• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
valla ben yatıp kalkıp dua edeyim 30 lira muayene ücreti ile 4 boyutlu renkli dev ekranda görüyoruz bebeğimizi cd leri fotoları ile.sadece prof.a gittik sorunlar olunca o 250 idi bize cok gelmişti bide :) gayet iyiymiş o zaman

benim renkli doçentti 250 ye çekti normal doktorum prof. kredi kartı 250 nakit 220 TL heray benden 500 TL çıkıyor hamilelik başından beri yok ilacıydı yok tahliliydi yok tarama testiydi yada çift muayeneydi yani Allah'ım sağlıkla ve zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sağlıklı olduğunu duymak yetiyor insana herşeyin başı sağlık ne yapalım.

biz de daha alamadık puset, birkaç haftaya haşimm işcana gidip almayı düşünüyoruz ama bakalım nasip:)

canım seninle doğum tarihimiz aynı görünüyo :) allah kızını size bağışlasın maşallah.benimde oğlum olacak.kız olsaydı isim Elis Bade olacaktı da erkek olunca isim düşünmekte zorlanıyoruz.eşim demir istiyo ama soyadımız demirci bana tuhaf geldi yani demir demirci :) o yüzden kararsızım.

Canim bizim ailede Demir Demirci var bizim de soyismimiz Demirci :)

Kizlar oku oku bitmio, bi haftasonu girmedim neler yazilmis :)

Bugün bende ilk Tetanoz asimi oldum sonunda, asi olurken ilk defa bu kadar mutlu oldum :52: kendimi cok hamile gibi hissettim :49:
Ayrica gecenlerde yazmistim, doktorum benden bi kac kan tahlili icin özelde yaptirirsam 150 tl istedi diye, onlarin cogunu Saglik Ocaginda bugün gitmisken
bedavaya yaptirdim, bitek idrar testini yapmiyormus, onu da Belediye binasinda yapabiliyormusuz, ay o masraftan kurtuldum diye cok sevindim.
O parayla kizima bissürü sey alirim :46:
Seker yüklememide haftaya bigün yaptiricam, insallah iyi cikar.

Haftasonu ebebek magazasina gittim, Prima Premium Care 3lü islak mendilleri 6.99tlydi, 3 paket aldim. Görümceme ugradik, oda kizinin banyo küvetini verdi pembe:3:

Önümüzde ki haftasonu da havuzluhana gitmek istiyorum, hastahane cikisi, battaniye ve park yatak icin yatak alayim diyorum, uygundur orda sanirim.
Bu arada Park yatak alanlar, yatagini da aldiniz mi, aldiysaniz ne kadara, nerden aldiniz yazarmisiniz?
Onun disinda alisverisimin cogu bitti sayilir, ama park yatak icin Nevresim takimina gerek var mi onu düsünüyorum?:26:

kızlar yaa omega 3 kullanıyormusunuz, ben şimdiye kadar kullanmadım. şimdide bu aklıma takıldı, yanlış mı yapıyorum diye :43: illaki her ay bir sorunu takıcam kafama... bana tavsiye edebileceğiniz omega 3 var mı gerçekten iyi olan, doktorunuzun tavsiye ettiği ve çok pahalı olmayann :51:

kızlar yaa omega 3 kullanıyormusunuz, ben şimdiye kadar kullanmadım. şimdide bu aklıma takıldı, yanlış mı yapıyorum diye :43: illaki her ay bir sorunu takıcam kafama... bana tavsiye edebileceğiniz omega 3 var mı gerçekten iyi olan, doktorunuzun tavsiye ettiği ve çok pahalı olmayann :51:

Canımcım ben 3 aydan itibaren omega3 balık yağı kullanıyorum ve doktorum doğum arkadaşım olduğunu söyledi bana benim doktorum en iyisinin Solgar 700 olduğunu ecanede aynı şekilde söyledi

Solgar Türkiye - Vitaminler - Besin destekleri - Herbs - Sağlıklı yaşam - Solgar

kullanacaksan bunu kullan en kaliteli ve en güvenilir marka bu

Canımcım ben 3 aydan itibaren omega3 balık yağı kullanıyorum ve doktorum doğum arkadaşım olduğunu söyledi bana benim doktorum en iyisinin Solgar 700 olduğunu ecanede aynı şekilde söyledi

Solgar Türkiye - Vitaminler - Besin destekleri - Herbs - Sağlıklı yaşam - Solgar

kullanacaksan bunu kullan en kaliteli ve en güvenilir marka bu

tmm canım öyle diyorsan ben bunu alıyım. peki bu sitedeki fiyatı nasıl uygun mu. uygun diyorsan direkt alıyım ama değil diyorsan eczanelerden bakıyım birde solgar 700 e

tmm canım öyle diyorsan ben bunu alıyım. peki bu sitedeki fiyatı nasıl uygun mu. uygun diyorsan direkt alıyım ama değil diyorsan eczanelerden bakıyım birde solgar 700 e

evet fiyatlar sabit ama daha sağlam site bul yada eczaneden istemen daha iyi onlar getirtirler ben eczaneden 72,5 TL 3 tane aldığım için yani 6 aylık içinde 60 tane var 1 tanesinin 66 TL'ye getirdi bana çok indirim yapamayız karı yok dedi.

Daha ucuz markalar vardı 400 lüktü onlar doktoruma sordum ben Solgar'ı almanı tavsiye ediyorum mümkünse lütfen dedi.

ben de hiç omega 3 kullanmadım ceviz, balık, ıspanak falan idare etmeye çalışıyorum bana pek ama yeterliymiş gibi gelmiyor...ben de isteyeceğim, çok mu geç kaldık acaba:26::26:

kızlar kürtaj yasasının komisyonda olduğunu nerden öğrendiniz.ben nette aradım bulamadım..

ben de hiç omega 3 kullanmadım ceviz, balık, ıspanak falan idare etmeye çalışıyorum bana pek ama yeterliymiş gibi gelmiyor...ben de isteyeceğim, çok mu geç kaldık acaba:26::26:
bende hiç omega 3 kullanmadım bulantılarım vardı o sırada doktor haftada 2 gün balık yiyeceksin dediğinde kokusundan yiyemeyebilirim demiştim o da öyle omega 3 yazmıştı ama kullanmak nasip olmadı memlekette unuttum:6:Ama 3.aydan itibaren haftada 300-400 gr balık tüketiyorum artı ceviz badem kuru kayısı üzüm ve fındık yiyorum. Benimde cuma günü kontrolüm var doktoruma yazdırmayı düşünüyordum tekrar.Yazdığı omega 25 tl civarıydı bu daha iyiyse bi söyleyim bakıyım bundan kullanayım bende

Son düzenleme:
kızlar kürtaj yasasının komisyonda olduğunu nerden öğrendiniz.ben nette aradım bulamadım..

teklif 8 ekimde komisyona gelmiş.3 tane komisyon ki bunlardan 1 i esas komisyon diğer 2 si ise tali komisyon.kanuna göre komisyona gelen teklif 45 gün içerisinde sonuca bağlanarak meclis gündemine sunulmak üzere meclise gönderilir.buda demektir ki en geç kasımın sonu gibi meclis gündemine gelir .meclistede eğerki kabul edilirse kanunlaşır.süreç böyle işleycek arkadaşlar.
bu da teklifin şuandaki durumunu gösteren link http://www.tbmm.gov.tr/develop/o...i?kanunlar_sira_no=111776
eğitimhaneden bulduğum yazı..

Son düzenleme:

canım ben 3.aydan beri kullanıyorum doktorum verdi balık zor yiyorum diye
ben Pulse kullanıyorum ama Solgar da çok iyimiş
ben 26 tl ye alıyorum solgar biraz daha fazla fiyat olarak
bir arkadaşa doktor son 3 ay özellikle kullan demiş bir danış doktoruna istersen

benim karşı komşum hemşire, ben son iki ay kullanmıştım, öyle yaparsan yeterli dedi içimi rahatlattı ama bilemiyorum tabi :50: ayrıca o bana marincap'ı önerdi ama ben ışılaydan çok etkilendim sanırım. solgar 700 daha iyi gibi geliyor :16:

teklif 8 ekimde komisyona gelmiş.3 tane komisyon ki bunlardan 1 i esas komisyon diğer 2 si ise tali komisyon.kanuna göre komisyona gelen teklif 45 gün içerisinde sonuca bağlanarak meclis gündemine sunulmak üzere meclise gönderilir.buda demektir ki en geç kasımın sonu gibi meclis gündemine gelir .meclistede eğerki kabul edilirse kanunlaşır.süreç böyle işleycek arkadaşlar.
bu da teklifin şuandaki durumunu gösteren link http://www.tbmm.gov.tr/develop/o...i?kanunlar_sira_no=111776
eğitimhaneden bulduğum yazı..

inşallah kabul edilir yaaaa

ayrıca karşı komşum kalsiyum olarak 'calcimax'ı kullandığımı görünce bunu boşuna kullanma bu hiçbir işe yaramıyor sen git eczaneye 'calcium sandoz c vitamini' al dedi :26:

ayrıca karşı komşum kalsiyum olarak 'calcimax'ı kullandığımı görünce bunu boşuna kullanma bu hiçbir işe yaramıyor sen git eczaneye 'calcium sandoz c vitamini' al dedi :26:

senin karşı komşun bence doktorun olmalı yani doktoruna danışmadan hiçbir ilacı kullanma dedim
yanlış anlama doktoruna herzaman danış anlamaında dedim canım

Son düzenleme:
Back
X