Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229

öyküm iyiyiz sen nasılsın.

Ben de az önce randevu aldım perşembe günü gidicem hem bebikimi görmeye hastaneye,ordan da sağlık ocağına. Şeker yüklemesini de soracm yazarım yine.

Canım teşekkür ederim ben iyiyim, sen de iyisindir umarım. Benim haftaya yani 14 Eylül'de randevum var. Detaylı ultrason mu var sırada, bilmiyordum. Sen en son ne zaman gittin doktora?

Ben de az önce randevu aldım perşembe günü gidicem hem bebikimi görmeye hastaneye,ordan da sağlık ocağına. Şeker yüklemesini de soracm yazarım yine.

Canım, seni takip ediyorum ben Malum aynı hastane ve benden 1 hafta ilerdesin. Canım, ben ikili testten sonra ilk defa haftaya gideceğim. Bağlı olunan sağlık ocağına gitmek gerekiyor değil mi? Her sağlık ocağı yapıyordur inşallah şeker yüklemesi...

benım de yavaş yavaş büyümeye başladı
belli oluyor biraz
bir bakan acaba mı diye bir daha bakıyor
ben de 50.2 ile hamile kaldım
şuan 54üm
ben de hep zayıf kilo almayan sinir olunan bir tiptim
ama okulda 18 hafta ve bir gr kilo almamışsın dediler çok sevindim demek ki belli olmuyor kilo

kızlar gebe birimi olan her aile hekimliğ yapıyor tetanozu da şeker yüklemesini de
tetanozu 22.hafat yüklemeyı de 24.hafta dediler bana
arayacaklar
doktorum da yaptır dedi

Canım teşekkür ederim ben iyiyim, sen de iyisindir umarım. Benim haftaya yani 14 Eylül'de randevum var. Detaylı ultrason mu var sırada, bilmiyordum. Sen en son ne zaman gittin doktora?

İyiyz canım haftasonu biraz koşuşturmaca vardı ama sağolsun kimse bana iş güç yaptırmıyor:) Şubata kadar yaşadık valla:)
Ben en son 18 ağustosta gittim,ikili sonuçlarımı alırken de muayene olmuştum. Ama benim bebişe güvenme ara sıra 2 hafta ileri atıyor teyzesi. Mesela 16 haftalık olmam gerekirken 18 oldukOcakta doğarsa hiç şaşmam,sağlıklı olsun da.

Ben 3 hafta sonra detaylı ultrasona giricem inş. ama o kadar bekleyemedim. Sağlık ocağı bahanem oldu,bu perş. için de randevu aldım.Şeker yüklemesiyle aşıyı heryer yapıyormu bilmiyorum bence aile hekiminin olduğu yer yapıyodur, ama dediğim gibi bilgim yok tam

Çok geçmiş olsun. Ben de en çok bundan korkuyorum. Hamilelik öncesinde çok yaşadığım bir sorun, 10 tane iğne ile 1 hafta yemeden içmeden yattığımı bilirim. Çok dikkat etmemiz lazım.

Evet benim de belli:)) Bugün okulda arkadaşlarım önce beni öpüyor sonra da göbeğimi seviyor.Ben 55 kilo ile başladım şimdi 59 kiloyum. Aslında ilk 3 ay çok iyi gidiyordu sadece 1 kilo almıştım. Elevit denen ilaca başladım 1 ayda 3 kilo aldım. 1 kutu bitirdikten sonra bıraktım şimdi doktora da sordum bazılarında çok kilo yapıyor istersen biraz ara ver dedi. Sen zaten çok zayıf başlamışsın o yüzden kafana takma, bence çok anormal de değil. Bugün bir arkadaşı gördüm doğum yapalı 6 ay olmuş, incecikti ve hamileliğinde 20 kilo almış. Doğumdan sonra veriliyor yani birazcık dikkat edince.

Kendini alıştırdığın için şaşkınlık yaşamışsın bence sağlıklı olsun da güzel bir prenses olsun boşver:))

Ne güzel,bizde durum tam tersi ben daha kilo almadım 52 ile hamile kaldım şu an 51.7yim ama göbek,göğüsler büyüyünce gören direkt kaç kilo aldın diye soruyor.Hatta eşimle 1 hafta ayrı yerlerdeydik,beni görünce iyi kilo almışsın dedi,basküldeki kilomu görünce de çok şaşırdı.bu göbeğin kilosu nereye gidiyor bilmiyorum

kızlar gebe birimi olan her aile hekimliğ yapıyor tetanozu da şeker yüklemesini de
tetanozu 22.hafat yüklemeyı de 24.hafta dediler bana
arayacaklar
doktorum da yaptır dedi

hepberaber senin dediiğin gibiymiş yazını okuyunca saplık ocağını aradım 22.haftadan sonra yapılıyormuş. İptal ettim bende bu haftaki dr. randevumu,sağlık ocağı da ekim ayında kaldı artık

valla canım doktorum bu aydan itibaren daha hızlı kilo alınır hamur işi ve tatlıya dikkat et edi
tatlım yok ama simit poğaça götüyorum valla
ben de bu zamanda bu kadar alacağımı düşünmemeiştim
10 kilo ile kapatmaktı hedefim ama aşacak galiba

hepberaber senin dediiğin gibiymiş yazını okuyunca saplık ocağını aradım 22.haftadan sonra yapılıyormuş. İptal ettim bende bu haftaki dr. randevumu,sağlık ocağı da ekim ayında kaldı artık

doğrudur canım bana da kart verdiler o haftalarda olacak diye

kızlar bir şey soracağım
hani ultrasonda doktor bebğin boyunu söylüyor ya
o baştan popya mı?yoksa baştan ayak ucuna kadar mı?

kızlar bir şey soracağım
hani ultrasonda doktor bebğin boyunu söylüyor ya
o baştan popya mı?yoksa baştan ayak ucuna kadar mı?

Baş-popo uzunluğu canım.CRL yazıyor hatta kısaca.Bacaklarını düz tutmadığı için baş-popo uzunluğu ölçülüyor diye duymuştum.

merhaba kızlar...
bende şubat annesi olcam inşallah..bebeğim tüp bebek:) 5 yıl uğraştık..neyse çok şükür bu günümüze..
doktorum sadece elevit iç dedi..troid ilacım ve kan sulandırıcım var hergün kendime yapıyorum..
çok endşeli bi yapım var..çok zor şeyler yaşadık..
dün eşim yanlışlıkla karnıma çarptı.kafayı yedik ikimizde,doktora gitmemek için kendimi zor tutuyorum..
karnımın solunda bi ağrı girip çıkıyo ama rahat olmaya çalışıyorum..5 kilo aldım ama hiç belli değil diyolar insan üzülüyo:)
sayfanızı ilk kez gördüm yazmak istedim..tepik mepik hisseden varmı?

canım maşalah bebeğine
sağlıkla kucağına al inşallah
korkma bir şey olmaz
tepik mepik değil de kasıklarıma artık basınç gibi bir şey oluyor bazen sağa sola dönerken kalkarken batıyor

Aşı hakkındaki sorularıma cevap veren tüm arkadaşlara çok teşekkürler,

Ben en iyisi arayıp sorayım sağlık ocağıını,çok gerekli değilse vurdurmam belki,zaten

korkardım hep aşı olmaktan,lisede olmuşsak bi

daha olmayalım valla bence...

Herkese sağlıklı bi hafta dileğiyle görüşmek üzere kızlar...

Son düzenleme:
ayy benım velet baya uzun geldi bana
doktor 16+6 da 20cm dedi

O çok uzun sanki ya,acaba tüm boyunu tahmini mi söyledi dr?
Çarşamba ben de gidiyorum cinsiyet için,bizimki kaç cm oldu acaba?

Hayırlı olsun canım,ben de kan sulandırıcı kullanıyorum ama kendime yapamıyorum ne yazık ki=)tekme için henüz erken,20.hafta civarı başlıyor diye biliyorum.

arkadaşlar merhaba!allah kısmet ederse bende şubatta anne olacağım.forumu görünce bende paylaşmak istedim.17.haftadayız bizde doktorumuz çok yoğunmuş randevu alamadık.sizler kaçıncı haftada yaptırdınız üçlü taramayı acaba?2hafta beklersem sanırım geç kalıcam başka doktorada gitmek istemiyordum ama 2hafta dolu kendi doktorum.sizler ne dersiniz bu seferlik başka doktora gitsem sonuçları kendi doktoruma götürsem olurmu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…