansiyonlu olan var mı meslektaşlarım?:44:
ben de öğretmenim,çok sevindim şubat annelerinden meslektaşlarımı gördüğüm için.Ben doğum izni,sonrası ve öncesi hakkında hiç plan yapmadım.doğum şubat sonu görünüyor,ben 1. dönemi kapatırım diye düşünüyorum ama gerçekten bu izin işleri konusunda pek de bilgi sahibi deilim,sizle yapacağım fikir alışverişleri benim için çok değerli.
Merhabalar arkadaşlar ben de sizin gibi şubat annesi olucağım sızden bır rıcam olucak kardesımın esı ıcın 41 hamıle arkadastan 41 ayetel kürsi .. okuyanlardan simdiden Allah razı olsun... Allahım tum ısteyenlere evlat hasretı cekenlere bu duyguyu yasatsın....AMİN..Size de hayırlı doğumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?