günaydınlar
1 haftadır yoktum nasılsınız?
tetanoz aşısıyla ilgili yazmışsınız ben doktoruma sorduğumda kırsal yerlerde gerek olduğunu artık hastaneler steril olduğu için gerek olmadığını ama istersem yaptırabileceğimi söylemişti sağlık ocağına gittiğimde yaptırırım belki ilk hamileliğimde elimi bıçak kesmişti o zaman yapmışlardı ama iki doz falan yapılmamıştı
ben henüz bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum ama karnım büyüyo arada da seğirme gibi birşeyler oluyor kontolüme de daha iki hafta var
Kemre canım naber:) Online gördüm seni, hal hatır sorayım dedim:)
Canım sen bizim hastanede detaylıya girecekmisin? ben bikaç hafta sonra detaylı ultrason yaptırcam ama hastane konusunda emin değilim. Eşim kendi de girmek istediği için devlette değil de özelde yaptıralım hem cd de alırız diyo. Kafam karıştı nerde yaptırıcam diye.
öyküm iyiyiz sen nasılsın.
Ben de az önce randevu aldım perşembe günü gidicem hem bebikimi görmeye hastaneye,ordan da sağlık ocağına. Şeker yüklemesini de soracm yazarım yine.
günaydınlar
1 haftadır yoktum nasılsınız?
tetanoz aşısıyla ilgili yazmışsınız ben doktoruma sorduğumda kırsal yerlerde gerek olduğunu artık hastaneler steril olduğu için gerek olmadığını ama istersem yaptırabileceğimi söylemişti sağlık ocağına gittiğimde yaptırırım belki ilk hamileliğimde elimi bıçak kesmişti o zaman yapmışlardı ama iki doz falan yapılmamıştı
ben henüz bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum ama karnım büyüyo arada da seğirme gibi birşeyler oluyor kontolüme de daha iki hafta var
Canım sadece 1 defa okuman yeterli
kızlar karnınız belli oldumu iyice:) benim büyüdü yaa gören hamile olduğumu anlayabiliyor düşününsizinde öylemi yoksa benim bebiğin su kesesi felan mı büyük bu arada ben 48 kilo ile hamileliğe başlamıştım. şimdi 54,2 kiloyum çok fazla değil mi yaa ben normalde hep zayıf ve kilo alamayan biriyimdir hiç beklemiyordum bu kadar
Canım, seni takip ediyorum benMalum aynı hastane ve benden 1 hafta ilerdesin. Canım, ben ikili testten sonra ilk defa haftaya gideceğim. Bağlı olunan sağlık ocağına gitmek gerekiyor değil mi? Her sağlık ocağı yapıyordur inşallah şeker yüklemesi...
Canım teşekkür ederim ben iyiyim, sen de iyisindir umarım. Benim haftaya yani 14 Eylül'de randevum var. Detaylı ultrason mu var sırada, bilmiyordum. Sen en son ne zaman gittin doktora?
Canım, seni takip ediyorum benMalum aynı hastane ve benden 1 hafta ilerdesin. Canım, ben ikili testten sonra ilk defa haftaya gideceğim. Bağlı olunan sağlık ocağına gitmek gerekiyor değil mi? Her sağlık ocağı yapıyordur inşallah şeker yüklemesi...
herkese günaydın,iyi haftalar diliyorum. arkadaşlar 4-5 gündür çok sık idrara çıkıyordum. hele son 3 gündür 5 dk araya bile düşmüştü. dayanamadım cumartesi sabah doktoruma gittim. oda o gün izinliymiş başka bir doktor baktı. idrar yollarımı üşütmüşüm. bir tane toz verdi birde antibiyotik verdi. hiç istemiyordum hamileyken antibiyotik içmek fakat bebeğim için mecbur kaldım2 gündür kullanıyorum sabah akşam. idrarım biraz düzeldi. 2 daha içip kesmeyi düşlünüyorum ilacı. korkuyorum bebeğime zarar gelicek diye. sizlere tavsiyem ayaklarınızı iyi koruyunç ben gece bile yatarken çorap giymeye başladım şimdi. üstüm açılıyor en azından ayaklarım sıcak kalsın diye. gerçi hep sıcak ama ,ne bileyim işte üşütmiyeyim diye elimden geleni yapıyorum.bu aylar tam hastalık ayı,hepimizin dikkat etmesi lazım.
kızlar karnınız belli oldumu iyice:) benim büyüdü yaa gören hamile olduğumu anlayabiliyor düşününsizinde öylemi yoksa benim bebiğin su kesesi felan mı büyük bu arada ben 48 kilo ile hamileliğe başlamıştım. şimdi 54,2 kiloyum çok fazla değil mi yaa ben normalde hep zayıf ve kilo alamayan biriyimdir hiç beklemiyordum bu kadar
Kizlar az önce doktordan geliyorum, ve inanin ki çok $a$kinim, bir tuhaf oldum, bebisimin ikili test sonucunu ögrenmek için gittim. Sonuçlar iyi çikti çok sukur. Yalniz bana 12 haftada ve 1 hafta önce cinsiyetini erkek demi$lerdi. Ve ögrendimki erkek degil yuzde 90 kiz dediler. Allahin gucune gitmesin, ama kendimi o kadar ali$tirmi$timki erkek bebege birden duyunca $ok oldum adeta. Doktorun odasindan nasil ciktigimi bile hatirlamiyorum. Böyle bir tuhaf oldum dondum kaldim.Acaba ba$ka doktorada mi görunsem?? Gerçi kendimi bo$u bo$una kandirmayayim. Hayirli, saglikli olsun bebi$im gerisi bo$. Benim gibi olan var mi, cinsiyeti sonradan degisen??
benım de yavaş yavaş büyümeye başladı
belli oluyor biraz
bir bakan acaba mı diye bir daha bakıyor
ben de 50.2 ile hamile kaldım
şuan 54üm
ben de hep zayıf kilo almayan sinir olunan bir tiptim
ama okulda 18 hafta ve bir gr kilo almamışsın dediler çok sevindim demek ki belli olmuyor kilo
kızlar gebe birimi olan her aile hekimliğ yapıyor tetanozu da şeker yüklemesini de
tetanozu 22.hafat yüklemeyı de 24.hafta dediler bana
arayacaklar
doktorum da yaptır dedi
valla canım doktorum bu aydan itibaren daha hızlı kilo alınır hamur işi ve tatlıya dikkat et ediNe güzel,bizde durum tam tersi ben daha kilo almadım 52 ile hamile kaldım şu an 51.7yim ama göbek,göğüsler büyüyünce gören direkt kaç kilo aldın diye soruyor.Hatta eşimle 1 hafta ayrı yerlerdeydik,beni görünce iyi kilo almışsın dedi,basküldeki kilomu görünce de çok şaşırdı.bu göbeğin kilosu nereye gidiyor bilmiyorum
hepberaber senin dediiğin gibiymiş yazını okuyunca saplık ocağını aradım 22.haftadan sonra yapılıyormuş. İptal ettim bende bu haftaki dr. randevumu,sağlık ocağı da ekim ayında kaldı artık
kızlar bir şey soracağım
hani ultrasonda doktor bebğin boyunu söylüyor ya
o baştan popya mı?yoksa baştan ayak ucuna kadar mı?
Baş-popo uzunluğu canım.CRL yazıyor hatta kısaca.Bacaklarını düz tutmadığı için baş-popo uzunluğu ölçülüyor diye duymuştum.
merhaba kızlar...
bende şubat annesi olcam inşallah..bebeğim tüp bebek:) 5 yıl uğraştık..neyse çok şükür bu günümüze..
doktorum sadece elevit iç dedi..troid ilacım ve kan sulandırıcım var hergün kendime yapıyorum..
çok endşeli bi yapım var..çok zor şeyler yaşadık..
dün eşim yanlışlıkla karnıma çarptı.kafayı yedik ikimizde,doktora gitmemek için kendimi zor tutuyorum..
karnımın solunda bi ağrı girip çıkıyo ama rahat olmaya çalışıyorum..5 kilo aldım ama hiç belli değil diyolar insan üzülüyo:)
sayfanızı ilk kez gördüm yazmak istedim..tepik mepik hisseden varmı?
ayy benım velet baya uzun geldi bana
doktor 16+6 da 20cm dedi
merhaba kızlar...
bende şubat annesi olcam inşallah..bebeğim tüp bebek:) 5 yıl uğraştık..neyse çok şükür bu günümüze..
doktorum sadece elevit iç dedi..troid ilacım ve kan sulandırıcım var hergün kendime yapıyorum..
çok endşeli bi yapım var..çok zor şeyler yaşadık..
dün eşim yanlışlıkla karnıma çarptı.kafayı yedik ikimizde,doktora gitmemek için kendimi zor tutuyorum..
karnımın solunda bi ağrı girip çıkıyo ama rahat olmaya çalışıyorum..5 kilo aldım ama hiç belli değil diyolar insan üzülüyo:)
sayfanızı ilk kez gördüm yazmak istedim..tepik mepik hisseden varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?