canım seninle doğum tarihimiz aynı görünüyo :) allah kızını size bağışlasın maşallah.benimde oğlum olacak.kız olsaydı isim Elis Bade olacaktı da erkek olunca isim düşünmekte zorlanıyoruz.eşim demir istiyo ama soyadımız demirci bana tuhaf geldi yani demir demirci :) o yüzden kararsızım.
Canim bizim ailede Demir Demirci var bizim de soyismimiz Demirci :)
Kizlar oku oku bitmio, bi haftasonu girmedim neler yazilmis :)
Bugün bende ilk Tetanoz asimi oldum sonunda, asi olurken ilk defa bu kadar mutlu oldum

kendimi cok hamile gibi hissettim

Ayrica gecenlerde yazmistim, doktorum benden bi kac kan tahlili icin özelde yaptirirsam 150 tl istedi diye, onlarin cogunu Saglik Ocaginda bugün gitmisken
bedavaya yaptirdim, bitek idrar testini yapmiyormus, onu da Belediye binasinda yapabiliyormusuz, ay o masraftan kurtuldum diye cok sevindim.
O parayla kizima bissürü sey alirim

Seker yüklememide haftaya bigün yaptiricam, insallah iyi cikar.
Haftasonu ebebek magazasina gittim, Prima Premium Care 3lü islak mendilleri 6.99tlydi, 3 paket aldim. Görümceme ugradik, oda kizinin banyo küvetini verdi pembe
Önümüzde ki haftasonu da havuzluhana gitmek istiyorum, hastahane cikisi, battaniye ve park yatak icin yatak alayim diyorum, uygundur orda sanirim.
Bu arada Park yatak alanlar, yatagini da aldiniz mi, aldiysaniz ne kadara, nerden aldiniz yazarmisiniz?
Onun disinda alisverisimin cogu bitti sayilir, ama park yatak icin Nevresim takimina gerek var mi onu düsünüyorum?:26: